"kkk"
[QUOTE="aapee";28958641]Joo, tietenkin saisin apua esim. mies kävisi mulle tukussa jne. En ole laskenut voisiko sillä elää 2.
Mutta teen muutenkin paljon ruokaa, tykkään siitä. Olen toisinaan apuna kaverini pitopalveluyrityksessä. Teen esim. sisarusteni, monien kavereiden ym. juhliin juurikin leivonnaisia, omatekoista leipää, piirakoita ym. Tein siskoni häihin ruuat. Olen ollut yhdessä kahvilassa töissä useana kesänä opiskeluaikoina.
Päivä menisi jokseenkin niin, että aamulla menisin sinne ennen aukioloaikaa ja paistaisin ekat leivät aamupalaa hakeville. Olisin miettinyt etukäteen, mitä leivonnaisia ym. on tarjolla tänään. Esim. korvapuustia, omenapiirakkaa ja tiikerikakkua. Taikinat tekoon ja vuokiin joissa paistetaan.
Tänään olisi mun tekemää kauraleipää ja reissumiehiä perustäytteillä. Ja omatekoista kaalipiirakkaa. Sen täytteen olen voinut tehdä jo eilen valmiiksi (vaatii pitkän haudutuksen).
Valmistelisin ne lounaat. Esim. listalla on tänään puikulamuusi ja kasvispihvit ja lohisalaatti. Kuorisin ja raastaisin niitä perunoita ja pihvien aineksia. Tekisin muusin ja pihvit. Samalla paistaisin leipiä ja leivonnaisia. Tekisin valmiiksi salaatteja, kunnes lounasbuumi on 11.30-13.30. Silloin vain myisin. Loppuaika olisi sen myyntiä mitä on, leipiä, leivonnaisia ym. Kun paikka on kiinni, huomisen valmisteluja ja loppusiivous.
Veikkaan ettei se paikka niin iso olisi, ehkä 20 henkeä mahtuu kerralla pöytiin.[/QUOTE]
Mietippä järjellä tuota koko systeemiä. Leipoisit samaan aikaan leipää, kakkutaikinoita ja kuorisit pottuja. Ja pesisit käsiä joka välissä, kun joku tulisi jotain ostamaan ja yht äkkiä sulla olisikin 20 asiakasta sisällä, samaan aikaan kakut uunissa ja pullat palamassa. Maitokeitto kiehuu yli ja asiakkaat vaatii erikoisleivän ilman suolakurkkua. Kahviikin pitäis keittää ja siinä kassalla olla. Noh, ne leivät paloi, samoin pullat. Maitokeitto kuohui yli ja potut jäi lounaalle kuorimatta.
Ehtisitkö kaiken, vaikka kyseessä olisikin vain pieni yritys?
Mutta teen muutenkin paljon ruokaa, tykkään siitä. Olen toisinaan apuna kaverini pitopalveluyrityksessä. Teen esim. sisarusteni, monien kavereiden ym. juhliin juurikin leivonnaisia, omatekoista leipää, piirakoita ym. Tein siskoni häihin ruuat. Olen ollut yhdessä kahvilassa töissä useana kesänä opiskeluaikoina.
Päivä menisi jokseenkin niin, että aamulla menisin sinne ennen aukioloaikaa ja paistaisin ekat leivät aamupalaa hakeville. Olisin miettinyt etukäteen, mitä leivonnaisia ym. on tarjolla tänään. Esim. korvapuustia, omenapiirakkaa ja tiikerikakkua. Taikinat tekoon ja vuokiin joissa paistetaan.
Tänään olisi mun tekemää kauraleipää ja reissumiehiä perustäytteillä. Ja omatekoista kaalipiirakkaa. Sen täytteen olen voinut tehdä jo eilen valmiiksi (vaatii pitkän haudutuksen).
Valmistelisin ne lounaat. Esim. listalla on tänään puikulamuusi ja kasvispihvit ja lohisalaatti. Kuorisin ja raastaisin niitä perunoita ja pihvien aineksia. Tekisin muusin ja pihvit. Samalla paistaisin leipiä ja leivonnaisia. Tekisin valmiiksi salaatteja, kunnes lounasbuumi on 11.30-13.30. Silloin vain myisin. Loppuaika olisi sen myyntiä mitä on, leipiä, leivonnaisia ym. Kun paikka on kiinni, huomisen valmisteluja ja loppusiivous.
Veikkaan ettei se paikka niin iso olisi, ehkä 20 henkeä mahtuu kerralla pöytiin.[/QUOTE]
Mietippä järjellä tuota koko systeemiä. Leipoisit samaan aikaan leipää, kakkutaikinoita ja kuorisit pottuja. Ja pesisit käsiä joka välissä, kun joku tulisi jotain ostamaan ja yht äkkiä sulla olisikin 20 asiakasta sisällä, samaan aikaan kakut uunissa ja pullat palamassa. Maitokeitto kiehuu yli ja asiakkaat vaatii erikoisleivän ilman suolakurkkua. Kahviikin pitäis keittää ja siinä kassalla olla. Noh, ne leivät paloi, samoin pullat. Maitokeitto kuohui yli ja potut jäi lounaalle kuorimatta.
Ehtisitkö kaiken, vaikka kyseessä olisikin vain pieni yritys?