Esikoista yrittämään loppuvuodesta tai 2011?

Heipähei taas pitkästä aikaa tai lueskelemassa oon käyny, mut merkkiä en oo jättänyt..
Täällä häistä aikaa 1,5vuotta. Enkä edes tarkalleen osaa sanoa, koska alettiin valmistelemaan.. Kirkko varattiin reilu vuosi aiemmin, meillä oli 1 tietty päivä joka haluttiin, niin piti olla ajoissa liikkeellä.. Pitopalvelu n. vuotta aiemmin ja mun puku samoin, mut sen jälkeen tais olla pitkään hiljaiseloa ja noin 8kk ennen taas ruvettiin järjestelemään :)
Täällä asutaan rivari kolmiossa reilu 80 neliöö ja välillä tuntuu et enemmänkin tilaa sais olla..Jotenkin sitä on ruvennu haikailee omakotitaloon :) haluisin rakentaa oman :)
Täällä kans jännätpäivät lähenee, viikon päästä ma 17.päivä tulis 31 päivää täyteen, joka oli viime kierron pituus. Päätettiin miehen kans et nyt hätiköidä testailun kanssa ja jos menkkoja ei ennen kuulu niin testaan varmaan joko to 20. tai pe 21.päivä, kun perjantaina ois työkaverin läksiäiset niin tietää miten käyttäytyä siellä :) kun vaan malttaa odottaa sinne asti (1 testi polttelee kaapissa).
Sitte vähän uteliaisuuttani galluppia: eli miten pitkään ootte seurustelleet, yhdessä asunu? Täällä tuli viime syksynä 5v. täyteen (puol vuotta oltiin oltu yhdessä kun mentiin kihloihin ja liki 4v. yhdessä kun naimisiin), yhteen muutettiin n. 2kk seurustelun jälkeen, mut mies irtisano kämppänsä vasta n.6kk sen jälkeen (oli eripaikkakunnalla ja asuttiin sen kämpillä vielä kesä, kun oli töissä kesän sillä paikkakunnalla).
 
gallup: Meillä seurustelu alkoi abivuoteni alussa syyskuussa 2003 eli kohta 7½ vuotta sitten. Yhdessä asuttiin jo kuukauden jälkeen. Ei olla kihloissa eikä naimisissa. (Tämä nyt tuli esiin jo edellisen sivun hääkeskustelussa, mutta tässä nyt uudestaan lyhyesti.)
 
GALLUP yhessä ollaan oltu toukokuun lopussa tulee 3vuotta tapaamisesta. Tavattiin toukokuussa 08 (?) ja sen jälkeen alettii hengailee yhesä ja meni aika nopeaa vakavaks. kolme kuukautta seukattiin ja siitä asti saman katon alla. :)
 
Jesh, minäkin vastaan Gallupiin. Meillä on aika nopea suhdehistoria, ja pakko on myöntää, että osasyynä vauhtiin oli lapsenteko, ainakin minulla. Tavattiin kaksi vuotta sitten, kihloihin mentiin vuoden päästä ja naimisiin seuraavana syksynä eli lokakuussa 2010. Molemmat halus olla naimisissa ennen ku lapsia tulee. Mies olis "yllätys yllätys" jaksanu odottaa häiden (ja lapsen) kanssa kesään 2011, mutta minäpä en, kun kuitenkin oltiin kihloissa :p Syyshäät oli oikein kiva ratkaisu. En ikinä halunnut mitään kovin isoa juhlaa, ja meillä olikin sopivat 65 henkeä. Romanttiset ja persoonalliset häät ilman suurempaa stressiä.

on: Yöunet ja hermot alkaa pikkuhiljaa mennä, vielä muutama päivä r-testiin. Vielä ei ainakaan tunnu missään, enkä usko olevani raskaana. Perjantaina ajattelin ostaa testin, ettei tule tehtyä hirveen aikaisin. Neulon sukkia hulluna, jotta aika kuluisi nopeammin :ashamed:
 
Häät on aivan ihania! Olen varmaan käynyt niin harvoissa häissä, että niistä jäänyt liian hyvä mielikuva ;) Jos me joskus mennään naimisiin, niin tämän hetken toiveena on pienet häät. Kirkkoon kuulutaan (ainakin toistaiseksi), mutta kirkkohäitä epäilen suuresti.

