JOULUTÄHDET -05 tammikuussa

Kauheesti tekstiä on tullut..
Nyt yöt ovat menneet paremmin, nukkuu noin 13-14tuntia
=) , päivällä ehkä tunnin, tänään nukkui 40min :( .

Nukkuuko teijän lapset tavalisessa sängyssä?

Nyt lyö tyhjää.. :headwall:

 
Niin ja kun ossois lukeekin, eli ootte kysynyt Pepistä :whistle: ;)

Eli yli 39 ol äsken kuumetta, johtusko se sitte toissapäivän rokotteesta?
Kun muita oireita ei oo.
Ja esikko yskii taas niinku sillon ku oli se keuhkoputkentulehus :whistle:
 
Wiude, kun jännää!! :D B)
Joo, ei tule vissiin täältä etään periltä lähdettyä, mutta tosiaan kaikki joilla mahdollista tunkekaa mukaan! :attn:

Topin kuume on ohi ja tauti jatkuu nyt yskänä ja räkätautina. :/
Hitsit, kun säälittää kun toinen ei saa henkeä kun röörit tukossa..
No, parempaan ollaan menossa, onneksi.

Menen taas :wave:
 
koivunkäpy harmoona
tökkiitökkii tökelitök :headwall: sekä kone että mun oma pää..
Julkimot sit kertoo mitä ja koska tapahtuu!

Mulla palaa hiha ton ilveksen kans, siitä hyvästä meni ääni, just äskö tultii pentuin kans sisää ja läksin sit viel käymää autolla, (n.4min sisään tulon jälkeen) ni meinasin housuuni #&%?$!* ku oven avasin ni läks tosta oven pielestä \|O näytin ihan tolta.. :snotty:
 
Joo, Jellona ei pääse. Mutta missäs muut täältä päin olevat? Onhan meitä jokunen, huhuuuuu!! :D

Pikkuveli oli heti kysynyt, että saadaanko me siitä rahaa :whistle: :LOL: Meistä tulee rikkaita varmaan :LOL: Eikai, ei siitä mitään saa, näin luulen.<br><br>
 
Hoi! Ja Tansku ja Peppi IHANAAAAAAAAA! Tuutte sit heti kertomaan millasta oli! Mäkin muutes laitoin meiliä sille naiselle, vastasi siihen mut kun matka on tää mikä on, niin ei vaikka muuten oiski tosi ihana homma. Joko tiiääte, milloin se tulee "uunista ulos" ;)?
Hui, alko täälläkin jännyyttää ja me muutes sit pidetään teille Tansku ja Pepi kovasti peukkuja ja varpaitakin pystyssä!

Hui Käpäri
sitä ilvestä! Ja kiitos kalsium-vastauksesta.

Mulla on sämpylät uunissa, leivottiin Onnin kaa eli Onni tilsaili... Ootteko muut ottanut lapsukaisia leivontaan mukaan?

Siru kyselit niitä sanoja, piti jo aiemmin vastata mut unohin, mut nyt taas muistin kun Onni rupes tänään sanomaan tässä = tättä. Meillä tulee äiti, isi (iti), puu, mam-mam-maa tarkoittaa ruokaa, kissa (kitta) on tullut jokusen kerran, täti, nalle (=puh), hei... Nuo nyt muistin ja autot ovat prrr.

Käytiin muuten tänään kantorepun kaa metsässä, en ennen honannutkaan että poju sopii sinne talvivaatteittenkin kaa mut niin vaan sopi ja päästiin metsäpolulle.

Nyt kattoo uuniin ja laitan vielä huomiselle ruuankin tulemaan niin ei tarttee sitä miettiä, kanaa ja riisiä.

lillukka
 
Hienoa Peppi ja Tanskuliini!!! :wave:

Ja sitten heti kertomaan kun tiedätte, että millonka tulee telkusta :D Toivottavasti mahd. moni pääsee mukaan!

Yritin tuossa iltamassa hiukan venytellä ja tehdä vatsalihasliikkeitä, mut meni pojan kans ihan pelleilyks :whistle: Meillä on ollu tosi mukava ilta :heart:
Vaippaa ei oo sen jälkeen ollut kun ulkoa tultiin viiden maita.. Jos vaan äiti muistaa potalla käyttää niin pysyy housut kuivana :D

Nyt en muista muuta..

niin joku kyseli sängyistä.. Tatu nukkuu vielä pinniksessä. Jos tulis vastaan semmonen hyvä ja edullinen jatkettava sänky niin sitten semmoseen.. Tais olla jotain muutakin mut.. :headwall: ja konekkin taas tökkii.. :headwall:

Jeah, poika nukkuu ja kaikille teille kauniita unia!
 
Iltoja!

jännät paikat meillä tähdillä. itteeni hiukan harmittaa etten pääse mukaan. mut tansku ja peppi pitää varmasti tähdet kartalla. eikös smirgelaine pääsisi mukaan?!

ihana pepin pikkuveli, kun on rahasta jo kysellyt. :)

meillä yökylä vieraita. muutenkin mukava päivä ollunna, kun pääsin siellä jalkahoidossa käymään. poikien kanssa ulkoiltu ja muuten vaan touhuttu.

Miikka nukkuu omassa huoneessa pinniksessään. aleksi oli 1v7kk ehkä kun siirrettiin normaaliin sänkyyn, joten ehkä joskus tossa kesän korvilla miikka siirtyy ja kuhan saadaan hommatuksi sellainen. =)

meillä on ollu ruokana sellasta lihapataa riisin kanssa. huomenna taidan tehdä kinkkupastaa. :p

jaahas ja nyt taisi tulla pizzat kotia. ja eikun nautiskelemaan. :p :p
kauniita unia kaikille! =)
 
Kylä on nyt tähdillä vientiä! :D

Oisko ketään innokasta pitämään esim. alkukesästä/kesällä isomman tapaamisen? Siis että porukalla mentäis, ketkä pääsee, johonkin. Jossain olivat esim. vuokranneet porukalla ison mökin, jossa osa oli sitten ollut yötäkin, osa käynyt väin päiväseltään. Nyt kun ite jaksaa paremmin, jaksaa miettiä jo tällasiakin...

Nyt nukkumaan, kerrankin ajoissa!
 
Moi!

Hetken olin poissa koneelta ja mitä ihmettä täällä onkaan tapahtunut :D Laitoin minäkin tällä naiselle viestiä, vaan ei vastannut ainakaan vielä... mä en siis kelpaa :'( :D Joo mutta nyt luin noita viestejänne, niin huomasin että melkoisella kiireellä tapahtuu...

Tänne ei kummempaa, kankaisiin tuhlasin 20 e, pitäis niistä pojille ommella linnan muuria ja hieno ovi.... tohon meidän yläkerran rappusten alle "seinäksi", vois sitte leluja sinne työntää ku vieraita tulee :whistle: Mitään muuta ei mukaan sitten tarttunutkaan...

Huomenna olis pojilla hammashoitaja, molemmilla yhtäaikaa. Saapi nähdä aukaseeko nuo kumpikaan suuta... toivottavasti. Tosin Eetun voisin kyllä lahjoa jollain namipötköllä, vaan pian kertoo sille hammastätille, että äiti lupas ostaa karkkia jos avaan suun :D

Nyt iltapalalle, ainoa ateria jonka saa rauhassa syödä :wave:
 

Yhteistyössä