Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Voihan hätähousut, mä äsken ajattelin teitä vieraillessani paikallisessa apteekissa täällä jenkkilässä. Oli kuulkaa hyllyt täynnä jos jonkinmoisia kotitestejä. Miehille muun muassa kotitesti, mistä pystyy näkemään simppojen määrän/laadun!! En tiedä kuinka luotettavia on, mutta ajatuksena kiva, ettei välttämättä tarvisi tutkituttaa itseään lääkärillä.

Myynnissä täällä oli myös tällainen: http://www.raskauskeiju.fi/intelligender_sukupuolitesti_-tytto_vai_poika_

Maksoi 40 dollaria, joten aika kallista lystiä, mutta mieli tekis silti ostaa viime kuussa plussanneena :D

Paljon plussatuulia tänne <3 Älkää luopuko toivosta. T. Yhdeltä lääkäriltä lähestulkoon lapsettomuustuomion luomuraskautumiseen keväällä saanut, syksyllä luomusti raskautunut Pepiita :)
 
Voi ihanaa moonan ja pepiita, onnea!:love:
Darni mun kierto on ollu 24-25kp. Ovista en oo tikutellut:unsure:
Onnea vaapukkainen haamusta:love:

Tänä aamuna taas testi tehtynä. Nyt tulosta tuijottaessa omaan silmään taas haamuviivaa.. Luin kotitesti.fi sivulta et toisilla menee kauemmin plussan näkymiseen, joten näiden haamujen toivon tästä vahvistuvan. Eikun testejä tänään haalimaan kun digiä tahdon säästää vielä.. Eilenä ip alkoi järkyttävä huonovointisuus, pala kurkussa pitkän aikaa.
 
Menkat alkoi tänään aamulla, eilen en testannut aamun jälkeen. Apteekin omaan kuivi taas silmällä havaittava roskishaamu, eli nyt lisään omaan listaani myös apteekin oman, antaa siis roskishaamuja sekin, kuten pc ja nuo kotitestin erittäin herkät, kaikista selkeämmät viivanpaikat sain sillä näkyviin ja ihan testiajalla!
 
Tänään testattu. Jänishousuna tein ensin ovistestin. Huusi kirkuvaa punaista. Sen voimalla uskalsin tehdä apteekin oman, johon ei enää jäänyt tiirailtavaa.
http://aijaa.com/VJdfGX

Uskomatonta!! Kunpa nyt vaan kaikki menisi paremmin kuin viimeksi ja saisin olla raskaana ja lopulta pienen syliin :love::love: kummallista mutta edelleenkään ei ole mitään oireita raskaudesta, muuta kun kaksi viivaa tikussa. Säntään kyllä heti ar-ultraan kun mahdollista..
 
  • Tykkää
Reactions: Spukka
Neljänruusu pahoittelut menkoista :( kyllä siellä tais jotain yritystä ainakin olla, niin selvästi haamuili.
Kärsimätön88 oi ihana tumma viiva! Paljon onnea :love:

Täällä ei myöskään vielä oikeastaan oireita ole, ainostaan heikottaa aamuisin mutta helpottaa aamupalan jälkeen. Toivottavasti ketään ei haittaa jos täällä vielä jonkin aikaa tiirailen ja kommentoin teidän kuvia.. :love:
 
  • Tykkää
Reactions: vohveli3 ja Syli
Aivan ihania viivoja täällä! Voih että miten voi tuntea niin paljon onne toisen puolesta tuosta ihanasta pinkistä viivasta ja samalla haaveilla sitä tunnetta kun ja jos sellainen joskus itsallekin piirtyy :)

Tämä kierto onkin itsellä oviksesta päätellen pidempi kuin pari edellistä. Nyt ovisplussa eilen kp12 http://aijaa.com/7hg3jy

Talletukset tosin tehty vain kp9 ja tänään kp13. Mutta ihanaa että tuli tehtyä, ukkokin nyt jo ihan innolla kyseli tästä ns.jännäpäivästä :)
Oviksesta päätellen olisi tiedossa sellanen 26pv kierto. Nyt kun menisi pari viikkoa nopsaan niin voi voisi jatkaa tuota tikkusekoilua.
 

Yhteistyössä