Gallup: Me taidetaan vetästä pohjat ainakin teihin muihin verrattuna :) Ollaan yhdessä oltu reilu vuosi. Aluksi meillä oli aika paljon välimatkaa, mutta virallisesti muutettiin yhteen reilu 3 kk tapaamisesta ja ihanaa on ollu! Ei olla kihloissa, eikä naimisissa ja lapsi saa tulla. Tuntuu, että oltas tunnettu koko elämä.

Chinese Lunar Calendar: Tyttö tännekin :D
 
Gallup: Meillä tulee toukokuussa 2 vuotta yhteiseloa täyteen, kuukauden seurustelun jälkeen jo oikeestaan yhdessä asuttiin. Kihloihin mentii viime toukokuussa kun tuli vuosi yhteiseloa täyteen. Naimisiin joskus sitten myöhemmin. :)

O-testit tuli tänään, jeij! Pääsee tikuttelee ja kattoo että mitä tapahtuu :D Voi raskautuisinkin ja pitäisikin paikkaansa tuo millimollin laittama taulukko paikkaansa niin meille tulisi tyttö :heart:
 
Gallup:
Meillä tullu täyteen ehmm... 10kk..
Tosin viis vuotta sitten tapailtiin ja oli kiinnostus molemmin puolinen. En vain ollut valmis vielä sillon parisuhteeseen miehen kanssa jolla oli lapsi :) Joten homma laantu ja sitten yks kaks törmättiin toisiimme viime talvena.

Asumaan muutettiin käytännössä jo 2kk tapaamisen jälkeen koska miehen asuntoon tuli vesivahinko, eikä ollut järkeä edes takaisin roudata kamoja. Kihloihin mentiin 5kk uudelleen tapaamisesta ja häitä tanssitaan ensi elokuussa :)

nopeaa kyllä. Onko kertakaan käynyt mielessä että tehdäänkö oikein? Ei. Ollaan kyllä juteltu siitä että missä on olo-tilat että jarrua pitäisi painaa?

Kumpikaan ei vaan halua enää elää hetkeäkään ilman toista, koska kumpikin on ssen 5vuoden ajan miettinyt ja kaivannut toista, vaikkakin parisuhteissa tahoillaan.
 
köppiäinen
Mulle on kyllä humpsahtanut nyt muutama päivä liikaa listaan, mutta turha tänään enää sitä korjata, kun lista on jo niin monesti tullut. Tiistain päivittäjä huom!! Mulla 11.1. kp 25!! Kiitos :)

Galluppiin: yhdessä ollaan oltu pian 7,5 vuotta, kihloissa 5 vuotta, naimisissa muutama kuukausi :)
 
Galluppia: Meillä aika samat ajat tsuden kanssa, kaksi vuotta tulee seurustelua täyteen kohta, ja kihloihin mentiin lokakuussa. Tuntuu kuin olisin ollut tuon kanssa aina. En voisi enempää luottaan keneenkään:heart: Naimisiin ei sinäsä ole kiire, mutta miehen suku sitä odotaa kuitenkin, ja jotenkin sen saisi alta pois kätsysti tässä. Rahatilanne vain saattaa käytännön pakosta siirtää suunnitelmia.

Oli vissiin joku asumiskeskustelukin menossa, meillä nyt 40m2 kaksio, kaksi isoa koiraa ja voin kertoo että melkoisen kompaktia asumista on :D Meillä on tässä vuoden vuokrasopimus ja kesällä päästäisiin vaihtamaan kämppää.
Eilen iltapalalla oli puhetta että jos saman tien sit etittään tosi iso kaksio tai kolmio, ja ehkäpä osaomistus asunto. Ja mielellään rivari niin koirat saa välillä päästää pihalle. Jotekin tultiin siihen tulokseen että etitään sit kerralla sen kokoinen asunto että lapsikin sitten mahtuu sinne, kun olemme miehen opiskelujen perässä muuttaneet tähän kaupunkiin ja täältä opiskelujen loputtua muutetaan pois, niin ei kovin montaa muuttoa viitsi tehdä, kerralla sit perhekoko. ;)

