Inseminaatio 2014

:attn:
:hug: HYVÄÄ VAPPUA! :hug:
Vielä saadaan kilistellä kuohuvaa kun ei II-viivaa näy joten klinggg..

Lista päivitetty ja infotkaa onko tietoihin muutoksia.

ON:
dpo 04 ja vähä nappailee masusta, ihan kuin ois sellaisia alkumenkka tai ovulaatio oireita, HMM mitäthän se ois- folli kiinnityksiä-?? ;)
Onko raskautuneilla tai muilla em kokemuksia?
 
Kiitoksia tervetulotoivotuksista :)
Lauriska: Hauska et nyt aika samassa tilanteessa :) meilläkin näyttäis vaan tämä mun pco olevan syynä joten jos inssi jää tekemättä niin vielä on kuitenkin toivoa kuhan sen oviksen sais aikaan..Oysiin kans tullaan inssiin ultrat yms. lks:llä..

Tänään käytiin ekassa folliultrassa suurin oli 8mm ja kuulemma ei siis juuri erotu muista joten piikitys jatkuu ja perjantaina uudestaan. Mies oli pitkästä aikaa mukana siltä varalta että jos puhutaan sit jatkostakin ja tais turhautua kun oli ns. turha reissu ja sano et ei kannattas tän jälkeen enää jatkaa kun rahaa palaa mut mitään ei saa aikaan..No kyl itseäkin tämmöset harmittaa ku tuntuu ettei keho toimi millään et se nyt oli varmaan vaan sellanen sen hetken tunne yleensä se et rahat on menny hyvään tarkotukseen :) No eipä ne follit ikinä tässä vaiheessa mulla vielä ole ollutkaan kuin maks 10mm mut vähän odotti et gonal ois saanu ihmeitä aikaan :p
No täs nyt vaan omia juttuja kun viel opettelen pääsemistä mukaan mutta yritän nyt jos osaisin kuitenki kaikki tiedot tuonne listalle laittaa :)

1. 05/14 02.05 10/? lz+g pco

Niin joo hyvää vappua vaan kaikille !
 
Viimeksi muokattu:
Chiligail Mulla on kaikenmaailman jomotuksia oviksen ja kuukautisten välissä, joten nykyisin en innostu enää mistään :D Epäilen, että mulla ne on jotain keltarauhaseen liittyviä tuntemuksia, sillä jomotus tuntuu sillä puolen, missä on ovulaatio ollut. Mutta kyllä tuo sinun nipistely kuulostaa siltä, että voisi olla kiinnittymistuntemuksiakin :) Pidän peukkuja sille!

Peukut Kiialle että seuraavassa ultrassa olisi follit kasvaneet hyvin :)

Omaa napaa: Ei sieltä polilta kukaan soittanutkaan :( Mutta menkat alkoi taas kunnon mahakivun kera, joten selvis se testin tulos ilman puheluakin :( Täytyy perjantaina soitella polille ja varailla folliultaan aikaa...
 
Täällä olis ns. perinteen mukaan alkaa menkat tänä aamuna...vessassa pyyhkiessä tuli sitten haalean punaista, ajattelin että se oli sitten taas siinä..hanat aukee yleensä aika nopeasti.Seuraavalla vessa käynnillä tuli edelleen yhtä lailla haaleaa verta.Äsken vessassa käydessä ei tullut paperiin enään yhtään mitään...
Mitähän siis oikein tapahtuu,tosiaalta en edes tiedä varmaa ovispäivää, mistä laskea...mutta jos menkat on poissa vielä sunnuntaina, niin testin käyn kyllä ostamassa :)
 
Mut voi siirtää plussanneisiin,pistää vaikka päiväks 30.4

Vähän hirvittää ku ei oo MITÄÄN oireita et miten tässä käy,pitää varmaan soitella polille ja kysyä onko mahollista päästä vaikka verikokeisiin tai alkuraskaudenultraan.

Toivotan hirmuisesti plussatärppiä teille kaikille :heart: :hug:
 
Karmini: Onnea Onnea Onnea... Haikeaa luopua sinusta mutta tulehan käymään kommentoimassa edistymistäsi ja tarroja/liimaa tulevaisuuden viikkoihin.

