♥ Esikoisesta haaveilijat ♥

Tervetuloa @Möörtsi ! Ihailtavaa omistautumista heti alkuun! :D(y)

Mulla on kyllä niin jännää, kun viime yönä tuli ensimmäinen ovulaation merkki eli valkuainen paperiin ja vuorokauden päästä vasta nään miehen kanssa. Ehtiikö ovis jo mennä vai onko parhaillaan juuri päällä silloin?! Ihmettelen, kun sen jälkeen ei ole nyt lisääntyneet limat vielä, eikä himoja. Näistä tavallisesti bongaan oviksen. Sitten loppuu pariksi päiväksi himot ja vuodot kuin seinään ja tiedän oviksen menneen. Hirveen ärsyttävää, kun tuntuu tämä nipinnapin myöhästyminen olla meidän juttu. Pari vahinkoa takana, jotka kuitenkin vähän myöhästyi. Viime kierrossa herättiin yrittämään myöhässä ja nyt joudutaan olemaan fyysisesti erossa ja myöhästytään siksi. Kaiken kukkuraksi ollaan vielä ensi kuussakin eri maissa ja näkeminen ajoittuu niin, että jos tulee aikainen ovis niin myöhästytään silloinkin! Niin turhauttavaa! :mad:

Edit: tunti sitten tuli alavatsa polttavan kipeeksi. Sitten paikallistui oikealle ja vähän myös vasemmalle kunnes hiipui ja hälveni pois. Epäilyttää, että siinä se ovis taisi sitten mennä. Missä limat missä himot? (n)
 
Viimeksi muokattu:
@Pocahontas- onko sen primolutin siis tarkoitus kasvattaa tämän vai seuraavan kierron limakalvoa? Kun primot on keltarauhashormonia, samaa tavaraa kuin terot, mutta vahvempaa o_O

ON: nyt pelottaa oviksen puolesta se, että oon koko alkuviikon ollut kuumeessa. Tänään on kp9 ja illalla syön viimeiset letrot mun 7 päivän kuurista. Maanantaina on folliultra ja saan tietää vasta miltä tilanne näyttää. Nippailuja on ollut sekä oikealla, että vasemmalla, toivottavasti munikset molemmin puolin kasvamassa.. :whistle:
 
Kiitos @ronso ja @Naturamama ! ;) Punaviini täytyy käydä vielä ostamassa, sitten on kaikki valmiina heti ekaan yritykseen! :D Nyt vasta kp 3 menossa, huoh.. Ei malttaisi millään! :3 Verigreippimehu tänään aloitettu, hyi jessus kun oli pahaa. o_O Eipä se vehnänalkioöljykään mitään herkkua ollut mutta äkkiä nieltynä alas meni. :LOL:
Minutkin saisi lisätä yrittäjien listoille. Elikkäs Möörtsi, 26v., mies 24v., ya 11/17, yk 1
 
Tervetuloa @Möörtsi ! Ja peukkuja vauvakuumeiluun.. Meillä oli käytössä poppakonsteista vain greippimehu ja tietty vitamiinilisä. Ekassa kierrossa ei ollu mitään poppakonsteja vitamiinien lisäks ja toiseen otin sen mehun. Uhkasin jo miestäkin, että jos ei plussaa kuulu, niin sekin saa ruveta popsimaan jotain supervalmisteita.. Ei tarvinnut, ainakaan vielä toistaiseksi. Toivotaan, että masuasukki pysyy mukana. :) p.s verigreippimehuun ei pystyny kyllä mitenkään, mutta perus tropicana greippimehu meni just ja just. Kokeile sitä. Verigreippimehu on jostain, en ees sano mistä..:poop:

@marrrsipaani seuraile vaan pimeesti meitä :ROFLMAO: ja olikos se punaviini silleen, et ovulaatiosta eteenpäin sitä pitäis juoda joka päivä. Auttais siihen kiinnittymiseen. Greippiä ovikseen asti ja punaviiniä sitten siitä eteenpäin, mut en muista kuin pitkään.. Viikko tai jotain?

pahoittelut menkoista @Minguliini !
 
@marrrsipaani Saadaan jännittää samaan aikaan plussaa! ;)

@Hiutale89 ja @voittamaton Kiitos neuvoista!