Jostain syystä mies eilen alkoi miettimään lapsen ruokkimista, että mitä vauvoille syötetään ja koska muutakin kuin maitoa. Jotain raha-asioitakin mietittiin että miten lapsen kanssa riittäisi.
Hauskaa kun kuitenkin suunnitellaan tuollaisia ja sitten kuitenkin se jaksaa samaan hengenvetoon lisätä ettei kuitenkaan vielä halua vauvaa.. Pysy tässä kyydissä nyt kärryillä.:confused:

Ai niin, mulla on kierto ollut tässä pillereiden jälkeen 28-30 päivää, ja ovis aina 14 päivän kieppeillä, jostain syystä olin eilen illalla bongaavinani ovisliman? kp 10! Voi tulla jännät ajat kun tossa alkukierrossa oli kaikenmaailman lipsumisia, meikähän täällä tietty toivoo ihmeitä sormet ja varpaat pystyssä :stick:

Galluppia Mikä on ammattina? Itse olen tarhantäti, lähihoitaja siis.
 
Susimieli: Ehkä se mies vielä epäröi sitä lapsen saamista niin paljon, että ei sitten kuitenkaan vielä uskalla luopua ehkäisystä kokonaan. Vaikka miettiikin sitä jo kovasti, hiljaa hyvää tulee. :)
Meilläkin eka kun jätin pillerit pois, eivät sopineet minulle, piti sitten pelata kortsujen kanssa mutta koska mies ei niistä tykkää niin totesi sitten, että tulee jos tulee. :)

Asutaan 54m2 kaksiossa, tuntuu ihan liian pieneltä. :LOL: Ollaan pohdittu isompaan muuttoa, rivari olis kans kiva, mutta sitten toisaalta vielä ei haluta muutta isompaan, koska sukulaiset alkaa liikaa pohtia että miksi. Heille ei kutienkaan ole mitään vauva haaveita puhuttu. Itsekin mietin sitä, että kiva sitten kolmiossa on tehdä lasta jos se sitten antaakin odottaa itseään, mieltä masentaa jos joutuu tulevaa lasten huonetta tyhjänä katella.

Gallup: Opiskelen tarhatädiksi :LOL:
 
Gallup: Me ollaan oltu pikkasen päälle 2v yhdessä (tunnettu useampi vuosi) ja vasta nyt joulukuussa muutettiin yhteen ja tosiaan ostettiin rivarikolmio. Tosi hitaasti ollaan tähän asti edetty (edellisessä suhteessa ehkä liiankin nopeaan; näin jälkikäteen), mutta nyt aika monta asiaa tullut lyhyen ajan sisällä.
Niin ja oon sairaanhoitajana Lastenklinikalla.
 
alaGallup mä olen it-alalla isossa firmassa service deskissä / specialistina. Välillä tuntuis kivalta josko vaikka alaa vaihtaisi vähän enempi sosiaaliseen. tuossa kun ei ole muiden kanssa tekemisissä kuin työkavereiden... ja toki käyttäjien mutta sitäkin vain puhelimitse.. noh, oon mä sentään puhelinmyynnistä eroon päässy - nykyään ihmiset soittaa itse :D
 
Gallup: Me taidetaan vetästä pohjat ainakin teihin muihin verrattuna :) Ollaan yhdessä oltu reilu vuosi. Aluksi meillä oli aika paljon välimatkaa, mutta virallisesti muutettiin yhteen reilu 3 kk tapaamisesta ja ihanaa on ollu! Ei olla kihloissa, eikä naimisissa ja lapsi saa tulla. Tuntuu, että oltas tunnettu koko elämä.
Sori, meillä täällä taidetaan nyt kuitenkin vetää ne pohjat :p Pikasella laskemisella virallisesti oltu yhdessä 9kk, josta hmm. vajaa viikko asuttu erillään (mies vaihto lennossa työpaikkaa heti seurustelun aluttua kaupungista toiseen, ei tota 400km matkaa per suunta kuljeta ihan noin vaan, joten muutti sitten tähän). No voi tuohon laskea päälle vielä sen etäsuhdeajan, millon tutustuttiin paremmin keskustelemalla puhelimessa ja netin kautta. Kihloissakin ehditty olla pari kuukautta.

