***JOULUTÄHDET 2005*** HEINÄKUU

Maanantaita =)

Ja paluu arkeen alkoi: mies on töissä ja mä netissä heti aamusta :whistle: :D

Perjantaina käytiin Puuhamaassa, oli tosi kivaa! Meillä oli siis vain tytöt mukana kun mun äiti oli mökillä poikien kanssa. Tytöt jaksoivat riehua koko päivän :D Saara ihastui pomppulinnaan niin ettei meinattu saada sitä pois sieltä. Veera taas tykkäsi trampoliinista, hihkui hassusti kun pomppi ilmaan :) Aurinko paistoi lähes koko päivän. Syötiin seisovasta pöydästä ihan mielettömän hyvää (ja rasvasta ;) ) ruokaa :p Löydettiin muuten sellaiset rekisterikilvet tyttöjen nimillä, maksoivat vain 5e/kpl -laitoin ne kiinni tupliin. Nyt ei tartte mummojen kysellä tyttöjen nimiä vaan voivat lukea ihan itse :D Aika hassua, torstaina katseltiin niitä kilpiä Lastentarvikeliikkeessä, maksoi siellä 25 euroa! Tosin niihin olisi saanut myös syntymäajat -mutta silti aika kova hinta :eek:

Perjantai-iltana mentiin sitten mökille ja samantien kun kaarrettiin pihaan niin alkoi rankkasade :eek: Lauantaiaamullakin satoi joten tultiin jo iltapäivällä kotiin. Tarkoitus oli olla sunnuntaihin mutta mieluummin me kotona istutaan sadetta paossa kun pienessä mökissä :whistle: Tän kesän mökkeilyt on kyl jääneet tosi minimiin, tyhmää... Onneksi elokuussa -ja myöhemminkin syksyllä- on mahis mennä viikonloppuisin sinne jos vaan sää sallii :)

Veeralta on alkanut tulla aina vaan enemmän sanoja. Vielä ei tule kahden sanan lauseita (muita kuin se "anna mennä" :D ) mutta yksittäisiä sanoja tulee kivasti. Ja ette arvaa: tyttö NUKKUU yöt!!!!! Tätä ihmettä on odotettu runsaat 1,5 vuotta :D Veera saattaa herätä vain kerran yössä ja isi saa neidin rauhoittumaan heti. Monta yötä on mennyt nyt niin et Veera nukkuu klo 21-07/08 ihan putkeen! On aivan mielettömän ihanaa NUKKUA yöllä ja vielä omassa sängyssä :D Tulihan tuossa nukuttua patjalla sellaiset puoli vuotta :whistle: Kova vatsa vaivaa tyttöä edelleen, se on tosi ikävää. Varaan tässä elokuun alussa tytölle lekuriajan, jos kuitenkin keksisi jotain muuta kuin tuon Levolacin joka ei auta lainkaan.

Iik, soitan tänään tyttöjen päiväkotiin ja sovin tutustumisesta/harjoittelusta :eek: :D Apua, mua taitaa jännittää päivähoidon aloitus enemmän kuin tyttöjä... Käytiin eilen leikkimässä päiväkodin pihassa ja kurkin ikkunoista sisään -kivan ja kodikkaan näköistä :) Työt alkaa 16.8 joten tässä on kivasti aikaa sopeuttaa tytöt päiväkotiin. Ai niin, sain torstaina postissa uusitun työsopimuksen. Pyysin että saan uusia sen jotta tiedän palkkani pysyvän samana ja pysyihän se -itseasiassa nousi 25 euroa/kk, jee :D Odotan töihinpaluuta aika ristiriitaisin fiiliksin, toisaalta on ihanaa päästä töihin mutta viimeaikaiset jutut esimiesten osalta ei innosta kovin paljoa :( Noh, aika näyttää minkälaista uudessa työkohteessa on.

Saarasta vielä piti kertoa että tyttö tosiaan tajusi pottailun idean, neiti jopa nukkuu päiväunet ilman vaippaa! Ulkona ollaan edelleen pidetty vaippaa kun potta ei ole aina lähellä mutta aina vaippa on ollut kuitenkin ihan kuiva. Vitsit et tätäkin on odotettu pitkään!

Tänään taidan lähteä salille tyttöjen kanssa ja iltapäivällä mun työkaveri tulee 2v tyttärensä kanssa meille jätskille :) Siinäpä meidän päivän menot :)

Gerbera: kiitos viestistä :hug:

Jonna: aivan ihanaa kuulla sinusta ja tytöistä! :hug:

Ametisti: voi kiitos :hug: Kysyin muuten tuossa Santerilta että mitä aikoo tehdä ja poika vastasi ettei edes kysy isältään muutosta... Eli poika haluaa asua mun luona -ja käytös on muuttunut heti parempaan suuntaan! :)

Peppi: ihana Rasmus :heart:

Aha, neidit heräsivät -palailen myöhemmin taas langoille :)
Mukavaa alkuviikkoa kaikille!
Tansku & lapsukaiset
 
Huomenta.

