Kaakonkulman Odottajat talvella 09/10

:wave: mie yhessä läjässä vielä :headwall:

koskee alamahaan ja jalkoihin ihan niiiiiiiiiiiiiin kivasti että tekis mieli juosta sairaalalle ja toivoa että *manfred the giant* älyäis luiskahtaa itestään ulos |O :LOL:

mutta juokseppa sitten kun kävelykin on hiipimistä.. :headwall:

2.12 on seuraava kntrolli, jolloin aika varmasti jään sisälle tai ainakin sovitaan milloin menen ..kun koko arvio oli jo 17.11. 3.5kg :eek:

mie en saa nukutuks kuin alku illasta.. ja sitten valvon kolmesta viiteen.. ja koko ajan ajatuksissa on synnytyksen kulku.. osastolta synnytyssaliin..toimitus..suihku.. haukkapala..ja osastolle nukkumaan..

eikös se niin ole että hyvin suunniteltu toiminta ois sellanen lepposan rauhallinen.. :D

ja mie tiedän jo sata varmasti että mie oleskelen EKKS:n osastolla vanhalla tai uudella ainakin sen 4 vuorokautta.. ei varmana pääse ilman sokeriseurantaa tämäkään heppuli..

ainoa jooka meillä ei ole C4 ollut jonkun asian takia on meidän neiti 11v sitten..

juu ja TUUBI mainitsi jotain Onni H:sta.. siinä ois sellanen lekuri joka sais miut rauhalliseks..mikä lienee siinä ihmisessä sellanen tasanen ominaisuus..

äitini viimeks tänään pelotteli sektion vaikeudella..onhan siinäkin riskinsä mutta miepä en ala panikissa itkemään synnytyssalissakaan jos kuulee taas korviin .. *nyt tuli kiire.. sydän äänet laski liian alas..*

voiskohan joku sanoa miks meidän lapset ei kovinkaan reagoi tähän vauvaan ..paitsi toi parivuotinen...nuo isommat odottelee innokkaammin serkun syntymää maaliskuulla :D
 
Tuubi, mie edellisen raskauden loppuvaiheessa kävin siellä sairaalalla juttelemassa kätilön kanssa, mutta se oli miust ihan yhtä tyhjän kanssa. Ei kyllä pelkoja lieventäny yhtään ja kuten heijän mielestä miun edellisessä ( siis silloin esikon ) synnytyksessä ei ollut mennyt mikään vikaan ja näyttää kuulemma kuin oppikirjasta konsanaan, niin tuli hiukka sellainen olo, että mitähän tuokii täällä tekee :ashamed: :| .
Siksi en ole ees pyrkinyt sen kummemmin erikseen juttelemaan, tosin olen hiukka keskustellut kätilöiden kanssa, kun oon noissa ylimääräisissä ultrissa käynyt. On just mietityttänyt nyt tällä kertaa, että kuinka nopeesti tämä tonttu päättää syntyä, kun edellisellä kerralla en kerennyt olla sairaalassa kuin 20 minuuttia ja tyttö syntyi miun tullessa vessasta pois, pää oli jo näkyvissä ja kätilö otti vaan kopin :whistle: ...
Mutta siihenkin ovat vaan kommentoineet, että ei kannata jäädä odottamaan kotiin pitkään, no sen mie tiiän itsekkin ja nyt kun tuolla kuutostiellä on vielä nuo tietyöt kokomatkalla täältä Imatralta, niin kiva kiva.

Yksinkertaisesti ne ei ymmärrä, mikä minuu siinä synnytyksessä voi pelottaa, kun kaikki ollut hyvin aikaisemmin, mutta minuu ku ahistaa koko sairaalaympäristö ja kipu ja minkä sille mielelleen voi, vaikkei ongelmia olisi aikaisemmin ollutkaan. Jos miulla olis ollu tuollaisia ongelmia, kuin Darella, niin olisin ihan hermoheikko ja huolesta sairaana.
Darelle paljon voimia ja toivotaan, että kaikki menisi nyt hyvin :hug: ...

