Kakskymppiset yrittäjät 2012

Hukkapiru Mää niin arvasin tämän! Uutisesi piristi minunkin päivääni!:D Onnea oikein paljon!:flower: Ja nythän siirryt sitten odotuspuolelle piristämään sen puolen keskustelua, eikö vain?! :D

Naspulalle pidän peukut pystyssä, että seuraavaan testiin tulis kunnon viiva!:popcorn: Ja toki muillekin jännäilijöille tsemppiä! :)

Grill Hyi, minäki luin jo tuon uutisen. Kouriminen ja ahdistelu on yleensäkin ällöttävää, mutta että vielä vessassa istuvien kouriminen...:O
Mukavia työpäiviä! =)
 
Kiitoksia kovasti :heart: Outo olo kyllä, tosin vaikka en suoranaisesti kyllä yllättynytkään. Joku ylempi taho takaraivossa oli asiasta satavarma, mutta kuitenkin itse sen vasta rohkeni huokaista ulos kun testiin rullasi samalla sekunnilla tummaakin tummempi viiva. Ja tosiaan, ei yritetty mitenkään erikoisemmin. Pupuiltiin 6.3, ja kuukautispäiväkirja povasi ovista 7.3. Eli suosittelen muillekin tuota päiväkirjaa, itse pidin sitä vain sen takia että listalta jäin pois ja pysyin kierroissa mukana :)

Annie Pakkohan se on kai sinne tulla heittelemään näitä mun raivostuttavia kommentointeja ihan virallisestikin, kun en kerran listalta poisjäännin aikanakaan tajunnut pysyä täältä pois :D
 
Aivan mahtavaa Hukkapiru!! Onnea! :heart:

Ja pahoittelut es! :( :hug:

ON: Itsellä se tatuointi alkoi polttelemaan mielessä nyt enemmän kun ei plussaa tullutkaan... Ja vaihdoin tekstin kuvaan. :) Mutta olkoot se sitten yllätys. ;) Kuvan vein tänään piirretäväksi miehen sukulaiselle, joka on toooodella hyvä piirtämään ja on paljon tatuointeja ennenkin piirtänyt. Lupasi sen olevan valmis viikon sisällä (eli toivoisin saavani ajan 11.5 jotta ei olis pelkoa raskaudesta). Ja sitä paikkaa pohdin kyllä vieläkin. Mieli tekisi iskeä se tuohon kylkeen/mahaan, mutta jos se sitten meneekin pilalle. Ottaakko riski? Vai olisiko selkä parempi...? On mullakin ongelmat! :LOL:
 
Kukkuluuruu taas!

Tervetuloa teille uusille lyyleille! :) Ja pahoittelut kaikille uuteen kiertoon joutuneille :/ Onneksi kuu on aluillaan, tälle toukokuulle tilataan oikein kovasti kaikille plussatuulia puuuuh!

Noh, täällä oli tarkoitus vappu ottaa ihan rauhassa. Sain kuitenkin tytölle meille isoisän lastenvahdiksi, ja laittamaan nukkumaan. Päätin sitten ottaa yhden siiderin ja pienen 0,375 litran viinipullon mukaani, jonka miiekkonen oli tuonut reissuiltaan. Eikä siis tullut mieleenkään, että tulisin minihiprakkaa suurempaan humalaan. Mutta mites siinä kävikään, oli ainakin tosi känninen olo, ja ihan hävetti tulla kotiin... Tosin kylläkin jo 11 aikaan illalla, eli en minäkään missään myöhään riekkunut :)

Meillä on niin järkyttävä sykkiminen nyt käynnissä koulussa, että oon äärimmäisen onnellinen tän viikon lyhyydestä... Huoh :D Tänään oli ihan selkeitä ovistuntemuksia, mutta alan epäilemään omaa mieltäni, kun kp on vasta 10. Tosin tuo mun kiertoni oli jossain kohti muutaman kierron verran se 24 päivää, että kaipa se olisi mahdollistakin... Nooh, joka tapauksessa tulee pupuiltua sen verran usein, ettei varmaan ole niin suurta merkitystä, koska se munasolu sieltä irtoaa ;>
 