Eipä sitä kovinkaan paljoa paremmin nukuttu, no, ehkä ihan vähän kuitenkin...

Käytiin eilen Tapiolassa jätskillä ja Isossa Omenassa kaupassa, muuta ei sitten tehtykään. Jonttu oli kovin innostunut mini-tapiolasta, on sellanen leikkipaikka siinä Sokoksen edessä, siellä voi pikku pyörillä pyöräillä, kiivetä rappusia jne. :)

Danjuska: Kiitos vielä :hug:

Tigru: Vaikket multa kysynytkään niin vastaan silti... Eli vielä meilläkin syödään n.3h välein päivisin ja öisin sen 1-2h välein :kieh: Vaikka velliä onkin saanut jo pidemmän aikaa ja soseitakin, tuntuu, ettei ne vielä ole vaikuttanut maidon määrään silti... Ja imetän vaan kerran yössä, sekin on sellainen tapa, että saan Rasmukse vielä rauhoitettua hetkeksi nukkumaan, ettei ihan 5-6 aikaan heräisi kokonaan. No, jospa se tästä... Kunhan alan antaa enemmän soseita, vaikka eilen meni jo yli puoli purkkia :D

Jonna: Olipa ihana kuulla teistä :hug: :hug: Kovasti jaksamisia sulle! :heart: Ja kirjoittelehan vaan sitä omaa/tyttöjen napaa, ihan kaikesta on mukava lukea :)

Ametisti: Mukavaa, että Tukholman-reissu meni hyvin! Ja Astrid Lindgrenin Veljeni on leijonamieli-kirja on iiiihana!!! :heart: Vaikkei ehkä ihan pienimmille suunnattu... Hauska ide toi Katinkan vierailu joka tähden kodissa ja raportoiminen tänne palstalle käynnistä, me varmaan saatais se huonoimmin käyttäytyvien palkinto :whistle: :LOL:

Danjuskalle kovasti tsemppiä ensimmäiseen työpäivään!! Tuuhan sitten kertomaan, miten meni :attn:

kuusikon äiti: Tylsää, kun teidän neuvola muutti :/ Voi, pienen pieni kissanpentu :heart: Kiva, että tulevat jo ihan hyvin toimeen vanhemman kissanne kanssa! Joko pennulla on nimi valmiina? Tosta kiljumisesta, meilläkin sitä harrastetaan -kovaa ja korkealta! Jos jokin asia ei mene haluamallaan tavalla tai jos joku sattuu vähänkin naurahtamaan, kun Joonatan kiljaisee niin siitä ei meinaa sitten loppua tullakaan. Kiljuu kyllä välillä ihan muuten vaankin. Meidän naapurin rouva tässä joku aika sitten sanoikin Joonatanille, kun pihalla kuljettiin, että kylläpäs sinulla on kimeä ääni :ashamed: Siis kun Joonatan kiljui siinä pihalla, kun piti reippaasti autoon kulkea, eikä jäädä muurahaisia katselemaan :whistle: Nyt kun rupesin asiaa ajattelemaan niin tuohan kiljuu melkeinpä yhtenään :eek: Jos ei heti tajua, mitä tarkoittaa niin alkaa kauhea kiljuminen |O

Nyt puuron laittoon :wave:
 
Heipparallaa! :wave:

Huhuu, missä kaikki on!? :whistle:

Tänne ei taaskaan kummempia kuulu, Joonas nukkuu ja missäpäs muuallakaan minä olisin, kuin netissä teidän seurassanne :D Kunhan Joonas herää, niin pitäisi lähteä maalikaupassa käymään. Illalla pääsen yksin ostoksille, kun mies tulee töistä kotiin ;)

Tigru: :hug:

Peppi: :hug: Voi teidän öitänne...toivottavasti pian alkaisi helpottamaan!

Danjuska: Tulehan tosiaan sitten heti kertomaan, että millainen oli ensimmäinen työpäivä! :)

Olipa todella mukavaa lukea Jonnan ja Taivaanvuohen kuulumisia! =)

Uneton: Eipä mitään, sellaista sattuu :D Mäkin toivoisin, että Joonas joskus viihtyisi telkkarin ääressä kauemmin kuin muutaman minuutin, mutta kun ei :whistle: Todella harvoin kyllä telkkari edes auki on päivisin. Mistä mä muuten mahtaisin löytää sellaisen Pikku traktori -dvd:n, kun mistään kaupasta en ainakaan ole löytänyt...se EHKÄ voisi Joonasta kiinnostaa ;)

Ametisti: Hienoa, että teidän Tukholman reissu oli onnistunut! =)

Kuusikon äiti: Onnittelut pienestä kissanpennusta! :heart: Harmi tosiaan, kun nyt joudut toiseen neuvolaan :/

Nyt kirjan pariin! :wave: Mukavaa päivää kaikille! B)

