Jep, voi karitsa raukkaa, kun tapettiin miun takia.Karitsa raukka
meilläkin oli karitsaa eilen. Paahtopaistista tehty "pihvimalli".. Tuli meinaan sikahyvää ku heitti vaan suolat päälle ja pannulleJep, voi karitsa raukkaa, kun tapettiin miun takia.
En oo sitten ainut, jonka takia karitsaparka pääsi hengestään.meilläkin oli karitsaa eilen. Paahtopaistista tehty "pihvimalli".. Tuli meinaan sikahyvää ku heitti vaan suolat päälle ja pannulle
heti tulee mieleen se Lambi mainoksen pikkanen karitsa. En edes halua ajatella miten se pistetään....Karitsa raukka
Eka kerta toi mullekkin oli Ja tänään poronkäristystä mitä en oo myöskään koskaan tehnyt, tai syönyt :OEn oo sitten ainut, jonka takia karitsaparka pääsi hengestään.
Mie en tosiaan aikaisemmin ole karitsaa syönnyt tai valmistanut, saas nähä mitä
tosta tulee.
Mä meinaan kans kokeilla ensimmäistä kertaa! En pidä lampaasta, mutta olen nyt jotenkin vakuuttunut siitä, että karitsa ei ole sellainen villanmakuinen.En oo sitten ainut, jonka takia karitsaparka pääsi hengestään.
Mie en tosiaan aikaisemmin ole karitsaa syönnyt tai valmistanut, saas nähä mitä
tosta tulee.
Millaista punaviiniä suosittelet kastikkeeseen ? Mie tykkään harvoista punaviineistä.Alkuperäinen kirjoittaja Jonna_Äiti harmaana;26013074:Hyvä punaviinikastike sille raukalle lisäksi!
Hyvin sitten onnistui siulla ensimmäistä kertaa, toivottavasti miullakin. =)Eka kerta toi mullekkin oli Ja tänään poronkäristystä mitä en oo myöskään koskaan tehnyt, tai syönyt :O
Kiitos! Mä tykkään usein kokeilla jotakin uutta, mutta lihan kanssa olen aika kranttu, enkä ikinä ajatellut kokeilevani jonakin päivänä karitsaa. Nyt noita reseptejä näkyy kuitenkin olevan paljon ja monet kaupat sitä myyvät, joten päätin, että nyt kokeilen. Maistoin kerran ravintolassa miehen annoksesta karitsaa, ja täytyy myöntää, että se oli hyvää.. Lammasta en silti suostu syömään..Onnea siullekin karitsan valmistamiseen, toivottavasti tulee hyvää. =)
Tuota karitsan paahtopaistia on kyllä kehuttu, ettei olisi samanlaista ku lammas.
Miekää en oikein oo tykänny lampaanlihasta.
Mä laitan karitsan uuniin kera punkun, valkosipulin ja mausteiden. Siitä samasta teen sit kastikkeen vähän kuin joulukinkustakin eli paistoliemestä. Halvimmat punkut ok. Esim Chileläinen.Millaista punaviiniä suosittelet kastikkeeseen ? Mie tykkään harvoista punaviineistä.
Ok, kiitos.Alkuperäinen kirjoittaja Jonna_Äiti harmaana;26013165:Mä laitan karitsan uuniin kera punkun, valkosipulin ja mausteiden. Siitä samasta teen sit kastikkeen vähän kuin joulukinkustakin eli paistoliemestä. Halvimmat punkut ok. Esim Chileläinen.
Joskus kuvittelen tietäväni viineistä jotain ja maistavani eroja hyvissä ja huonoissa viineissä, mutta koskaan en ole erottanut sitä mistä viinistä punaviinikastike on tehty. Eli osta alkosta ~7 euron punkkua vaan siihen =)Millaista punaviiniä suosittelet kastikkeeseen ? Mie tykkään harvoista punaviineistä.
Ok, kiitos vihjeestä.Joskus kuvittelen tietäväni viineistä jotain ja maistavani eroja hyvissä ja huonoissa viineissä, mutta koskaan en ole erottanut sitä mistä viinistä punaviinikastike on tehty. Eli osta alkosta ~7 euron punkkua vaan siihen =)
Kassler ei uppoa mullekaan, eikä rasvainen liha yleensä.. Mutta strutsinlihaa Lidl:stä, mielenkiintoista! Jos sitä joskus taas tulee, niin täytyypä kokeilla! Heh, tässähän vallan makumaailma laajenee =)Samoin, mie tykkään kokeilla uutta, monesta lihasta kyllä tykkään, mutta lammas
ja joku kaslerpaisti tai joku rasvainen liha ei mene.
Lidlin Strutsinliha oli kyllä hyvää saispa sitä lisää.
Jos mahdollista, tee samasta punaviinistä, mitä nautitaan aterialla.Millaista punaviiniä suosittelet kastikkeeseen ? Mie tykkään harvoista punaviineistä.