Tulipas taas omaa napaa, mutta yhdenlaista terapiaa tämäkin on, kun saa kirjoitella ajatuksia ylös teille =) ...

Jessie + :xmas: 35 +1
 
:wave: Heips kaikki kanssa kulkijat!
Miulla kans pukkaa jo hikeä pintaan tän meidän poitsun kanssa!!
KOKO NÄÄS!!
Siis ensikskin tää maha on aikamoinen viime viikol siis 38 oli sf 37, on kylläkin maha tos ees, erilainen ku tytöillä. Mut jos kokoarvio oli vkol 37+3 jo 3kg 600g. Ni APUA :eek: !!!
Esikoinen joka oli tyttö synty 40+5 ja oli kokoa 3970g ja siin tehtii töitä et saatii se ulos.
Siltä oli sf-mitta vkol 40 38cm.
Oon ihan täys ja väsyttää ja itkettää, enkä jaksas mitään :'(
Sori tää valitus
:ashamed:
Lääkäri totes ultras sillo et alakautta mahtuu tulemaan ja jos tarttee käynnistystä ni tulee sit nopsasti.
NO AU!!
En haluis oottaa kovin pitkään enää, mut minkäs teet :( jos kokoa katotaan seuraavaks vast vajaan 3 viikon päästä!
Ei pitäs miun tuijotella päiviä, mut kakkonen synty niiku tänään ja oli sen 3565g.

Koita Jessiejotenkin saada voimia ja rauhoitettua ittes, jos juttelu ei tuota tulosta. :hug: :hug:
Minkäs sitä ihminen peloilleen voi vaik kui ois synnytys menny "oppikirjojen" mukaan :kieh:
Joo nää sivut on meikäläiselle ainakin ihan terapiaa =) KIITOS VAAN KAIKILLE kun jaatte kokemukset meidän muiden kanssa.

Joo ja DARE on ihan sissi :LOL:
Kyllä tollasissa synnytyksissä tällänen heikompi ois kalvennu ja heittäny pyyhkeen kehään jo monta lasta sitten :hug: HYVÄ SIE!!

Tervetuloa uusille odottajille Jii82 ja äitx2 kiva kun saadaan porukkaa lisää, ennenkun kaakonkulmalaiset on kaikki jo jakaantuneet. Tai siinä toivossa meitä täällä muutama on!!
 
Tervetuloa uusille :) Ei muutakun kirjottelemaa ettei tää pino ihan kuivaha. :whistle: Saako kysyä Jii82 mistäpäin kaakonkulmaa oot ? ;)

Täällä taas selkää ja jalkoja jomottelee niin pirusti kun kävin puol päivää kaupoilla pyörimässä, joo muistin liian myöhää että oli Älä osta mitään-päivä. ;) Oliskohan menny läpi jos olis miehelle sanonu et nyt ei tuu tänä vuonna synttärilahjaa kun ainoo päivä kun jaksoin kaupoille lähtä ja mitää ei saanu ostaa. :D
Tääl on tosissaa yöunet vähentyny, aina kun nukkumaa yrittää ni menee sitte ainaki se pari tuntia saängyssä pyöriessä, ihan sama mihin aikaa sinne menee, mut ei vaan uni tuu. Ja sitte kun se vihdoin tulee, ni aamulla vois kyllä nukkua kuin pitkää. Silti oon yrittäny päästä viimeistää yheksältä ylös jos se auttais seuraavaa iltaa, mut eipä se auta. Energiaa on kyllä vaikka muille jakaa, vaikka ja mitä olis tekemistä ja sormet syyhyää tekemää, mut selkä ja jalat ei oo samaa mieltä. Eilen erehdyin pesee jääkaapin, pakastimen ja uunin, ni voi juma kun illalla meinas joka paikka hajota. :kieh:

