Ketään hoidoissa PKKS:ssä!!!

Tsempit täältäkin inssiin Piusy! Kaikki poppaskonstit vaan mukan mitkä tiedät/löydät, eihän sitä tiedä jos joku auttaisikin! ;)

Janitainen eihän se oparaationa ole oikeastaan se kummempi.. :) eikös tuo mee vähän samaan kategoriaan sen munatorvien aukiolotutkimuksen kanssa, tosin ettei munatorviin ruiskuteta aineita, vaan siittiöt kohtuun..? Voinhan toki väärässäkin olla, mutta kivuton toimenide on (y) tsemppiä teillekin!

Tänään oli kontrollikäynti, johtofollia ehkä tekemässä, mutta ei varmaa :( maanantaina uusi tsekki että mikä tilanne.. En usko että tähänkään siirtäävät, joten eiköhän tässä ens vuodelle odotella. :unsure: Tulee myös mietittyä sitä, että onko tälle joku "suurempi" syy että kroppa hannaa vastaan, vai tekeekö nyt kroppa vain "hyvää pesää" tulevalle siirrettävälle (ns. metodilla hiljaa hyvä tulee)..
Ja siis alustavana suunnitelmana ottaa loput 4 sulamaan ja koettaa jos joku niistä jaksaisi blastoksi asti. :)

Miten Domilla menee?? :)
 
Love kylläpäs sullakin se follin kasvu nihkeilee.. onkos ne kertaakaan maininnut jos sitä avittelis..
Täällä sumutellaan.. ma kävin siellä Lappeenrannassa, siinä kohdun rapsutuksessa, olipahan inhottava toimenpide. Tai ei se ite rapsutus ees oikeestaa tuntunut, mutta kun joutu ottaa pihdeillä kiinni kohdunsuulta (tai jostain) että sai "oikastua" reittiä niin se se tuntuu häijyltä. (tää tais tehä siirrossakin sen, vaikka ei oo kyllä ennen tehty, kai) No onneks se ei kauaa kestä, hengissä selvii.. nyt tässä sit vuotoa ootellessa.. pitäs alkaa ennen 29.11, jollon sit aloittasin zumet. Siirto suunniteltu 18.12. Oireet aika vähäsiä synarellasta, lähinnä nenän limakalvot vähnä kuivat ja yöllä kuivaa suu. Tosin nyt olen parina yönä valvonut joskus 3-4 välillä.. ja eka aattelin et kroppa ylikierroksilla kun oon illasta käynyt "treenaa", mutta niin mie aina käyn... joten viime yönä taas valvoessa tajusin et varmaan tekeekin tuo lääke.. mietin siinä kun sano et vasemmalla ollut ovulaatio, et hmm.. entä jos se nyt tahtoskin tuohon tuoreeseen raapasujälkeen mennä.. jooo ihan varmaan :ROFLMAO:
Ei se inssi tosiaan operaationa ole kumma.. katetrin läpimeno toki voi vähän "nipistää" mut muusta ei tiiä mitään, kun on tavara kyydissä :) Multa ei nyt löydy yllättäen kannustavia sanoja sen enempää noihin kevyempiin hoitoihin kun näihin "rankempii" katkerana vuosia tahkonneena, kun en usko mihinkään.. mutta huhuja oon kuullut että joillekin on toiminut :LOL:
 
Domi hyvä että selvisot hengissä! :D meillä oli sillon sumujen aikan kortsupakko.. Mut mullahan kyllä lamattiin kokonaan oma toiminta punktioo varten, et oisko sit eri juttu :) toi valvominen voi hyvin johtua synarelasta, aika vähällä oot muuten päässyt! Mullahan oli silloin kuumista aalloista lähtien kaikkee :confused:
Toivotaan ettö vuoto nyt ilmaantuu sulle ajallaan ja pääsette joulukuussa siirtoon! :love:
Ei mulle oo ikinä mitään apuja tohon follin kasvatukseen tarjottu :unsure: yleensä nää hitaat kierrot on vaan kerran ja sit normikierto perään, mut nyt on jotaki mikä hannaa o_O en vaa tiiä mikä.

