KAVERIONGELMA

  • Viestiketjun aloittaja Sad mom
  • Ensimmäinen viesti
Sad mom
Tarina sekava ja pitkä...
Juttu alkoi tossa syksyllä kun eräs tyttö lähetti kirjeen tytölleni ettei saa enää leikkiä hänen kanssaan..Sitä sitten ihmeteltiin ja annettiin olla rauhassa.No sitten tämä tyttö kuitenkin sai tulla meille synttäreitä juhlimaan,ilman lahjaa kylläkin(eikä ole rahasta kiinni)ja sen jälkeen taas ei ollut kaveria..No nyt tuli postissa kirje(jossa ei lukenut päällä mitään,joten sen avasin)tämä kirje oli tältä tytöltä ja hänen kaveriltaan(joka oli myös ennen omani kaveri)no kirjeet olivat kopiot toisistaan ja asia oli että haukkuivat tyttöni lapselliseksi ja etteivät halua hänen kanssaa enää olla..Voi että tuli paha mieli..No sitähän hän on ja siitä olen sanonut että kotona saa olla vaikka millainen,mutta tuo muu maailma on julma että siellä ikävä kyllä pitää olla "isompi"julmaa kasvattaa näin,mutta tottahan se on..EI muu maailma ymmärrä jos tyttöni haluaa leikkiä barbeilla(usein siskojensa kanssa leikkii..)

mitäköhän tässä nyt tekis??

T:Surullinen äiti..ja iltapäivällä vielä surullisempi tyttö..
 
sh
Mä veisin myös kirjeet näytille tyttöjen vanhemmille. Vanhempien pitää ehdottomasti puuttua tuollaiseen. Täälläpäin ollut vähän samanlaista ongelmaa, tytöt osaa sitten olla ilkeitä.
 
sad mom
Alkuperäinen kirjoittaja sh:
Mä veisin myös kirjeet näytille tyttöjen vanhemmille. Vanhempien pitää ehdottomasti puuttua tuollaiseen. Täälläpäin ollut vähän samanlaista ongelmaa, tytöt osaa sitten olla ilkeitä.
Saakos kysyä mitä tapahtui?

 
hmm
Ikävä tilanne. Mutta jos nämä toiset tytöt eivät halua enää leikkiä barbeilla ja ap:n tyttö haluaa. En tiedä minkä sävyisiä kirjeet olivat, mutta jos tytöt eivät uskaltaneet naamatusten sanoa etteivät halua leikkiä ap:n lapsen kanssa. Herää kysymys: onko lasten pakko leikkiä keskenään jos leikit eivät mene yksiin?
 
sad mom
tytöllä on ainakin yksi hyvä ystävä(vaikkakin vuoden nuorempi)ja koulussa pärjää hyvin ettei sellaista ongelmaa ole,mutta kyllä tuo silti vähän surettaa.Kirjeet olivat aika ilkeän tyylisiä..
Tyttö kun olisi halunnut olla näiden kahden kaveri,mutta ei voi minkään jos kemiat eivät enää pelaa(kolme vuotta kyllä pelasi..)No..tarvii jutella tytön kanssa ja sanoa etteivät nämä ansaitse hänen ystävyyttään jos noin kohtelevat..ILkeäksi ei saa ruveta,mutta ei myöskään kerjäämällä kerjätä kaveriksi..Kiitos henkisestä tuesta?
 

Yhteistyössä