Kouvolan seutu

Glow
heippa taas!

Onkos täällä kantoliinan tms. käyttäjiä?
Mä sain jonkun semmoisen... ööh, kantokassi siinä pakettisa luki :D en yhtään tajua miten sitä pitäisi käyttää. Joten, jos joku joskus vaikkapa siellä pentsojassa opastais? kun joskus paikalle pääsen.
 
Heippa!

Pensoja menee poikkkeuksellisesti kiinni perjantaina 28.11 (korjatkaa jos muistan päivän väärin) jo kello 12. Sovimme tuon viikon treffit jo torstaille klo 13 eteenpäin.

Mutta tuota ennenhän me äitit jo pikkujouluillaan :) Kaikki uudetkin rohkeasti mukaan vaan...
 
:saint: Tosiaan pikkujoulut lähestyy!! Anna ehti ensin ilmoittamaan muuttuneen ajankohdan ja oikein on.. Kiva oli tänään käydä Pentsojalla ja saada vaihtaa kuulumisia. Helpotti heti ja jaksoin hieman siivota kotona. Tosi mukava, että uudet ihmiset löytävät tiensä kerhoon ja todellakin tervetuloa kaikki kynnelle kykenevät Äitien Pikkujouluihin niin uudet kuin pidempäänkin mukana olleet!

:heart: Rentouttavaa viikonloppua toivottelee Kati ja Noora & Tuukka
 
Huomenna tiistaina on äitien omat pikkujoulut :xmas: Eli kello puoli kuusi ollaan menossa aseman vintille. Varausta ei ole kai ole tehty, mutta eiköhän me sinne näin keskellä viikkoa mahduta ilman varaustakin.
Tonttulakit saa ottaa mukaan, mutta ei ole pakko ;) Koitetaan nyt ton lumipyryn lävitse tarpoa ja toivotaan että meitä osallistujia olisi mahdollisimman paljon :)
Huomiseen :heart:
 
Voiskos pikku-taateli tahi reika kertoa, että olokos meillä nyt seuraavana maanantaina vika vai tokavika muskari? Kun mietin että pitääkö jo nyt varautua nyyttäreihin..

Me mennään lauantaina kattomaan titi-nallea kuusaalle :whistle: . Toivottavasti muillakin on yhtä antoisat viikonloput ;)
 
Mun mielestä oli vielä ensi kerta tavallinen ja sitten on ne nyyttärikemut. Eli päivämäärä on siis 8.12 NYYTTÄRIT muskarissa.
Meillä huomenna puurojuhla miehen työn puitteissa. Joulupukkikin on paikalla!!! Tästä se joulun odotus nyt sitten alkaa..... :xmas:

Mukavaa ja lämminhenkistä viikonloppua!!

 
Moikka!

Voi kun kuulostaa mukavalta tuo nukketeatterijuttu huomenna! Mutta taitaa jäädä meiltä väliin, ellei Olli jotakin ihmeparantumista tee - on ollut sunnuntaista saakka kuumeessa ja kovassa flunssassa, tänään oli kyllä jo vähän parempi päivä. Toivossa elän että perjantaina päästäisi Pentsojalle pikkujouluilemaan, olihan ne nyt perjantaina?

t.

maija ja Olli
 
Ääh, mentiin pentsojalle klo 9.00 ja siellä olikin alkanut ensin nukketeatteri perhepäivähoitajille ja sisään ei siis päässytl. Kestoksi oli arvioitu 40min (luki ikkunassa) ja ovet olisivat avautuneet siis vasta joskus 9.45. Ja kaikenlisäksi nukketatteri olikin maksullinen eli 4e/hlö, alle 2v.ilmaiseksi. Me jätettiin väliin kun meni niin hankalaksi ja maksuunkaan ei olutu varauduttu, niin ei ollut käteistä mukana.

Harmi kun en ollut huomannut etukäteen mitään infoa tommosista erikoisjärjestelyistä. Toivottavasti teille muille ei aiheutunut haittaa odottelusta tai muustakaan :|

Pikkujoulut on pe 12.12, eli viikon kuluttua. Nyt taitaa olla ihan normaali vauvatapaaminen perjantaina :heart:
 
Heippa kamulit!
Täältä taas piiitkästä aikaa ilmoitellaan itsestämme :) Neaahan on monet voineet nähhäkin tuolla puistoilemassa, mutta ittellä päivät aina ihan täynnä. Kohta kuitenkin työt loppuu ja alkaa odotettu joululoma :xmas: En päässyt sinne mammasyöminkeihinkään..ostettiin oma koti ja muuttoa sun muuta pikkulaittelua on tässä ollut päällä jo useamman viikon. Nyt edessä koko keittiön purku, koska ens vkl meille tulee uus keittiö..ihanaa saada kaik ihan uutta ja just sellaista kun haluaa :) Joten kaaosta...
Mutta kunhan tässä asettaudutaan ja saadaan keittiöremppa kunnialla ohi, niin olis kiva kutsua teitä mammoja muksuinenne meille kyläileen ja vaihtamaan kuulumisia :) Oikein ikävä jo teitäkin, joiden kanssa tuli paljon nähtyä..ja pikkuisetkin jo varmaan hurjast kasvannu. Ja Sippu, sun masu on varmaan jo ihanast pyöristynny :)

Onkos teillä jo joulutouhut kovassa käynnissä..? :xmas: Tuntuu että joulukuu tupsahti ihan yllättäen ja nyt olis vielä jahjanostot yms edessä...

Jos en ennen joulua ehdi puistoilemaan niin ainakin sitten ens vuoden alusta kun on taas koulua niin varmaan joskus aina ehtii :)

Terkut kaikille ja ihanaa joulunodotusta!! Eihän oteta ressiä joulusta, eihän..?