Spirit: Huh ja uusi kierto plääh... Mut älä menetä uskoa tulevaan, kyllä näitä plussaajia joka kk aina saadaan josko toukokuu on sitten sinun kuukausi :)

ON: Piinailua :popcorn: piinailua:O piinailua :headwall:
 
INSSILÄISET 2014

Perjantai 02.05.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy
Läiti3.05/1414.04.32/30m+lz+mp+prPCO
Moonsihn33.-11.04.28/28c+prselitm.
Maikki1985luomu05/201417.04.25/28cselitm.
Tuutunen802.30.04.28.04.15/30c+prsiittiöt
Kiia-s1.05/14.02.05.10/?lz+gPCO
Lauriska1.05/1402.05.11/31lz+prPCO
Spirit3.05/1412.0503/28-30fanovul+simpat

c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur, m=metformiini
g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus, t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


Taustalla: Jenett, Luis, StellaI, Juulia82, Zoona, Tähtisilmä, Wintryrock, -jennica-, Mintikka, Toivonpilkahdus, Mursu83, Kais

PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOLääkitysSyyTestipäivä
Hepaliini2.07pu+pr.siittiöt08.05
Chiligail1.07lz+mp+prsiittiöt09.05.
Kaisu852.07luomuselitt.09.05.
Viiva844.03f+pu+prPCO + siittiöt13.05

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Karmini-cselitt.30.04
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.04.
Elisavete2.lz+mp+pr+lanovull.10.04.
Metsätähti842.c+g+prselitm.06.03.
Stella1.c+pu+prendo + ovl(13.3.) 17.3.


Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Viimeksi muokattu:
Karmini: Onnea plussauksesta! :heart:

Läiti: Aika jännää. Toihan voisi olla hyväkin merkki, ettei ole alkanut vielä kunnolla vuoto. Toisaalta ärsyttävää jos on jotain tiputtelevuotoa.

Huomasin juuri, että muut piinailijat ovat kaikki samalla dpo:lla keskenään, siis Chligail, Hepaliini ja Kaisu85. Itse tulen neljä päivää jäljessä. Omasta mielestä tuntuu, että inseminaatiosta on jo pitkäkin aika mutta että vasta dpo 3. VOI MORO :O Kuinka tämä nyt näin hitaasti menee? :) Viikonloppuna onneksi tiedossa mökkiviikonloppu ystävien kanssa, joten sitten ollaan taas jo pari päivää eteenpäin.
 
SpiritJospa se kolmas kerta sitten todensanois :)

Viivalle tsemppiä piinapäiviin :)

Täällä ei ole minkäälaista vuotoa näkynyt, ei edes tuhrua.
Näinpä ollen apteekkiin tänään visiitille ;)
Jänskää!Ja tosiaan jos raskaustesti näyttää positiivistä, niin sit alkaa uus jännäys...ultra osuis toukokuun loppupuoleen....folleja kun oli se 3kpl :D
 
onnittelut plussanneille!

Itse olen jotenkin jo toivon raskautumisen suhteen heittänyt, vaikkakin kuukautisiin on vielä noin viikko aikaa. Kaikki merkit kun alkavat kuukautisiin päin viitata :x Joku kirjoitti täällä, että polilta olisi pitänyt soittaa tuloksista mutta mitään ei kuulunut. Meillä varsinkin julkisella puolella piti melkein aina itse perään soittaa, jotenkin tuntui silloin hyvin turhauttavalta kun kyseessä on muutoinkin niin iso asia. Toivottavasti jollakin meistä piinailijoista tärppäisi, ainahan nuo plussat tuovat uskoa myös omaankin tilanteeseen ;)
 
Chiligail, Viiva84, Kaisu, Hepaliini ja Tuutunen, tsemppiä piinailuun! Sormet ja varpaat pystyssä että saadaan lisää onnistujia tänne!

Spiritille halaus ja rutkasti onnea kolmanteen inssiin :)

Oispa Läitillä kyse muusta kuin menkkavuodosta! Hyvinhän tuo saattaa viitata alkuraskauteen :) Itelläkin oli yhdessä kierrossa noita alkutuhruja pari päivää ja aloin jo innostua, kun yleensä menkat alkaa heti kunnolla. Kävin ostamassa raskaustestin ja istahdin pöntölle sitä tekemään, niin sieltähän se oikea vuoto sitten alkoi :D Sori, tämä ei nyt ollut kovin lohduttava tarina, mutta toivottavasti sulle kävisi paremmin!