Pallero taitaa vieläki olla jotenki poikittain tuolla kun koko ajan punkee peppua tosta kyljestä ulos, maha on ihan toispuoleinen.
Ens viikolla onkin ohjelmaa paljon, saa nähä miten sitä jaksaa. On neuvolaa ja lääkäriä ( jos vaikka sais ton viimesen kaks viikkoaki saikkua ettei tarvis enää lähtee töitä kokeilee), kampaajalleki pääsee vihdoin, ja sit lähetääki vielä risteilylle. Saapa nähä mitä siitä tulee, varotin kyllä jo miestä että otan kirjan mukaa ja että voi olla et saa bilettää kavereitten kans keskenää ja mie makaan hytissä. :LOL:

Mulla on nälkä kokoajan !! :headwall: Täs on nytki kaks tuntia siitä kun söin itteni ähkyy ja nyt kurisee taas maha.. Yölläkin herään, yleensä siinä kolmen-neljän aikaa siihen että on aivan järkyttävä nälkä. Hyvä se tässä vaiheessa onki, kun ei koko raskauden aikana oo oikeestaa maistunu ruoka. :p

Olikos täällä muita kellä on ongelmia hoitopöydän mahtumisen kanssa ? Miten ootta ratkassu asian ? Meille kun ei ihan pöytää mahdu millään. Ja pesukonekin on päältä täytettävä ni ei siihenkään saa. Pähkäilen pinnasängyn päälle laitettavan tason (ainoo huono puoli jos pitäis se kehto ottaa pariks ekaks kuukaudeks ni ei se sitä ongelmaa sitte ratkase) ja ammeen minkä päällä on hoitotaso (se vaan tulis olemaa kylppärissä kissojen hiekkalaatikon vieressä ja muutenki tuntuu huteralta) välillä.. Ja toi ammesysteemi ei silleekää oo hyvä koska haluaisin ehkä mieluummin semmosen kohtuammeen.. :p Onpa hankalaa. Oisko kellää vinkkejä ?

Tulipahan taas tarinaa, nyt täytyy lähtä taas välillä syömään.

NiiZ ja Pallero 31+3 :heart:
 
No niin, kerronpa minäkin vähän omaa napaa,kun päivät on niin tylsiä saikulla. Eli jo tuolla maaliskuisissa kirjottelin tästä, 3vkon saikulla ja syynä laskimotukos pohkeessa. Ei muuta kuin Klexanen piikitystä masuun ja lepoa, huoh. No asukki masussa kuitenkin eläväinen, joten päivittäiset vauhdikkaat potkuttelut antaa aina iloisemman olotilan itsellekin :)
Mitään hankintoja ei muuten vielä ole tehtynä, mutta pikkuhiljaa.. Niin, ja haminalaisia olen, kun sitä Niiz tiedustelit.
 
Pakko oli alkaa tätä pinkkaa nostelee kun on niin hiljaista, niin hiljaista.. kiva olis tutustua / lähiympäristönkin porukkaan- taustastani sen verran et töitten perässä(sekä minä että mieheni) tänne puoltoista vuotta sitten muutettu ja työtilanne on taas katkolla keväällä (tietty mulla mut myös miehelläkin) eikä hirveesti ole näitäkään sosiaalisia kuvioita, etenkin kun tässä tilassa olen ;)
 
HEIPS!
Hyvä jii82 kun vähän nostelet :) , ollaan kohta muuten kadottu planeetta keskustelulta.
Siis onks toi siun laskimotukos niiku tulpan kaltainen??
Miulla oli edellisessä raskaudessa, joku ihme juttu kans. Eivät oikein tienneet et mikä oli.

Siis tultiin reissusta (lentäen) olikohan raskaus vkolla 26 tai 28 kotiin.
Muutama päivä sen jälkeen kun oli kotona en vaan saanu henkeä, mies roudas miut sairaalalle ja siellä sit tutkittiin ekaks et vauvalla kaik ok, oli, hyvä.
Sit rupesivat tutkimaan miuta, loppujen lopuks keuhkoista löyty joku hyytymä, ei siis tulppaa.
Nyt tässä raskaudessa tutkivat papereita ja olivat sitä mieltä et et nou hätä. Ois kiva tietää et lukikohan niis papruis et luulosairaus
:LOL:
Ihan samavaik miks pipipääks ois laitettu kun kaikki meni loppupeleis ihan hyvin.

