Kuvia plussatesteistä

Kiitos kovasti kaikille onnittelijoille! Ei tule toukovauvaa meille. Tänä aamuna testiin tuli enää haalea haamunen ja päivällä oli kovat kivut. Tiesin jo mitä on tulossa ja niinhän se vuoto alkoikin nyt illalla. Se siitä sitten :'(
 
Alkuperäinen kirjoittaja nöpsö;24652673:
..oh-hoh?? ja miulla just päin vastoin..just kirjoittelinki tonne "omaan pinkkaan" ja valitin et liuskat ei tummene,mut apteekin oma on tummunut..
onko sulla pregcheckin liuskat ja puikko? vai mikä? kun siis noissa minusta liuska antaa parempaa viivaa kuin puikko! muissa esim. sofi one step tai davidin liuskatesteissä ei kyllä ole näin, ne ei tummu yhtä hyvin ku esim apteekin oma :D
 
onko sulla pregcheckin liuskat ja puikko? vai mikä? kun siis noissa minusta liuska antaa parempaa viivaa kuin puikko! muissa esim. sofi one step tai davidin liuskatesteissä ei kyllä ole näin, ne ei tummu yhtä hyvin ku esim apteekin oma :D
pregcheckin liuskoilla olen dippaillut apteekin oman kanssa aina samasta pisusta.
Ja just huolesta kankeena ku liuskat ei tummu,mut apteekin oma oli pikkasen tummunu eilisestä ja muutenkin antanut vahvempaa viivaa ku noi liuskat..
Ei auta ku päivä kerrallaan täs kattella :/
 
^ kyllähän tuon taidat tietää ;) onnea ja matkassa pysymistä.
Pieni epäusko on asiaan ollut, kun on neljällä eri tikulla testannut ja vaihdellut tuo viivan vahvuus, mutta eiköhän pidä uskoa, että plussa se taitaa olla. :) Pitää tosiaan toivoa, että pysyy matkassa, kun tärppäsi toisesta kierrosta jo.

Samalla tässä voisi kysästä mitä monet muutkin ovat kyselleet, että onko miten normaalia, kun alavatsassa oikealla puolella tuntuu ajoittain vihlontaa? Miten nopeasti tk:ssa pääsee verikokeisiin plussan varmistamiseksi? On tää kyllä jännää hommaa! ;)
 
^Mulla on ainakin ollu alkuraskaudessa melko paljon menkka yms. juilintaa ja ihan normaalin piikkiin oon laittanut sen..Ja ainakaan täällä ei verikokeeseen pääse ellei ole jotain syytä epäillä et kaikki ei olis ok, edes pissatestiin ei laiteta lähetettä enää sen jälkeen kun kotona on plussa tehty.

Onnea raskauden alkamisen johdosta! :) :flower:
 
Heipä hei! Onko teillä tietoa tollasesta Predictor raskaustestistä, jota ainakin Yliopiston apteekissa myydään, että onko mitään kotoisin?? Huomenna aamulla ois tarkoitus testailla dpo10-12(abaut). Ois kiva tietää kokemuksia ko. testistä kun en oo ite koskaan käyttäny aiemmin. Paketissa ei mainita edes herkkyydestä mitään. No... huomennahan sen sitte näkee. Laitan kuvan jos tarviin tulkkausapuja. Kaapissa onneksi myös CBdigital =)
 
Ok, pitääpä soitella huomenna omaan tk:een, että mitä ne siellä sanoo. Voihan se olla, etteivät laita lähetettä, mutta varmaan ajan antavat ekaan käyntiin muutaman vkon päähän. :) Ja toivottavasti nää vihlomiset pysyy "normaalin" puitteissa.

Varovainen kiitos! :) Ei tätä vielä jotenkin uskalla uskoa todeksi...
 
masuasukkinen - monasti alkuraskaudessa vihloopi JUURI sille puolen munasarjaa, mistä munarakkula puhjennut - keltarauhanenhan(muodostuu munarakkulan tilalle)siellä ilmoittelee ittestään.=)

Onnea tärpistä ja tarrasukkaisia!:heart:

Lara_84..tuosta Predictorista on kyllä monella todella huonoja kokemuksia: /..
..m u t t a..jos dippaat huomenna, ole t a r k k a sen testiajan suhteen: älä siis katso enää testiä testiajan jälkeen! (ellei ole sitten positiivinen tulos heti testiajalla;))

Plussatuulia!
:wave::heart:
 
