Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.5

vierailija
Täällä yksi piinailija ilmoittautuu!Meillä toinen haaveissa ja oletettu ovis limojen ja kipujen mukaan oli viime sunnuntaina eli tasan viikko sitten, pupuilua oli pari päivää ennen kipuja ja kipu päivänä. Nyt olis dpo 7. Menkkajuilintaa tai semmosta jännää kokovaltaista jomottelua on ollu alamahalla jo muutaman päivän ja eilen tuli kerran semmonen polttava tunne. No tänä aamuna heräsin älyttömään närästykseen, toki siihen syynä oletettavasti eilinen panchon reissu mutta samalla iski yhtäkkiä älytön etova ja vellova olo ja sen jälkeen jonku ajan päästä maha ihan ripaskalla.. Nyt en tiedä syytänkö panchon ruokia vai voisko tämä olla sitä et alkio on kiinnittyny vai mahatauti, ken tietää.. Onko muilla ollut samanlaisia oireita ennen plussaa?🙃
 
Täällä yksi piinailija ilmoittautuu!Meillä toinen haaveissa ja oletettu ovis limojen ja kipujen mukaan oli viime sunnuntaina eli tasan viikko sitten, pupuilua oli pari päivää ennen kipuja ja kipu päivänä. Nyt olis dpo 7. Menkkajuilintaa tai semmosta jännää kokovaltaista jomottelua on ollu alamahalla jo muutaman päivän ja eilen tuli kerran semmonen polttava tunne. No tänä aamuna heräsin älyttömään närästykseen, toki siihen syynä oletettavasti eilinen panchon reissu mutta samalla iski yhtäkkiä älytön etova ja vellova olo ja sen jälkeen jonku ajan päästä maha ihan ripaskalla.. Nyt en tiedä syytänkö panchon ruokia vai voisko tämä olla sitä et alkio on kiinnittyny vai mahatauti, ken tietää.. Onko muilla ollut samanlaisia oireita ennen plussaa?
Mulla on samaa. Vatsa kuralla useamman päivän ja alavatsaa kivistelee. Luulin ovulaation olleen jo 6.2 mutta ollut ilmeisesti myöhemmin.
 

Yhteistyössä