-Niiskuneiti ja Helmi 32+3-
 
Kuulumiset pph-vierailulta :wave:
Vähänkä heillä on upea koti :whistle: :p

Mutta siis tärkeimmät: tytöt rupesivat heti tutkimaan paikkoja ja alkoivat leikkimään :heart:
Tessa tykästyi hoitajaankin jo, Peppi hieman aristeli.
Muttei niin paljon kuin ennalta arvelin, hyvä niin.
Huomenna mennään uudelleen käväsemään ja loppuviikosta tytöt jää hetkeksi jo hoitajan kanssa olemaan.
Ensi viikolla alkaakin sitten säännöllinen hoito :'( :heart: :)
Ihan hyvä, että saa sitten ekan viikon vielä täysillä sitten (vika viikko ennen omaa koulua) lohdutella ja totutella uuteen tilanteeseen.

Kiitos Peppi ja kuusikon äiti toivotuksista :hug:

Niiskuneiti, ainakin homeenter.comista ja lastenkirjakerho.fi sivuilta kantsii kurkata sitä dvd-juttua :wave:
 
Käyn nolona kertomassa vaan, että se leikkaus on HUOMENNA eikä tänään.. Onneks älysin tarkistaa eilen illalla.. :ashamed: :ashamed: :ashamed: Mies oli jo ehtiny laittaa työpaikalle sähköpostia ettei tule töihin kun on kuskina, ja sit joutu laittamaan perään että eh aprillia tuun sittenkin.. :snotty:
 
Onpas ollut hiljainen päivä!

Me käytiin kaveriperheen luona, muuta ei ollakaan oikein tehty. Ulkona sataa. Mummo tuli just hakemaan Viiviä lenkille ja Jonttukin välttämättä halusi lähteä, laitettiin sit sadevaatteet päälle niin pääsi lähtemään :)

Niiskuneiti: Mitäs löysit? :)

Uneton: No olipa kiva, että tytöt tykkäsivät hoitajasta ja kotikin oli hieno ;) Kyllä se hyvin lähtee käyntiin tuo hoito ja sulla koulu :hug:

Hannamari:
Hyvä, että huomasit edes sen verta aikaisin tarkistaa päivän, ettette paikan päällä vasta olisi huomanneet :whistle: Tsemppiä huomiseen :hug:

No, jospa sitä laittais Rasmusta valmiiksi yötä varten =) Huomenna pitää sitten käydä varmaan vielä kaupassa ja pakata, keskiviikkona aikaisin aamulla lähdetään kohti Pärnua B)

Ainiin, HUOMHUOM :attn: Tarviiko joku mahdollisesti kuparikierukkaa? Pärnun apteekissa ne maksaa nimittäin 21 euroa!! Kun täällä Suomessa maksaa 120e... Itelle olen sieltä sellaista ostamassa, jos joku tarvii niin voin kyllä ostaa ja laittaa vaikka postissa tulemaan :)
 
iltoja.

eka työpäivä meni hyvin ja suht nopsaan =)
Kassa systeemi aivan erilainen kun täkäläisessä kaupassa mutta pikku hiljaa sitä oppii.. Taitaa pitää rueta seisten tekemään hommia.. Alamaha on tosi kipee ja vihlova jos kovin pitkään istuiltaan tekee.

Aamusta käytiin pojan kans kumppari ostoksilla ja puistossa laskemassa mäkeä (siis Tatu laski :D ) Toisaalta ihan kivoja nämä iltavuorot niin jää aamu aikaa touhuta pojan kans. mietityttää vaan kun ens viikolla joutuu olemaan niin myöhään tosiaan hoidossa..
Iltapäivä oli mennyt hyvin miehiltä (paitsi että Tatu oli jotenkin mystisesti kadottanut kenkänsä lenkillä!!??)

Loppuviikosta mennään tutustumaan pph:lle.

Mites Tansku.. Mitä sanottiin kun soitit päiväkotiin??

Uneton: Mukavaa kun tytöt rupesivat heti touhuilemaan tutustumis käynnillä =)

Mitäs kaikkee Niiskuneiti shoppaili?? :D

Huomiseen tsemppiä ja jaksuja kovasti niin Hannamarille kuin pojalle itselleenkin!

Mitähän kuuluu Minnille, Kristiinalle ja muille hyvin harvoin kirjotteleville??

Mut nyt pikku hiljaa unta kuulaan...

niin ja Pepille mukavaa reissua jos en enää muista/kerkeä toivottamaan :wave:

öitä!
 
Huomenta.

Ihanaa, Rasmus nukahti vielä sen aamuyön jälkeen (05.20) omaan sänkyynsä, vaikka vaikutti pirteeltä =) Heräsi 7 aikaan, Joonatan nukkuu vielä.

Ainiin, en ollut eilen nähnyt Tanskun viestiä :) Kiva, kun teillä menee yöt hyvin! Jospa meilläkin tossa reilun vuoden päästä ;) Koska meette pk:lle tutustumaan? Hyvä sitä Saaran vaipattomuutta!