Silloin kyllä säikytti kun henki ei kulje ja mies kaupassa ja 1v 3kk vieres sanomas kukkuu ku ite makaa keittiön lattialla ja koittaa haukkoa henkeä :eek:
Sain koplattua puhelimen tiskipöydältä ja soitettua ukolle. En pystyny ku vikisee luuriin, mies vaan ensin sano et älä itke oon vaan kaupas ja tuun kohta. Tuli kyll heti kun säikähti sekin kun en saanu sanottua mitään.

Jälkikäteen on naurattanu kun mies ulkomaalainen ja kysy englanniksi et mikä on ambulanssin numero ni sanoin et 911 ja sit ei ku 000. Happi kun ei kuje pääs ni vipoks tuli mieleen vast 112.
Et toivottavasti siulla ei ihan tollasta kokemusta!

JEPJEP!!
Mut mitä tulin kommentoimaan oli meidän oma julkkis DARE, oli ihan hyvä juttu islamin uskosta!Ja kunnon kuvat, äitiliini ois ite voinu tietty poseerata kunnolla ;)
Ja tein pienetkin pääs kuviin, siis poitsu ja kisu
:D
Mein katti ois vetäny luunsa saunaan eikä näyttäytyny enneku vieraat ois hävinny!

Ja tervetuloa saimaanrannan äipälle vaik tääl vähän hiljasta onkin ollu. Pankaas te porinat pystyyn, mie alan olla lataamo kunnos kun tää bebek ei tuu ulos!!

Tuubi ja patukka 39+5
 
:D julkkispa hyvinkin.. :D .. ykskin kamu kommentoi samaa poseeramattomuutta..

mie selitin asian silleen että oli pakko keskittyä sanomisiin eikä niinkään siihen ripsien räpsyttelyyn :LOL: ..juu kissa oli ihan onnessaan kameramiehen tarvike kassista.. :D ..aika sellanen utelias luonne.. juu ja pienet pojat oli kuvissa ..Zaki sylissä ja toisessa kuvassa näky Jassin koneella pelaamassa pikkukakkosta.. koululaiset oli viel koulussa..hyvillään vaa olivat kun ei kerenneet ottaa kuvia heistä :whistle:

tnään äippäpolilla päätettiin ottaa iisisti.. ei käynnistellä jos vaan olotila niin sallii.. ja kahen viikon päästä uudelleen.. sillon sitten joku tuikatan käyntiin tai leikataan.. kun ei paljon yliaikaseks haluta kuitenkaan..

nyt menen kattomaan pekka töpöhäntää ja hengittelemään..supistelee.. mutta ei tietenkään tarpeeks :headwall:
 
Moikka moi kaikille pitkästä aikaa! :wave:

Tää pinohan multa olikin näköjään unhotunut kokonaan, kun nykyään van pikaseen kerkiän käymään koneella.

Yhdessä kasassa ollaan vielä, eikä muutosta ole oikein mihinkään suuntaan. Paha olo jatkuu edelleen ja jatkuu varmasti synnytykseen asti.

Ainiin onhan sentäs yksi iso muutos... tänään päästään hakemaan uusi auto!!! Ihanaa, vanha alkoikin hajoamaan jo käsiin, ja tää on vielä meidän ihan ensimmäinen upouusi auto. Laskettiin että kun vaihdetaan puoletpienempi kulutuksiseen dieseliin ni jo bensa säästöillä maksetaan osamaksut poies. :D
On sitten masukilla turvallista körötellä! :D

Tänään olis sitten vielä neuvola iltapäivällä. Ei ollakkaa nyt kolmee viikkoo käyty, ku ollaan käyty äippäpolilla. Nyt sitten oliskin jo viikon välein käynnit.

Eipä tässä kait muuta...

