gallup:useammin synnyttäneet,alkaako samati joka kerta??

Miten muuten on, onko teillä useammin synnyttäneillä aina alkanut synnytykset samalla tapaa, esim. lapsivedenmeno joka kerta tms??

Itselläni kaksi edellistä alkanut supistuksilla ja lapsivedet ja tulppa mennyt vasta salissa, eli tuli täs mieleen et onkohan odotettavissa että tälläkin kertaa samalla tavalla?
 
Kaikista kolmesta alkanut veden menolla. Esikoiselle oli varattu suunniteltu sektio aika samalle aamulle kun olisi alkanut muutenkin syntymään- eli vedet meni ja supparit alkoi voimakkaana saman tien. Aikaistettiin vaan pari tuntia leikkausta.

kaksi seuraavaa ovat myös alkaneet samoin veden menolla josta onkin sitten välittömästi alkanut tositoimet
=)
 
Eka käynnistettiin kalvojen puhkaisulla kun meni kaks viikkoo yli ajan, toka käynnistettiin tipalla muista syistä, kolmannelta meni vedet ja kaks nuorinta leikattiin perätilan takia.
Siinäpä ne kaikki "tyylit" on edustettuina! =)
 
Moikka
mulla kaksi poikaa,ikäeroa 1,3 v,mulla alkoi molemmat synnytykset samalla tavalla,supistuksilla jotka ei ollu kipeitä,mutta todellakin tulivat kipeiksi!
limatulppa irtosi molemmissa sairaalan wc:ssä kun istuin siellä saatuani peräruiskeen:)
Ja vedet meni synnytys salissa....
Tässä juuri mietin että alkaakohan mahdollisesti seuraava synnytys samanlailla vaiko erilailla...hmm... =)
 
Kaikki kolme aikaisempaa synnytystä on käynnistetty... :/ Nyt ois neljäs synnytys edessä ja odottelen innolla joskos tämä lähtis käyntiin omia aikojaan.. Haluttais kokea myös sellainen synnytys jota ei startata käyntiin... Ja se että sais olla kotona alku supistusten ajan ;) No toivossa on hyvä elää... =)
 

Yhteistyössä