¤ Kesän 09 ivf/ivm/icsi/pas ¤

Onnittelut Sarinalle ja Tatyanalle :flower:
Mulla oli tänään eka ultra viikon piikittelyn jälkeen ja huonolta näyttää, vasemalla puolen oli vain yksi pieni rakkula ja oikeallakin vain 4, nyt sitten jatketaan pistelyä ja ma seuraava ultra. Mulla ei mitään oireita vaikka jo vkon 300:lla pistellyt, ei turvotusta, ei yksinkertaisesti mitään, älytön lovi vaan lompakossa ku on noi lääkkeet niin pirun kalliita.
 
KESÄKAUDEN YRITTÄJÄT


nm......hoitopaikka.....hoito (lyhyt/pitkä )....punktio+Siirto, pvmt


Tuulia-76...............................3.ivf (p)..........vko26
Annie77................VL.............2.ivf (p)..........vko26
Katriina77........Ovumia............ivf(l)..............vko30
napsuneiti.............Naistenkl...ivf (p)............vko33
Ronja80................VL.............3.icsi (l)........vko34
risupesä................Tays..........ivf (p)..........vko34
aitiliini83...............VL..............2.icsi...........vko34
Iines-74..................................ivf...............vko35
Duffy.....................VL..............icsi (l).......elo-syyskuu
viiva......................................ivf/1.pas....elo-syyskuu
anna1979.............Naistenkl...ivf..............syyskuu
Tähtisilmä79....K-PSHP/Oys.....ivf
Sartsa00.................................icsi?

Testaajat, pvm


Sarma...................VL..............ivf
Rouva B.................VL.............ivf (p)
sooda....................................pas...............26.6.
Krokodiili................................ivf.................29.6.
furutemami..........................icsi/2.pas.........1.7.
pappis.......phks/Felicitas......3.ivf


Myöhemmin onnistuvat :hug:

Tirlittan1968..........VL............2.ivf, syksy
MarNei75...............VL


ODOTTAJAT :wave:

Nuppu76..............................2.ivf (l)...........10.6.
sarina13...............1.ivf tuores. km/pas.......16.6.
Tatyana..............SatKS/Tays...ivf(p)...........22.6.
 
Tirlittan :hug: mutta ohan meitä muitakin elo-syyskuulaisia, voisin siirtää myöhemmälle? Onko toivo jo ihan kokonaan menetetty tän hoidon osalta? :(

Mukavaa juhannusaikaa (ja taikaa) kaikille, toivottavasti se aurinkokin edes hetkittäin näyttäytyis B) ++++säteitä nyt ainakin täältä kans piinailijoille!

# :heart:
 
Tirlittan: Pahoittelut vuodosta :hug: Tama on tallaista arpapelia. Ikava kylla. Eli risupesan sanoin, parempaa onnea syksyn hoitoihin!

Marnei: Taidat olla jussin vietossa. Toivon todella, etta sinulle se plussa tuli!

Tatyana: Onko viivat vahvistuneet?
 
pappis
pp 3 ja oireeton olo. Turvotus alkaa hävitä ja olo alkaa normalisoitua. Edes Luget eivät aiheuta mitään oireita. Jos alkiiot ovat kiinnittyäkseen, niin kiinnittyminen tapahtuu huoomisen tienoilla.... Olisipa ne eiliset pari tosi kovaa menkkamaista vihlaisua tulleet huomena ;) ... Olo on aika pessimistinen. Jotenkaan en millään usko onnistumiseen, mutta toisaalta noin 30% onnistuu ja se on aika iso luku se =) !
Kertoilkaa nyt ihmeessä muutkin piiniksien oireista ihan alusta lähtien, niin on jotain mihin vertailla. Aika kun menee NIIN hitaasti!
 
sarina:Joudun valitettavasti luopumaan plussajunapaikasta, tein testin perjantaina ja samoin tein alkoi vuoto. Kamala olo ollut koko jussin, tämä hoitorumba nyt loppui sitten.

Kaikille piinailijoille oikein paljon tsemppiä ja muille jatkoon onnea!!! Toivon todella, että te onnistutte!
 
Marnei: Voi ei :'( Olipa surulllinen uutinen... Lopetatte siis hoidot kokonaan? Mita jatkosuunnitelmia? Nyt ei ehka kylla sita jatkoa viela jaksa ajatella... Olisit kylla todella ansainnut sen plussan. Suuret ja lampimat halaukset minulta!

