Karitsan paahtopaisti, kuinka saada siitä hyvää ?

vierailija
Mä laitan karitsan uuniin kera punkun, valkosipulin ja mausteiden. Siitä samasta teen sit kastikkeen vähän kuin joulukinkustakin eli paistoliemestä. Halvimmat punkut ok. Esim Chileläinen.
Chilessä kasvatetuissa rypäleissä ei ole niitä ötököitä, joiden takia Euroopassa täytyy käyttää kuparia sisältäviä torjunta-aineita. Se taas on myrkyllistä ihmisillekin, ja yritetään poistaa viinistä ferrosyanidilla, mikä ei todellakaan ole kenellekään hyväksi. Paljonko sitä viiniin jää, en tiedä, mutta varmaan voit selvittää, koska syanidi aiheuttaa yskää. Chileläisten suosio perustuu siihen, ettei myrkkyjä tarvi käyttää - kuten ei Suomessakaan, kun niitä tuholaisia ei ole:cool:
 

Yhteistyössä