ON: Kävin tänään kp 12 folliultrassa, enkä oikeen tiedä tuliko sieltä hyviä vai huonoja uutisia. Oikealla puolella oli yksi folli 21 mm x 27 mm (vasemmalla oli pari kymmenmillistä), eli niin iso, että inssiä ei ehdi viikonlopun takia tekemään. Siitä en ole kovin masentunut, sillä olin siihen varautunut ja toisaalta jopa toivoin sitä, koska se on kuitenkin helpompi vaihtoehto. Tämä kierto mennään siis vaan letrojen voimalla, ja toivotaan että se ja miehen hyvät simpat ajais asian. Positiivista on siis se, että letrozol on toiminut mulla hyvin! Viimeksihän ultrassa oli kp 13 vain pieniä 10 mm:n rakkuloita.

Limis oli myös hyvänlainen kiinnittymistä ajatellen, mutta lääkäri sai mut kyllä huolestumaan tuon rakkulan muodosta. Lääkäri sanoi, että koska rakkula on soikea ja noin iso jo tässä vaiheessa, kyseessä saatta olla myös vesirakkula eikä munis :( Pitää kuulemma tehdä ovistestejä, että saa selville, onko se munarakkula vai ei.. Masentavaa! Netistä luin kylläkin, että rakkulan soikea muoto viittaa siihen, että se on juuri puhkeamassa, mutta miksi lääkäri ei sanonut mitään sellaista minulle? Onko muilla kokemuksia asiasta? Lisäksi mietin sitä, että eikö tämä aika ole kierrosta ole ihan sopiva munasolun irtoamiselle letrozol-kierrossa? Nyt on kp 12 ja monille tehdään inssejä aikaisempinakin kiertopäivinä... Letrothan yleensä kai aikaistaa ovista.

Lisäksi jäin nyt miettimään, että olisiko minulle ollut hyötyä Pregnylistä, jos olisin sen saanut kotiin pistettäväksi. Voiko olla niin, että munasolu ei irtoaisikaan vaikka rakkula on jo aika iso?

Tulipas pähkäilyjä :D Olisin kyllä iloinen, jos joku osaisi kertoa omia kokemuksia aiheista. Minä ainakaan en osaa lääkärissä kysyä mitään, vaan kaikki kysymykset tulee vasta jälkikäteen mieleen! Pitäisi ehkä opetella :)
 
Viimeksi muokattu:
Ihanaa Karmini! Onnea oikein paljon :heart:

Läiti, täällä peukkuja pidetään =)

Lauriska, olipas siellä follikkeli kasvanut kovasti! Mielenkiintoinen tuo muotoasia, enpä ole tuota tiennyt ollenkaan. Kokemuksiakaan en osaa siis kertoilla, mutta toivotaan että se olisi munarakkula. Ja jos on, niin luulisi jo tosiaan tuolla koolla olevan irtoamisen aika.

Chiligail, edelliselle sivulle eilen jo kirjoittelinkin omia päivityksiäni, mutta kirjoiteltiin ilmeisesti juuri samaan aikaan =) Inssi oli siis toissapäivänä, joten nyt DPO1 ja testipäivä 14.5.
 
Lämpimät onnittelut, Karmini!!! <3 Upea asia!

Toivottavasti Läiti seuraa pian perässä!

Huomasin muuten, että nanetten rivi oli pudonnut taulukosta pois. Täytynee palauttaa listalle, ettei vuoden plussatilasto näytä heikommalta kuin mitä on. :)

Terkuin
taustaileva mursu

PS. Karmini, teidän pääsiäisreissu anoppilaan sujui siis mitä ilmeisemmin varsin hyvin. ;D
 
Viimeksi muokattu:
Pikapäivitys:Täällä edelleenkään ei menkat oo alkanu ja eriasteisiä vihlontoja on, nyt siis 2vrk niistä veripyyhkäisyistä, mitä ei housuihin kuitenkaan tullut...testi odottaa kaapissa, mutta vielä en sitä aio tehdä..oviksesta kun ei ole mitään takeita, kun en sitä tikutellu :D
 
Paljon onnea Karmini.

Tää inseminaation jälkeinen aika tuntuu kuluvan tooosi hitaasti. Koko ajan vaan ettii itsestään oireita ja miettii mitkä vois olla oikeita raskausoireita, mitkä kuviteltuja ja mikä vois vielä johtua Pregnylistä. Joka toinen päivä on aivan varma että on tärpänny ja seuraavana päivänä on taas olo ettei ole.
Mulla on nytkin ollu inssin jälkeen päivittäistä nippailua vatsalla / menkkamaisia kipuja. Ajoittaista etovaa oloa ja rintojen arkuutta. Samoja tuntemuksia oli viime inssinkin jälkeen eikä silloinkaan ollut tärpännyt. No muutama päivä enää tätä epätietosuutta ja sitten saa testailla.
 
