Inseminaatio

Sammale321
Tänne on paljon kirjoteltu, pitää lukea vähän paremmalla ajalla kaikkien kuulumiset.

On: PP 9 ja ei mitään erikoisia tuntemuksia..Toista munasarjaa nippaili vielä pari päivää sitten, mutta sekin on jäänyt pois. Rinnat ei oo enää sen kipeemmät ku yleensäkään ennen menkkoja. Tosin lugesteronit sekottaa kyl kaikki oireet muutenkin. Kylläpä ottaa kupoliin, ku vaikuttaa siltä että ei taaskaan tärpänny. Täytyy alkaa henkisesti valmistautumaan uuteen kiertoon..kerkiihän siinä sitten muutaman päivän olla ilman hormonivalmisteita..huoh.
 
meilläkin sanottiin, että voi ku näyttää oikealla puolen hyvältä...sanoin että joo mutku ei ole siellä munatorvea,lääkäri että noi voi harmi...mutta on pieni mahis että vasemmaltakin kypsyy...että näin...tää jo toka kerta kolmesta ku oikealla kasvaa paremmat ja siellä ei torvea....rahat menee hukkaan TAAS.....kallista leikkimistä...mut tänpä tiesi jo alottaessa että riski on että kasvaakin oikealle puolen, mutta että juuri 2/3 menee oikealle....tää on niin just mun tuuria...jos jokin voi mennä pieleen se myös menee
 
Kultapanda: Itselleni kävi ihan samoin ja sanoivat tosiaan että raskaus oli kemiallinen. Kaksi päivää sain kulkea naama naurussa ja sit tulikin suru..

Mariq: Käypäs sinulle huono tuuri! Ovatko lääkärit ehdottaneet IVF:ää?
 
Heips! Täällä alkoi vuoto sitten runsaasti tänään... No, ei muuta kuin toista inssiä kohden!

Soitin "hoitopaikkaan" ja nyt meinaavat ettei tarvitse ultrata vaan suoraan inseminaatioon. Kun kerran on nähty että clomit toimivat ok.
 
Kiitos myötätunnosta! Me pidetään hieman taukoa hoidoista ja seuraava inseminaatio on touko-kesäkuussa.

riksu82 :hug: Tosiaankin pari päivää "naama naurussa".. Parempi kait, että meni heti alussa kesken kuin myöhemmillä viikoilla.
 
Heipä hei kaikille! Minulle tehtiin ensimmäinen inseminaatio 10.2. ja tänään oli siis testi päivä. Negaa näytti ja aamulla luulin että kuukautisetkin alkoivat. Kuitenkin koko päivän on tullut vain pientä tuhruttelu vuotoa. Normaalisti turhua tulee vain tunti pari ennen kuin kunnon vuoto alkaa. Inseminaatiokäynnillä lääkäri kehoitti testaamaan uudelleen kahden päivän päästä jos kuukautiset eivät ala ja vasta sitten negasta lopettamaan lugesteronin käytön. En kuitenkaan usko olevani raskaana sillä testi ei näyttänyt minkäänlaista haamua. Testasin Sofi One Stepillä, jonka pitäisi olla todella herkkä. Onko nyt niin että Lugesteron vain siirtää vuodon alkua mutta oikeasti follikkelit alkavat jo kasvaa? Minulle kävi edellisessä kierrossa niin että kp3 löytyi niin iso follikkeli ettei ovulaation induktiota aloitettu. Stressaanko turhaan?

mariq Onko sinulla sellaista muovista ampullin avaajaa? En uskaltaisi avata ampullia ilman sitä.
 
Heissan!

Täällä olisi uuden uutukainen pikku kakkosta halajava ihmistaimi. Minun viimeisimmät kuukautiset olleet viime elokuussa, munasarjoissa kesken kehittyneitä follikkeleita ja miehellä spermasta 2% suvun jatkamiseen kelpaavaa tavaraa, joten ei voi muuta sanoa ku että on esikko aikamoinen sissi ku terolutteja lukuun ottamatta luomusti sai alkunsa. Nyt olisi ajatus aikaan saada parit terolut-menkat ja sitten inssiin. Odottavan aika on pitkä,mut jospa tämä kaikki vielä palkitaan vauvan tuoksulla ja vuoden mittaisella univelalla.
 
Sammale321
mariq joo ne ampullit on inhottavia. Avasin alussa ilman sitä muovista avaajaa ni oli kyl aika verinen näytelmä. Ja yllättävän kovaa saa vääntää niitä, että aukeevat.

meeri11 Luget kyllä siirtää menkkojen alkamista, mutta en kyllä noista follien kasvamisesta sit tiedä..aika jännä, jos KP3 on ollu jo iso folli. Oliko sinulla luonnolliseen kiertoon inssi vai käytitkö hormonivalmisteita?


On: PP10, eli KP28/28-47. Jos ei ois inssikierto ni oisin varmaan tänään jo toiveikkaana testannu...mutta nyt ku tietää, että inssistä on vasta 10 päivää ni turha testailla.
 
Rinsessapa : Onnea onnistuneesta inssistä! :flower: Kiva kuulla, että on onnistuttu! Meillä on kyllä mieslääkäri, tai oli ainakin silloin ekalla käynnillä. Se ei vissiin kuitenkaan tarkoita sitä, että sama lääkäri olisi inssissäkin?
 
Alkuperäinen kirjoittaja Terhi-76:
Heips! Täällä alkoi vuoto sitten runsaasti tänään... No, ei muuta kuin toista inssiä kohden!

Soitin "hoitopaikkaan" ja nyt meinaavat ettei tarvitse ultrata vaan suoraan inseminaatioon. Kun kerran on nähty että clomit toimivat ok.
ööö.ite en menis ilman ultraa inssiin........aattele voi ola vaikka kuinka monta munista tulossa yhtaikaa...

 
Alkuperäinen kirjoittaja Sammale321:
meeri11 Luget kyllä siirtää menkkojen alkamista, mutta en kyllä noista follien kasvamisesta sit tiedä..aika jännä, jos KP3 on ollu jo iso folli. Oliko sinulla luonnolliseen kiertoon inssi vai käytitkö hormonivalmisteita?
Silloin kun oli tuo iso follikkeli oli kyseessä luonnollinen kierto. Vikanahan minulla on että hormoonit ovat vähän pielessä, ovulaatio tapahtuu, mutta todennäköisesti liian aikaisin, ja sellainen munasolu ei hedelmöity.


No huomenna menen klinikalle vaikka vuoto ei ole vieläkään alkanut.
 

Yhteistyössä