Huijui, täällä masu sekasin, varmaan jännityksestä! :D Jotenkin ajattelin, että tänään ois se dpo 14, mut sehän oli jo eilen......

olo on semmonen, et kohta, ihan kohta, ihan just pian alkaa vuoto.. Kauhea pelko pöksyissä. Ajattelin, etten huomenna vielä testais uudestaan, vaan koittaisin malttaa perjantaille.... huih, saas nähä selviänkö vuodotta edes siihen asti.. ois nimittäin viimenen r-testi kaapissa, ja aina sitä panttaa sitten...

hukkapirulle onnea :) ja taisit kysellä, otinko kuvaa testistä, en ottanut kun kamerakännykällä saan vain niin onnettomia kuvia.. koittanut noita ovistestejä joskus kuvailla niin huonolla menestyksellä.... Oikee harmittaa, toi on kyl nii kumma tuo "tulos" :D tosiaan päivällä kun vilasin testiä, niin se haamulainen on siihen vahvistunu sen verran että nyt oon ainakin 100 varma että siinä sen testiajan sisälläkin näin :) Ja ne selvät, punertavat laikut pitää toivoo yllä ehkä vähän liikaakin..

Ois kyllä niin, niin ihanaa selvitä tästä kaikesta näin "vähällä", ilman hoitoja
 
Naspula Viivan vahvistumisia! :)

Hukkapiru Onnea oikein paljon!! :)



Sitten omaa napaa.. Kävin siis tänään siellä ultrassa.

Ensin ultrattiin vasen munasarja, siellä isoin folli oli 11mm. Lääkäri totesi, että onpas ne nihkeitä, kun ei millään meinaa kasvaa. Ajattelin, että taas sitä mennään, aina vain petytään. Sitten ultrattiin oikea munasarja, josta löytyi 22mm folli! Lääkäri sanoi sen löytäessään: "No täällähän on kaunis rakkula, todella upea!". Olin ihan innoissani ja totesin itsekin, että mahtavaa! Huvitti, kun lääkäri vielä myöhemmin saneli koneelleensa ja kertoi että upea ja kaunis folli kasvanut. :D
Oon niin onnellinen! Tänään pitää vielä Pregnyl injektio pistää. :)
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Naspula
Täällä yks innokas tutkaili tota hcg taulukkoa, et pitäis siis näillämain olla 3-426.. Mut ois siis niinkö ainakin likellä tota 25, jonka uskon olevan tuon testin herkkyys.. :O Ku jotenki, vain jotenki kutkuttais testata jo huomenaamuna :)

Tissit kipuilee lievästi, vähän kovemmin hypähellessä (koiran perässä), masussa möyrii joku ja menkka-ripuli uupuu toistaiseksi. Oonpa muute nähny painajaisia (hirveitä sellasia) ja tukkosuutta ollu havaittavissa jo jonku aikaa, pistäny vaan kevään vaihtelevien kelien / katupölyn piikkiin :)

Kun vain nyt sais varmuuden, mikä tilanne tuolla sisuksissa :D Oli sit miten oli, epävarmuus on hirveintä mitä tiedän (ainakin tässä asiassa)!

Ajattelin muuten, jos vuodotta selvitään yli dpo 16 (eli yli huomisen?) soittaa josko sais lähetettä verikokeisiin... :)
 
Täällä mä kurkkailen tasaisin väliajoin!:)

Onnea dest... eiku hukkapiru!!<3 piti aiemmin jo tulla toitottamaan tervetulleeks uudella nimimerkillä, mut toivottelenkin sit jo tervetulleeks tonne plussanneiden puolelle!:)

