koska seksiä synnytksen jälkeen????

Meillä tais mennä 3 tai 4 kuukautta ennen kuin uskalsin edes yrittää ja vasta nyt kun synnytyksestä on yli 7 kuukautta niin alkaa tuntumaan suht normaalilta ja kivuttomalta... Eli älä kiirehdi - kyllä te vielä ehditte :)
 
silleen meillä oli, esikoisesta 1,5 viikon jälkeen ja toisesta 2,5 viikon jälkeen. Ihan on normaalilta tuntunut, tunto jopa parantunut. Molemmista tehtiin episotomia ja tikkejä tuli muutenkin muutamia pitkin alapäätä.
 
täällä pupuilut alettiin 3 viikkoa synnytyksen jälkeen ja mahti-O tuli sieltä äiteellekin!!
Jännitti kyllä mutta paikat oli palautuneet tosi kivasti,tunto ok ihan,ainoa outo juttu oli ekalla kerralla kuivuus.Liukkaria laitettiin niin homma luisti!!! :kieh:

sen jälkeen on palautunut oma kosteustasapaino jo hyvin ja homma sujuu ok.

Uskoisin että tuhruvuodossa uskaltaa touhuilla ihan hyvin,muistaa vaan hygienian...Spermahan on steriiliä eli ihan puhdasta,kädet ja peli vaan pesuun ennen!!!
 
Ei tuo ole vielä mitään :hug: . Ihan tavallisestakin synnytyksestä voi jäädä paikat kipeeks ym yli vuodeksikin.
Esikoisesta koitin yhdyntää ekaa kertaa vasta 6kk jälkeen ja sattui. Sattui ainakin yli vuoden vielä.
Tästä toisesta ei voida kokeilla yhdyntää kun paikat niin remontissa. Menee kai taas kuukausia.
 
mamma80
Kuten vastauksista huomaatkin jo, niin kovasti vaihtelee tuo asia!

Mulla nyt synnytyksestä 2 kk ja rupeaa jo koko synnytys unohtumaan, tarkoitan paikkojen kipeyden kannalta. Yhdynnässä aluksi tuntuu vähän kipeältä, mutta hetken päästä ainoastaan hyvältä.

Kannattaa varovasti kokeilla sitten kun siltä tuntuu ja jos tuntuu pahalta niin myöhemmin sitten uudestaan. Ja liukkaria kannattaa käyttää ehdottomasti!
 
kiitos kaikille vastanneille... :hug: tunsin itseni jotenkin huonoksi kun en enää muista miten se oli esikoisesta ja jotenkin kuukausi tuntui niin pitkältä ja turhauttavalta...ehkä liukkari on se joka meitä autttaa....helpotti omaatuntoa kun huomasi että muillakaan ei ole heti ollut kaikkki "normaaali" mitä nyt olla voi synnytyksen jälkeen.kun rankka kokemus se tonne alakertaan on.
 

Yhteistyössä