Onnellista odotuksen jatkoa kaikille! :flower: :flower:

Jenninho+masukas poika 37+2
 
mie aattelin että jos vaikka tämä tekis niin ku äitinsä ja ois kaks viikkoo myöhässä.. :LOL:

no tänks..vajaa viikko laskettuun.. ja mies on niin hermona että ei rajaa.. ja mie :headwall:
miten se onkin että alku ja loppu on samanlaista kyttäystä..*hmmmmm..näkyykö pöntössä veri lilluja????*..yöks sentään :x

no niin tai näin.. en tiedä meinaako poksahtaa kalvot vai rakko.. :LOL: :headwall: :ashamed: :x ..sitä se 'juoksentelu' tietää..

tervetuloa kaikille uusille ja nille joilla la jo lähellä kauheen paljon tsemiä loppu rutistukseen.. :hug: d =) b
 
Moikka!

Tännehän on tllut uusia, ja kaiken lisäksi Haminalaisia, TERVETULOA! :flower:

Mä kävin maanantaina rakenneultrassa... VOI ETTÄ!!! Siellä oli niin söpö vauveli morjestelemassa ja heilutti nyrkkejään.. valmistautuu jo vissiin siskonsa tapaamiseen! :LOL:
Mut tosiaan, kaikki oli oikein hyvin! =) :heart:

Nyt ei ehdi tän enempää kun pitää lähteä tuon tytsyn 3 v. neuvolaan!

Wentti+ weijari 21+1
 
Moikka kaikki.

Onnea NeLa masukista ja onnea matkaan!! :flower: :heart:

Onnea myös Wentille hyvistä rakennu-ultra uutisista!

Omaan napaan ei uutta ihmeellistä, täänään viimiset joululahjat ostelemaan ja sitten ei muuta kuin odottelua.. :D

Hyvää joulun ja vauvan odotusta kaikille!

Jenninho+masukas poika 37+5
 
Heissan kaikille! :)
Lukemassa on tullut käytyä, mut kirjoitettua ei ole saanut aikaseksi. Järkyttävä kestoväsymys kaiken aikaa. Öisin nukun 2-5 tuntii ja sit aamupäivän yritän nukkua kun mies on töissä ja tyttö koulussa.
Sairaslomalla olen nyt ollut neljä viikkoa. Ja joudun olemaan lopun aikaa ennen äitiysloman alkua. Alkoi työ käydä vähän liian rankaksi... Kotona meinaa kuolla tylsyyteen, kun mies jotuu tekee pitkää päivää melkein joka päivä ja tytöllä on omat kaverinsa. Kovasti olen yrittänyt järjestellä itselleni ohjelmaa. Mut ystävätkin tuppaa olemaan työelämässä niin ei heillä ole aikaa tapailla. :/

Salli79 rv 28+6
 
Ahhahhhaaa.. NeLa.. moikka vaan!! ( hetken kesti ennenku tajusin!) :LOL: :wave:

Omaa napaa..
keskiviikkona oli neuvola ja kaikki "masu valtakunnassa" hyvin.
Vaunutkin jo kävin varaamassa, kun kerran sopivat ja edulliset satuin löytämään.
Miljoonahakemuksen pistin vetämään (äitiyspäiväraha), sitä odotellessa!

Wentti + weijari 22+3
 
Alkuperäinen kirjoittaja Wentti:
Ahhahhhaaa.. NeLa.. moikka vaan!! ( hetken kesti ennenku tajusin!) :LOL: :wave:

Omaa napaa..
keskiviikkona oli neuvola ja kaikki "masu valtakunnassa" hyvin.
Vaunutkin jo kävin varaamassa, kun kerran sopivat ja edulliset satuin löytämään.
Miljoonahakemuksen pistin vetämään (äitiyspäiväraha), sitä odotellessa!