Ja joo, tän vauvahaaveen piti siirtyä muutaman vuoden eteenpäin, mutta näyttää siltä et mulla on koulun ja alanvaihto edessä. Tai jos vaan koulun, niin seuraava sopiva linja/ryhmä alottaa vasta syksyllä 2013, olettaen että ko. koululla ei oo tätä kuuluisaa homeongelmaa jo valmiiksi. Ala jos vaihtuu niin tulee taas lisäselvittelyjä mitä kenties voin oikeasti tehdä ja mikä vielä kiinnostaisikin.

Häätkin tässä joskus pidetään vähän tällä tutulla vauhdikkaalla tyylillä. Vähän riippuu tästä vauvahaaveesta. Jos nyt raskaudun -> maistraattiin kera todistajien ja juhlat sitten kun esikoinen on syntynyt, yhdistää sitten sen esikonkin juhlat samaan (vaan toinen kuuluu kirkkoon, niin jätetään kirkkohäät että ristiäiset väliin, sukuni saa rauhassa järkyttyä tästä(kin) "perinnerikkomuksesta"). Tai sitten syksyllä tätä tietoa. Vähän hidastaa menoa kyllä tuo että miehen bestmäniksi haluama kaveri on jossain tuolla toisella puolella maapalloa vielä muutaman kuukauden, otti sitten vuorotteluvapaan heti kun vaan sai ja lähti maailmalle reissuun :D Ehkä sellaset alle 50 hlö juhlat suunnittelee lyhyemmässäkin ajassa kuin puol vuotta kunhan ensin löytää tilat.

Joku puhui tuosta rivitalon ongelmasta, kun vaunut pitää pitää asunnossa sisällä. No näin se on kerrostalossakin, jos ei ole vaunuvarastoa osoitettu minne rattaat voi laittaa. Rappukäytävään ei saa jättää kuin hetkellisesti (kun vaikka siivoilee tsm), mutta muuten palosuojelulakimääräykset kieltää säilytyksen. Tässäkin rapussa asuu paljon nuoria ja vähemmän niitä eläkeläisiä, mutta kyllä noille joilla rattaat välillä rapussa on on tullut jatkuvasti sanomista. Ja täällä tosiaan on se vaunuvarasto joka rapussa...
 
Vastauksia kaikkiin kyselyihin, jos muistan kaikkia..

Ollaan oltu yhessä mun miehen kanssa 2 vuotta ja kihloissa vuoden. Ostettiin tänä vuonna rivari kolmio, jossa on tilaa sille lapsellekki. Mä en ole tällä hetkellä töissä vaan opiskelen.

Ton Chinese Lunar Calenderin mukaan meille tulis tyttö. Toivottavasti olen raskaana.. Niin tyttöä haluaisin! :kiss:
 
Muutamiin kyselyihin vastauksia pikaisesti:

Ollaan tunnettu "aina" toisemme, äkkiseltään nyt ainakin 14 vuotta. Käyty siis samat ala- ja yläasteet ja osittain liikuttu jo nuorena samoissa porukoissa. Aina tultu hyvin toimeen ja oltu hyviä kavereita, mutta varsinaisesti yhdessä oloa tulee keväällä 6 vuotta. Yhdessä on asuttu käytännössä alusta asti, vaikka mulla ensimmäisen vuoden olikin opiskelijaluukku olemassa.

Asutaan pienessä omakotitalossa, mies ehti tämän ostaa juuri ennen meidän yhteen törmäämistä ;) ja tässä nyt ainakin toistaiseksi pysytänkin. Talo itsessään ei ole mun mieleen, omituisesti suunniteltu ja remontoitu vähän sinne päin - kaikkea pitäisi siis laittaa, vaikka niin kai se on asui missä tahansa. Sijainniltaan tämä on kuitenkin (ainakin toistaiseksi) oikein ihanteellinen, lähellä keskustaa mutta kuitenkin melkein maalla. Meilläkin tosiaan on noita eläimiä, niin niiden kanssa erittäin mukava asuinpaikka. Tosin kaupungin kaavoitus lähestyy uhkaavasti : /

Mistäs muusta olikaan ollut puhetta... Niin häät, me ei olla kihloissa eikä naimisissa. Ollaan naimisiin menoakin tässä muutamaan otteeseen sivuttu, mutta mua ei oikein innosta mikään perinteinen "päiväni prinsessana" juttu. Mulle riittäisi hyvin, että esimerkiksi toiveissaolevan esikoisen ristiäisten yhteydessä meidät samalla vihittäisiin. Saa nyt nähdä mihin päädytään vai jatketaanko vaan nykyisellään.

