Kysely naisille!

noh
parempi vaan kun et painosta, silloinhan ne just sulkeutuu enemmän ja eneämmän. anna aikaa, ja yritä unohtaa koko juttu. elä odota, ja vasinkaan näytä sitä, koska se tuntuu painostavalta. haluaisitko itsekkään sanoa jotain tiettyä ihan vain sen takia kun toinen tenttaa sitä niin hirveesti??! kuitenkin se on kihloissa sun kanssa, eikä menossa minnekkään, niin kyllähän se kertoo jo jotain. sä oot sille se ainut ja rakas. kun sä tenttaat puhumaan tunteista, niin se varmaan epäilyttään sitä ja miettii, että etkö sä usko että mitään tunteita enää on. anna vain aikaa niin hyvin se menee.. ei ne sanat vaan ne teot :D
 
M69
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.10.2005 klo 11:38 Ruuhka kirjoitti:
No kun ongelmana on ollu aina se ettei rakas suostu puhumaan sen tunteista.
Mikä siinä on ongelmana, ettei hän puhu tunteistaan? Miksi sitä pitäisi koko ajan olla selittämässä, että nyt tuntuu tältä ja nyt tuolta?

Vai tarkoitatko, ettei hän riittävän usein kerro Sinulle rakkaudestaan/siitä että pitää Sinusta/siitä, että suhteenne on hänen mielestään hyvä asia? Vai pelkäätkö, että teillä on ongelmia, josta hän ei osaa puhua?

Minua hieman häiritsee tämä trendi, jonka mukaan kaikkien olisi koko ajan puhuttava tunteistaan. Miksi? Mitä sillä tunteistä puhumisella saavutetaan? Sen toki ymmärrän, että ongelmista jne. olisi hyvä puhua, mutta tunteista puhumista tunteista puhumisen vuoksi? Mikseivät kaikki puhu jääkiekosta, myös naiset?
 
Mun mielestä sä taas olet aivan oikeilla jäljillä, kun ihmettelet tuollaista asiaa. Voin rehellisesti sanoa etten olisi mieheni kanssa 15:sta vuotta ollut jos ei asioista ja tunteista olisi puhuttu ja paljon... Se taas miten onnistuisit ei varmaan muuten tapahdu tosiaan jos et painota asian tärkeyttä sinulle. Siihen ei varmaan muita keinoja ole...Mieheni kans ollan ajateltu asia niin että olisi inhottavaa jos jotakin tapahtuisi ja jäisi jotakin tärkeää sanomatta, sitä kun ei koskaan voi tietää elämästä... :hug:
 

Yhteistyössä