Kuinka olet varautunut syksyyn ja talveen? Covid, sähkö vesi, ruoka

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
FFP2 hengityssuojaimet, HEPA13 ilmanpuhdistimet ja C-D-sinkkitabletit ostettu. COVID saattaa iskeä todella kovaa myöhäissyksyllä ja talvella kun jo heinäkuussa keskellä kesää kuolee yli 300 ihmistä kuukaudessa koronaan Suomessa. Jos tulee vielä sähkökatkokset ja lämpimän veden katkot ja ruoka on kortilla niin parempi välttää tautia joka uusimman CDC datan mukaan voi tarttua uudelleen jo kuukauden päästä edellisen infektion oireiden alkamisesta. Keskellä kesääkään tämä ei ollut mikään normiflunssa rokotetuilla ja rokottamattomilla itsellä ja lähipiirillä, joten miten talvella käy?
 
vierailija
Hallitus on vaatinut sairaanhoitopiirejä varautumaan, mutta nämä eivät halua tehdä mitään valmisteluja. Jokainen muistaa varmaan viime kesän EM-Pietarin ja delta-aallon tulon sekä Kymsoten tekemättömyyden. Onko sama taas edessä? On tullut tutuksi etteivät paikalliset toimijat halua tehdä mitään kuin vasta pakon edellä kun löysät on jo housussa.

Kolmas syksy peräjälkeen kun valmistautuminen ryssitään.
 
vierailija
Kun Sote tulee niin se varaan rakennetaan kaikki. Menot muuttuvat tuloiksi, hoitaja ja lääkäripula katoaa, kaikki saavat hoitoa ja hoitotakuu toimii...... Vaan kuinkas sitten kävikään.
 

Yhteistyössä