Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Modskumies tietää iipeet, tietää osoitteet, tietää kiusaajat, eiks jee. Kannattaa opetella käyttäytymään.
Kävin lukaisemassa vauvalla ja joku kirjoitti odottavansa kostoa. Ei ihan kuulu kaipaukseen, mutta aloin ajatella pidempään. Kostohan voisi olla äkkipikaistuksissa tehty toimi tai pidempään harkittu ja suunniteltu mahdollisimman paljon tuhoa aiheuttava toimi. Tutki vastapuolta ja etsi heikoin kohta. Kohta joka mahdollisesti lamauttaa täysin ja mahdollisesti tuhoaa. Ei ole kyse kiireestä vaan suunnitelmallisuudesta. Pätee kaikkeen muuhunkin. Kun siirrät tätä nappulaa pöydällä se vaikuttaa kauas tulevaisuuteen. Entäs jos sodan uhka ei olekaan päällä? Silloin se uhkaa kokeva tuhlaa kallisarvoista energiaansa asiaan mikä ei ole edes olemassa. Ja mitä se taas tekee? Lopulta se mahdollisesti tuhoaa tämän kostoa odottavan, koska hän pakonomaisesti uskoo omiin kuvitelmiinsa.
Ovathan kiusaajat myös ymmärtäneet, että niissä kiusatuissa voi olla ihmisiä, jotka toimivat eri lailla kuin oletatte. Kaikki ei ahdistu ja katoa maanpäältä. Osa saattaa kadottaa sinut. Olemme niin erilaisia.
 
vierailija
Hei, en oo vähään aikaan täällä kirjoittanut. Kerroin puolisolleni että oon suhun ihastunut, ei se siitä tykännyt. Mutta en voi sille mitään, tykkään susta edelleen. Miksei voitais vaan tunnustaa tosiasia IRL, me rakastetaan toisiamme.
 

Yhteistyössä