Wentti + weijari 22+3
:LOL: :LOL: :wave: :wave: :wave:

Taidetaan olla melkein naapureita :whistle: tai onhan tuossa tuo "iso" tie välissä :LOL:
 
:heart: meille syntyi 17.12.09 klo 21.51 poika :heart: 3956g/51cm, pipo 38cm
synnytys oli *luomu* -taas :D .. eipä siinä paljoa ehtinyt kun koko toimitus kesti 36 minuuttia..siitä kun supparit alko tulemaan minuutin välein.. onneks olin jo sairaalassa.. muuten oisin poksahtanut kotona..

nyt ollaan oltu viikko jo kotonakin..ihan hienosti menee :D ;) ..joka toinen yö san nukuttua kolmen tunnin pätkät eli yhteensä kuus tuntia unta palloon..paremmin ei vois toivoo nyt vielä..

kaikki on ihan lääpällään vauvaan.. paitsi kissa..vieläkin juoksee karkuun karvat pystyssä... :LOL:

ja nyt tankkaamaan teetä ja leipää jotta meijeri ei lopeta toimintaansa.. :LOL: :whistle:

kaikille *mahakkaille* hurjasti jaksamista..ja vauvautuneille onnea :hug: =) :flower:
 
Onnittelut Darelbeidalle pojasta! :heart:

Mulla huomenna taas neuvola. Joudun käymään nyt viikon välein kun paino tahtoo nousta vähän liikaa per viikko. Ja glukoosiakin ollut pissassa kahdella edelliselä käynnillä... Tosin ei ole ollut paastopissa. PLV:n kun vein niin siinä ei ollut ja sokerirasituksestakin "loistoarvot"! Mutta hyvin voin käydä joka viikko kun ei muutakaan ohjelmaa ole :LOL:
 
Moi kaikki.
Nopsaa päivitän vaa et kaikki ok, ei ole masukki viel syntyny, kotona ei vaa ole konetta ja kännykäl ei jaksa paljoa kirjottaa. Tiistaina on aika sairaalaa yliaika kontrolliin.

Jenninho+masukki 40+5
 
Ilmoittaudutaan tänne paikallisryhmään!! =)
Monica77........la 24.6.2010........KOKS............32.............esikoinen

Raskaus mennyt todella ihanasti lukuunottamatta välillä ilmeneviä migreenikohtauksia. Ja ajoittaisia "liitoskipu" tuntemuksia pakaroiden alueella. Vaikka se alue kyllä saakin hieman pöyristyä ja sama koskee myös rintavarustusta!! =) Rakenne ultra 9.2.2010 ja jo jänskättää!! Haluaa tietää että kaikki "ököllä"ja kumpi tulee että voi sisustaa ja shoppailla jo kunnolla!
ps. Ja tuosta vauva tulee taloon ja kissa haluaisin kuulla lisää?! Meillä 2 rakasta kissityttöä ja toinen täysin vielä mamman vauva (ikä 6 kk)

Niiz.. =) Täälläkin koko ajan nälkä.. ja jo ennen raskauttakin söin puolet enemmän kuin isäntä. Ja nyt nälkä kurnii jatkuvasti, olempa sitten popsinut paljon porkkana ja lanttupaloja! =) Ja hoitopöydän mahtuminen täälläkin sitten aikanaan tulee olemaan ongelmallista.. Vanha talo kun on.. Wcn ei mahdu edes kissityttöjen 2 hiekkalaatikkoa ja pesu/sauna huone kylmätilana. Eli suihkussa käynti saunan aikana...jihaa..Joten makuuhuone ainut vaihtoehto. Vanhassa talossa talon tapaan!! ; D!!!
 

Nostellaanpa pinoa hiukan.. :)

Onnittelut Darelbeidalle pojasta! :heart:

Ja Monicalle tervetuloa mukaan. :)

Edelleen nälkä koko ajan, painoa tullukin jo 16 kg yhteensä, mukavata, mutta en jaksa stressata. Eipä sen kummempaa kun odottelua, ja toiveissa olisi että masukki ei kovin paljon yliajalle menisi, tosin ei ole vielä edes laskeutunu joten..hmm.. :whistle:

Vähän myöhässä mukavaa tätä vuotta kaikille kaakonkulmalaisille !! :heart:

NiiZ ja Pallero 37+3 :heart:
 

Yhteistyössä