kuivaatteko lapsen pepun käsipyyhkeeseen?

  • Viestiketjun aloittaja miten on
  • Ensimmäinen viesti
miunmau
[QUOTE="aloittaja";27648888]onko se pyllypyyhe siis siinä, missä muutkin pyyhkeet vai jotenkin eritelty/ omassa paikassaan?[/QUOTE]

Nykyisin näkyy roikkuvan vessan oven kahvassa. Aikoinaan säilytettiin pyyhetangossa pöntön yläpuolella.
 
vauvan omaan pyyhkeeseen
Silloin kun lapset oli sen ikäisä niin ihan lapsen omaan pyyhkeeseen pyyhittiin ja se pyyhe oli naulakossa ihan normaalisti =) pyllyhän on siinä vaiheessa puhdas kun sen siihen kuivaa ;D joskus jos oli epävarma onko poimuihin jäänyt kakkaa niin silloin muksun ympärille pyyhe ja hoitopöydälle pötkölleen jossa loput pyyhkäistiin lapulla pois ja sitten kuivattiin =)
 
"vieras"
Pesulappuun, jonka sitten heitetään pyykkikoriin kuivauksen jälkeen. Ikeasta saa muutamalla eurolla ison pakkauksen. Vauva-ajan jälkeen niitä voi käyttää joko omien kasvojen puuhkimiseen tai vaikka siivousliinoina. Käsille ja kasvoille on omat pyyhkeensä.
 
"maalaisäiti"
Käsille on käsipyyhe, kasvoille kasvopyyhe ja pepulle peppupyyhe. Meillä ei ole tapana kyllä pitää vessassa muita pyyhkeitä kuin käsipyyhe; vauvan peppupyyhe napataan mukaan kun mennään pesemään sitä vauvan peppua.
 
***
[QUOTE="vieras";27649160]Pesulappuun, jonka sitten heitetään pyykkikoriin kuivauksen jälkeen. Ikeasta saa muutamalla eurolla ison pakkauksen.[/QUOTE]

Suurkiitos tästä tiedosta! :)
 
"huoh"
Meillä on ikeasta ostettu sellainen 10kpl paketti pieniä pyyhkeitä joita käytetään vain ja ainoastaan pyllyn kuivaamiseen. Joskus saatan käyttäö parikin kertaa samaa pyyhettä, joskus menee heti pesuun.
 

Yhteistyössä