Viimeksi muokattu:
Vaniljainen varmankin tarkoitit tuota MImimii:n testiä?!:)

..ja mie heti korjaan tuon VÄÄRÄN käsityksen, että: R-testi EI voisi näyttää plussaaa ovisaikaan - KYLLÄ VOI!!!:wave:

Itse sain eräältä testifirmalta useaan kiertoon testejä, jotta voin kyseistä reaktiota testailla(laittelin asiakaspalveluun palautetta R-testien reagoinnista LH-hormoniin)
..ja AINA LH huipun aikaan, tuli haaleaakin haaleampi plussaviiva!!(värillinen)

Mimimii jotain näen testissäsi..mutta en saanut punertavaa viivaa näkyviin..
jospa se vielä sinne ilmestyisi:heart:
MUTTA..testi voi tosiaan reagoida nyt LH huippuun, näin kierron puolen välin aikoihin - niin kun itsekkin sitä epäilit.

..ja vielä: testeinä oli herkkiä 10mIU/ml ja 25mIU/ml testejä - molemmat reagoivat LH hormoniin, varsinkin herkempi testi!
Tämä pitää todellakin täysin paikkansa, ihanaa oli löytää joku toinen joka on todennut saman.. harmi kun tätä ei mainita testissä itsessään, säästyisi varmasti moni turhilta toiveilta ja pettymyksiltä. Itselleni kävi juuri näin kp25/28-3?
 
Tämä pitää todellakin täysin paikkansa, ihanaa oli löytää joku toinen joka on todennut saman.. harmi kun tätä ei mainita testissä itsessään, säästyisi varmasti moni turhilta toiveilta ja pettymyksiltä. Itselleni kävi juuri näin kp25/28-3?
jos sulla kierto on 28 päivää ja sulla oli KP25 menossa niin eikö se olis voinu kertoo raskaudesta? :O vai käsitinkö jotain väärin?

*muoks, olitkin käynyt veritestissä, HUI! ei mulla tollasta haamua koskaan tullut oviksen aikaan!

en kiistä sitä etteikö r-testi vois näyttää ovista, KYLLÄ VOI!

Pregcheckille nimenomaan aikanaan laitoin palautetta ja sieltä tuli vastaukseksi että jos LH arvo on yli 300, saattaa raskaustestikin reagoida siihen!!!!!
 
Viimeksi muokattu:
Aijaa.com - 8721703.jpg

tossa vielä tuoreena ovistesti, oli kyllä oikea superovulaatio aivan järkkyine oireineen (limat, päänsärky, huimaus, hirveet alavatsa ja selkäkivut) ja siksi kipitinkin lääkäriin kun kp:t vihjas että vois olla raskaus. Mutta keskenmeno takana kuukausi sitten eli sillä perusteella ihan ymmärrettävää että ovuloinkin vasta nyt koska kierto on käynnistynyt normaalia myöhemmin (pari viikkoa heittoa gynen mukaan).
 
Fiona minäkin näen jotain testissä ja itseasiassa juurikin samanlaisen taisin saada itse eilen. Mutta omalla kohdallani epäilen raskauden mahdollisuutta kun olisi varmaan pitänyt tulla tummempi kun Rfsu:n testi antoi selkeemmän "haamun" (kurkkaa edelliselle sivulle) samana päivänä. Epäilen siis molempia testejä omalla kohdallani.

Tietty plussaa toivoisin mutta näin en tipu liian korkealta ;)
 
Pikuinen12 - onkin t o d e l l a vahva siun O-testin viivanen!:whistle:
..ei ihme, jotta puikko R-testi reagoi!(20mIU/ml)

Itse aikoinaan Kotitestille tästä juurikin kirjoittelin ja sain kokeilumielessä testejä heiltä ilmaiseksi käyttööni n. kolmelle kiertoa.
..ja kylläpä kyllä - herkkä(10mIU/ml)liuska R-testi ainahin reagoi miulla LH-huippuun!

Itse asiassa..he lupailivat lisätä testien käyttöohjeisiin maininnan, jota: "R-testi saat-taa reagoida vahvaan LH-huippuun näyttäen haalea plussaviivaa"..eivätpä ole lisäilleet..: /

Pikkuinen
- osta seuraavan kerran noita RFSU:n liuskatestejä, ne ovat herkkyyttä 50mIU/ml..ei tule vääriä(oviksesta johtuvia)viivasia sitten..ja pahaa mieltä:ashamed:

Plussatuulia!:heart:
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä