~Helmikuun Helmet~

  • Viestiketjun aloittaja Sunflower11
  • Ensimmäinen viesti
Helmikuun vauvoista haaveilevat


MA 23.5

Nimimerkki............Kp..............ikä.......toiveissa...........yk

Amalia Armas....16/22..........30...............2................14
Josefia..............15/28-30.......30............3(4).................
macy gray.........14/30-35........31..............2................18
Paulette............10/26-30.........24.............3............3
Sedna...............9/32-35........30..............1................1
plug-in-baby........7/28.............................3.................3
Emmuska10.........5/38-42...........28...........2...............3
Rokkarin morsian....5/26................26.........3(4).............4
Ansku83...............4/30-32............27..........1.................6
Nurinkurinen.........2/28-30.............32.........4................10




Piinailijat

KyyneltenHymy....40/30-33.......22..............2........2
Sunflower11........31/31............22.............3.........5
Sinderella............30/29............38.............6.........5
Kamomilla-81.......24/35-40........30.............2.........22
Eewokki..............20/32-33........26.............1.........2
Barbamama35.......18/24-30........35...........3/4........9



Haamuilijat




Plussanneet


Nuppu86 :heart:

Maaliskuun vauvaa haaveilemaan lähteneet:
 
Nurinkuriselle :hug:

Sunflower joskos ne vihlasut enteilis vaan pientä tulokasta :) Pidetään peukkuja =)

Ei vielkää minkäänlaista menkkakolotusta, närästys on vaan ollu kiusana eilis illasta asti. Tai sit se johtuu eilen mätetystä pitsasta :D Viimeks on närästäny raskausaikana :confused:

Tänään ei ressata tuommosia, pihalla on nii hieno ilma jotta ei suita pohtia mitään :D

Nyt Rennie kaapista, jos on viel ja hommiin :wave:
 
Täällä on niiiiin niiiin pettynyt fiilis taas. :'( Ovulaatio taisi olla vihlasuista päätellen eilen illalla, ja meidän viimiset peitonheilutukset oli perjantai-iltana, koko vko:nloppu mentiin töiden takia ihan ristiin ja nyt mulla iltavuorot, miehellä aamut, ollaan kotona ja samaan aikaan hereillä ensi lauantaina. Taas yksi kierto "hukkaan", olo on NIIN pettynyt. :'(

Kaikille muille toivon parempaa onnea.
 
Heippa

Vieläkö mahtuisi mukaan uusi kuumeilija? Ikää 35v ja kakkonen olisi toiveena. Esikoinen nyt vuoden vanha. Menossa on yk5 ja kierto on 24-26 päivää.

Olen jo jonkun aikaa lueskellut teidän juttuja ja ajattelin että nyt saa yksin kuumeilu riittää. Kimpassa on kivempaa miettiä ja pohtia!

T. Tiiti
 
Sateista on... sisällä tosin ihana istua ja fiilistellä (lapset nukkuu, mies puuhaa opintojaan ja mä sytytin kynttilöitä..=) ). Tuli sitten tänään vielä lasten aamuväsymys hyödynnettyä, eli jos vaan tulis ovis ajoissa, niin voisi kai olla jotain mahkuja..... Ellei sitten simpat kuukahda jo parissa päivässä. Eipä näistä tiedä. Kp nyt 11/26-30. Eli ei kai ole kovin realistista odottaa raskautta tältä kuulta, mutta mutta... Ei näissä hommissa ole järki pysynyt matkassa koskaan aiemminkaan. ;)

Tiitille tervetuloa! Päivittäisin sut listaan, mutta itsekin ihan uusi eli en kyllä tiedä vielä miten homma onnistuu..

KyyneltenHymy, miten kauan aiot odottaa ennen tastin tekemistä? :)

Nurinkuriselle pahoittelut menkoista. Se on aina pudotus korkealta. Mukavaa silti, että ehdit vielä toisen kerran helmikuulle!! :)

Eewokille vielä, että itse kun mietin tätä raskautumisen mahdollisuutta kun seksiä ei tule olemaan juuri ovispäivänä tai edes sitä edeltävänä/seuraavana (ollaan reissussa..), niin googletin näitä juttuja, ja vaikuttais moni tulleen raskaaksi vaikka ei olekanaa ollu petipuuhia ovispäivänä!! Eli kyllä ne simpat hengissä pysyy päivästä, parista jopa neljään, viiteen päivään! Kuulostaa vaan ihan hurjalta! :) Mutta tuon perusteella sulla vois hyvinkin olla toivoa tälle kuulle.. :)
 
Helmikuun vauvoista haaveilevat


TI 24.5

Nimimerkki............Kp..............ikä.......toiveissa...........yk

Amalia Armas....17/22..........30...............2................14
Josefia..............16/28-30.......30............3(4).................
macy gray.........15/30-35........31..............2................18
Paulette............12/26-30.........24.............3............3
Sedna...............10/32-35........30..............1................1
plug-in-baby........8/28.............................3.................3
Emmuska10.........6/38-42...........28...........2...............3
Rokkarin morsian....6/26................26.........3(4).............4
Ansku83...............5/30-32............27..........1.................6
Nurinkurinen.........3/28-30.............32.........4................10
Tiiti35..................?/24-26..............35.........2................5




Piinailijat

KyyneltenHymy....41/30-33.......22..............2........2
Sunflower11........32/31............22.............3.........5
Sinderella............31/29............38.............6.........5
Kamomilla-81.......25/35-40........30.............2.........22
Eewokki..............21/32-33........26.............1.........2
Barbamama35.......19/24-30........35...........3/4........9



Haamuilijat




Plussanneet


Nuppu86 :heart:

Maaliskuun vauvaa haaveilemaan lähteneet:
 
Huomenta

Nurinkurinen: tänään on kp13.

Eewokki ja Paulette, teillähän pitäisi olla hyvät mahkut raskautua tässä kierrossa, kun ennen ovista on päässyt peittoja heiluttelemaan. Toivotaan parasta!!

Tässä kierrossa ei ole ollut ovistikkuja käytössä, mutta aika hyvin sen ilman niitä bongaa (limat, halut +kivut). Talletuksia on tehty kp10 ja 12, ja siihen taitaa jäädä.

Nyt aamupalalle ja sitten ulkoilemaan!

Tiiti
 
Sunflower11
Ei mitään oireita vielä suuntaan tai toiseen. Tänään pitäs kyllä menkkojen alkaa kun ainakaan toistaiseksi kierrot on olleet max 31pvää. Kerta se on toki ensimmäinenkin :D
 
Sf:n puolesta täällä jännätään d=)b

Päätetty on, että tämä todella jää meidän osalta välikierroksi. Varmasti ihan hyvä antaa kropalle hieman aikaa hengähtää. Tietysti tässää hieman kaihertaa se, jos nyt sitten tässä kierrossa ainoa munasolu pitkään aikaan olisi irtoamassa. Mutta varmasti parempi yrittää saada kiertoa ensin kuntoon noilla teroilla ja katsella sitten onko tarvetta clomeille tms.
 
Ovis selätetty :) Eli se oli ilmeisesti eilen tai sit sunnuntaina??.. Tosin tilanteemme kun on että mitään varsinaista yritystä ei ole, niin on enemmän ja vähemmän keskeytettyä harrastettu paitsi viimeks tais olla kp 11 ettei edes keskeytetty.. Että eipä kovin kovat mahikset taida olla, mut kuumeillaan nyt kun koskaan ei voi kuitenkaan tietää.. ;)

Mulla on ens tiistaina verikoe (sattuneesta syystä) jossa myös katsotaan hcg, eli ehkäpä se on sit se varma tulos siitä onko tässä kierrossa jotain pientä tarttunut mukaan, mut en oikein usko.. Ja eikös se verikoe ole tarkka aikaisessakin vaiheessa kertomaan onko raskaana vaiko ei...???

