Lasten kalusteet tulivat:) Nyt heille tulee oikein prinsessa huone

  • Viestiketjun aloittaja Venakko Milanna
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Kyllä se niin taitaa olla ,et oikea miljönääri ei edes kusisi wv tai toyotan suuntaan. Lähtisi vähän paremmista ja kalliimmista autoista liikkeelle. Toisaalta voihan se olla ,että mies näkee ap:n läpi ja siksi ei edes osta hänelle kunnon autoja.

Toinen asia mikä häiritsee minua kovasti on tuo,että mies on hirveän mustasukkainen ap:sta ja se että hän käy katsomassa lapsia jopa yöllä.
sorry, oikeat miljonäärit ajelee Nissan micralla ja 90-luvun alun bemarilla, kännykät on viisi vuotta vanhoja ilman mitään angrybirds-pelejä ja vaatteetkin on keskihintaisia joissa eivät logot huuda tai sitten kalliita ei-niin-tunnettuja kuten Bally, Celine, Pringle jne. talot on kyllä melkoisen makeita.
ainakin mun suvussa.
 
"vieras"
Onks tää se sama miljonääri jota olet meikannut naiseksi? Sorry mutta aika pimeälle kuulostaa...ja sekin että hiippaileee katsomassa lapsiasi öisinkin ja on niistä mustasukkainen...
 
Neliö
[QUOTE="vieras";23234900]Harvassa on sen kokoiset talot. Toki niitä on.

Myynnissä - Omakotitalo, Kaskisaari, Helsinki: 8h,k. Muut tilat - -, 00340 Helsinki | Oikotie

Myynnissä - Omakotitalo, Miniato Soukanranta, Espoo: 9h+2salia+kirj+takkah+torni+biljardisali+ym - Miniatontie 12, 02360 Espoo | Oikotie

Myynnissä - Omakotitalo, Inha, Ähtäri: Inhan Ruukinkartano Pytinki, väentupa, viinikellari/varasto ja huvimaja. - Takomontie 94, 63700 Ähtäri | Oikotie

Mutta epäilenpä että vaikka kuinka miljonääri Venakon mies olisikin, tuskin näiden esimerkkien tyyppisestä talosta on kysymys[/QUOTE]

Nimenomaan. En jotenkin jaksa uskoa, että tällä Milannan miljoonäärillä olisi noiden esimerkkien kaltainen 10-15 miljoonan euron talo...

Jos Milanna haluaa vain provosoida, olisi kannattanut puhua jostain 300-400 m2 talosta korkeintaan.
 
mietin vaan
Tässä on tulevan kirjani takakanso

Totuus tarua ihmeellisempää.

Venäläinen Savanna muuttaa Suomeen. Vaiherikkaan nuoruutensa aikana Savanna kääntää miesten päitä. Hän seurustelee vaikuttavien miesten kanssa, joista mm. kaksi on lääkäreitä. Savannan kuvailujen perusteella ihan täydellisiä miehiä. Voiko tuollaisia miehiä löytää Suomesta. Kuulostaa aivan uskomattomalta.

Savannan vaiherikkaaseen nuoruuteen kuuluu avioliitto lääkärimiehen kanssa, sekä kaksi suloista tyttö lasta, joiden elämästä ei materiaalia puutu. He omistaa mm. kaupungin kaikki erilaiset legot ja jokaiseen telkkarin väriin sopivat omat nintendo Wii:t. Perhe elää mukavaa ja vauhdikasta elämää. Savanna tankotanssii paljon viikonloppuisin ja käy myös juhlimassa. Savannan ihailijat tarjoaa savannalle mukavia elämyksiä ja kalliita lahjoja. Sitten tulee mutkia matkaan ja savanna yllättäen eroaa miehestään.

Entinen mies oli lekuri ja tosi hyvä ja komea aviomies, joka myös hoiti lapsia kun savanna biletti tai oli illat töissä. Ihan täydellinen mies. Hoiti lapsia ja oli hyvä isä. Venakko teki kovasti töitä myös ja ihailijat lähetteli kalliita lahjoja. Lasten lahjat paisui koko ajan isommiksi ja viime jouluna ei enää muu riittänytkään, ylittämään edellis vuosien lahjoja, kuin pariisin matka ja tukku rahaa, molemmille.

Nyt selviää, ettei se mies ollutkaan ihana. Ja ei tietenkään kyse voi olla niin pienestä ongelmasta, kuin ei sovita yhteen tai muuta. Liian vähän draamaa. Mitenpä tästä Venakko ressukka ääsee mahdollisimman puhtailla papereilla miljonäärin kainaloon. No tietenkin entinen mies on vaimon ja lasten hakkaaja. Ei riittävän varakaskaan. Aiheuttaa Savannalle ongelmia uhkailemalla ja yrittää varastaa Savannan jälkeen jättämät tavarat. Entinen mies on mustasukkainen savannasta ja lapsistaan. Savannan mahdollinen muutto ulkomaille ei kuitenkaan olisi este.

Tämä uusi mies. Miljonääri pitää Savannan lapsista. Hyvä isä ja mies. Ostaa jo heti lyhyen tuttavuuden jälkeen savannalle pari autoa ja muita lahjoja. Uusio perhe muuttaa asumaan paikalliseen palatsiin, jossa ei ole puutetta tilasta tai luksuksesta. Savannan elämä on lähes täydellistä. Miehen tapaaminen oli ihan kuin elokuvista. Miljonääri mies käy ensimmäistä kertaa elämässään strippipaikassa ja kohtaa Savannan. Hän rakastuu heti suunnattomasti. Siitä yhteinen taival alkaa.
 
mun lasten huone on niin pieni et sinne mahtuu just 2 jatkettavaa sänkyä ja kaksi pientä lelukoppaa ja siellä ne nukkuu onnellisena . mun kämppä on melkein saman kokoinen kun sun tyttöjen huone..(no okei 60,5 neliötä tää kämppä) ja meitä asuu tässä kämpässä 5 henkeä :D :D :D ei sen puoleen ollaan kyllä varmaan maailman onnellisin perhe :heart:
pakko oli siis kirjottaa kun säikähdin tota teidän talon kokoa :D teidän olohuone on kaksi kertaa mun kämppä :D :D
 
"niinpä"
Alkuperäinen kirjoittaja Neliö;23241511:
Nimenomaan. En jotenkin jaksa uskoa, että tällä Milannan miljoonäärillä olisi noiden esimerkkien kaltainen 10-15 miljoonan euron talo...

Jos Milanna haluaa vain provosoida, olisi kannattanut puhua jostain 300-400 m2 talosta korkeintaan.
Äläs nyt! Tottakai Milannalla on kaikkein isoin ja upein talo, rikkain mies ja tyylikkäimmät kalusteet.
 

Yhteistyössä