Jonttuli: Kiva, että teidän yöpalvelujen vähentäminen on mennyt hyvin :) Hui, oliko sille pojalle, joka oli siitä laitteesta tippunut niin käynyt miten?

Pirre: Meillä ei ole mustetta tulostimessa, anoppi toi eilen noita kuponkeja, täytyy tänään mennä kattomaan, onko Seppälässä mitään enää jäljellä :D Kaiza tuosta aiemmin kertoikin, löysitkö sä sieltä jotain?

Danjuska: Kiva, että eka työpäivä meni hyvin ja suht nopeaankin :) Ja kiitos matkojen toivotteluista =)

Ulkona näyttäis taas satavan, tai ainakin siltä, että ihan kohta taas sataa, jos ei tällä hetkellä just sada :/
 
Tiistaita =)

Olipas eilen kiireinen mutta kiva päivä =) Käytiin aamupäivällä salilla, tällä kertaa Saara oli vähän huhuillut mun perään ja ikävöinyt mutta silti tytöllä oli omien sanojensa mukaan kivaa ja menee kyllä uudelleen. Lapsiparkissa oli eilen ekan kerran mieshoitaja ja Veera ei meinannut suostua jäämään sinne... Onneksi siellä oli tuttu naishoitajakin ja hän sai suostuteltua Veeran leikkimään :D En tajua miks miehet on niin pelottavia tyttöjen mielestä -varsinkin vaarit :whistle: Ja niiden tulevassa päiväkodissa on ainakin 3 mieshoitajaa, apua... Päikkäreiden jälkeen mentiin puistoon johon tuli se mun työkamu tyttärensä kanssa. Kaveri saa vauvan jouluna, ihanaa :heart: :xmas: Tultiin sitten meille leikkimään kun alkoi vähän ripottelemaan vettä.

Mennään jo huomenna tutustumaan päiväkotiin :D Sovitaan sitten varsinaisen harjoittelun aloituksesta. Mä toivoin että päästäisiin totuttelemaan mahdollisimman aikaisin jotta hoidon alku olisi mahdollisimman pehmeä tytöille. Sitten kun aloitan työt, tytöt ovat hoidossa 10 tuntia päivässä :( Toivottavasti alku sujuisi hyvin ja tytöt viihtyisivät päiväkodissa. Tajusin just että meidän naapurin pojat taitavat olla samassa ryhmässä kuin mihin tytöt menevät. Kiva että olis pari tuttua jo valmiina.

Ai niin, törmäsin Smirgeen eilen metrossa kun tultiin tyttöjen kanssa salilta :D Hän oli viettämässä kahdenkeskistä päivää miehensä kanssa -uuh kuinka romanttista :D :heart: Miten eilinen sujui Smirge?

Uneton: kiva kuulla että käynti pph:lla sujui hyvin! Siitä se lähtee :D Mulla on jo kirje valmiina -kunhan vaan muistais viedä sen postiin...

Hannamari: tsemppiä tälle päivälle! :hug:

Tänään mun kaveri tulee 1v ja 3v tyttöjensä kanssa meille leikkimään. Onpas taas tohinaa :D

Mukavaa päivää kaikille!
Tansku & poppoo
 
Onpas kiva kirjoitella "näin usein".. Nyt kun on mahdollisuus...

Tää on niin orpoo olla yksin :/ Mut kaipa se tästä.. ja sit tääl on viel hirvee ilma, vettä sataa kaatamalla ja tuulee niin kovasti ettäulkona ei varsin edes pysy pystyssä... Ei kiva..

Niiskuneiti meillä ei Wilhelmiina kato televisioo yhtään! isosisko kyllä viihtyy telkkarin ääressä mutta pienempi ei. Tai ainakaan mitään kiinnostavaa katseltavaa en oo löytäny.. Ja anteeks onnittelin tuolla aiemmin vaan vaavien saaneita ja siullahan vielä baby on massussa * tässä tää miun muisti taas nähään*!!! Onnea siule ja vaaville loppuraskauteen :hug:

uneton oletko palaamassa työelämään? Luin että ootte pph-käynnillä käyneet.. Miten olet jaksellut?

Kaikille tasapuolisesti :hug: ! Palaan taas!
 