Nii ja tytöt tosiaan sori, ei hirveesti oo kokemusta noista kevyemmistä hoidoista (yks inssi tehty, muuten icsi/ivf) niin ei kokemuksen pohjalta hirveesti aina löydy sanottavaa! :) mut todella toivon että teille riittäisi nuo kevyemmät ettei tarvii lähtee tarpoo tähän "hormonihelvettiin" (y)
 
Oli tänään se inseminaatio. Näyte kuljetettu tissien välissä turvallisesti. Kohdunnapukka vähän kiero niin sitä piti suoristella jollain pihdeillä niin se tuntu epämukavalta, sit lopulta katetri meni nätisti sisään ja tavara toimiteltua. Limakalvo kuulemma täydellinen ja vasemmalla munasolu. Vähä oli epämääräinen lääkäri mutta pitää omastakannasta lueskella kun ma varmaan tulee tekstit sinnekki. Tueks vielä kaheks viikkoa lugesteronit. Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä. Oon tehny erittäin mieluisia puuhia ja päivän shoppaillu ja kotia laittanu.
 
Joo siis niin lamataan mullakin love, mutta ei oo kukaan mitään maininnut kumeista nyt tai aijemmin.. eiköhän tuo ole täys mahdottomuus muutenkin tässä kohta kuuden vuoden jälkee millään keinoin raskautua ja lie vielä vähemmän luomuna.. ja tosiaan ei varmaan voiskaan kun se synatella..
 
Domi juu, aattelinki jos ois eri asia punktioo arten lamaus kun pas:ia :LOL: enhän minäkään ees ajatellu koko asisaa kunnes jonkin ajan käytön jälkeen lekuri tuumas kontrollikäynnillä et pitää käyttää ettei ahinkoja satu (ninpä niin, sattuski).. :whistle: liekkö sit nähny jotaki ylimääräsiä eritteitä ultratessaan :whistle:
Vaikka siihen ei millään itse usko, sen tiedän, mutta teillähän ei todistettua vikaa mistään löytynyt niin eihän se kuitenkaan täysin ole mahdotomuus ole jos luomuna sittenkin.. :);)

Piusy onnea matkaan! :love: ootko lugeja käyttänyt aiemmin? :) varoituksen sana, oireita saattaa ilmaantua jos jonkinlaisia, eikä ooreettomuuskaan vältämättä "pahaa tarkoita" ;)
Saitko tietää oliko näyte pesun jälkeen millainen? Et ei ollut vaikuttanut se millään tapaa et oli vähän ennakkoon näytteen antanut? :)

Täällä tikutellaan ovista. Kyllä ainakin toissapäivästä on testit tummunu et kaipa siellä joku folli kasvaa.. Jospa ottaakin semmosen superboostin ja on normiaikaan kypsä :ninja:
 
@love- oli kuulemma tarpeeks lämmin. Se vähän vanhempi naislääkäri oli niin eipä näytteestä mitään virkkanut. Pitää nyt sit odotella jos omakantaan tulis tekstiä.. siinämielessä E ja tämä naikkonen vähän pettymyksiä. Joo kirjotin tosiaan itselleni kehotuksia ja pelkoja ylös ja kirjotin sinnekkin että ”älä koita tulkita itseäsi liikaa”. Rtesti määrätty siihen 2 viikon päähän, ja miun lyhyellä kierrolla ja ns myöhempään tehdyllä inssillä kuin normaalisti ovuloisin, se tarkoittaa sitä että menkat kerkeää olla jo neljä päivää myöhässä periaatteessa. Laitoinkin tilauksen raskauskeijulle testeistä niin eivät kuummota vessan laatikossa. Ei oo luget ollu aiemmin käytössä olleskaan..odotamme innolla siis

Edit mut meneeks se sit niin että kuukautisten oletettu alkaminenkin siirtyy myöhemmäks myöhemmän ovulaation myötä?
 
