Haaveena vauva 2023

Mut voi poistaa kiertolistalta, koitan nyt kesän ajan olla miettimättä liikaa tätä yritystä. Tuntuu, että viime aikoina on ollu mieli aika matalalla ja usko lopussa. Varasin heinäkuun lopulle ajan gynelle, joka sanoi, että kesällä kirjottaa lähetteen tutkimuksiin. Jos syksyllä taas mieli olis toiveikkaampi. Lueskelen kyllä varmasti välillä viestejä, mutta ihanaa kesää kaikille ja toivotaan paljon kesäplussia😍
 
Moikka!
Meillä on 10/20 esikoinen, ja nyt alkanut mielessä pyöriä toinen. Hieman ajatukset aaltoilee, kun esikoisen vauva-aika oli aika rankka, ja koen vasta nyt ”toipuneeni” kunnolla. Lähinnä ollaan miehen kanssa puhuttu, että ”tjottaillaan” nyt alkuun. Kierrot on mulla 33-49 päiväisiä, kiitos vaan PCOSin.. Esikoisen plussasin muistaakseni jotain kp 60+ kun toivo raskaudesta oli totaalisen menetetty.

listoille yms. En nyt vielä halua, katsotaan syksymmällä.
 
Voi ei, pahoittelut @Selis & @Sentonen ! 💔

Minulle voi merkitä tälle päivälle kp1. Vuosi täynnä yritystä ja seuraavaksi soitan neuvolaan, jos saisi syksylle aikaa ensikäynnille.. oliko niin, että verikokeita määrätään jo ennen ensikäyntiä?
Joo, ainakin itselle määrättiin eka setti perusverikokeita ennen TK-käyntiä, sekä virtsanäyte molemmilta. Sitten polille kun meni lähete niin tuli toinen setti eri verikokeita ja miehelle spermatestiin ennen polikäyntiä. Voi toki olla että on alueellisia eroja noissa lähetteissä. Meillä on siis kanssa polikäynti sovittuna alkusyksyyn.

Onnea ja tarrasukkia @VeijariLaama ! Hyvältä viiva näyttää!
 
Voi ei, pahoittelut @Selis & @Sentonen !


Joo, ainakin itselle määrättiin eka setti perusverikokeita ennen TK-käyntiä, sekä virtsanäyte molemmilta. Sitten polille kun meni lähete niin tuli toinen setti eri verikokeita ja miehelle spermatestiin ennen polikäyntiä. Voi toki olla että on alueellisia eroja noissa lähetteissä. Meillä on siis kanssa polikäynti sovittuna alkusyksyyn.

Onnea ja tarrasukkia @VeijariLaama ! Hyvältä viiva näyttää!
KIitos vastauksista! Sain ajan tk-lääkärille heinäkuulle. Ennen sitä ei oteta kokeita vaan siellä lääkäri kuulemma päättää miten edetään. Tämä lääkäriaika jo rauhoittaa mieltä ja aion nauttia kohta alkavasta kesälomasta 😊
 
Lainasin tän viestin kun mä siis sain viime pe samanlaisen viivan tolla pc testillä (km jälkeistä hormonia siis vielä) ja samana päivänä kävin verikokeissa ja tulos oli 13. Eli ts. Pregcheck antaa viivaa jo matalammalla lukemalla kuin 25 joka paketin mukaan herkkyys on ajattelin että monelle kiva tietää.
Toi mun testi oli itseasiassa Onestep 😊 Aiemmassa onnistuneessa raskaudessa se myös antoi plussan ennen herkkää testiä, eli ainakin kyseiseltä merkiltä voin suositella vaan noita 25 herkkyyden testejä.
 
vierailija
@Fazeriina82 joku joku muukin on samaa mieltä kanssani. Pistä miehesi tutkimuksiin. Saat stressiä pienemmäksi jos vika onkin miehessä.
Ja siis muillekin joiden miehiä ei ole tutkittu niin kannattaa sekin tehdä. Aina se syy ei ole naisessa vaan miehessä monesti on lapsettomuuden syy. Meillä vaan kulttuurissa on edelleen miehillä asenne se että naisissa on vika kun lapsi ei tule.
Millä "pistää" aikuinen mies tutkimuksiin jos ei halua?
 
