Kuka haluaa tulla koekaniiniksi... Okei, uhraudun sitten itse. |O :xAlkuperäinen kirjoittaja Helmis08:Mä otan sut AINA vakavasti =)
Kokeile ja kerro sitten meille! Mä en kyllä nyt tiedä (vaikka siis yleensä tiedänkin kaikesta kaiken )
Kuka haluaa tulla koekaniiniksi... Okei, uhraudun sitten itse. |O :xAlkuperäinen kirjoittaja Helmis08:Mä otan sut AINA vakavasti =)
Kokeile ja kerro sitten meille! Mä en kyllä nyt tiedä (vaikka siis yleensä tiedänkin kaikesta kaiken )
Jos mä huomenna teen sitä soppaa niin voin työntää yhden purkin pakkaseen!Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:Kuka haluaa tulla koekaniiniksi... Okei, uhraudun sitten itse. |O :xAlkuperäinen kirjoittaja Helmis08:Mä otan sut AINA vakavasti =)
Kokeile ja kerro sitten meille! Mä en kyllä nyt tiedä (vaikka siis yleensä tiedänkin kaikesta kaiken )
Eiköhän ne tässä vuosien varrella selviä...nekin.Alkuperäinen kirjoittaja Jahvetti:Nyt kiinnostaa mitä ne muut on?Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:...kyllä, tämäkin ongelma muun muassa... :xmas:Alkuperäinen kirjoittaja Jahvetti:Sulla on uskottavuusongelma?
Jees. :flower: Helmis sä oot pop! :wave: :flower:Alkuperäinen kirjoittaja Helmis08:Jos mä huomenna teen sitä soppaa niin voin työntää yhden purkin pakkaseen!
Meillä oli 10kk neuvolassa aikalailla saman kokonen, ihan tarkkaa en muista, karvan päälle 8kg (8200??) ja 70cm =)Alkuperäinen kirjoittaja mammana:Meijän neiti oli 8kg ja 70 cm 10kk neuvolassa, syntyissään 2.5kg ja 45cm pitkä eli toudella iso :heart:
Kyllä se joskus on-----tulee liian paksua tai kiisseliä kun haluaa soppaaAlkuperäinen kirjoittaja Anno:Sie selkeesti haluat asiallisen vastauksen kun ite jo lisäsit ton että muuta ku että se jäätyy Mie en varmaa pakastais koska on se aina parempaa kum se on tuoretta.. Kun ei se kiisseli kovin haastavaa tai aikaa vievää ole.Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:Siis oikeesti (huomaatteko että mun tarvii oikein tummentaa että mut otetaan vakavasti )
Niin...tiedättekö jos tekee vaik mustikkakiisselin tms. jos sen pistää pilttipurkkiin ja pakkaseen, niin mitä tapahtuu, muutakuin että se jäätyy... Siis voisko sitä vielä sen jälkeen sulattaa ja antaa muksulle. Oletteko kokeilleet? :wave:
Mielenkiinnolla jatkan palstailuaAlkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:Eiköhän ne tässä vuosien varrella selviä...nekin.Alkuperäinen kirjoittaja Jahvetti:Nyt kiinnostaa mitä ne muut on?Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:...kyllä, tämäkin ongelma muun muassa... :xmas:Alkuperäinen kirjoittaja Jahvetti:Sulla on uskottavuusongelma?
No teidän neidillähän on varsin passelin kokoinen jalka noin sirolle neidille =) meillä tyty oli 10kk neuvolassa 9,5kg ja 77,5cm. Ja syntyessään oli 3858g ja 54cm. :heart:Alkuperäinen kirjoittaja mammana:Meijän neiti oli 8kg ja 70 cm 10kk neuvolassa, syntyissään 2.5kg ja 45cm pitkä eli toudella iso :heart:
Joo, kyllä se välillä on haastavaa, kun kiisselistä tuppaa tuleen purkkaa :kieh:Alkuperäinen kirjoittaja Anno:Sie selkeesti haluat asiallisen vastauksen kun ite jo lisäsit ton että muuta ku että se jäätyy Mie en varmaa pakastais koska on se aina parempaa kum se on tuoretta.. Kun ei se kiisseli kovin haastavaa tai aikaa vievää ole.
Mäki muistelisin noin mutta sit muistelen että raparperin kanssa pitäis antaa maitoa.. Mut en mä tiiä saako sitä siltikään antaa alle vuosikkaalle.. Olipas musta apua :saint:Alkuperäinen kirjoittaja mammana:Muistelen että ei sais antaa raparperia kun siinä on jotain...happoo vai mitä se oli
Mutta sitte sen voi syöttää lapselle marjasoseena :saint:Alkuperäinen kirjoittaja Helmis08:Kyllä se joskus on-----tulee liian paksua tai kiisseliä kun haluaa soppaaAlkuperäinen kirjoittaja Anno:Sie selkeesti haluat asiallisen vastauksen kun ite jo lisäsit ton että muuta ku että se jäätyy Mie en varmaa pakastais koska on se aina parempaa kum se on tuoretta.. Kun ei se kiisseli kovin haastavaa tai aikaa vievää ole.Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:Siis oikeesti (huomaatteko että mun tarvii oikein tummentaa että mut otetaan vakavasti )
Niin...tiedättekö jos tekee vaik mustikkakiisselin tms. jos sen pistää pilttipurkkiin ja pakkaseen, niin mitä tapahtuu, muutakuin että se jäätyy... Siis voisko sitä vielä sen jälkeen sulattaa ja antaa muksulle. Oletteko kokeilleet? :wave:
Sovitaanko et puhuttas vaan suomeeAlkuperäinen kirjoittaja Helmis08:weit a sekond
Tää on kyllä totta, mutta oon tehnyt jo monen monta erää ja aina menee hukkaan. En oo uskaltanu antaa kuin parina päivänä. Josta poikii toinen kysymys: Kuinka monta päivää olette uskaltaneet samaa kiisseliä (samasta kattilasta/erästä, ei kerran käytettyä siis )???Alkuperäinen kirjoittaja Anno:Sie selkeesti haluat asiallisen vastauksen kun ite jo lisäsit ton että muuta ku että se jäätyy Mie en varmaa pakastais koska on se aina parempaa kum se on tuoretta.. Kun ei se kiisseli kovin haastavaa tai aikaa vievää ole.
liittele pisi nau... =)Alkuperäinen kirjoittaja Jahvetti:Sovitaanko et puhuttas vaan suomeeAlkuperäinen kirjoittaja Helmis08:weit a sekond
Okei, kyl mää ymmärsin
Helmis kävi taas kuukkeloimassa meidän oma kuukkelimestari!Alkuperäinen kirjoittaja Helmis08:Oksaalihappo neutraloituu vaarattomaksi, kun samalla aterialla nautitaan maitotuotteita, ja ryöppäyksessä oksaalihappo liukenee keitinveteen...