ON: Ei tassa itsellakaan kauhean positiiviset olot ole. Viimeksi olin aivan oireeton ja keskenhan se oli jo mennyt aivan alussa. Tallakaan kertaa ei oireita ja melko varma lopputuloksesta. Vuoroin itkettaa ja vuoroin vituttaa... Kylla ma tiedan, ettei toivoa viela ole taysin menetetty, mutta kylla se tuntuu vaan itsensa pettamiselta. Ultraankin viela aikaa. Hoh hoijaa...

 
pappis
pp4, ja aika matelee... Ajankuluksi tilasin netistä sitten tänään kasan raskaustestejä :ashamed: 10kpl!
Niitä herkkiä liuskoja... Toivottavasti saapuvat pian, niin voin alkaa testailemaan jo pp 6 =) ja vaikka aamuin illoin. Mullahan testipäiväksi lääkäri sanoi pp 12, siis ihan kotitestillä. Sanoi, että veritestissä näkyisi jo pp 11, mutta kotitestillä pp 12.
Tänään ne alkiot sitten suunnilleen kiinnittyvät, jos ovat kiinnittyäkseen... oireita ei siis edelleenkään. Mutta toisaalta, mietin että kun lugeista ei oireita nyt ole tullut, niin jos oireita ilmaan tuu vielä tässä piiniksessä, niin luulisi sen olrvan sitten hyvä enne! Missäs vaiheessa aiemmin plussanneilla oireet ovat alkaneet ilmaantua?
Joko Rouva B ja muut ovat uskaltautuneet testailemaan?
 
Eka ultra takana... ei ole kroppa entisensä. Viime hoidossa viisi vuotta sitten 20 follikkelia saatiin joista 19 munasolu, nyt hyvä jos 5 saadaan. Näin se hedelmällisyys sitten menee. Nostettiin Puregon annos 225:een. Perjantaina seuraava tsekkaus ja ens ma punktio. Aika oireeton olo on :eek: Noinkohan tästä tulee mitään?! :/
 
MarNei :hug: :hug: varmasti tekee hyvää ainakin pitää välillä taukoo ja selvitellä ajatuksia!

Annie ..voi ei, ei saa masentaa :ashamed: vaikka onhan nää tietysti yksilöllisiäkin ettei voi suoraa vaan iän mukaan vertailla, mut kuiteski.. Terv. ikätoveri :headwall:

).( Pitäs huomenna saada aikaseks soittaa polille kilpirauhasarvoo ja kysyä siitä käynnistä ennen sulkua, piikkien opettelu ym.
Täällä kans oon kyttäämässä Rouva Bn ja muiden (testailu)meininkiä.. =)
 
Pappis: Ekasta plussasta oli silloin talloin nippailuja. Joskus pp9 taisi tulla kirkasta vuotoa ja kuukautiskipuja. Tasta toisesta plussasta oli pari paivaa siirron jalkeen jotain vatsakipuja. Sen jalkeen ei nippailuja. pp9sta lahtien ruskeaa tuhrua lugevuodon mukana. Ei siis rintojen arkuutta, huonoa oloa, oksentelua yms. Minulle eivat myoskaan piikittely, luget ym. aiheuttaneet mitaan sivuoireita. Makin silloin tuosta ekasta plussasta testailin joka toinen paiva =) Kavin myos hcg arvot ottamassa jne. Sellanen pieni hysteria oli paalla :whistle: Nyt yritan ottaa vahan rauhallisemmin.

 
Annie: Täällä tilanne vähän sama,tänään oli toka ultra ja huonolta näyttää, vasemmalla puolen ei ole tapahtunut mitään ja oikeallakin vain 5 follikkelia, pe kuiteski punktio. 2 vuotta sitten oli myös vähän follikkeleita ja nyt sain kuulla että mun vasen munasarja on jo lyönyt hanskat tiskiin, ku ei 300 annoksella kerta mitään tapahdu:(
Joten todennäköisesti tämä on sitten viimeinen yritys meillä :'(
 
sarina:Kiitos halauksista! Niitä tarvitaankin, sen verran on mieli maassa. Nyt vielä enemmän kuin ennen, kun kyseessä oli tosiaan viimeinen siirto. Ainakin tällä hetkellä ollaan miehen kanssa päätetty jättää hoidot, kun ei niistä ole mitään hyötyäkään ollut. Kierrot ja kaikki muukin on ihan samanlaista kuin luomukierroissa. Selittämättömiä kun ollaan, niin yritän löytää ratkaisun muualta. Toivo ei lopu niin kauan kun on yrittämistä, eikö se niin mene? Enkä voi kyllä luovuttaa, ennen kuin on ihan pakko.