Heips kaikille!
Meillä esikoinen 5/20 ja nyt tarkoitus toista alkaa yrittämään. Mulla kierrot yleensä 32 päivää mutta saattaa heittää neljäkin päivää kumpaakin suuntaan. Ovulaatiota tästä kierrosta yritän testeillä napata mutta hieman heikolta näyttää. Oireita ovulaatiosta oli eilen mutta yhtään tasavahvaa viivaa en saanut ja nyt näyttää jo viivat haalanevan. Joten hankala sanoa osuiko ovulaatio eiliselle vai ei 😅 nyt siis kp14 ja olisi ovulaatiolle kyllä aikainen ajankohta jos kierto on 32.
 
Kannattaa vielä jatkaa testailua! Voi se ovisplussa tulla vielä myöhemmin. Ootko testannut useamman kerran päivässä? Joillakin se huippu on tosi nopea. Itse testaan joskus 2-3x päivässä kun viivat alkaa vahventumaan. Kaikilla ei kaikki testit näytä sitä oikeaoppista plussaa vaikka olisikin (itsellä ei muutamalla merkillä tule mutta kyllä sen huipun tunnistaa).
Nyt en kovin aktiivisesti ole jaksanut testailla , eli on voinut toki mennä ohikin huomaamatta. Meinasin seurailla nyt tämän viikon vielä lähteekö vahvistumaan, jos ei niin ilmeisesti tulee lyhyt kierto ja ovulaatio meni jo.
 
  • Tykkää
Reactions: Wintersun
Voi laittaa huomiselle kp 15/27-32 kiitos 😊 Saa nähdä pysyykö kierto nyt noinkin tasaisena. Hormonikerukan poistatin jo tammikuussa ja ekat pari kiertoa sen jälkeen venyi noin 40 päivän mittaisiksi. Oviksesta ei ole mitään tarkkaa tietoa, enkä ajatellut vielä ryhtyä testaamaan. 😊 Laskurin mukaanhan se olis suunnilleen tällä viikolla, ja mies on tietenkin työmatkalla alkuviikon. Toki tässä varmaan jotkut tsäänssit voi ollakin, kun ehdittiin talletella viikonloppuna ja jospa torstaina taas.
 
  • Tykkää
Reactions: vauvakuume7
Kp 20 meneillään ja hillitön pms-kiukku jo alkoi. Ärsyttävää. Kyllä nainen on niin hormonien armoilla. Mutta , ei siis tärppiä tässäkään kierrossa. Oviskivut oli kp 12 eli lyhyt kierto taas ja menkat osunee juhannukseen. Tosi tylsää. Kunpa alkais vasta maanantaina.

Pahoittelut @Selis ja @Sentonen

Tsemppiä kaikille ja mukavaa juhannusviikkoa. Puuhailkaahan juhannuksena vauvoja alulle, te kenellä ovis sinne osuu. 😊
 
Pahoittelut täältäkin @Selis ja @Sentonen 😔❤

Hurjasti onnea @VeijariLaama 😍

Tervetuloa uusille! Mukava saada uusiakin mukaan 😊

Kp 11, ja tänne saa päivittää dpo -1 tälle päivää tai huomiselle dpo 0.
Eli ovisplussa pärähti testiin 😊 ei onneksi näemmä kierto sekoittunut tän pidemmäksi aikaa. Melkein siis juhannusvauva voisi tulla 😄

Hyvää juhannusta täältäkin jo etukäteen kaikille, nautitaan läheisistä ja eletään tätä hetkeä, se on nyt ❤
Onneksi näyttää että kesä pikkuhiljaa alkaa, ainakin kelien osalta!
 