Plussatuulia.. :)
 
Kiitos paljon Paulette ja Tiiti tsempityksestä, oli eilen niin tunteet pinnassa kun huomasi että taas se ovis oli ja meni ilman että pääsi enää sunnuntaina tekemään "täsmäiskua", tänään jo paljon parempi fiilis asian suhteen. Toivotaan että siellä muutama sinnikäs siimahäntä ois jaksanu vielä olla väijymässä... Ja jos ei, niin sitten vaan leuka pystyyn ja kohti seuraavaa kiertoa. :)

Sunflowerin ja KyyneltenHymyn puolesta jännätään ja peukutetaan täälläkin. :popcorn:
 
Viimeksi muokattu:
Alkaa jännittää kierron viimeisillä päivillä olevien puolesta... Sunflower, toivottavasti täti punainen yhä poissa..? KyyneltenHymy, tuu kertomaan huomenna miten kävi, jos testaat silloin! Peukut pystyssä teille ja muillekin jännääjille!!

Tää onkin mielenkiintoista, kun Josefialla ei yritystä juuri nyt, Eewokilla ja meikäläisellä taas on... ja kaikilla peitot heilunu kp 11. Eli tuleeko kukaan raskaaksi noilla päivillä:) Kaikkea sitä voikin jännäillä. Omalta osaltani toivon niin kovin, että nyt olis lyhyt kierto eli tuo kp 11 ehkä riittäis... Ovistikut ei siis käytössä, kaki aiempaa kiertoa olen tikuttanu ja plussa on tullut n. kp 12. Nyt olevinaan rennompaa kun en edes tikuta. Ja pah, pahempaa ehkä, kun en edes tiedä koska on ovis! Mulla siis yleensä ei kovin selviä oireita, joskus harvoin on oikein selkeät kivut ja vuodot jonain päivänä.

Omaa napaa tulee vaan... Mutta pyörii niin kovin mielessä se, milloin mahdan raskautua vai onko se vaikeampaa kuin aiemmilla kerroilla (nyt niin paljon stressiä). Ja hölmö katselen mahdolliset lasketut ajat joka kuulta. Helmikuussa osuisi aika lailla äitini syntymäpäivään. Se olisi siis ihana kuu. Plus että kumpikaan lapsista ei ole syntynyt helmikuussa, joten olisi kiva jos saisi "oman kuun" tämäkin vauva. Tosin jää siihen aika monta muutakin vaihtoehtoa "omaksi kuuksi"! :D

Tällaisia tänään. Ovis ei varmasti ole vielä ainakaan tänään, joten nyt vaan ollaan ja odotellaan. Olen lasten kanssa pari päivää reissussa niin että ei ovispäivänä ainakaan ole mitään kontaktia miehen kanssa. Harmittaa, vaik mikäpä kiire tässä on..
 
Älkää ostako testiä seuraavalle päivälle, kuitenkin se pitää tehä heti!!! :headwall: Ja nega :stick: Nyt teen sillain, et piän taukoa tästä paikasta, hoen 24/7 että en ole raskaana, jotta kuukautiset alkais!!!

Ainii, ostin 2testiä... Enkä kyl tee toista ennenku ens kuussa!!!! :kieh:

Mutta muille plussa tuulia! :flower:

Palaan jahka vuodan! :wave:
 
Heissan!

Mä oon täällä taustalla vähän pelonsekaisin tuntein. En tiedä pitäiskö vaan siirtää ajatus yrittämisestä pois ja antaa luonnon hoitaa homma. Jotenkin pelottaa se pettymyts jos se taas meneekin kesken.. :( Mutta elämäntilanne on semmonen, että pitäis pystyy suunnittelee melko pitkälle tätä tilannetta.. huoh.. :snotty:

Paljon Plussa tuulia kaikille, erityisesti sunflowerille ja sinderellalle! :whistle:
 
Tää aloitti tehokuntoilun joka kylläkin heti tänää tauolla kun iski flunssa koko perheeseen :(
Mutta siis mun BMI on 27 ja jos laihtuis n 8kg niin olis normaalin rajoissa. Tulin siihen tulokseen että tää pieni lihavuus voi olla aiheuttajana kierron pitkälle pituudelle. Ja onhan se hyvä aloittaa terveellinen ruokavalio ilman mitään herkkuja :) Vaatii kyllä itsekuria, mutta ajattelin että aina kun lapsi nukkuu päikkärit niin on jumpan vuoro( stepperi, jumppapallo ja painot) ja sitten kun mies tulee töistä niin rivakalle lenkille koiran kanssa. Eilenkin juostiin korkean mäen päälle muutaman kerran ja tuli todettua että mulla on surkea kunto. :cool:
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä