Kuka älytön haluaa suurmoskeijan Suomeen?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eija-Riitta on järkevä nainen ja tietää hyvin laajalti asioista, myös EU- tasolla, äitinä, ilmastotutkijana, kristittynä, syövän sairastaneena jne. Kuuntelen mielelläni hänen puheitaan ja luen blogejaan. On myös rohkeasti tuonut esiin Vihreiden aatteen varjopuolia, mitä moni asiantuntija ei tohdi tehdä.

Vihreissä on eniten muslimiäänestäjiä. Ei siinä mitään pahaa ole. Mutta en todellakaan ole tyytyväinen Vihreiden politiikkaan Helsingissä. Suurmoskeija- hanke ei ole haudattu(vaikka siitä ei nyt pahemmin puhutakaan), auta armas jos Kokoomuksen Vapaavuori ei olisi aiheesta jyrähtänyt, Vihreät olisi vienyt hanketta pidemmälle. Nyt Vapaavuori jää pois, arvotyhjiö on vallannut Kokoomuksen kun Kirsi Piha vetäytyi pormestariehdokkuudesta, eikä ehdokkaita ihan helposti löydy vaikeaan pestiin. Vihreillä sen sijaan on jo kokemusta(Sinnemäki) vaikka iso osa hesalaisista ei allekirjoita hänen maankäyttöön ja kaavoitukseen satsaamista hyvänä tekona. Mm. monet Helsingin viheralueet ja rannat halutaan uhrata rakentamiselle, ja hyvin tiiviille sellaiselle. Betoniin rakastuneet Vihreät luulevat pelastavansa ilmaston ylirakentamalla! Hirveä harha. Kuka voi tätä uskoa? Moni asiantuntija lyttääkin nämä mm. siksi että betonin valmistus on todellinen ilmaston tuho, paljon enemmän kuin liikenne ja teollisuus yhteensä!

Miettikää siis ketä äänestätte kevään vaaleissa. Kannattaa vähän perehtyä todellisuuteen eikä uskoa heti mitä "luvataan".

Terv entinen Vihreän äänestäjä
 

Yhteistyössä