Kiitos kaikille onnitteluista 🥰 Tein tänään sen viikkonäytöllisen ja sain 2-3 viikkoa niinkuin tässä kohtaa kuuluukin 👍🏻 Viime kerralla tätä onnea kesti viikon ennen kuin meni kesken, joten haluan oottaa sen ja saada 3+ ennen kuin siirryn plussanneisiin ja helmikuisiin. Pysyn täällä taustalla, mutta kiertolistalta mut voi jo poistaa 😊

Tervetuloa @eeveon, @pikkuhaave ja @Jenn-a ! ☺

Pahoittelut @Selis ja @Sentonen tosi kurja juttu! 😭
 
Onnea @VeijariLaama 😍

Myötäelän teidän tilanteessa täällä @Selis ja @Sentonen 🥺

Täällä ei mitään ihmeitä. Mitään varsinaisia tuntemuksia ei oo, mitä nyt eilen jännästi poltteli alaselkää vähän 🤔 mikä lie...
Ärsytystä ja ärtymystä ollu tässä viime päivinä mutta ei nyt vielä voi olla PMS-oireita. Jospa tää paremmaksi muuttuu, kun se ***** juhannuskin on kohta....sekin ärsyttää, kun kaikki hössöttää siitä, pitäis olla hyvä sää jne. Ihan kuuin ei muulloin olis elämää 🙈 Tää on ärsytyksen taso 😆

Ens viikon alussa pitäisi menkkojen alkaa, jos alkaa. Mitään odotuksia ei just nyt oo kyl suuntaan eikä toiseen.

Hei tervetuloa te uudet tänne mukaan 🙃
 
Aikamoista tunteiden vuoristorataa käyty täällä palstalla viime aikoina. Ja paljon uusia tulijoita, tervetuloa!

Onnitteluja plussanneille ja suurimmat pahoittelut @Selis ja @Sentonen

@Wintersun pieniä voittoja lasketaan, hyvä kun tiputtelut siirtyi!

Mun kohdalle vois kalenterin sit päivittää kp2. Tänään saatiin kuitenkin vahvistus, että huomenna saa aloittaa letrot ja ens viikolla ultrataan vaste. Jos vastetta näkyy ja olis tulis ajallaan, vois pe olla eka inseminaatiopäivä. Piinailumaksimus siis homman nimi!
 
@Sipiriina onpa jännää, toivottavasti vaste on hyvä!

Tulin myös siihen tulokseen, että näemmä on turha hirveästi suunnitella vaan mennä tilanteen ja fiiliksen mukaan. Ajattelin, että testaan vasta kun menkat alkaa. No kalenteri näyttää siltä, että hyvin todennäköisesti pitää testata taas ennen menkkoja kun kaverin polttarit just ennen seuraavia menkkoja. Sit ajattelin, et käytän ne clearblun vilkkuvat ovistestit tässä kierrossa pois, mut sit tajusin että en halua isossa porukassa juhannusreissussa alkaa niiden kanssa säätämään. Summa summarum: parempi näemmä olla suunnittelematta 😆
 
@Sipiriina onpa jännää, toivottavasti vaste on hyvä!

Tulin myös siihen tulokseen, että näemmä on turha hirveästi suunnitella vaan mennä tilanteen ja fiiliksen mukaan. Ajattelin, että testaan vasta kun menkat alkaa. No kalenteri näyttää siltä, että hyvin todennäköisesti pitää testata taas ennen menkkoja kun kaverin polttarit just ennen seuraavia menkkoja. Sit ajattelin, et käytän ne clearblun vilkkuvat ovistestit tässä kierrossa pois, mut sit tajusin että en halua isossa porukassa juhannusreissussa alkaa niiden kanssa säätämään. Summa summarum: parempi näemmä olla suunnittelematta
Siinä saisi hyvää keskustelua kun joku porukasta huomaisi vilkkuvan testin 😂

Mulla on siinä mielessä helppoa kun oon jo monta vuotta menny pääasiassa alkoholittomilla juomilla. Nykyään valikoimaa on niin paljon, että monesti muut ei edes kummemmin huomaa mitä siellä lasissa on. Riippuu tietenkin paljon tilanteesta.
 