Kiitos kaikille onnitteluista :)

Mursu näköjään sujui ;) ei mutta tää kierto oli kyl oikeesti sellanen et en paljoa miettiny koko vauva-asiaa eli pitää aika hyvin kutinsa et jos ei stressaa asian kanssa niin se helpottaa raskaaks tulemista. Tiedän et helpommin sanottu ku tehty mut jotenki sitä vaa sai ne ajatukset muualle.

Tsemppiä kaikille <3
 
INSSILÄISET 2014

Sunnuntai 04.05.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy
Läiti3.05/1414.04.34/30m+lz+mp+prPCO
Moonsihn33.-11.04.30/28c+prselitm.
Maikki1985luomu05/201417.04.27/28cselitm.
Kiia-s1.05/14.02.05.12/?lz+gPCO
Lauriskaluomu05/1402.05.13/31lz+prPCO
Spirit3.05/1412.0505/28-30fanovul+simpat

c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur, m=metformiini
g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus, t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


Taustalla: Jenett, Luis, StellaI, Juulia82, Zoona, Tähtisilmä, Wintryrock, -jennica-, Mintikka, Toivonpilkahdus, Mursu83, Kais

PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOLääkitysSyyTestipäivä
Hepaliini2.09pu+pr.siittiöt08.05
Chiligail1.09lz+mp+prsiittiöt09.05.
Kaisu852.09luomuselitt.09.05.
Viiva844.05f+pu+prPCO + siittiöt13.05
Tuutunen802.03c+prsiittiöt14.05

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Karmini-cselitt.30.04
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.04.
Elisavete2.lz+mp+pr+lanovull.10.04.
Metsätähti842.c+g+prselitm.06.03.
Stella1.c+pu+prendo + ovl(13.3.) 17.3.
nanette2.fos+pr+lselitm.28.3.


Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Hyvää sunday huomenet pimut...

Jaa sehän ois jo dpo 9 =) sitähän vois saada periaatteessa pienen hailean jo tikkuun ja ovistestiin vois kusasta huomenna :O ai miten niin hätäinen :LOL: no en nyt kuitenkaan ainakaan ovis tikkun kanssa kyykisty koska Pregnyl pistettiin 10 000 ui eli se näkyy varmasti ainakin sen 10 pv. Mut josko sitä vaikka keskiviikkona jo istuis pöntölle tikun kanssa aina se niin paljon jännittää tää eka inssi.

Hepaliini ja Kaisu: milloinkas työ kyykkäätte :)

No nyt vielä jäitä hattuun ja uusi viikko käyntiin.

Lauriska harmi tuo inssin epäonnistuminen, tiedän tunteen minulla epäonnistuttiin follien ja vkl vastaantulon kanssa 2 kertaa..

Läiti: mitään uutisia lisää

Mursu: hyvä huomio tuo nanette, nyt korjattu
 
Chiligail, oishan se ollu kiva päästä inssiin jo, mutta jotenkin en osaa vielä olla kauheen harmissani. Paitsi se kyllä vähän harmittaa, että kaikki tulevat hoidot siirtyy kun ei ekaa inssiä vielä saatu tehtyä.. Mut jos toisen kerran menis inssi sivu suun, niin kyllä alkas ottaa päähän. Tsemppiä sulle viimehetken piinailuun! Tuossahan on jo ratkaisun hetket käsillä :) Parasta mahdollista testitulosta toivon!

Toivottavasti Läitilläkin ois tänään ollu hyvä testipäivä!

Ite oon yrittäny lääkärin käskystä metsästää ovista, mutta en nyt tiiä oliko se vai ei. Liuskat on nyt toista päivää vahvistuneita eli on se lh ainakin vähän nousussa, mut eilen aamulla oli digi vielä nega. Nyt on sitte ovistestit loppu, niin jää näkemättä miten viivat lähtis haalistuun. En jaksa uusiakaan nyt lähtä ostamaan. Jotenkin tässä vaiheessa yritystä jo vähän hälläväliäasenne, kun eihän se raskaus niillä ovistesteillä ala, kuhan vaan jaksetaan harrastaa kotikonsteja. Tuntemusten mukaan kyllä eilen jotain oli jotain menossa tuolla oikeassa muniksessa. Mut voi siis laittaa piinailijoihin vaikka seuraavalla rivillä: - / dpo 0 / lz / pco / testipäivä jos menkat myöhässä
 