Grill: mitä homeopaattisia sulle suositeltiin, muistatko?:) oon ite kans alalla, mut en oo homeopatiaan perehtynyt ni kiinnostaisi tietää!:) mulla muuten yks tuttu alitti nyt vitamoren syönnin kans (niinku mäki sillon); katotaan tuleeko tuloksia!:)

Pahoitteluni uuteen kiertoon joutuneille!:(
 
Vilmaliini: Varovaiset onnittelut! =)

Johanna: Nyt en ulkoa muista niitä, mutta voin kotona tarkistaa paperilta mitä ne oli. :) (sikäli mikäli muistan... :D) Oli tää Life:n myyjä ollut jossain koulutuksessa ja oli sieltä ne itselleen ylös kirjoittanut. Kuulemma luennoitsijalla on 30 vuoden kokemus homeopatiasta ja käyttää tätä samaa yhdistelmää omilla potilaillaan. Ja sanoi että 80% on raskautunut näiden avulla, mutta en huomannut kysyä että missä ajassa. :)
 
Oioi, onnea hukkapiru, oli mennyt ihan ohi tuo sun plussaus! :) Ja myös Vilmaliinia varovasti onnittelen! :)

ON: Mulla on kauhee ahdistus päällä esikoisen tilanteesta. Yhtäkkiä pelottaakin, mitä jos raskaudunkin. Siis tulevaisuus. Miten selvittäisiin, kun kaikki on niin epävarmaa... Mutta toisaalta, jos tässä annetaan ajan kulua, pelkään, etten enää ollenkaan uskalla lähteä lisää hankkimaan. Todella, todella ristiriitaiset fiilikset.. Vaikka rakastan pientäni yli kaiken, enkä vaihtaisi elämääni mihinkään, kyllä täytyy myöntää, että haluaisin kokea sen normaalin vauva-ajan ilot ja surut, nyt tuntuu, että multa on riistetty ne kokonaan, kun eka vuosi meni ihan sumussa... Tai toisaalta, kai meidän voisi osittain ajatella elävän sitä nyt, neidin lähestyessä 2,5-vuoden ikää. Ääh. En oikein osaa selittää näitä ajatuksiani.
 
Päivitellään nyt omia asioita ahkeraan tännekin suuntaan, kun oli hiljaiseloa tuossa aikasemmin :D

Täällä ei siis ole vuodot alkannu vieläkään, mutta aamulla tehty testi näytti vain jonkulaista viivanpaikkaa.. :O :| dpot 16.. Menkkamaiset kivut on poissa, tilalla tommosta ihme kolotusta, lähinnä nivusissa.. Vihlasuja useasti työpvän aikana. Tissejä jomottaa jo paikallaan ollessakin (ei kokoaikaa), eiliset sipsit maistu silakoille.. Kun vaan sais tietää, onko tää nyt tätä ihanuutta, vaiko sitten niitä tyypillisiä "oireita" :headwall: Oikee mahasta vääntää, ku jännittää, ei oo ku ihan yrittämisen alussa jännittänyt näin paljon.. :)

Että tämmöstä tänne! :D Toivottavasti tää tästä vielä hyväks (plussaks) muuttuu!

..ja vaikkei meille sattuiskaan, toivottavasti teille muille :heart:
 
Naspula, toivottavasti tuo nyt lähtis tuosta vahvistumaan!

Ja Hukkapirulle paljon onnea! :)

Tän oli pakko käydä ostaa pari halpaa testii vaikka netistä eilen tilaskin kasan, taitavat tulla vasta maanantaina. Hieman vahvistunut viiva tais siihen tulla. :heart:
Oon ihan pihal noista dpo:ista, ovisplussasta olis kai nyt dpo 10? Mut en tie voiks sitäkään sit uskoo kun raskaustestiinkin tuli jo viime viikolla heikkoa viivaa. Jos tää täst vahvistuis ja vois ens viikolla soitella neuvolaan, ehkä ne siellä osaa kertoa vähän tarkemmin. :)
 
  • Tykkää
Reactions: Naspula
Paljon onnea hukkapirulle!!
Oijoi mitä ihmettä tapahtuu, heränny kahtena yönä hirveisiin vatsakipuihin. Ei samanlaisia kipuja kun menkkojen aikana vaan semmoisia "hassuja". Voiko tää olla jotain oireilua?? :p
Pitäisi pitää aivot päässä ja odottaa ihan kiltisti, mutku ei pysty!! :D
 
Ihanaa, oon tunnin jo koittanu soittaa pojalle aikaa lääkäriin, mutta en oo vieläkään päässy läpi! Nyt itellä on hammas kipee, tekis mieli soittaa siihenkin aika, mutta en sais lapsenvahtia! Mulla lähti hampaasta pala vappuna! HipHei, ei lähe hyvin päivä käyntiin!


Mutta mutta Varovaiset onnittelut Naspulalle & Vilmaliinille
 
KAKSKYMPPISET TOIVEILIJAT



PERJANTAI 4.5.

Nimimerkki.........kp...................ikä.......yk...........toiveissa

Kp 31 ->


Vilmaliini............kp46/35-39.............22v.......yk 7............1.lapsi
Naspula............kp35/30-32...........20v........yk15.............1.lapsi

Kp 21-30


lumihiutale92.....kp28/29...............20v........yk4.................1.lapsi
Jonna_91.........kp26/28-30.............20v........yk2................1.lapsi
Amore.............kp22/28-32.............24v..........yk2..............1.lapsi
Hopeakissa......kp21/28-38............23v.........yk6.................1.lapsi

Kp 11->20


Amalia89..........kp20/46-160........22v.........yk9.................1.lapsi
Pamsku............kp20/27-52...........21v.........yk6..................1.lapsi
miuku9............kp17/26-28...........21v.........yk29.................1.lapsi
Anlii................kp16/26-73...........22v.........yk8.................1.lapsi
memsie............kp12/24-36..........21v........yk2...............2.lapsi

Kp 1-10


Sunflower11......kp10/27-28..........23v........yk18...............3.lapsi
KyyneltenHymy..kp10/32..............23v........yk4(yk10)............2.lapsi
Marpa..............kp8/25-31.............23v.........yk4...............1.lapsi
Grill................kp7/25-35.............21v........yk8.................1.lapsi
Lindu...............kp6/28-30.............22v.........yk2...............1.lapsi
Taru_..............kp6/40..................21v.........yk2................1.lapsi
Punnabis..........kp4/29-33.............26v........yk18...............1.lapsi
-es-................kp3/24-30............21v.......yk13.................1.lapsi
Sachie.............kp??????................20v.........yk1..................1.lapsi


Kp??/tjot


fairytonia......................................20v...........................1.lapsi

Mukana menossa

minssu
Kiiruna
Pienoinen


Hiljentyneet:

Meimitär
korvapuusti
PisaraSadetta
duulia
SilverBride
JeNski91



Plussanneet



2011
mimmiih
hensq
Ippe89
petrra
Laretzki
Nomppeli
Zenpu
Hömelö
Epa-88
Kekkuvekku
Icy
Bubble89
Bela88
Lintsa
Princessa
Sanyo
SeInka
Poikka
Emby^
funny87
Kaarnikka
pampulainen87
Jaanel
minea_
mamiia
Mesikämmen
Vanilja 87
äippä-88
Johanna88

TAMMIKUU
KaisaKaisanen
(Sachie)
nellinu
ttty


HELMIKUU
pikkumyy1
Annie24
neonroze
(Miramei)

MAALISKUU
Iippari
Jnni
Mosmos
Miitt21
ikuinenkuumeilija

HUHTIKUU
Maija-tyttö
Ain00
Miwwi
Nemppis

TOUKOKUU
Hukkapiru



Plussanneiden oma ketju:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/2077508-kaksikymppisista-yrittajista-2011-plussanneet-uusi-pino/


Muutospyynnöt listaan:

Punaisella ja lihavoidulla.

Kiitos! :flower:
 

Yhteistyössä