K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Missä te tämän ketjun Joksujen musiikista ja Janin ulkonäöstä tykkäävät viihdytte? Käyttekö muualla keskustelemassa ja palvomassa kitara-jumalaa nimeltä Jan?
Mä viihdyn melko hyvin Twitterin puolella, siellä on ihan jees porukkaa, vaikka sillä onkin huono maine palstoilla. Sellaiset tilit pystyy kuitenkin hiljentämään, joiden kitinää ei jaksa kuunnella, toisin kuin täällä. Tumppu tietty toinen vaihtoehto. Noissa ehkä ongelmana se, että varsinaista keskustelua on vähän hankala käydä, mikä onnistuu paremmin keskustelupalstoilla. Itselle nää ketjut alkaa kuitenkin olla sen verran sietämättömiä, et mieluummin fiilistelen vaikka itsekseni kuin pyörin täällä lukemassa samoja jankkauksia joka ikinen päivä.
 
vierailija
Keskustelun kuolema on ne, joiden mielestä mistään ei saa keskustella. Jokainen asia on joko juoruilua, pahan puhumista, shippiä tai "sun mielipide ei kiinnosta".

Ihan vaan tiedoksi, että omia mielipiteitä saa esittää vaikka ne olisi kuinka perseestä kenen mielestä tahansa. B, K, S, NM, D ja ketä kaikkia täällä nyt onkaan mainittu, eivät myöskään tarvitse puolesta loukkaantujia. Jos tähän ketjuun eksyvät, niin voivat sitten loukkaantua. Jos joku jonkun mielipiteen vie juorusivuille, niin tämä on se syyllinen, ei se joka mielipiteensä sanoo.
Olen jokseenkin samaa mieltä. Pitäisi saada keskustella, kun ei vaan lauo suoranaisia ilkeyksiä kenestäkään. Milloin komposti muuttui tällaiseksi kieltojen mereksi.
 

Yhteistyössä