Pidä sinä sinnikko vain matkassa, ota rennosti ja nauti! Hyvin se menee!

risupesä:Joo, tauko tekee hyvää, paitsi ehkä pettymykset kestäisi paremmin, jos edellisestä ei olisi niin pitkä aika. Mutta, nyt alan aivan urakalla poimimaan ja etsimään tietoa, millä tavalla voisin itseäni hoitaa. Ja juttelen lääkärin kanssa, mitä lääkkeitä voisi kotihoidon tueksi määrätä.

Oikeen, oikeen paljon plussatuulia kaikille piinailijoille!!!
 
Heippa!

meillä ei kotona netti toimi, joten pikaisesti töistä tulin vain lukemaan kuulumisia.

MarNei :hug: :hug: :hug: Voin vaan kuvitella teidän fiilikset. Jospa elämä vielä yllättäisi ihanasti ja saisittekin luomuplussan!

Annie toivotaan että määrä ei korvaa laatua, vaan että niistä kasvavista löytyy se yksi joka tarvittaisiin. Peukut on pystyssä!!! Ja voihan se olla että annoksen nosto vielä auttaisi.

Mä ilmoittauduin eilen naikkarille siihen ivf:ään tähän kiertoon. Jännittää. Selittämättömiä ollaan mekin, saa nähdä miten meillä noi munikset sit kasvaa ja kuinka paljon tulee sumuista ja piikeistä oireita. Jänskättää kyllä!
 
napsuneiti: Kiitos! Ihanaa kun te ymmärrätte ja tiedätte, millaista tämä hoitorumba on läpi käydä. Auttaa, kun tietää, ettei ole tämän asian kanssa yksin. Sanos muuta, jos ne lehmät vielä lentäisi ja luomuplussa tulisi! En voi sanoin kuvailla, miltä sellainen tilanne tuntuisi, huh, kuinka mahtavaa se olisi!!!
Oikein paljon onnea teille IVF:ään! Toivotaan, että tulee hyvä saalis ja mikä tärkeintä, saat reippaan kyytiläisen!

Tuulia: Yksikin riittää saamaan toivotun tuloksen, joten tsemppiä!

 
Nyt tulee vaan omaa napaa.. kilpirauhasarvo on sitte taas huonontunu edellisestä, nyt jo 2,9!! Jotenki arvasin, tukkaa lähteny viime aikoina taas sen verran..mutta en ois uskonu että sentään entisestään surkeemmaks ois menny. Eli mitä suurempia annoksia otan lääkettä, sitä heikommaks menee :eek: millä h***tillä tota sitten voi edes korjata kun lääkkeet vaan pahentaa asiaa?! :'( Onkohan kellään muulla käyny niin että menny arvo vaan pahemmin sekasin lääkkeistä?
Meen torstaina käymään siellä ja toivottavasti saan lääkärille ajan, että sais jotain selvyyttä kaikkeen. Taidan ehdottaa että lopetan koko lääkkeen kun se näyttää laiskistavan toimintaa entisestään.. kai se pitäs olla tyytyväinen jos arvo pysyis ittekseen edes siinä lähempänä 2ta. Se on sitten voi voi jos hoitojen onnistumiset jää kiinni jostain noin pienestä arvopoikkeemasta.. :(

(muok.) Kyselin nyt tosta kilpirauhasfoorumilta, ja alkuun kuulema kun lääkettä aletaan ottaa niin kilpirauhanen tavallaan "luovuttaa" ja sitten annosta nostetaan vähän kerrallaan sopivaks.. ja yleensä se annostus on vähintään 100mcg päivässä. Eli seuraavaks varmaan nostetaan sitten tohon. Pakko kai noita lääkkeitä on nyt jatkaa kun kerran on alotettukin. No, eipä ainakaan kukkaroo juuri kevennä (3,13e/100kpl) :D

(m.2) Eipä sitten soittoo/viestiä oo kuulunu vaikka lupas että ilmottaa vielä tänään sainko ajan lääkärille ja mihin aikaan.. no, pakko kai soittaa taas ite sinne päin jollei huomisaamuna ala kuuluun mitään.
 