Ammateistakin oli puhetta, täältä löytyy järjestösihteeri. Yksinäistä huonosti palkattua hommaa paljolla vastuulla ja liiallisella työmäärällä :p joten mielelläni tästä jo jollain tapaa irtautuisin. Mä tiedän, etä mun lähtö tulee aiheuttamaan paniikin, mutten jaksa sitä miettiä. Oon kyllä sanonut, etten meinaa olla mikään ikuinen tässä organisaatiossa..

Lopuksi vähän omaa napaa. Oikeastaan koko alkukierron aikana ei ole ollut mitään oloja mihinkään suuntaan muutamia vatsan nippailuja lukuun ottamatta. Mä jo vähän luulin, että ovis meni ohi hiljaisesti ja hyödyntämättä, kunnes äsken vessassa huomasin ensinnäkin limaa ja toiseksi aavistus verta seassa :confused: Mulla ei yleensä ole minkäänlaisia välivuotoja ollut, joten jotain mussa nyt tapahtuu... Toivottavasti olis ovulaatioon liittyvää, niin vois illalla vielä ehtiä hyödyntään :whistle: Täytyy nyt ihmetellä, mihin täät tästä on muuttumassa. Eiköhän kaikki tuossa parin viikon päästä selviä.

Pikaisesta vastauksesta tulikin vähän pidempi, mutta nyt takaisin töiden pariin!

Muoks. Sen verran piti vielä kurkata, että poikaa olisi luvassa jos nyt raskautuisi ;) Miehelle tämä ainakin sopisi, se kun on päättänyt että me saadan kolme poikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Tiistai 11.1.2011

Yrityksen aloittaneet

nimim............ikä.................YK ................KP...........jännäpäivä

AnniMu........20................2....... ...... ...63/32.....................11.12
Piilopirtti.......23...............1............ ......?....................22.-28.12.
girl92...........18...............2..................1/26......................11.1
Plumps!........24...............2...... ...........28/28-30...........11.-13.1
Avocado.......28...............3...... ....... ...27/27-33............11.-17.1
Ambrosia85..25...............3.......... .......2/?29-32...................7.2
köppiäinen...24................2...... ..........25/27-34............13.-20.1
Epa_88........22................3....... ..... ...27/30......................15.1
Liina87........23.................8..... ....... ...25/29......................15.1
LeenaT........25................2..................23/27-?.....................23-29.1.
Renesmee....29................2.......... ......22/27...................16.1
Juliane.........24................2..... ....... ....23/~31.................~17.1
Syksy2010...29.................4........ .........25/33-34...........19.-20.1
millimolli......25..........,.....5..... ............20/26-30............20.-23.1
Line.............29................3..................20/28-34..........20.1-26.1
navi.............26...............2..................23/33-39.............21.-27.1
Mesikämmen.20...............2..................25/35......................22.1
sindi^^........25................6..................16/28-32...........23.1-27.1
tsude...........20................4..................12/25-31.............24.-30.1
Kirskis..........25...............1...................12/26.......................25.1
pikkumy.......25................4....... ....... ...9/27-28...... .......29-30.1
Tine............25................3..... .... ........8/28-38.............31.-10.2
eltsu81.........29............ ..1...................10/35.........................5.2
sakara.........33................2...... ...... ....7/32-36.................6.-9.2
Karoliina-87..23...............1.................. .? ............................?
rallinelli........22...............2... ................10/?..........................?
SuVa............24...............1...... ....... .....?.............................?
rabbid..........26...............1....................?.............................?
Laku91.........19...............1....................?.............................?