Viimeksi muokattu:
Piusy tsemppiä piinaan (y) eikös se periaatteessa vähän siirry? Tai en tiedä, riippuu kai myös siitä pitääkö luget vuodon poissa vai vuoteleeko läpi. Ei nyt tainnu miusta kyllä apua olla :D

Tänään löytyi 16mm folli :) siispä vielä pari päivää testailen ovista ja ilmoitan sit polille. Otetaan loput neljä sulamaan ja koetetaan jos joku niistä jaksaisi blastoksi asti ja sit siirto. Saa nähdä kuinka tällä kertaa käy :censored:
 
  • Tykkää
Reactions: Domi
Piusy kyllähän se nimenomaan oviksen ajankohta määrittää sen kierron pituuden.. mulla ovis on usein vasta kp20 jälkeen ja sit kiero alkaa aikas tasan 10 sen jälkeen jos joskus ollut niitä ihmeitä että aijemmin, on sit kiertokin ollut lyhempi ja vuoto alkaa edelleen 10 päivää ovis plussasta (mikä on vähän lyhyt luteraalivaihe)
Joko lovella o+ ?
Kyllä tää tuntuu pitkältä kun on jo yli kaks viikkoo sumutellut ja viellä on yli 2 viikkoo siirtoon.. vaikka edelleen aika vähän on ns. asiaa tullut mietittyä ja meinaa olla vaikee lääkkeetkin muistaa. Ei jaksa ressata kai tällä nyt. Ja vaikka yleensä lääkkeiden aikaan 0 linja holissa, olen nyt muutoman juonut ja aijon kyllä vkl ottaa parit kun mennää minilomalle (en toki mitään kännejä, mutta ruuan kaa jne) Monta vuotta orjallisesti ollut kaikki hoitokierrot tipattomalla (jos "kiinnittymisviinejä" ei lasketa, niitää joskus harrastin) ja paskankaan hyötyä, niin ihan sama. Jos kaiken maailma nistit ja alkkikset lisääntyy, niin tuskin on parista kiinni..
Onko täällä muita linjoilla? Hoitoja päällä?
 
Mites piusy piina menee? Oireita?

Domi hurjasti hermoja ja tsemppiä, toisaalta kaks viikkoa on pitkä aika, mut toisaalta se menee kyllä äkkiä.
Ite oon suhtautunut alkoon hoitojen aikana aika lunkisti, en siis muutenkaan olla mitään viininjuojia tai yleensäkään kerran pari vutoeen ees ryypiskellään. Tosin viime viikonloppuna tuli otettua sellaset nollaukset et ihan hävettää :oops: hirvee morkkis ollu koko viikon. Ihan vaan siks kun piti juoda, ei ees mitään sattunu :rolleyes::LOL: mut siirron jälkeen oon yleensä jättäny alkoa ottamatta.. Nytkin ollaan pe lähdössä viettää sukulaisten kanssa pikkujouluja, niin aattelin kyllä et muutaman otan.. En mitään räkäkännejä tosiaan, mut jos silleen sivistyneesti :D

Ovis+ löytyi tänä aamuna, aika varattu tiistaille siirtoon. Jos ovis+ ois tullu vasta huomenna niin siirto ois jääny itsenäisyyspäivän takia väliin. Tuuri just kohdallaan siis ;) semmonen ylläri et sain viestiä puolen päivän jälkeen et lääkäri oli päättäny vaihtaa luget terolutiin :eek: ekaa kertaa käytössä mulla moiset.. o_O eipähä tarvii niitä palleroita tunkee :geek:
 
