Haaveena vauva 2025

Moikka! Täällä taustalla lukenut vanhaa keskustelua ja uudempaa. Nyt päätin osallistua mukaan. 30v nainen ja 10v vanhempi mies, ja eka lapsi molemmille tavoitteena. Jännittää aloitetaanko ekan yritys liian vanhana 🤣
Hetki oltu ilman ehkäisyä, viime kuussa aloirettu oikeasti yrittämään ja napsahti menkkojen alkamispäivänä selkeä plussa rtestiin. Kuitenkin muutama päivä myöhemmin alkoi vuoto ja kipuilu mahassa ja sit olikin negaa testit :(
Normikierto n 31päivää, ja se vähän venähti nyt edellisessä. Normaalit menkat ja nyt ajattelin eilen alkaa tekee ovistestejä, kun en ollu varma miten venyneet menkat vaikuttaa. Eilen suht selkeä toinen viiva(mutta haaleampi ku kontrolli) ja tänään tehty testi oli huomattacasti haaleampi kuin eilinen??
Voiko se seilata näin? Omien normaalien laskujen mukaan ovis olis vasta loppuviikosta?
Voiko se olla ollutkin jo nyt ja se menikin ohi🙄
Eilen kuitenkin tehtiin talletuksia sillä ajatuksella, et ovis on vasta tuloillaan..

Ovistestit itselle uus juttu, joten olen hämmentyny 😁

Onnea plussanneille ja tsemppiä kaikille matkalla plussaan ♡♡

T. KUUNKUKKA
Voi seilata :) Ihan jo siitä kuinka paljon olet juonut, käynyt pissalla, mihin aikaan vuorokaudesta... Ja muutenkin. Nega on nega ja pos on pos, kuulostaa siltä että sun pos on vasta tulossa 🤗

Hassu muuten miten eri tavoin ihmiset suhtautuvat ikään. Tuli vkl keskusteltua asiasta vähän ikään kuin vahingossa ja N31 + M30 pariskunta menivät kunnon hyökkäysmoodiin kun mieheni kommentoi aivan ohimennen erään tutun eroa (ymmärtää että ystävämme haluaa eroaa 32 vuotiaana kun mies ei ole valmis lapsenhankintaan "vielä pitkään"). Niin tämä lapseton pariskunta menivät nollasta sataan että kyllä lapsia voi hankkia 35 tai vaikka 40v ja vituttaa nää viime viikkojen uutiset syntyvyydestä ja tällaista perseilyä että muka 32v on kiirettä ja ja ja ja. Jäätiin ihan monttu auki mieheni kaa.
 
vierailija
Voihan lapsia saada vielä myöhemmälläkin iällä, eikä sikäli vielä 32v:nä ole kiire, mutta on mielestäni viisasta alkaa vakavasti pohtimaan omaa halukkuutta vanhemmuuteen ja tehdä vaadittavia toimenpiteitä sen edistämiseksi, jos vanhemmaksi haluaa jonain päivänä. En mäkään näe pointtia odotella vuositolkulla toisen valmiutta, jota ei koskaan ehkä tulisikaan ja itse olisi valmis... Toisaalta mitään ei pidä tehdä paineen tai kiireen vuoksi myöskään jos ei ole valmis, mutta hassua miten nämä suuttuneet osapuolet eivät ajattele elämää eteenpäin? Tai ehkä se nimenomaan osuikin arkaan paikkaan, en tiedä.

Meillä (33v) ei ole yhtään kaveripariskuntaa jolla olisi lapsia ja meillä on jo kaksi, kolmannesta haaveillaan. Kaksi paria ovat raskaana, mutta muut vielä miettivät, joka tuntuu meistä oudolta. Meidän tiemme tähän pisteeseen ei ollut ongelmaton ja esikoisen yrittäminen vei 1,5 vuotta. Jos 35-vuotiaana alkaa yrittää, vierähtää helposti parikin vuotta ennen kuin tärppää, siihen päälle raskaus ja vauvavuosi, niin pikkukakkosen syntymän aikaan voisi hyvinkin olla jo 40v. Itse haluaisin olla siinä iässä jo ylittänyt vaipparallit ja yövalvomiset... Mutta lopulta kuitenkin jokainen tehköön kuten parhaaksi kokee. Tilanteita sekä tahtotiloja on tietysti myös erilaisia. Ymmärrän aivan hyvin myös sen, että haluaa elää nuoruutta, tehdä uraa ja nauttia rahasta vaikkapa.
 
  • Tykkää
Reactions: Keltainenkukka92
vierailija
No tosiasiahan se on etteivät kaikki enää onnistu raskaaksi tulemaan 40- vuotiaina ja +35v voi olla hyvinkin se aika jolloin viimeistään kannattaa yrittää lasta jos sellainen toiveissa. Kokoajan kyllä annetaan ymmärtää että naisen hedelmällisyys alkaa laskea jo varhain, silti osa saa lapsia vielä helpostikin +40v.
 

Yhteistyössä