Huoneenlämpöisenä, olen huomannut että maistuu niin paremmalta. Pieni nokare kerrallaan ja sitten antaa sen vaan sulaa suuhun..nam pakko saada suklaata...
Mä en valehtele koskaan!Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree;23549824:Elä yritä valehdella..........
Olen samaa mieltä! Ihan huoneenlämpöisenä itse sen syön. Maistuu paljon paremmalta. Sulaa paremmin suussa ja täten aromit pääsevät avautumaan paremmin Sen huomaa esim siitä, jos ostaa talvella suklaata ja aloittaa syömisen ulkona. Varsinkin jos suussakaan ei ole niin lämmintä kuin pitäisi olla, niin ei maistu siltä miltä pitäisi! Suklaa oikeasti maistuu makeammalta huoneenlämpöisenä.Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree;23549763:Te tuhoatte hienon suklaanne:headwall:
*tyrmistynyt*
Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree;23549786:Näinpä juuri.
Jääkaapittajat ovat kai tuhonneet makunystyränsä laikticolalla, aspartaamilla ja aromisuolalla :vampire:
Niin no saahan sitä säilyttää suklaataan vaik vedessä..Jos nyt vain sattuu pitämään sellaisesta mausta ja rakenteesta.Sekä että Huoneenlämpösenä se on paremman makusta, mutta jääkaappikylmänä tykkään sen rakenteesta... Meillä on sisällä yleensä niin kuuma ( nytkin 25 ja mikään ei lämmitä! ), että suklaat sulaa pelkästä katseesta törkeeks mössöks.
Tyhmää muiden sanoa että suklaata _EI SAA_ laittaa jääkaappiin, kuka sen kieltää, notta lakiko. Kukin syö mitä syö ja miten.