INSSILÄISET 2014

Maanantai 05.05.2014



NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäKpLääkitysSyy
Läiti3.05/1414.04.35/30m+lz+mp+prPCO
Moonsihn33.-11.04.31/28c+prselitm.
Maikki1985luomu05/201417.04.28/28cselitm.
Kiia-s1.05/14.02.05.13/?lz+gPCO
Spirit3.05/1412.0506/28-30fanovul+simpat

c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur, m=metformiini
g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus, t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


Taustalla: Jenett, Luis, StellaI, Juulia82, Zoona, Tähtisilmä, Wintryrock, -jennica-, Mintikka, Toivonpilkahdus, Mursu83, Kais

PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIDPOLääkitysSyyTestipäivä
Hepaliini2.10pu+pr.siittiöt08.05
Chiligail1.10lz+mp+prsiittiöt09.05.
Kaisu852.10luomuselitt.09.05.
Viiva844.06f+pu+prPCO + siittiöt13.05
Tuutunen802.04c+prsiittiöt14.05
Lauriskaluomu01lz+prPCO18.05PCO

PLUSSANNEET


NimimerkkiIUILääkitysHaasteetPlussauspäivä
Karmini-cselitt.30.04
Ansku831.pri+sy+pu+pr+l+mPCO13.04.
Elisavete2.lz+mp+pr+lanovull.10.04.
Metsätähti842.c+g+prselitm.06.03.
Stella1.c+pu+prendo + ovl(13.3.) 17.3.
nanette2.fos+pr+lselitm.28.3.


Päivityspyynnöt korostettuna! Kiitoooos =)
 
Uusi viikko ja uudet kujeet... :flower:

Lauriska: Päivitin sulle hieman informatiivisemmaksi tuon listan ja toki jos et testiä 18.5 tee niin ei mitään haittaa, meille muille vaan infoa et milloin voisi olla se H-hetki II.viivan suhteen... :)'

Meitä piinailijoita alkaa olla jo aika sakki, vieläkö olette malttaneet olla kyykistymättä tikun kanssa Hepaliini ja Kaisu?? ;)

Mites Läiti, Moonsihn, Maikki. minkäslaisia tuntemuksia teillä on dpo:t teilläkin pitkällä vaikka ette piinailijoissa olekkaan?

ON: Täällä on kyllä niin oireetonta ja hiljasta et huopatossu tehtaallakin on enemmän menoa. Hmm mitähän tästä tullee raskaus vai nega : / mut vielä maltan vaikka tänään kyllä apteekin kautta kotiin ja Apteq- rtestit kyl ajattelin kaappiin hakea :D
 
Hei,

Itsellä alkoi viikonloppuna koskemaan alavatsaan samalla tavalla kuin aina ennen kuukautisia. Lisäksi mulla alkaa lisääntymään valkovuoto ja tulee sellainen tunne kuin olisi pissahätä koko ajan, nämä oireet on aina ennen kuukautisia ja nytkin ne oireet ovat taas tulleet, tosin nyt varmaan kyttää entistä enemmän omia oireitaan. Olen melkeinpä siis heittänyt toivon raskauden suhteen. En tiedä onko parempi vai pahempi, että näitä tuntemuksia tulee. Olisi kiva jos pystyisi edes toivomaan raskautta, eikä elimistö heti "lyttäisi" sitä. Mutta toisaalta lienee parempi ettei turhaan tarvitse toivoa.

Tosin onhan jollekin käynyt kai niinkin että kaikki oireet ovat olleet samat kuin kuukautissa ja onkin ollut raskaana. Mutta siis Chiligail luulen etten tarvitse tehdä r-testiä. Toivottavasti kuitenkin tulisi onnistumisia tänne!
 
Pikapostausta ja päivitystä:

ON: Täällä eilen siis menkat pyyhälsi kylään.Viimeistä inssiä kohti siis.Ja uusin ohjein...huomenna jo pistoksia, näin alkuun 6 päivää ja sit ensviikon maanantaina ultraus..kohti syksyä uhkaavasti mennään, joten vähän sekavin tuntein.Lyhyt kierto tästä kyllä tulee jos menopur antaa vastetta normaalisti.

Päivitys: tänään kp 2/30 folliultra 12.5 Lääkkeet enään mp+pr
 

Yhteistyössä