Täällä on viivat vahvistunu ja kyllä se nyt täytyy uskoa että on raskaana :) Toivottavasti vaan kaikki menee hyvin. Eka ultra on kahden viikon päästä, toivottavasti ei aika matele kuten viimeset kaks viikkoa.

Mulla oikeestaan ainoo oire on ollut ajoittainen polttava alavatsakipu (välillä aika kovakin) pp2 lähtien, eli kiinnittymisestä alkaen. Hieman pahaa oloa ollu pari päivää. Muut oireet taitaa tulla lugeista, kun kerta alkoivat heti niiden aloittamisen jälkeen.
 
Täälläpäs on tapahtunut, onnittelut plussanneille ja voimia ja jaksamista pettymään joutuneille!

Itse olen vain lueskellut teidän muiden kuulumisia, ei ole vielä alkanut tapahtua tämän oman hoidon suhteen. Ja aika kuluu kaamean hitaasti. Eilen tosin päästiin pikku askel eteenpäin, kp 1 menossa ja aloitin tänään e-pillerit kuukautisten siirtämiseksi elokuun alkuun, että päästään heti pistelemään kun klinikan kesätauko päättyy! Oma kierto on sen verran epäsäännöllinen (29-36pv) että ajoittaminen muuten olisi aika epävarmaa. Omituiselta kyllä tuntuu syödä ehkäisypillereitä vaikka koko sydämestään toivoo raskautta..

Punktio olisi tämän hetken suunnitelman mukaan vko 34, voi päivittää listaan.

Pidän peukkuja piinailijoille!

 
Tatyana: Vahvistuneet onnittelut!:flower: Onnittelin tuolla jo aiemmin, mutta ei tuota plussaa liikaa voi onnitella.

Nuppu: Luin tuolta toisesta ketjusta, etta olit jo kaynyt ultrassa ja kaikki hyvin. Suuren, suuret onnittelut :flower: :heart: Miten muuten tekivat tuon ultran jo noin aikaisin? Mulle tehtiin viimeksi ultra joskus viikolla 8 ja sama nyt. Yritin kylla aikaisemmin, mutta eivat suostuneet...

Pappis: Yritin tuossa laskeskella ja sain sun testipaivaksi 30.6. Toivottavasti on oikein koska paivitin jo tuonne listaan.

ON: Minulla on tuota ruskeaa tuhruvuotoa tullut lugejen mukana joka paiva. Alkoi jo ennen plussaamista. Mita mahtanee tarkoittaa...
 
KESÄKAUDEN YRITTÄJÄT


nm......hoitopaikka.....hoito (lyhyt/pitkä )....punktio+Siirto, pvmt


Tuulia-76...............................3.ivf (p)..........vko26
Annie77................VL.............2.ivf (p)..........vko26
Katriina77........Ovumia............ivf(l)..............vko30
napsuneiti.............Naistenkl...ivf (p)............vko33
Ronja80................VL.............3.icsi (l)........vko34
risupesä................Tays..........ivf (p)..........vko34
aitiliini83...............VL..............2.icsi...........vko34
Iines-74..................................ivf...............vko35
Duffy.....................VL..............icsi (l).......elo-syyskuu
viiva......................................ivf/1.pas....elo-syyskuu
anna1979.............Naistenkl...ivf..............syyskuu
Tähtisilmä79....K-PSHP/Oys.....ivf
Sartsa00.................................icsi?

Testaajat, pvm


Sarma...................VL..............ivf
Rouva B.................VL.............ivf (p)
sooda....................................pas...............26.6.
Krokodiili................................ivf.................29.6.
pappis.......phks/Felicitas......3.ivf...............30.6.
furutemami..........................icsi/2.pas.........1.7.



Myöhemmin onnistuvat :hug:

Tirlittan1968..........VL............2.ivf, syksy
MarNei75...............VL


ODOTTAJAT :wave:

Nuppu76..............................2.ivf (l)...........10.6.
sarina13.....Tays..1.ivf tuores. km/pas.......16.6.
Tatyana..............SatKS/Tays...ivf(p)...........22.6.


 

Yhteistyössä