Yrityksen myöhemmin aloittavat:
nimim....................ikä........... ...................yritys alkaa

Hennu86.................24.............. ....... ..........joulukuu 2010
Tindetar..................22............ ........ ............tammikuu 2011
Katharsis...................................................tammi-helmikuu 2011
Tupu_.....................25............ ..... ..............helmi-maaliskuu 2011
Liiu.........................25......... .... ..................alkuvuodesta 2011
sonic......................28................ .................maalis-huhtikuu 2011
Tuanni....................25.......... .....................huhtikuu 2011
sansu86..................24............. ....... ............huhtikuu 2011
Sarayi.....................23........... ...... ..............huhtikuu 2011
Susimieli.................22............ ......... ..........huhti-toukokuu 2011?
Peepe.....................25............ ..... ...............kesä 2011
Candicen.................20..................................kesä 2011
bellabambini...............................................elokuu 2011
tryffeli89.................21........... .......... ............2011

Plussanneet: :flower:
nimim...........ikä...........plussa. ...........LA...........monennesta tärppäsi

Tiipula..........28...........7.9.2010.. ...16.5.2011...........yk2
lumityttö78....31.........18.10.2010... .24.6.2011.. ........yk1
Liisakaisa......27.........7.11.2010.... .18.7.2011 ...........yk1
Nannie.........20............5.12.2010.........?...................yk3
popsis..........28............6.12.2010. ...... .....................yk1
ulleli83.........27............7.12.2010 ........ ....................yk3
Sassy...........22............9.12.2010. ....17.8.2011.........yk2
Lunea.........................24.12.2010......4.9.2011..........yk n.4?
jeeni.............24...........27.12.2010.........?.................yk1
kais-a...........22...........28.12.2010.........?..................yk3
Halin.............20..............1.1.2011... .... ?. ................yk2
Eireann.........29..............7.1.2011... ...16.9.2011.........yk1
--------------------------------------------------------------------

Listan päivittäminen onnistuu "lainaa"-napin avulla Poista "quote" viestin alusta ja lopusta.
 
Viimeksi muokattu:
Pittääköhän tuota galluppiin vastailla. Elikkäs me ollaan tunnettu toisemme keväästä 2008. Mut sit ei vaan koskaan tapahtunu mitään, ku kumpikin jännitti tehä alotusta. Nyt ollaan seurusteltu puolisen vuotta. Kihloissa ollaan ja namisiin menossa tänä vuonna. Vedinkö pohjat? ;)

Asutaan rivarissa, kaksiossa. Tähän kyllä mahtuu lapsen kanssa ja vähän aikaa jopa toisenkin mutta kyllä muutto isompaan on edessä jossakin välissä.

Ammattina multa löytys hoitsuna olo. Kivaa hommaa ja tykkään kovasti. Tällä hetkellä vaan pomo ottaa vietävästi aivoon. Ei osaa hommiaan sitte pätkääkään!

ON: Ovistestit tilattu ja yritän nyt pähkäillä käyttäskö jo tässä kierrossa vai ei. Tuskin maltan olla käyttämättä. Oon miehelle puhunu ja kyselly etteihän sillä ahista nää vauvahommat niin ei kuulemma ahista. Ja ei se kyllä siltä ees vaikuta. :heart:
 
Kaiken maailman galluppeja: tyttö tulis meille tuon kalenterin mukaan. Ja ammatiltani olen myyjä ja opiskelija. Töissä ollut kohta viisi vuotta ja opiskeluissa menossa kuudes vuosi. Syksyllä olisi tarkoitus valmistua filosofian maisteriksi = saksanmaikaksi, kun vaan malttais tehdä vähemmän töitä, jotta saisi gradun valmiiksi.
 