  • Tykkää
Reactions: Domi
Niin oon ulapalla naisen anatomiasta ja kierrosta että aivan hävettää. UK osaisi ehkä vähän enemmän olla auttavampi uusia hoitolaisia kohtaan. Tänään vai eilen vihlas niin jotta piti kumartuu, tänään käytiin leiketuvalla ja ai saatana kun oli farkut jalassa niin mahottomalta tuntu istua, kipuilua allaalla, näytin varmaan joltain tautiselta pyöriessä ja heijailessa. Väsyttää ja urkkarintsikat kävin prismasta tissikipuna helpottaa. Vähän sellanen pyöryttävä olo, rauhassa oltava. Kodin tekoa, sisustelua yms puuhaillu viikon mikä erittäin mukavaa. Ostin jyskistä vadum nojatuolin jonka bongasin kaverilta jonka pongasin kolmen lapsen äidillä, helpottaa kuulemma vaikeita öitä kun kiikkuu ja saa lepo asentoon. Vähän valmistellu porukoita että ”hyvä olla kun joskus vauva tulee”, tilkkutäkinkin tilasin äiskältä, olettaa että vuosi vielä menee. Työtilanne huollettaa onko vuode vaihteen jälkeen töitä kun sopimus loppuu mutta en ota mistään stressiä, lähihoitajalle kyllä löytyy töitä. Nyt kun kirjoitan olo on kun kännisellä vaikka en mitään oo juonu. Eilen ostin pienen holittoman ja holillisen skumpan ja hitaasti join holillisen. 16. päivä pidetään ystävillle pikkujoulut, liian aikaista kertoa, pitäskö ab kuuriin vedota vai juoda holitonta huomaamatta?
 
Mites muuten loven työkuviot? Jos nyt haluat, itse asian vierestä "avautua".. :) Huippua että ovis tuli oikeaan aikaan. (y) Erikoista et vaihdettu teroihi.. tai siis kai niitä muualla joskus käytetään, mutta en oo kuullut että täällä.. onkohan joku syy? Jos niissä palluroissa on taas jotain toimitus ongelmia.. tiiätkö kuka lääkäreistä oli sen vaihtanut? Heheee hirvee kysely, suorastaan utelu.. :LOL:
Piusy joskus viikon päästäkös sulla on testipäivä? Kuten love varoitteli, ne luget voi sit aiheuttaa tosiaan ihan mitä vaan "oireita". Mutta toivotaan että sinun kivut ym. on sitä oikeaa (y)
 
Domi työkuviosta ei mitään tietoa vieläkään.. (n) kaipa tuo vuoden loppuun menee ennenku mistään mitään saa tietää.
En yhtään tiiä kuka oli vaihtanu ja miks, työvuoron aikana oli vaan tullu viesti et lääkäri vaihtoi.. Itekin vähän ihmettelin, se voi ola et lugeissa ois toimituskatkoa tai sit ovat taas "oppineet uutta". :D

Piusy voi toivotaan että se nyt olisi sitä itseään :love: tsemppiä jatkoon! (y)
 
Ihan tosi tosi tosi varovaisesti tein herkän testin. Lähetin kaverille kuvan joka on pahimmanluokan testailija ja kolme raskautta läpi käynyt ja hän lähetti varovaiset onnittelut ja kuvia omista 3+3 ja 3+4 ja samalta näyttää. Täällä mentäisi siis 3+3 jos tää nyt on sitä mitä luulen. Iltapäivällä tein varmaan joku 3h pissistä. Ja enää ei pitäs pregnylkään näkyä kun pistoksesta12vrk
http://aijaa.com/y6y7Ns
 
Voih, toivottavasti lupaa hyvää Piusy (y)

Onnistuispa itselläkin ekalla...Tosin tässä taas kerkesin sen verran "syvällä" käydä tässä kuussa...Mietin, että minkä ihmeen takia olen tuon tyypin kanssa yhdessä - ja kaikenlisäksi haluan vielä lapsen ton kanssa...Mutta se omanapaisuudesta :D
Jospa nyt edes päästäis niin pitkälle, että tehtäis se inssi.
 
Toivotaan ettei love- puhelin soi ja
Hitto ei puhelimella jaksa tuota paksunnusta mutta janitaisellekkin kaikkea hyvää ja tsemppiä!

Joo kyllä vähän alkaa tuntua että vihdoin neljän vuoden odotus palkitaan ja josko riittäs polilla juokseminen vaikkei nyt keretty kun kaks kiertoo käydä. Kyllä miusta kierron alussa tuntu että nyt on kaikki mahdollisuudet pelissä kun SSG, pregnyl, bemfolat, luget ja omaan asenteeseen tein täys käänöksen ja yritin pysyä positiivisena ja elinvoimaisena. Ehkä vaan päänsisäinen kikka mutta kuitenkin.
 