Kohta pitää taas lähteä viilettämään, mennään taas käymään siellä "tädin" luona :)
Peppi on eilen illalla ja tänään ollut aika itkuinen ja hermostunut :|
Voisikohan hän aavistella että hoitoon pitää pian jäädä pitemmäksi aikaa? :whistle: :ashamed:

Peppi85 oikein ihanaa matkaa teille, oletteko pitkäänkin? :wave: =)


Jonna79 aloitan viimeisen opiskeluvuoteni.
Jotta sillä sitten tytöt menee hoitoon.
Ja esikoinenhan aloittaa peruskoulun.
Oma vointi on parempi kuin vuosi sitten, mutta paljon on vielä matkaa ns. normaaliin (jos sinne asti pääsenkään) olotilaan.
Kiitos kysymästä :hug: :heart:
Ja mukavalta kuulosti teidän kuulumiset ja uusi arki, olet jotenkin valoisamman oloinen kuin keväämmällä =)
Yritäthän hieman nauttia yksinolosta, vaikka tyttöjä ikävöitkin ;)

Tansku mars mars postilaatikolle B) :D

Onnea Hannamarille ja Vilille huomiseen leikkaukseen :wave:
Eli siis tähän päivään :flower:
 
Tiistaitervehdys! :wave:

Jonna: Paljon kiitoksia! :)

Peppi ja Danjuska: Enpä mä kovinkaan paljon ostellut, mut rahaa meni taas ihan kiitettävästi, kun ostin esim. mulle uuden MP3-soittimen :D Lisäksi Joonas sai sellaisen piirustustaulun. Ruokaa ja heseherkutkin tuli ostettua :p

Tanskuliini: Mukavaa huomista päiväkotivierailua teille! =)

Hannamari: Kovasti tsemppiä Vilin operaatioon! :hug:

Smirge: Mitenkäs tosiaan teidän päivänne sujui? ;)

Danjuska: Kiva, että eka työpäivä sujui hyvin! :)

Jonttuli: Hienoa, että yöpalvelusta vieroittaminen on tuottanut tulosta! :)

Mulla on tänään neuvola ja sieltä menen suoraan kaverille häälahjaa katsomaan toisen kaverin kanssa :) Samalla vois vaikka käydä Seppälässä ;)

Nyt syömään! :wave:

Mukavaa päivää kaikille sateista huolimatta! :) Täällä ainakin on satanut koko aamun ja yölläkin oikein myrskysi :eek:

Pepin perheelle vielä oikein rentouttavaa matkaa, etten vaan unohda! =)

 
TAAS pikaseen...tää vauva-arki olikin hiukan hektisempää kuin olin muistellut. :eek: :D . Että hirveen usein ei näköjään koneelle ehdi. Kiitos vielä kaikille onnitteluista! Koitin kyllä koluta läpi myös teidän kuulumisia, mutta pienesti on tuli p*rseen alla kun nyytti saattaa parkaista milloin vaan. Joten kaikkea en varmaan muista kommentoida...soooori.

Meillä on lähtenyt siis ihan ok tämä nelihenkisen perheen arki pyörimään, vaikka uusi tulokas onkin hiukan herkkis ja itkeskelee hiukan enemmän kuin Amanda aikoinaan. Varsinkin iltaisin tulee n. 12 asti valvottua kun hän konsertoi. Mutta toisaalta, kun nukahtaa yöksi siinä 12 pintaan, niin nukkuu myös yleensä yhteen menoon aamu kuuteen asti. !!! ja silti...jemma-mammaa väsyttää.. Amanda on sopeutunut yllättävän hyvin tähän asti, vaikka hänkin kyllä tulee imetyksen aikana mielellään viereen soittamaan koskettimia tai ajamaan ratilla, josta kuuluu moottorin pörinää ja jarrujen kirskuntaa. Mitä tahansa siis mistä kuuluu kova ääni. Pahimmassa tapauksessa riittää kun saa hakata puurolusikalla pöytää. Kunhan tulee meteliä silloin kun äiti imettää. Mutta pienet mielenosoitukset sallittakoon, ei kai se niin helppoa ole kun tulee isosiskoksi

=)

Ametisti: Nimiasiasta keskustellaan edelleen, muutama suosikki on löytynyt, mutta ihan varmaa valintaa ei vielä tehty. Kerron kyllä heti kun osataan päättää :D ..

Niiskuneiti: Ihanaa, että sulla on jo noin paljon viikkoja kasassa! Kohta sieltäkin kuullaan maidonhuuruisia tarinoita! Ne viimeiset raskausviikot ovat kaikessa raskaudessaan silti aika maagisia, kun lapseen liittyvä Suuri Salaisuus on vielä mahassa, koko ihminen vielä arvoitus, jonka vasta äiti hiukan tuntee. Ootko voinut ihan hyvin edelleen? Ootteko kertoneet Joonakselle vauvasta?

Hannamarin Vilille kovasti rohkeutta leikkaukseen, kyllä siitä hyvä tulee!

Kääk, nyt unohtuu taas mitä piti kommentoida.

Mutta tässä ihana vauvanvaate-sivu niille, jotka haluaa ehdottomasti joutua rättiostosten takia puille paljaille, kuten allekirjoittanut :D :

www.wilmis.com

erityisesti noi Nanoou:n vaatteet on aivan ihania
:heart:

Vai mitä?

haleja kaikille jemmalta

:hug: :hug:
 
On sivut muuttuneet! En meinannut millään tajuta miten tänne pääsee kommentoimaan yms..Mutta sitten huomasin,että ilmeisesti siis pakko nykyään kirjautua...

