Se on ällön lötköä huoneenlämpöisenä. Jääkaappi antaa hyvän pureskeltavan rakenteen suklaalle. Tai sitten jos haluaa vaan imeskellä sitä palaa niin se kestää pidempään niinkinAlkuperäinen kirjoittaja Aamuäree;23549731::O Oikeastiko te työnnätte suklaan jääkaappiin?
Miksi?
Aina syön jääkaapista. Poikkeuksena jos olen jossain ja ostan suklaapatukan kaupasta ja syön sen heti. Mutta jos kotiin ostan suklaata niin aina jääkaappiin. On paljon paremman makuista, raikkaampaa ja ei sula heti sormiin tai suuhun mikä olisi ällöttävää. Lisäksi huoneenlämpöinen suklaa on muutenkin tunkkaisempaa ja pahemman makuista.Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree;23549731::O Oikeastiko te työnnätte suklaan jääkaappiin?
Miksi?
Näinpä juuri.kylmänä rasva jää kiinni kitalakeen eikä se muutenkaan maistu kylmänä millekään.
Saapas. Rakenne muuttuu, ja nimenomaan parempaan suuntaan...Suklaan rakenne muuttuu kylmässä. Sitä ei saa säilyttää jääkaapissa.
Eipäs olekaanAlkuperäinen kirjoittaja Aamuäree;23549786:Näinpä juuri.
Jääkaapittajat ovat kai tuhonneet makunystyränsä laikticolalla, aspartaamilla ja aromisuolalla :vampire:
Elä yritä valehdella..........Eipäs olekaan
Mitä tuosta? Ei se ole mikään laki, että suklaata ei saa laittaa jääkaappiin.Alkuperäinen kirjoittaja minä:http://www.suklaatasting.fi/tietoasuklaasta
Säilytys
Pidä suklaa erossa voimakkaan tuoksuisista elintarvikkeista. Suklaa imee helposti itseensä tuoksuja ja ne vaikuttavat sen hienoon makuun.
Suklaata ei säilytetä jääkaapissa. Jääkaapissa suklaaseen muodostuu harmaa pinta eikä se näytä oikein kiehtovalta, saman aiheuttavat yli 10 asteen lämpötilan vaihtelut. Oikea lämpötila suklaan säilytykseen on 12-16 astetta, maksimissaan 18 astetta. Suklaa tarjoillaan huoneenlämpöisenä 18-21 asteisena, jolloin se pysyy rapeana ja kaikki maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa.