"Kiina tupruttaa ilmaan hiilidioksidia kuudessa tunnissa saman verran kuin Suomi vuodessa"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Siis mitä? Mun pitäis alkaa lukeen ja analysoimaan jollain tapaa sun tunteita musta? Miksi ihmeessä vaivaantuisin? Miten edes alkaisin moisia lässytyksiä purkaan? Vähän järkee käteen, nainen!
Sulla lähtee vähän turhan nopeaan laukalle, välillä käy mielessä että unohdatko että kirjoitat rekkautuneena, kimpaantumisesi ja toisten sanomisien vääntely sekä niihin takertuminen mitä öyhötykseksikin voinee kutsua, on täsmälleen identtistä yhden aiemmin vierailijana kirjoittaneen kanssa.
Sulla on fiksujakin ajatuksia, kannattaa hengittää välillä pari kertaa syvään sen sijaan että annat jonkun sinua kyseenalaistavan kommentin mennä ihon alle, ja vastata vasta sitten. Tässäkin keskustelussa aloit möyhöömään täysin turhasta.
 
Helsingissä on merkkejä Venäjän suorittamasta valmistelutoiminnasta jopa mahdollista miehitystä varten. Venäläiset värväävät Suomenvenäläisiä ja Suomalaisia toimintaan , joka voi tähdätä jopa miehitykseen. Nimien kerääjiä liikkuu varsinkin Helsingissä keräämässä mielipiteitä Venäjänmielisiltä henkilöiltä. Toiminta on härskiä eikä keinoja kaihdeta. Huumeet ovat yksi keino Venäjämielistämisessä. Psykedeelisillä huumeilla muunnellaan ihmisen mieltä. Näitä huumeita voi saada elimistöönsä jopa työpaikalla, Hyväntekeväisyysjärjestöt ja puhelinmyynnin työpaikat ovat riskialttiita tässä mielessä. Myös metalli ja rakennusalan yritykset ovat vaarallisia. Venäläisomisteisen yrityksen tunnistaa Suomessa siitä, että työehtosopimuksia ei välttämättä kunnioiteta ja palkat ovat alan keskitasoa pienemmät. Nimi voi yrityksellä silti olla Suomalainen ja omistajat sekä esimiehet ja jopa koko henkilökunta voivat esiintyä Suomalaisilla nimillä.
Näitä huumauksia joilla mieltä pyritään muokkaamaan voi tapahtua muuallakin. Helsingissä kapakat ovat vaarallisia paikkoja, jopa tarjoilija tiskin takaa voi sekoittaa drinkkiin aineita. Tätä tapahtuu erityisesti Kalliossa.
Suomenvenäläisten luona vieraileminen voi myös olla erityisen vaarallista tässä mielessä. Toiminta näyttää keskittyvän erityisesti pääkaupunkiseudulle.
Psykedeeliset huumeet muokkaavat mieltä tavalla jota kohde ei välttämättä huomaa. Ihminen, joka ei tunne aineiden vaikutuksia ei edes huomaa välttämättä olevansa pilvessä. Joskus aineet vievät kohteen muistin eikä toivottua vaikutusta saavuteta. Psykedeelejä käytetään samaan tapaan kuin hipit käyttivät niitä aikanaan tajunnan muokkaamiseen. Varma keino suojautua näiden aineiden tajunnan muokkaavaa vaikutusta vastaan on pitää kiinni lujasti vanhoista mielipiteistään. Tällöin ne vain vahvistuvat entisestä. Kuinka paljon toimintaa tapahtuu muualla maassa olisi syytä kartoittaa. Tällaisia "öljymiehiä" käytettiin apuna myös Krimin valloituksessa muokattaessa Ukrainalaisten mielipiteitä.
 

Yhteistyössä