Uusia nimimerkkejäkin olette tehneet, joten en ehken ole ihan varma kuka minkin nimimerkin takana on :LOL:

Onnittelut kaikille nyytiin saaneille :heart: :flower: :flower:

Omaa napaa...Ollaan oltu ulkomailla B) Samassa paikassa missä viimekin vuonna..jos joku vielämuistaa :LOL: Mukavaa, kun ei ole hotellimajoituksesta tarvinnut maksaa laisinkaan.Oltiin kolme ja puoliviikkoa lasten kanssa, Pete oli kaksi viikkoa. Nyt taas siis olemme koko perheen voimin kotosalla.

Jenny ryömii ja Lucas tekee äidistä HERMORAUNION. Pojalla on omaa tahtoa, niin että välillä lattiat tärisee kun poika hermostuu..Toivottavasti ohimenevää.Olemme yrittäneet vain olla johdonmukaisia,mutta ei se aina meinaan ole ihan helppoa..Tiedätte varmaan
:ashamed:

Töihin menoa mietin jo kuumeisesti,toivottavasti jossain nappaa,sen verran voin sanoa,että ei ole työpaikat todennäköisesti lähelläkään Kuopiota,joten muutto voi olla edessä. Ollaan mietitty jos muutetaan ja aletaan rakentamaan uutta taloa jonnekin,uskoisin, että tämä nykyisen saa myytyä helposti (oikeastaan ostajat olisivat jo tiedossakin).

Tällaista tällä erää...

Minni
 
Moikkelis kaikille!!

Huh mikä ilma,vettä sataa ja tympäsee :(
En jaksanut kirjoituksiannekaan lukea,vilasin vaan,anteeksi :ashamed: :'(
Aikasta kiirusta taas ollut,joka päivälle jotakin menoa tai ohjelmaa,joten en paljon ole tännekään kerennyt.
Tänään oltiin seppälässä ostoksilla :)
Pirrelle kiitos kuponki vinkistä :hug:
Ostin itselle paidan,tytöt ostivat itselleen neuleet.
Käytiin sitten vielä vapaavalinnassakin ostoksilla,löydettiin farkkuja ja paitoja kaikille :)

Sit soittivat tänään esikon koulukyydistä,ehdottivat että tyttö kävelisi kaksi kilomatriä pilkkopimeää metsätietä taksille :(
Enpä sitten suostunut,joten yrittävät nyt saada kyytiä tuosta läheltä.

Huomenna onkin sitten kotipäivä,ehkäpä jossei sit joku piipahda kylään.
Perjantaina vien kissan leikattavaksi ja päivä hukkuu siihen,lauantaiksi pitäisi lasten mennä yöhoitoon ystävälle,mikäli mennään johonkin mutta voipi olla ettei jakseta kun justiinsa oltiin :)
Käyttekö te muut paljon yhdessä ulkona?
Me käydään tosi vähän,mutta kiva on välillä päästä ;)

Nyt tuli vaan omaa napaa,saa skipata jossei jaksa lukea ;)
Kirjoittelemisiin taas siskot :wave:
 
Iltoja!

Olipas kökkö päivä :/ Joonatan nukkui nippanappa tunnin päiväunet, kun aloitti rattaissa kiukuttelevan huudon |O Johon sitten Rasmuskin heräsi. Omaa aikaa ei siis ollut ollenkaan, mä olen rytmittänyt poikien, tai lähinnä Rasmuksen, päiväunet niin, että nukkuu Joonatanin kanssa samaan aikaan, että saan edes sen hetken olla ihan rauhassa ja syödä ;)

Sain sitten lähteä yksin ostoksille ja salille :) Olinkin kyllä täysin sen tarpeessa :whistle:

Seppälässä käyty kans :wave:

Suurimman osan pakkauksista olen tehnyt, kivan verran taas tulee tavaraa vaikka ollaan reissussa vaan 4 päivää :eek: Uneton sitä kyselikin =)

Jonna: :hug: :hug:

Niiskuneiti:
Mikä on sun lempi heseherkku? :D Mä hurahdin niihin tortilloihin, joista Smirge kertoi, nyt en ole taas vähään aikaan niitä ostanut :p

Jemma: Jaksamisia vauva-taapero-arkeen :hug:

Minni:
Jaksamisia sullekin kovasti :hug: Ja tsemppiä työnhakuun!! Missä te nyt olittekaan? Mä kyllä muistan sen, että joskus vuosi sittenkin olitte... Ettehän siellä Ruotsissa kuitenkaan? Oli kiva, kun kirjoittelit!