@tiipanen 5/2022 1.

Näinköhän menee oikein, kun en ensimmäisessä viestissäni vielä ymmärtänyt ilmoittautua kuumejonoon.... Mutta onpa ihana lukea plussauutisia, toivon niitä kaikille kuumeilijoille 🧡

Nyt pillereiden lopettamisen jälkeen mulle tullut uutena asiana yhdyntäkivut. Viimekierrossa (joka oikeastaan ensimmäinen järkevä kierto) ennen ovulaatiota kohtu(?) aristi touhuiluissa muutamana päivänä. En vielä viitsi huolestua koska kipuilu menee kuitenkin ohi oviksen myötä, mutta pähkäilen että olisiko nämä yhteydessä toisiinsa ja onko jollakin muutta ollut vastaavaa/yhdistänyt kivut ovulaatioon?

Eilen kp 11 ja samanlaista aristusta. Näinköhän ovis pikkuhiljaa tulossa, tikuttamallahan sekin selviäisi mutta en ole vielä siihen ryhtynyt. Meillä suoritetaan talletuksia niin aktiivisesti etten koe sitä tarpeelliseksi ja viimekierrosta kyllä oviksen tunnistin aivan hyvin ilmankin.
Aika on kulunut tähän asti kiertoa niin nopeasti ettei vauvahaaveita ole senkummemmin edes ehtinyt ajatella. Säästynyt paljolta stressiltä, mutta asia ponnahti taas esiin noitten kipujen takia. Ja sanoihan miehen tytärkin eilen että haluaa perheeseen vauvan 🧡 vaikkei asiasta olla mihinkään suuntaan edes vihjailtu. Saa nähdä miten tässä alkaa taas ihminen asiaa vouhottamaan....
 
Reissusta kotiuduttu ja on ollut kiva saada ajatuksia hetkeksi muualle.

Onnea hurjasti @VeijariLaama. Pidetään peukkuja, että kaikki menee hyvin.

Pahoittelut @Selis ja @Sentonen. Toivotaan pikaisesti uusia tärppejä.

Mulle voi päivittää tänään dpo5 tai huomenna dpo6. Reissussa ei tullut tikuteltua, mutta tää on arvio oireiden ja kuukautissovelluksen perusteella. Keskiviikkona tippui pönttöön vessakäynnin yhteydessä limaklöntti (anteeksi tarkka kuvailu) jonka jälkeen valkovuoto ollut läpinäkyvää ja nestemäisempää. Luin jostain että "tulppa" voisi irrota ennen ovista ja tehdä reitin auki siittiöille. Onko muilla ollut tällaista?

Muuten ei kovaa luottoa tähän kiertoon. Mentiin yhden talletuksen taktiikalla laskurin ovispäivänä dpo 0. Tallettelu oli vähän haastavaa, kun 8v nukkui koko reissun samassa sängyssä meidän kanssa.🤔 Eikä sitä päivälläkään viitsinyt jättää yksin uima-altaalle.

Juhannus näyttäisi sitten varmuuden vuoksi menevän tipattomasti.
 
Tervetuloa uusille 🤩

Sofin ovistesteistä piti kysellä, että oliko ne nyt parempia kun nou raskauskeijun one stepit?
Pc on ilmeisesti vielä parempi, mutta kun niitä ei vissiin saa mistään sellasta tukkupakkausta tilattua. 🤣

Oon miettinyt, että olisko mulla liikaa tai liian vähän estrogeeniä. Lueskelin oireita ja vois viitata siihen. Osaako kukaan sanoa olisiko sen tasottamiseen jotain kotikonstia?
 
@tiipanen 5/2022 1.