:xmas: Anna-Kaisa & Nea 1v6kk
 
:saint: Hiljaista on näköjään ollut täällä.... Mutta muistutus kaikille palstalaisille ja vauvakerhossa käyneille: :xmas: PIKKUJOULUT vauvoille ja äideille PENTSOJAN PERHEPUISTOSSA pe 12.12 klo. 13-15 välillä!!! Pieni paketti mukaan ja jotain syötävää, iloista joulumieltä ja ehkä tonttulakki päähän. Siinähän se =) . Eli tapaamisiin perjantaina.

T. Kati ja Noora
 
Jeeees, Pentsojan pikkarit B).

Mie lupaudun tekemään joulutorttuja :p. Onkohan meitä minkä verran tulossa eli teenkö niitä paljon vai helv....tin paljon ;)

Nyt mie starttaan Mikkeliin ja tenttiin :wave:. Nähdään parin päivän päästä!

t. Milla ja Maija
 
-Tosiaan pitkästä aikaa minäkiin täällä palstailen,olevinaan aina kiire,kuinkahan käy kun aloitan työt helmikuussa? Kiireet varmaan loppuu :LOL:
Ollaan oltu kipeinä,mutta huomenna kyllä tullaan mielellään mukaan tonttu asuineen :xmas:
Huomiseen!
T.Minna ja Aleksi
 
heippa!
Mekin tullaan huomenna. Voidaan tuoda titi-nallen joululevy mukanamme. Se on ainoa lasten joululevy, mitä meiltä löytyy :xmas:

Toisinkos mä vaikka glögiä? Minkäs verran tartteis tuoda? Vai onkos joku muu jo tuomassa ja ostanutkin valmiiksi?

Huomiseen mammat ja mukulat :heart:
 
Huomenia vielä!!
Voit Sippu tuoda glögiä, mutta saamme ehkä puiston puolestakin. Kysyin viime viikkoisia ja oli kai jäänyt yksi paketti. Mutta varalla on hyvä olla. Laskin, että meiän määrä menee varmaan tohon noin 12 lapseen ja äitiin. voi olla että enemmänkin tulee, onhan meitä siellä pyörinyt syksyn aikana kivasti.
Meillä on muutama joululevy, ei kyllä pelkästään lastenlauluja. Voin ottaa mukaan..
:xmas: See u tonttuilun merkeissä kohta!
 
Myökin joudutaan Matildan kanssa jättämään väliin pikkujoulut. Ollaan koko tää viikko oltu kauheessa flunssassa. Ja tää on todistetusti helposti tarttuvaa, kun tartutettiin jo Matildan serkkupoikakin.. :( Ja myö kun oltiin tonttulakit ja lahjakin jo hankittu, kun innolla ootettiin pikkujouluja :xmas:

Rauhallista joulua kaikille!

T: Heidi ja Matilda

 
minkäslainen se olikaan se baileys-kakku?
oliko siinä pikkujouluissa tarjotussa versiossa minttu-dominoita ja kissanminttulikööriä? Kun löysin ohjeita, joissa oli pohjassa vaan digestivejä ja päällä baileysiä...
Oli niin hyvää, että vois koittaa tehdä sitä kakkua vaikka joskus joihinkin juhliin tai ihan itselle vaan.. :p
 
Heippa!

Kiitokset mukavista pikkujouluista kaikille! Oletteko kukaan menossa ensi viikolla esim ke aamupäivästä Pentsojalle? Me voitaisiin Ollin kanssa tulla mielellään.

Kaikille oikein hyvää joulun aikaa!

T. Maija ja Olli
 
Glow
Hiphei, enpä oo kovin aktiivisesti pentsojassa käyny ja sitten surkuttelen kun en tunne Kouvolasta juurikaan muita odottajia tai kellä jo vauva ja/tai isompia lapsia on :xmas:
Täällä vaan mahaa kasvatellaan...
Ja ihmetellään että mitä nää "menkkamaiset" kivut on, supistuksia? Ne pelkät mahan kovettumiset tunnistan juu, mut ennen semmosta kovettumista tulee ihme kipu. En muista Veetin odotusajalta ollenkaan tämmöstä.
Tahtoisin nyt pysyy yhtenä kappaleena ensvuoden puolelle!

Hienoa, että näilleki kulmille aukes HopLop! On tosi kiva lasten liikunta ja leikkipaikka! Käytiin tänään. Suosittelen, jos sen ikäsiä lapsukaisia on että siellä jo voi puuhailla.

Miut kyllä neuvolan täti määräs lepoon, kun soittelin sille viimeviikolla ja kyselin yhden näytteen tuloksia. Kun noista "menkkamaisista" kivuista/suppareista kerroin. Oli melkein vihanen ku en aiemmin ollu niistä soittanu minnekään :/
Mie pitkitän aina ja odotan et josko menis ohi... no eipä nää ole minnee kadonnu, joten ensviikolla ilmeisesti lääkäriin tarkistuttaa tilanne.
 
Kiitokset vaan kaikille mukana olleille pikkujouluista. Tänään tämä äiti lähtee yhden yhdistyksen pikkujouluihin ihan itekseen. JEH;JEH!!
Heidille tiedoksi ja tietenkin muillekin, jotka vauvauinnissa käyvät: TÄNÄ LAUANTAINA 20.12 on vielä vauvauinti Haanojalla, sitten vasta 10.1.09.
Mekin voitas yrittää lasten kanssa tulla keskiviikkona Pentsojan puistoon. Toi aika voi vain olla vähän vielä hakusessa, kun nää meiän rytmit muuttuu päivittäin.

T. KAti, Noora ja Tuukka
 

Yhteistyössä