  • Tykkää
Reactions: janitainen ja love-
Joo tänä aamuna eri merkin testissä nega. Tein tosin eri merkkisellä kuin eilen. Eli toivoa on kuitenkin. Katsoo miten nyt malttaa testailla jos vaikka to ja pe se virallinen. Jomotus/paineen tunne koko ala vatsalla melkeen jatkuvaan välillä tulee sellasina aaltoina kovempana. Paljon laajemmin tuntuu tää kun normi menkkajomot. Mutta tänään kampaajaa js ripsihuoltoa niin saa ajatuksia vähän muualle.
 
Piusy älä vielä hätäile, sulla on vielä päiviä testipäivään ja tosiaan eri merkkiset testi voi antaa erilaiset tulokset. Oliks mitkä testit kyseessä sulla?

Pääsin kuin pääsinkin siirtoon. :) kaikki neljä oli kasvaneet hyvin ja olivat todella hienoja/hyviä (mutta täähän ei tarkota oikein mitään, samanlaisia olleet tähänkin asti) ja sain päättää siirretäänkö yksi vai kaksi. Jälkeenpäin tajusin että kyllä nyt täysin mielivaltaisesti mieheltä kysymättä päätin, mut eihä tuo haitannut :D
kova luotto näihin pikkukavereihin on kyllä :barefoot: ehkä liiankin kova..
 
Pkssk lapsettomuushoidon keskustelijat

Nimi, ikä, monesko lapsi, mistä asti yritetty, milloin hoitoihin, missä vikaa, mikä hoito.

love-, #ensimäinen #yritystä 2012-> #pkssk tammi2015 #siitiöt #2 icsi/ivf 2pas.

Domi # minä 35, mies 34 # ensimmäinen # 4/12 # selittämätön# hoidot pkssk 2013-2017 (3xIVF/ICSI joista 13 siirtoa 2-3pv, ilman tulosta) Nyt: yksityisellä Lpr 1.IVF(pakkasessa 2x5pv)

Piusy #ensimäinen #yritystä sy2013-> #pkssk sy2017 #anovulaatioon liittyvä naisen hedelmättömyys #inseminaatio

emppu11 #ensimäinen #ya 11/2016 #hoitoihin 11/2017

Piinat :rolleyes:

Piusy Inseminaatio ?.12 (?.??)
love- 19.12 (5.12 siirretty 2x4pv alkiot)

Hoitojen myötä onnistuneet! (y)

Gerbera_81
VoiKukka:)
 
Voi love- nyt täälläkin peukut pystyssä siunkin suhteen! En mie taia päivitellä kun jos täältä kohta pois lähtee. Tein joko preckcheck ja one step en muista kummalla eile ja kummalla tänään kun poistin kaikki pahvit ja leväytin vaan laatikkoon kaikki.
 
Kerkesin tuossa jo torkahtaa ja sitten tuli taas kramppimaisesti kauhea kipu että alko aivan oksettaa. Lueskelinkin vähän että voi olla kohdun kasvukipua ja niiden kiinnikkeiden venymisestä johtuvaa. Ehkä nämä miun jomot on näitä kramppeja nyt vaan taas pahempana. Usko kasvaa tuskan hiki valuen.
 
Piusy voi kun jännät paikat sulla :) kuvan minkä laitoit tais olla se pregchekc, ainakin alla näkyvän kuoren perusteella :D onestepit oman kokemuksen perusteella on aika heikkoja näyttämään.. Joten jos tän aamunen oli onestepin niin ei ainakaan kannata huolestua (y)

Domi kysyin miks terot vaihdettiin, niin kuulema sen takia että sitä käytetään lähes maanlaajuisesti eikä ole eroa huomattu alakautta otettaviin niin rupeevat kai jatkossa käyttää terolutia lugejen sijaan. :)
 

Yhteistyössä