Näinköhän menee oikein, kun en ensimmäisessä viestissäni vielä ymmärtänyt ilmoittautua kuumejonoon.... Mutta onpa ihana lukea plussauutisia, toivon niitä kaikille kuumeilijoille

Nyt pillereiden lopettamisen jälkeen mulle tullut uutena asiana yhdyntäkivut. Viimekierrossa (joka oikeastaan ensimmäinen järkevä kierto) ennen ovulaatiota kohtu(?) aristi touhuiluissa muutamana päivänä. En vielä viitsi huolestua koska kipuilu menee kuitenkin ohi oviksen myötä, mutta pähkäilen että olisiko nämä yhteydessä toisiinsa ja onko jollakin muutta ollut vastaavaa/yhdistänyt kivut ovulaatioon?

Eilen kp 11 ja samanlaista aristusta. Näinköhän ovis pikkuhiljaa tulossa, tikuttamallahan sekin selviäisi mutta en ole vielä siihen ryhtynyt. Meillä suoritetaan talletuksia niin aktiivisesti etten koe sitä tarpeelliseksi ja viimekierrosta kyllä oviksen tunnistin aivan hyvin ilmankin.
Aika on kulunut tähän asti kiertoa niin nopeasti ettei vauvahaaveita ole senkummemmin edes ehtinyt ajatella. Säästynyt paljolta stressiltä, mutta asia ponnahti taas esiin noitten kipujen takia. Ja sanoihan miehen tytärkin eilen että haluaa perheeseen vauvan vaikkei asiasta olla mihinkään suuntaan edes vihjailtu. Saa nähdä miten tässä alkaa taas ihminen asiaa vouhottamaan....
@tiipanen Onko sulla endoa todettu/epäilty? Mulla ainakin hormoniehkäisy piti tilannetta kurissa ja tärinäkipu ja erityisesti orgasmit ei aiheuttanut kipukouristuksia. Ilman pillereitä on sitten oireet vaan kärsittävä.
 
vierailija
Ei miestä saa testeihin mitenkään, jos ei itse halua mennä!! Eikä ole tarkotus ketään pakottakkaan. Halleejeah!💪

Nainen vaan saattaa turhan itseä syyttää ja etsiä ongelmia itsestään, kun vika voi huom!!!! VOI olla muualla. Kaikenmaailman virheasennot, vitamiini puutokset ym.ym.älytön ressi kaikesta. Ja taivaantosihan sekin on, että ikä tekee tehtävänsä. Molemmilla.🙄

Jos mies ei ole käyny tutkimuksissa, niin onhan se itsestä vikojen etsiminen, murehtiminen, älytön ressi koko ajan ja itku asiasta ehkä menny vähän yli...kun kuulostaa että toisten vauvat ja raskaudetkin tuottaa huonon mielen vaikka "oon onnellinen hänen puolesta"😅

Ehkä se kylmä totuus on, että toinen ei sitä vauvaa niin paljon halua tai erittäin hämmentävää ainakin on se, että ei vaivaudu tekee asialla paljoo enempää, kun sen mitä on pakko.😑 ja se ei valitettavasti aina riitä ja ole tarpeeksi.
Tosi asioita ei kannata kieltää tai niistä loukkaantua.😬
 
Onnea plussanneille ❤ ja pahoittelut sekä halaus sitä tarvitseville. 😭🤗

Tänne oli tullut tekstiä niin hurjan paljon, etten enää nimimerkkejä muista, mitä kenellekin.

Oon tietoisesti ollut miettimättä kiertoa ja yritystä tän kierron, kunnes tänään katselin heräsin ajatukseen, että ovis oli ja meni jo. Flosta katselin: tää kierto on varma negakierto. Seksiä ollut 4 päivää ennen ovista ja 3 päivää oviksen jälkeen. 😂
Silti tiedän tässäkin kierrossa kuumeisesti pissiväni tikkuun. 😂😅

Täällä siis huomenna KP 15/24-27.
KIerto taitaa jäädä 24 päivään, ovis ollut ilmeisesti jo kp10.
 

Yhteistyössä