Kiusaamisvideo. Kuinka moni on nähnyt?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Siellä nämä kyseiset kiusanneet pojat naureskelevat tälle videolle ja jutulle ja päivittelevät kuinka paljon on video saanu jakoa. Viimeisimmät kommentit tulleet heiltä 15minuuttia sitten.. Facebookissa siis.
Jep...ovat tosiaan ylpeitä saamastaan julkisuudesta.

Jos kyseessä olisi omat kakarat, olisivat he seuraavan vuoden kotiarestissa ja saisivat esittää julkisen anteeksipyynnöän hattu kourassa ja julkaista sen nöyrinä siellä fb:ssä.
 
Jep...ovat tosiaan ylpeitä saamastaan julkisuudesta.

Jos kyseessä olisi omat kakarat, olisivat he seuraavan vuoden kotiarestissa ja saisivat esittää julkisen anteeksipyynnöän hattu kourassa ja julkaista sen nöyrinä siellä fb:ssä.
On varmaan mukava poikien äitinä katsoa, miten kullannuppujen hengenluomus ja käytöskukkanen leviää pitkin maata. Ja pois tuota ei netistä enää saa millään.
 
  • Tykkää
Reactions: Bubble Bob ja chef
"asdf"
[QUOTE="...";25944357]Höpö höpö. Olen ollut tarhassa töissä, ja tiedän todellakin, millaisia mistäkin tulevat lapset enimmäkseen ovat. Aina löytyy poikkeuksia, mutta aika paljon löytyy myös yhtäläisyyksiä eri sosiaaliluokkien sisällä.[/QUOTE]

Apua! Mistä näitä sikiää!
 
..............
Tuollaista se on jo melkein kaikkialla Euroopassa. Valkoisten vanhempien ainoa keino on muuttaminen, jotta saa lapset turvaan. Poliittisen korrektiuden nimissä ei puututa edes vakavaan väkivaltaan, kun asialla on maahanmuuttajat tai heidän jälkeläisensä.
 
Ryanair
Ihan tosissasi luulet, ettei "ylemmän sosiaaliluokan" lapset kiusaa?

Voi kuule, tietäsitpä vain... :D
Tottakai kiusaa, mutta ongelmanuoret tulevat tilastojen mukaan ns huonoista perheistä todennäköisemmin ja tietyillä alueilla näitä on enemmän. Itse asunut "rikkaitten" alueella sekä huonomaineisissa kaupunginosissa ja kyllä huomasi aivan huomattavan eron. Siksi valitsisin tarkkaan minne muutan nuoren lapsen kanssa, kyllä se vaan vaikuttaa...ja se koulu.
 
"qwerty"
Pahoinpitelyhän on nykyisin yleisen syytteen alainen rikos. Saisi joku facebook-poliisi vilkaista videota... Kuka tahansa voi tehdä ilmiannon poliisille tietoonsa tulleesta rikoksesta!
 
Kepsis
[QUOTE="...";25944296]Varmasti sieltäkin löytyy lapsia, jotka kiusaavat, mutta nämä ovat yleensä poikkeuksia. Sen sijaan alemman sosiaaliluokan lapset ovat pääsääntöisesti todella huonosti kasvatettu ja tottuneet sen verran kurjiin oloihin, että kaikenlainen tappelu ja haistattelu ja toisten vähäinen arvostaminen on heille tyypillisempää. Näin se vain oikeasti on, haluaa sitä olla kuinka korrekti tahansa.[/QUOTE]

Aivan käsittämätöntä mutuilupaskaa.
 
  • Tykkää
Reactions: fortunate
"Vieras"
Ihan järkyttävä video!! ja miten nuo puhuvat aikuiselle...aivan kamalaa. Eivätkä varmasti edes häpeä!!!
Ja nuo on tosi nuoria. Jos katsoo kuvia, niin ihan penikoita.

