kuinka pitkä matka

Meillä matkaa on/oli 70 kilsaa.
Synnytyksestä nyt aikaa 1 v 4 kk- synnytys käynnistyi kotona illalla klo 22 lapsivesien menolla, soitin synnärille vielä ja sitten matkaan omalla autolla. Hyvin ehdittiin, tunti meni matkassa- pieniä supistuksia alkoi tuntumaan vasta loppumatkasta ja perillä kohdunsuu auki vasta muutaman sentin. Seuraavana aamuna syntyi ihana poika klo 8.57.

Ei siis mitään hätää vaikka matkaa olikin!
 
meillä matkaa 50 km. Ekasta oli kovat supistukset autossa ja oli vaikeeta olla siinä istuen. Sairaalaan päästiin oli 8-9 cm auki. sairaalaan tulosta vajaa tunti niin esikko oli syntyny. Toisesta päätettiin lähtee ajoissa. Ei pahasti supistellu autossa. Sairaalaan tullessa olin vajaa 3cm auki. Tuon toteamuksen jälkeen meni vedet ja siitä mni n 35 min ja kuopus oli sylissä.
 
Matkaa 35 km, siitä puolet motaria. Ekassa synnytyksessä asia huoletti, mutta nyt levollisin mielin (Rv 27). Viimeksi mentiin sairaalaan käynnistykseen rv 38 lääkärin käskystä, joten ei ollut mitään kiirettä... Luultavasti tällä kertaa käy samoin =)
 
50 kilsaa, onneksi valtatietä lähes koko matka...tosin tie on ruuhka-aikaan täynnä työmatkalaisia, joten aikaa saattaa tuhraantua luvattoman paljon! Onneksi tämä ensimmäinen käynnistettiin, niin ei tarvinnut matkasta stressata =)
 
Unnukkainen harmaana
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.04.2006 klo 10:42 karamellielli kirjoitti:
15 km, moottoritietä melkein koko matka. Ei tarvi lähteä turhan aikaisin ja ehditään toimittaa esikoinenkin hoitoon. =)
Ei siitä kannata ihan noin varma olla. ;)
Meiltä matkaa synnärille n. 10km ja sairaalaan lähdettiin kun oli supistellut puoli tuntia ja silti tuli KIIRE! Onneksi ei ollut kuopus laskeutunut, tai olisi syntynyt autoon.
 
Pakko vastata kun taidan vetää pohjat tässä asiassa. Meillä matkaa synnärille 165-170 km ja tie puolet matkasta melko huonoa ja kuoppaista, eli pari tuntia menee väkisinkin ajellessa (talvella ylikin). Mutta hyvin on silti ehditty! Noin pitkä autossa istuminen supistellessa ei tokikaan ole herkkua.... Niin, ja ihan keskellä Suomea asutaan!
 
ripa
150 km.
Miksi menette omalla autolla, jos supistelee tai vedet menee, en minä ala omaa autoa sotkemaan. Terveydenhoitajakin sanoi edellisessä ja tässäkin (la elokuussa) raskaudessa, että soita vaan ambulanssi.
 
Adalmina
90 kilometriä ja just ehdin tän kakkosen ponnistamaan maailmaan synnytyssaliin. Ehdin olla huikeat minuutin-pari sairaalassa ennen tytsyn syntymää.

Pelottaa jo valmiiksi tuleva mahdollinen kolmas synnytys.
 

Yhteistyössä