Jouluautoilu alkanut Saksassa?

vierailija
Ei. Puolueuskollisuus on se tärkein asia. Myös silloin, kun paljastuu, että oman puolueen edustajan yrittivät surmata ns. samanhenkiset.

Jaloa toimintaa ja puolueen puhikselta lopahti kiinnostus, kun tekijä ei ollutkaan alkukiiman jälkeen mamu.

"Elän ja olen, koska mamuöyhötys"
niinpä
Saapa nähdä osuiko mun öyhötys oikeaan..
Mitäs veikkaat kuka tulee ekana pahoittelemaan asiaa?
 
vierailija





Vieläkö?
 





Vieläkö?




 
vierailija
Joulu, tuo kristittyjen juhla, lähestyy. Siksikö autot alkavat taas eksyä jalankulkijoiden sekaan? No, Saksan poliisi pyytää ettei syitä spekuloitaisi. Miksi, onko kaikkien onnettomuuksien/rikoksien syiden spekulointi ei-toivottua?

Trierissä, Saksan länsiosassa, henkilöauto on ajanut väkijoukkoon jalankulkualueella.
Trierin poliisi kertoo ainakin kahden ihmisen kuolleen. Loukkaantuneita on ainakin kymmenen, mahdollisesti jopa viisitoista.
Autonkuljettaja on poliisin hallussa. Poliisi selvittää, mistä turma on johtunut.
Trierin ylipormestari Wolfram Leibe kertoo Südwestrundfunk-radioasemalle (siirryt toiseen palveluun), että auto ajoi jalankulkualueen läpi kovalla nopeudella.

Rheinland-Pfalzin poliisi kehottaa välttämään spekulointia tapahtuman syistä. Poliisi tiedottaa asiasta, kun lisää tietoa tulee.



tekijän auto pysäytettynä
Se syyllinen on samanvärinen kuin sinäkin ja nimeltään Bernd W. Ihan saksalainen. Ei turvis yms jos sitä toivoit.
 
Se syyllinen on samanvärinen kuin sinäkin ja nimeltään Bernd W. Ihan saksalainen. Ei turvis yms jos sitä toivoit.
Ei ihmisen ihonväri tee ihmisestä parempaa tai huonompaa. Kauniimman voi tehdä, koska kauneus on katsojan silmissä. Sen sijaan jo lapsesta asti omaksuttu väkivaltainen ideologia on pahasta, oli kyseessä sitten natsismi, islamismi tai kommunismi..

En toivonut mitään, tässä lainaus omasta kommentistani. "Tekijä on viisikymppinen Saksan kansalainen, uskonto/syntymämaa (voi siis olla natiivikin) ei ole tiedossani."

Nyt osoittautui, että autotappaja oli saksalainen puolihullu. Mistä päästäänkin siihen, että muille vaarallisia mielenterveyspotilaita ei pitäisi päästää vapaasti liikkumaan yhteiskunnassa. Suljettu hoito on parempi, vaikka se maksaakin ja tuntuisi siitä potilaasta rajoittavalta.
Sama pätee väkivaltarikoksista tuomittuihin - jos joku oikeasti saisi lainsäädäntöön muutoksen, jossa väkivaltarikosten (mukaanlukien raiskaukset) tuomiot aina istutaan täysipitkinä (eikä koskaan ehdollisina), lupaan häntä kannattaa, oli puolue mikä tahansa. Tämä siis tarkoittaisi myös sitä, että elinkautisesta vapautuu vasta arkussa.
 

Yhteistyössä