Jos se on tuota tuossa iässä, niin mites sitten 15-16 -vuotiaana. Noistahan kasvaa ihan täysiä rikollisia. Tai ovatkin jo. Ei mitään kunnioitusta, eikä pelkoa, kun tuo nainen tulee ovelle. Jos olis terävämmin reagoinut tuo nainen, niin olis varmaan tullut hänelle itselleen siitä vaikeuksia. Joko syyte rasismista - tai sitten nuo penikat olis käynyt hänen kimppuunsa :(

Roskasakkia :(
 
??
[QUOTE="...";25944220]Ihan järkyttävää. Siis oikeasti pelottaa, kun lapsi tulee siihen ikään, että joutuu kouluun menemään.
Olisi kaikkien kannalta parasta, kun niin maahanmuuttajat kuin suomalaisetkin alemman sosiaaliluokan lapset saataisiin kaikki johonkin yhteen kouluun, ja muut saisivat käydä rauhassa omat koulunsa.[/QUOTE]

Oletko sinä ihan tosissasi?! Mun esikoisen luokan pahin kiusaaja kuului näihin "muihin", joten olisiko sitten maahanmuuttajat ja alemman sosiaaliluokan lapset pitänyt siirtää muualle, että "ville-petteri" saa riehua rauhassa? Pelottaa ajatuskin, miten sinun kaltaiset aikuiset kasvattavat lapsiaan! :(
 
niinno
Sokeitako te ootte? Kiusaajat on mamuja ja mutiaisia ja uhrina kaksi suomalaista poikaa, joista toinen pulska ja toinen tuollainen pikkiriikkinen, eli sopivat kiusauksen kohteet.

Ai, että pistää vihaksi!!!!!!! Oli kiusaaja kuka tahansa, mutta kyllä ne muslimit aika aggressiiviseksi kasvatetaan kun ei herranjumala osata edes puhua mölisemättä ja rääkymättä...
 
"vieras"
Ruotsissakin on kaupunginosia, jotka on jo menetetty. POLIISI JA PALOKUNTA EIVÄT ENÄÄ USKALLA MENNÄ NÄIHIN KAUPUNGINOSIIN!

Kiitos muslimit ja sun muut hyvin ruskettuneet kansalaiset.
 
noiden mamujen äideillä tuskin on taitoja ja varaa edes nettiin....
Miksi ei olisi? Ainahan täälläkin vaahdotaan, miten mamut tienaavat tuilla enemmn kuin keskivertosuomalainen. Ja nettiähän osataan käyttää muuallakin. Oletko katsonut uutisista miten esim. arabikevät sai voimansa juurikin sosiaalisesta mediasta? Ne on niitä samoja "ählämeitä" jotka on täällä "mamuja".
 
"Jenni"
Aika hienoa (siis oikeasti oksettavaa) miten muksut koittavat kerätä jotain kunnioitusta käyttäytymällä noin. jossain kohti on jotain pahasti vinksahtanut...ei kukaan terve muksu toimi noin.
Laitoin tekijöiden tiedot nettipoliisille facessa sekä linkin tuohon youtuben videoon.¨
Toivottavasti asia etenee johonkin suuntaan.
 
[QUOTE="Jenni";25945141]Aika hienoa (siis oikeasti oksettavaa) miten muksut koittavat kerätä jotain kunnioitusta käyttäytymällä noin. jossain kohti on jotain pahasti vinksahtanut...ei kukaan terve muksu toimi noin.
Laitoin tekijöiden tiedot nettipoliisille facessa sekä linkin tuohon youtuben videoon.¨
Toivottavasti asia etenee johonkin suuntaan.[/QUOTE]

Johan tuo oli ilta-lehden sivuillakin eli ei ihan salainen juttu enää.
 
"vieras"
[QUOTE="qwerty";25944626]Pahoinpitelyhän on nykyisin yleisen syytteen alainen rikos. Saisi joku facebook-poliisi vilkaista videota... Kuka tahansa voi tehdä ilmiannon poliisille tietoonsa tulleesta rikoksesta![/QUOTE]

Ko pojilla on ns suojaväri, joten poliisi on voimaton. Lisää rahaa kotouttamiseen ja rasismin vastaiseen työhön...
 
"hipp"
kyllä valkoiset kiusata osaa ihan turha vedellä mitään mamu läppiä täällä.Daijujahan nuo pennut oli kaikinpuolin.Ladata nyt nettiin,pitää facebook tilit julkisena ja venata kun joku suomi mies tinaa lauantai iltana kuppina ja saa "hyvän" syyn muljuttaa muutamaa maahanmuuttaja nulikkaa.Siellä löytyy asuinpaikka kaupungin osaa myöten ja naamathan jo näkyy videolta.En ihan heti keksi tyhmempiä kakaroita.
 

Yhteistyössä