Tinttamooses: Me käydään (ainakin mun mielestä) tosi harvoin kahdestaan, ilman lapsia, missään. Pari kertaa ollaan leffassa käyty, no, nyt oltiin niissä häissä tässä kesällä, mut useamminkin voisin oikein mielelläni käydä. Piristää aina kummasti suhdettakin, kun saa kahdenkeskeistä aikaa ;)

Mut nyt Jonttu kaipaa seuraa :wave:
 
Peppi, Anna ei tarvia ku talvi housut ja takin ;)

Omaanapaa, oon rääkänny ompelukonetta antaumuksella, enää 9vaippaa tekemättä, sit voi siirtyä kestositeisiin, mitä pitäs ommella n.20kpl..
Yö oli suoraan from hell, poju heräs 00.15 ja jatko uniaan 4.20, olin siis nukku puol viiteen mennes huimat 15minuuttia, edellis yöänä nukuin sentäs 2,5h..

Tigru, onko vaippa tullu perille? mulla ois pari imua mitkä on s-kokoa jos tarviit..
 
Iltoja!

Ehdinpä minäkin tänne jotain muutakin kuin vain lukaisee jutut. On ollut noita aleksin synttäri hulinoita päivät ja sitten illalla on kaatunut saman tien sänkyyn. B) synttärit menivät hyvin, viimeiset vietettiin tänään, kun kaveriperhe kävi kylässä. eilen oli suurimmat pippalot, kun oli mummia, ukkia ja kummia sekä tätiä/setiä kylässä. :D Paljon sai poika mukavia lahjoja, mutta onneksi sopivassa määrin. täälläkin satanut useaan otteeseen vettä monena päivänä.
tänään puin tuossa illalla pojille sadevehkeet hatusta lähtien päälle ja lähdin hetkeksi ulos. hiukan oli söpöjä otuksia. ollaan joskus saatu vaippapaketin kylkiäisenä leppäkerttu sadehattuja niin ne oli päässä nyt ekaa kertaa.
käytiin iltapäivällä kaupassa ja onnistuttiin hävittää Mikkiksen kalastajahattu sille reissulle. täytyy käydä huomenna viel kyselemässä olisiko joku ystävällinen ihminen vienyt sen vaiks neuvontaan. vähänkö harmittaa. :(

Mikkis on istunut nyt synttäreiden ajan tavan tuolissa, kun matkasyöttötuolin otin pois pöytäliinaa vaihtaessani...ihmeen hyvin on onnistunut syöminen ihan normaali tuolissa. olin ihan varma, että poika pomppii tuhat ja sata kertaa siitä lattialle ja takaisin. mut toi ruoka näyttää olevan niin suurta herkkua että ei viitsi herra liikoja juosta edestakaisin. :) taitaa jäädä meillä syöttötuoli unholaan. pidetään se tossa varalla, mut muuten. =)
Mun miehillä alko eilen loma ja mulla olis vielä huominen vapaata sit taas töihin.

hannamari, juu viikolla olikin tarkoitus tulla. vielä ei ihan tarkasti tiedetä että miten päin reissua heitetään ja mikä siis teillä oltais. mut ilmoittelen kuitenkin ajoissa. eikä meitä haittaa isännän töihin meno. :)
toivottavasti vilin leikaus on onnistunut hyvin.

jonna, mukava ku kirjoittelit pitkästä aikaa. eipä olla sit s-linnaan juuri ehditty. ilmoittelen kyllä heti kun sinne päin tullaan. ja saat sinä tyttöjen kanssa meillekin joku kerta tulla jos vaan ehditte. =) jaksuja kovasti. nautihan omasta ajasta. :hug:

jemmalle, kovasti jaksuja arkeen. :hug: mukavaa, että yöllä nukahdettuaan pikkuinen nukkuu pitkän pätkän. :)

pepin porukalle, oikein ihanaa reissua. =) toivottavasti säät suosivat. B)

danjuska, mukava kun eka työpäivä oli mennyt nopeaan ja ongelmitta. =)

tansku, kiva kun tytöillä on ehken kavereita päiväkodissa sitten. onpa aika sattuma että noin monta mies hoitajaa samassa paikassa. yleensä kun ei yhtään ole. :)

niiskuneidille, muuten vaan pallomahamaista oloa. :)

kaiza, mitäs teille?

koivunkävylle, oikein paljon unihiekkaa ja Villelle erityisesti. :hug:

Kiva kuulla minnin perheestä. ja tiedän tunteen kun tuntee olevansa hermoraunio. jaksuja kovasti arkeen. lykkyä töiden etsintään. :hug:

joku kyseli noista ensi talven vaatteista niin meillä ainakin on 92cm tuolla odottamassa kevythaalari ja toppahaalari. aleksin vanhat siis. mut tosi hyvässä kunnossa.

meillä on muuten nyt neljänä aamuna peräkkäin lapset heränneet vasta lähempänä 8 tai puoli 9. siis molemmat. nukkuneet sellaisia lähemmäs 12h yöunia. lauantaina ajateltiin että ihan säälistä antoivat isin nukkua hieman pidempään kun oli tullut vasta aamulehden kanssa samoihin aikoihin kotia, mut tuota onkin jatkunut jo monta aamua. Mikkis on nukkunut silti 1,5h-2h päikkäreitäkin. ihan kivaa saada vapaapäivinä levätä kunnolla. :D