Gallupiin pitää itsekin vastata eli ollaan ton miehen kanssa seurusteltu lähemmäs kolme vuotta, vajaa vuosi sitten maaliskuussa mentiin kihloihin, eli silloin oli jo kaksi vuotta seurustelua takana, naimisiin tosiaan menossa syksyllä eli sit ollaan jo yli kolme vuotta oltu yhdessä.:heart:

Alle 1,5v ollaan asuttu yhdessä.. Se oli minulle se isoin askel - yhteenmuuttaminen, olin kuitenkin yksin asunut jo 5 vuotta, kuitenkin sitä yksineläessä oppii oman tavan elää ja olla. Yhteenmuutossa aina jännittää miten arkirutiinit sopivat yhteen. Ennen virallista muuttoa oli melkein puoli vuotta, että käytännössä asuin miehen luona, mutta maksoin opiskelija-asuntolan kämpän vuokraa kuitenkin, pahimman varalta. Kuitenkin 1,5v sitten totesin, että kyllä minä tässä suhteessa meinaan olla ikuisesti ja heittäydyin ja siirsin viimeisetkin tavarat tänne.Taustaa se, että asutaan siis miehen omistusasunnossa, se on jo työelämässä ja minä vasta opiskelen. Olin ehkä myös liian ylpeä aluksi, että olisin ollut mieheni elätettävänä :p. Oma itsenäisyys ja semmonen selviytyminen ovat minulle tärkeitä ja olen vieläkin huono vastaanottamaan mitään mieheltäni, jos hän yrittää ostaa - tilanne tosin helpottunut. Mies kuitenkin haluaa maksaa asioita puolestani ja ymmärtää opiskelijan rahallisen tilanteen hyvin ja minä olen oppinut lipsumaan periaatteistani.

Kihlat ja tuleva naimisiinmeno tuntuivat luontevalta jatkolta kun olin saanut sisäisen varmuuden siitä, että kyllä tässä nyt molemmat on tosissaan ja itselleni se varmistus siitä, että tuo on tosiaan se mies, kenen vierestä haluan herätä aamuisin. ;) Ja kun naimisiinmeno on ajankohtaista ni se myös luontevasti eteni vauvakeskusteluihin ja tässä sitä ollaan ;)


Testailin tänään
: NEGATIIVINEN vähän niinkuin odotinkin,ei tainnut tulla vauvelia tässä kuussa. Ei ole ollut oireita kumpaakaan suuntaan, ei tunnu mahassa vauva eikä menkat (yleensä jotain oireita tädistä jo). Pelkään vaan, että jos nuo ekat luomumenkat tuli vaan tuurilla "normaalikierron" mukaan ja nyt lähtee heittelemään : / nooh.. tarkkailen tilannetta, ehkä vielä loppuviikosta yksi testi kuitenkin jos tätiä ei ennen sitä näy.
 
Ihan ensimmäisenä päivittäjälle, mun KP onkin tänään jo 27 :p

Me ollaan tunnettu toisemme 2008 lokakuusta kun töiden perässä paikkakunnalle muutin, ja yhdessä ollaan oltu vuosi ja joulukuussa 2010 mentiin kihloihin. Mä en ole koskaan ajatellut meneväni naimisiin, johtuen kai vääristä "miehistä". Nyt olemme ajatelleet että jos ja kun saamme esikkomme, niin ristiäisten kanssa samassa olisi mukava järjestää myös meidän vihkiminen.
Mekin asutaan pienessä omakotitalossa, jonka mies osti tämän exänsä kanssa ja tässä nyt ainakin toistaiseksi pysytäänkin. Talo ei ole mun mieleen ainakaan toistaiseksi, oudosti 70 lukumaisesti suunniteltu ja remontoitu vähän sinne päin ja kaikkea pitäisi siis laittaa. Sijainniltaan tämä on kuitenkin oikein ihanteellinen, maalla mistä olenkin kotoisin. Meilläkin tosiaan on kaksi koiraa, niin niiden kanssa erittäin mukava asuinpaikka. Töitä teen turvallisuusalalla myyjänä, ja voisi sanoa että olen ns. korvaamaton ja tätä en tarkoita etteikö minua voitaisi korvata vaan minulla ei ole virallista tuuraajaa jos olen vaikka kipeänä, koulussa tai lomalla. Opiskelen töiden ohella myynninammattitutkintoa. Että itkuhan siitä saattaa tulla kun äippälomalle jään! :)

Huh, tulipas pitkä juttu! :D Toivottavasti jaksatte lukea. En ole vähään aikaan kirjotellut niin jäänyt moniin juttuihin vastaamatta.
 

Yhteistyössä