Ennustusta: Esitä yksi kysymys ja nostan yhden kortin.

  • Viestiketjun aloittaja moon
  • Ensimmäinen viesti
miltä näyttää mun työnsaanti mahikset, sitten kun se on ajankohtaista...ja koska on ajankohtaista :D ...kiitos... :wave:

ja toiseksi haluaisin tietää miehen "sairaudesta" uusiutuuko vai joko nyt oli viimeinen kerta kun leikattiin?

kiitoksia kovasti... :wave:
 
Alkuperäinen kirjoittaja äitiliini:
millanen on mun lähitulevaisuus?
Valoisa, saat kaiken kasvamaan ja kukoistamaan. Elämäniloa ja uudistusta on tulossa. Uusia suhteita, mahdollisesti ystäviä. Oletko opiskelija? Jos olet, tämän saat päätökseen tai sitten sinulla kesken oleva"hanke" valmistuu.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
minkàlaisia suuria muutoksia tulossa elàmààni loppuvuoteen mennessà? (olikohan liian vaikea? :) )
Oletko harkinnut muuttoa? Tälläinen näyttäisi olevan mahdollista tai sitten matkustat jonnekin. Tämä kortti kertoo muutoksista, liikkumisesta ja matkustamisesta.
 
Alkuperäinen kirjoittaja säde83:
Saammeko vielä neljännen lapsen ja miten pian?
Tässä näen mutkia ja jostain syystä kortti kehoittaa sinua tätä miettimään. Koska itse vastaat seurauksista. Sinun pitää punnita asiasta kaikki puolet ja sitten tehdä vasta päätökset. Viisasta varovaisuutta kortti kehoittaa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kasa:
Toipuuko pikkuveljeni? :'(
Jostain syystä haluan tähän vastata heti :hug:

En tiedä mikä veljelläsi on. Mutta kortti kertoo suotuisasta hetkestä astua muutoksen tielle. On aika aloittaa uusi elämänvaihe.Tämä kertoo oppimisesta ja onko veljelläsi sattunut jotain, että hänen pitää opetella jotain asioita uudestaan?
Näkisin tähän asiaan tulevan muutos ja tämä käänne tapahtuu erityisesti veljesi asenteesta.Uudet ajatukset kypsyvät seurauksena koetuista vaikeuksista.Hän saattaa joutua uhraamaan jotain, jotta saa päämääränsä.
Hyvin positiivinen kortti kaikenkaikkiaan :hug:
 
Alkuperäinen kirjoittaja elina9:
Saanko hyvän työpaikan, jossa saan tarpeeksi palkkaa ja onko työpaikka hyvä (=viihtyisä, kivat työkaverit, ei liikaa töitä= joka päivä 10 tuntia)? Millä aikavälillä tämä toteutuu?
Ei noussut kovin positiivinen kortti. Näen muutoksia, mutta tämä muutos raivaa jotain vanhaa ensin tieltä. Ehkä tämä työ ei tule olemaan sinulle mieluinen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja myy:
parisuhde kriisissä...pitäisikö aloittaa oma uusi elämä. Mitä näet?
Kortti kehoittaa pysähtymään ja miettimään asiaan kunnolla.Mieti, mitä sinulta vielä puuttuu laajemman kokonaisuuden ymmärtämiseksi.Näen, että tässä tulette saamaan ammatillista apua tai hyvin viisaita neuvoja.
 

Yhteistyössä