lapsi 1.5vee ei siedä hellyyttä...

Onkohan tuo meidän poika ihan "normaali" kun ei tykkää esim. halittelusta, pusuttelusta tms. Sylissä ei viihdy, ei ole ikinä viihtynyt... Tämä äiti kun niin kovin haluais pusia ja halia lastaan mutta toinen ei oikein lämpene... Onko muita taaperoita jotka ei niin tuosta hellyydestä välitä?
 
no en osaa muuta tähän sanoo kun et voiskos olla että tuossa iässä kun lapset oppivat niin paljon uusia juttuja...esim..kun osaa jo kävellä niin se "maailma" on varmaan mielenkiintoinen ja tutkailu on mukavaa..että ei jouda äidin sylissä istuskelemaan...toivottavasti ymmärsit mitä ajan takaa..oli vähän sekavasti selitetty :whistle:
 
Ei meidänkään poika oikeen koskaan malttanut tuossa iässä pysyä sylissä saatikaan mitään muutakaan. Juoksi vaan paikasta paikkaan =) Mutta nyt reilu kaksi vuotiaana kyllä halailee ja pussailee ja pysyy sylissäkin ehkä kaksi minuuttia. On niin kiireinen poika! :D :/
 
äity
tutulta kuulostaa. Sama onkelma oli täälläpäin vielä vähän aikaa sitten. Nyt poika 1,5v ja alkanut vierastamaan ja sitä myötä ruvennut halimaan ja silittelemään ja häntäkin saa nykyään silitellä ja halia ja rapsutella ja jopa tykkää siitä! :heart:
 

Yhteistyössä