Hätähousuiset Himotestaajat ja Piinailijat Vol.3

  • Viestiketjun aloittaja mymosa
  • Ensimmäinen viesti
Ihanaa jehil ! Onnea <3

Tässä kuvia eilisestä testistä, haamusta, jonka mieskin näki! :p
Kp24Haamu
Kp24Haamu

Nyt vaan jännittää, onko tuo oikeasti haamu, vai vaan noin selkeä viivanpaikka!? Onko teillä kokemuksia näistä Raskauskeijun herkistä puikkotesteistä? (antaako herkästi selkeitä viivanpaikkoja?)
..sillä tämän aamun testiin en mitään kovin selkeää saanut.. jotain siellä ehkä vilkkuu. Hrr.. ! :saint:

Tämän aamun testi (tehty aamun toiseen pisuun.) ;
Kp25

Helvetti jos nuo testit antaa noin selkeitä viivanpaikkoja kuin Kp24 kuvassa on, niin kyllä laitan jtn valitusta menemään! Mun silmään se näyttää nimittäin jopa plussahaamulle!
 
Ihanaa JeHil!!! Onnea!! :heart:

Musta tuntuu, että meidän postinjakaja tietää, että ootan täällä jalat ristissä (k*set kohta housussa) postin mukana tulevia testejä.. posti on tullu jo monta viikkoa puolikahteen mennessä ja tänään ei ole vieläkään tullut! :kieh:
 
  • Tykkää
Reactions: Ihaa82
Ihaa82 mä nään ihan haaleeta viivasta!

Kiitos kaikille mun testiä tulkinneille! On niin ihanaa että on paikka missä voi noita testikuviaan jakaa!

Tänään tuli digi postissa ja koiran nyt malttaa muutaman päivän odottaa sen tekemistä.. jos viikonloppuna ei ala menkat niin teen sen! Tai ehkä aijemmin jos saan vahvemman viivan
 
Kaisa27: :( :'( :ashamed: :hug:


Jehil: Jee! Onnea tosi paljon :) :heart:

Adell: Ihan kuin siinä jotain viivaa näkyisi :) ja tossa iltatestissä on kans jotain... oiskohan se sitä itteeään? :heart:

tervetuloahaikara: Näkyy viivaa! Toi on plussa! :) :heart:

Ihaa82: Nään sun testissä myös viivaa :)
 
Vielä kerran onnea Na-dene! <3 ja almondilla näkyy jotakin! :)

Pikaisesti käyn päivittämässä, että nyt dpo11-12 ja tänään tulin parin päivän reissusta kotiin (en oo siis päässy testaamaan 3päivään!) ja oli ihan pakko uittaa yks tikku nyt illalla 2h pidätyksestä ja aivan kuin haamu olis pilkistäny! Tosin ellei oo sofin kuuluisa viivanpaikka, mutta tarkistin vielä aikasemmista uittamista tikuista ja niissä ei näy minkäänlaista viivanpaikkaa tai muutakaan! Hui jännittää voisko tuo nyt olla sitä ihanaa! <3
 
Viimeksi muokattu:
Almond haalea viivanen erottuu munkin näytölle :)

Täällä taas tuli kp1, helvetin kivulias sellainen :'(

En tiedä oikein mitä ajatella enää..

Viim. ensi viikolla soitto gynelle!

Onnea plussanneet ja haamulaisille vahvistumista toivon sydämmeni pohjasta :heart:
 
Kultsipallo, no voi :( <3

On: Testit eivät tulleet, huomenna sitten varmaan joo. Hirvee flunssa jatkuu edelleen. Tissitkin on taas kipeytyneet, muttei mitenkään erikoisesti. Tuntuvat vaan semmosille raskaille ja painaville kun ottaa rintsikat pois. Muutaman kerran töissä yllätti tänään vihlaisukivut, mutta eipä mitään kummempaa varmasti nekään. Raskauteen en kyllä oikeastaan usko. Menkkoja luvassa loppuviikoksi.
 
almond: Mä testasin viime kierrossa tuolla predictor earlyn testillä, dpo 12 sain selkeän värillisen plussan (silti mielestäni melko haalean päiviin nähden), varmasti "oikean" raskauden kohdalla ois näyttänyt jo aiemminkin ja tummempaa. dpo 13 se viiva oli jo haaleampi eli oli siis kemiallinen ja vuoto alkoi pari päivää tuon jälkeen.

Googlettelin silloin tuota testiä ja moni (ulkomaisia sivustoja myöden) sano sitä höpöhöpö testiksi kun on näyttänyt "vääriä" plussia eli menkat alkaneet silti. Uskaltaisin väittää että se testi on oikeesti vaan niin herkkä ja hyvä että näyttää kyllä plussaa jos sitä raskaushormonia vaan on kropassa. Kemialliset raskaudet on kuitenkin tosi yleisiä.
 

Yhteistyössä