Onko muuten muiden joulutähdet hulluina pukemiseen? Mikkis yrittää pukea ihan kaikkia vaatekappaleita/kenkiä oli ne kenen hyvänsä. välillä onnistuukin, mut sit toisinaan jalat ovat samassa lahkeessa. tai päätä yrittää työntää paitaan kaula-aukon väärältä puolelta. :D

nyt tais tulla tekstiä taas kokolailla melko sekalaisesti...joten poistun välillä kotihommiin ja palailen vaik huomenissa.

kaikille yhteisesti :hug: olette jokainen kovasti mielessä. =)
 
No iltaa!

Me katottiin ihan romanttisesti vuokraleffaa meiän olkkarissa :heart: :LOL: . Tää vapaahetki tuli ihan yllättäin.
Kaikein kivointa oli saada herätä rauhassa.

Se oli jokin tilapäinen häiriö se pojun yökukkuminen. Nyt Sami o nukkunut taas hyvin ja tänään sekä elein mummon luona poju nukahti hyvin ilman lisäseremonioita.

Käpy otan mitan huomenna.
 
tulin vielä lukasemaa jutut etten ihan kärryiltä tipu :D

Hannamari: Mites leikkaus sujui?? Miten poitsu voi nyt?

Minnin kuulumisia oli mukava lukea. Toivottavasti töitä löydät.

Samoin Jemman vauva-taapero arjesta mukava lukea =) Toivotaab että ilta reremoniat ei jatku kovin pitkään.. Tatulla oli ihan vauvana että alko aika täsmälleen kuudeltaitkmään ja kitisemään ja lopetti sitten joskus kympin maita..

Jellona: Meillä Ttau lähinnä inhoaa pukemista.. Tai siis kenkiä kyllä kulettelee ja laittelee jalkoihinsa mutta muuten juoksis mieluiten alasti yöötä päivää :LOL:

Kukas se kyselikään ulkona käymisestä.. ennen Tatuahan sitä oltiin liikenteessä aikas usein.. nyt tosi harvoin.. ja nyt vielä harvemmin kun en enää jaksa ees minnekkään lähtee kun työt alkanu ja tämä raskaus vaati veronsa :D

voih, nyt en muuta muista mitä piti kommentoida mutta palailen taas. viime yön Tatu nukkui tosi huonosti ja oli tooosi kiva herätä sen kans aamulla kun itekkään saanu nukuttua.. nämä illta kuitenkin venyy ennen kun osaan ite sänkyyn rauhottua.. vielä kun mies on turkasen yövuorossa eikä voi kainaloon käpertyä unta odottelemaan..

kaikille yhteisesti :hug:
 
Huomenta pikaseen!

Miks en ikinä voi olla stressaamatta näitä lähtemisiä, vaikka aloittaisin pakkaamiset sun muut ajoissa?? |O

Ihan just lähdetään, pojat nukkuu vielä...

Koivunkävylle jaksamisia!

Kiitos Jellona :hug: Joonatan tykkää pukemisesta, itse siis, laittelee omia ja meidän kenkiä varsinkin koko ajan jalkaansa :)

Smirge: Kiva, et teil on mennyt yöt paremmin ja ootte saaneet kaksinkeskistäkin aikaa!

No nyt on mentävä :wave:
 
Jonnahan se tais kysellä tuosta muistista... joo hyvin se pätkii täälläkin, edelleen saatan kesken lauseen unohtaa mitä olin selittämässä. |O ja se on hiukka ärsyttävää!

Yö meni sentäs paremmin ku kaks edellistä, onneks. ja jesh, tänään mennään ostaan Annalle uus puku, vihdoin löyty suprafill tarpeeks isona! :saint:

eile käytii mun ukin ja mummin luona, olivat ihan et vau miten hienoi nää nykyset kestovaipat on, heillä on ikää kuitenki kiitettävästi jo että tietää mmmosilla heitin kolme kakaraa on vaipatettu...

Peppi varmaan jo meni mut hyvvee matkaa!
 
Huomenia!

Meillä nukuttiin taas 8 asti. vähänkö hienoo. :D

pitäis aleksille lähteä sitä sänkyä kattoon. täällä yllättäen vettä sataa.

Me käydään melko harvoin yhdessä ulkona niinkuin biletys meinigissä. syömässä saatetaan käydä melko useinkin, mut terassilla ei olla käyty kertaakaan tänä kesänä eikä kait viime kesänäkään. toukokuussa taidettiin viimeksi käydä baarissa viimeeksi. eipä juuri hirveesti huvita. :)

osaisikohan joku fiksumpi aloittaa meille uuden elokuun pinon..??

nyt pukemaan noi pojat.... :wave:
 

Yhteistyössä