Viime yönä ei uni taas millään tullut. Joutui turvautumaan lääkitykseen, että sai nukuttua. Paljon myllertää mielessä nyt mutta myös kropassa kun on vasta ehkäisyn lopettanut ja mielialalääkitystä lopetellaan tässä myös ennen ovulaatiota ihan varmuuden vuoksi. Saa nähdä mikä hirviö musta kuoriutuu kun kaikki lääkkeet lähtee kropasta, voi mies raukkaa! :sneaky::ROFLMAO:
 
Hei, te ihanat kanssahaaveilijat! Täällä päässä kävikin nyt niin, että lääkärin suositus on jättää lapsen yrittäminen hetkeksi tähän. Ensin hoidetaan kroppa muuten kuntoon ja sitten vasta tärppiä yrittämään. Täällä vauvahaaveet siirtyköön reippaasti vuodelle 2019... Teille kaikille muille suuret plussatsempit! (y)
 
Onnea kaikille plussanneille! :) Näyttää olevan kova plussa-aalto menossa. Plussauutisia lukiessa itsekin innostuu koko ajan enemmän ja tekisi mieli jo aloittaa yritys, vaikka järjellä tietää, ettei nyt ole se kaikkein optimein aika :D

@Hepaliina, kurjaa, että vauvahaaveet siirtyvät, mutta on hyvä laittaa kroppa etukäteen kuntoon, niin jaksaa raskaus- ja vauva-ajankin paremmin! Meilläkin on todennäköisesti tässä kuumeilua ja odotusta sinne 2019 kevääseen, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, joten täällä ollaan samoissa aikatauluissa kuumeilemassa sitten :D Toki yritän henkisesti valmistautua siihen, ettei kaikki mene suunnitelmien mukaan ja täällä saattaa joutua pidempäänkin hengailemaan, mutta toivossa ja haaveiluissa on hyvä elää :)
 
  • Tykkää
Reactions: Hepaliina
yk7 alkoi tänään. Menkat tuli ihan puskista, ei minkäänlaisia tuntemuksia etukäteen.

Mies on jo monta päivää puhunut, että pitäisikö kuitenkin uutta testiä tehdä, mutta olen ollut varma, että ei. Olinkin sitten näköjään oikeassa.
 
En ees muista mitä tänne kirjotellu viimeks mutta tässä taas lyhyttä priiffiä.
Niin oon ulapalla naisen anatomiasta ja kierrosta että aivan hävettää. Voiko myöhänen ovulaatio (periaattees lääkkeillä tehty) myöhästää mahdollisten kuukautisten alkua. tänään käytiin syömässä ja ai saatana kun oli farkut jalassa niin mahottomalta tuntu istua, kipuilua allaalla, näytin varmaan joltain tautiselta pyöriessä ja heijailessa. Väsyttää ja urkkarintsikat kävin prismasta tissikipuna helpottaa. Vähän sellanen pyöryttävä olo, rauhassa oltava. Kodin tekoa, sisustelua yms puuhaillu viikon mikä erittäin mukavaa. (Jos pistetään raskauden piikkiin niin pesän rakentamista. Ostin jyskistä vadum nojatuolin jonka bongasin kaverilta joka kolmen lapsen äidillä, helpottaa kuulemma vaikeita öitä kun kiikkuu ja saa lepo asentoon. Vähän valmistellu porukoita että ”hyvä olla kun joskus vauva tulee”, tilkkutäkinkin tilasin äiskältä, olettaa että vuosi vielä menee. Työtilanne huollettaa onko vuode vaihteen jälkeen töitä kun sopimus loppuu mutta en ota mistään stressiä, lähihoitajalle kyllä löytyy töitä. Mietin kertosko töissä pomolle ja pyytäs jos voisivat vaikka toukokuulle tai heinäkuulle jatkaa sopimusta niin vois siitä jäädä äitiyslomalle. Nyt kun kirjoitan olo on kun kännisellä vaikka en mitään oo juonu. Eilen ostin pienen holittoman ja holillisen skumpan ja hitaasti join holillisen. 16. päivä pidetään ystävillle pikkujoulut, liian aikaista kertoa, pitäskö ab kuuriin vedota vai juoda holitonta huomaamatta?
 
Tänään/eilen illalla alkoi yk 10 :( Onneks ei niin sureta ku surkutteli jo niin pahasti sen lääkäroreissun jlk..

@voittamaton tässä uudessa kierrossa aloitan nyt primot.. vähän jännittää ku luin et useimmat saa Terolutit, mulle laitettiin heti Primolut nor 10mg 10 pvän kuuri :O Se siis kasvattaa limakalvoa ja myöhäistää/säännöllistää kuukautisia niinkö? Mul on ilmeisesti melko lyhyt luteaalivaihe.. Voiko primolut edistää myös munasolun irtoamista? Netissä sanotaan paljon et ei saa syödä mikäli raskaustoive... Kiitos jos jaksat vastata!
 
Pakko jakaa tänne, kun korpes ihan huolella Hesaria lukiessa. Oli juttu siitä, että tähän aikaan vuodesta tehdään eniten lapsia, koska vanhemmat ajattelevat, että hoitaminen kesällä on helpompaa. Siinä mainittiin myös, että jos käyttäisi toisenlaista harkintaa, kannattaisi lapset laittaa alulle touko-kesäkuussa, koska alkuvuonna syntyvät pärjäävät paremmin koulussa. Jutussa nyt ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta tuli vaan niin epäonnistujaolo, kun ei ole pystynyt valitsemaan, milloin lapsi syntyy. Onko olemassa jotain tilastoa siitä, kuinka nopeasti raskaus yleensä alkaa, kun sitä alkaa yrittää? Artikkelista tuli sellainen vaikutelma, että se yleensä alkaisi ensimmäisellä yrityskierrolla, mutta en oikeastaan tiedä mitään faktoja tästä.
 
@Kajo88 Katsoin myös tuota hesarin artikkelia. Mukavaahan se olisi, jos lapsen syntymäajankohdan voisi noin vain päättää.


En tiedä, onko asiasta mitään virallista tutkimusta ja tilastoa, mutta kun katsoo tuota Jennipän laittamaa listaa keskustelijoista, iso osa näyttää plussanneen 1.-4. kierrosta. Muutamat, joilla on kestänyt kauemmin, nostavat kokonaiskeskiarvoa ja nopeasti laskemalla tuon listan mukaan plussaukseen näyttäisi kestävän pikkasen vajaa 6. kiertoa.
 
  • Tykkää
Reactions: Kajo88
@Kajo88 Tuommoset jutut on kyllä masentavia. Ihan kuin sitä tosiaan voisi päättää itse. Ja syyllistetään vielä siitä, jos lapsi saa syntymäpäivänsä loppuvuodelle, kun alkuvuodesta syntyvät pärjäisivät elämässä paremmin... pitäisikö tässä siis nyt odotella sinne ensi touko-kesäkuuhun, että saatais aikaan parempia lapsia? Lasta ei selkeästi voi koskaan tehdä oikein, aina on joku vinkumassa jostain aiheesta.

ON: Täällä yk5, dpo3 menossa ja koko raskaus, vauva ja perhe-elämä tuntuu kaukaiselta haaveelta, jonka toteutumiseen ei tällä hetkellä riitä usko. Heinä-elokuussa sitä suunnitteli kaikki lastenhuoneet jo valmiiksi ja osti bio-oilia estämään raskausarpia. Kylläpä sitä ihminen olikin sinisilmäinen ääliö. :ROFLMAO:
 
  • Tykkää
Reactions: Kajo88
Ohhoh, täällä odotellaan kovaa jo ovulaatiota. On tosin järkyttävät oireet nyt jostain syystä muutenkin.. Heikotusta, päänsärkyä, huimausta, oksettaa. Raskausoireita ilman raskautta? :D On pää niin täynnä ajatuksia, että pursuaa pian korvista. Kokoajan enemmän varmistuu olo siitä, että haluan raskautta niin kovaa! ..eli käytännössä luon vain paineita itselleni. Työkaverikin muistutti jälleen, että stressi pois ja rennosti vaan. Tänään vasta kp 5, vielä 10 päivää oletettuun ovulaatioon!
 

Yhteistyössä