Kinuskikuorrutus?!

  • Viestiketjun aloittaja synttärit
  • Ensimmäinen viesti
synttärit

Olisi tarkoitus tehdä pieni sydänkakku eli 4 munan täytekakku synttäreille, mutta kinuskikuorrutus epäonnistuu aina.

Millaisella ohjeella te saatte kinuskikuorrutuksen aina onnistumaan?

Kertokaa myös vinkkejä sen valmistukseen. Esim. keitetäänkö hiljaisella vai kovalla lämmöllä?
 
2 dl kuohukermaa, 1 1/2 dl fariinisokeria, 1 rkl margariinia tai voita

1. Mittaa kattilaan kerma ja fariinisokeri
2. Keitä sekoittaen noin 10 minuuttia kunnes seos sakenee
3. Kaada kinuski lämpimänä kakun päälle ja reunoille
4. Anna jäähtyä ja jähmettyä

Helppo ja herkullinen ohje, joka onnistuu varmasti!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 09.10.2004 klo 20:42 Ina kirjoitti:
Mä laitan yleensä kakun päälle ensin marmelaadia, esim. omenamarmelaadia. Ei kinuski imeydy kakkuun ;)
Kyllä imeytyy jos yrittää liian kuumana laittaa suoraan kakun päälle. Yleensä on aloittelijan virhe. Antaa hiukan aikaa jäähtyä ennen kuorrutusta, muttei liikaa, jolloin kuorrute on vielä notkeaa. Tuota marmelaadia vois kokeilla sen kuorrukkeen alla, ei oo tullu mieleenkään :)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.10.2004 klo 10:31 aukkis76 kirjoitti:
2 dl kuohukermaa, 1 1/2 dl fariinisokeria, 1 rkl margariinia tai voita

1. Mittaa kattilaan kerma ja fariinisokeri
2. Keitä sekoittaen noin 10 minuuttia kunnes seos sakenee
3. Kaada kinuski lämpimänä kakun päälle ja reunoille
4. Anna jäähtyä ja jähmettyä

Helppo ja herkullinen ohje, joka onnistuu varmasti!
Vinkiksi tuohon ohjeeseen,kun tekee tavallisella sokerilla saa vaaleampaa!!! :wave: :wave: :wave:
 

Yhteistyössä