Brio Double wave -tupalarattaat

Hei, sinä joka olet ostanut Brion uusimmat Double wave-tuplarattaat, millaiset ne on käytössä?

Onko kääntöaisan käyttö helppoa? Liikkeessä se ainakin vaikutti hieman työläältä...

Itselläni olisi tuplien osto tässä edessä, ikäeroa tulee n. 1v 3kk.
Twinettejäkin katsoin, mutta tässä uusimmassa mallissa olisi leveämmät makuutilat ja teleskooppiaisa.

Kertokaapa kokemuksistanne....
 
Kävin kanssa kattoo noita Brioja, ikäeroksi tulee 1v2kk, mutta petyin tosi pahasti. Kovaa koppaa ei saa mahtumaan mikä suojaisi enempi vauvaa ja oisi kesävauvalle viileempi minusta. Tuntui kyllä todella onnettomilta. Toki tuo DoubleWave "sai paremmat pisteet" kuin Twinette jonka selkätuetkin tuntui kuin joltain lastulevyiltä nihkeillä suojauksilla (tietty odottaa enempi kun tottunut yksösiin joissa kunnon sivusuojat ja lapsella tilaa. Jotenkin tuntui kun testasimme noita molempia Brioja esikoisemme kanssa joka on todellinen kirppu että tila oli jo nyt hänelle liian pieni! Miten sitten talvella toppatamineissa? Myös kasausmekanismi aikas kehnon oloinen ja hankala käyttää verrattuna esim Emmaljungien helppoon vetomekanismiin.

Käytiin katsomassa myös Oria ja ne oli todella paljon paremmat! Oli enempi tilaa, taittuvat helposti kasaan, ei siihenkään kovaa koppaa saa mutta tilavammilta tuntuivat. Kankaat uusissa Orissa on vähän hassut kun ne on sellasta kiiltäväpintasta että ois helpompi pyyhkiä joten niiden tottumiseen menee varmaan hetki aikaa mutta niihin mitä tod näk päädytään. Onpahan tosi hyvin suojattu kun kankaat paksummat ja jotenkin muutenkin niistä tuli laadukkaamman oloinen fiilis kaikkine säätöineen yms. Niissä esim portaaton selkänojan säätö joka tosi hyvä pienille istujille että saa varmasti yksilöllisesti tukemaan selkää!

Tämä meijän näkemys, Brioja ei meille tule!
 
Meillä taas ihan päinvastainen kokemus! Oran selkänojien (ja jalkatukien) säätö osoittautui niin ylivoimaisen vaikeaksi, että korjauksienkaan jälkeen ei toiminut. Peruimme kaupat ja ostimme Double Wavet, johon siis samaan hintaan saimme heittoaisan! Ihanan kevyet ovat työntää ja isompi tavarakori kuin Oran vaunuissa. Kankaat ovat todella ihanan oloiset ja kyllä meillä ainakin pehmeä kantokoppa mahtuu vaunuihin. Suosittelen Double Wavea!
 
tuore omistaja
Onkohan tuo briioa haukkunut ja emmaljungaa kehunut taas yksi emmaljunga myyjä kun paljon tänne kirjoittelevat? Tuntui niin hullulta nuo jutut kun meilläkin on ihan päinvastaisia kokemuksia.

Meillä on Double Wawet olleet käytössä kohta 2 kuukautta. Pehmeä kantokoppa mikä toimii myöhemmin lämpöpussina, mahtuu täysin ongelmitta vaunuun. Teleskooppiaisa on huippu! Rattaat on paljon kevyemmät työntää kuin ykkösten rattaat, nämä kulkee kuin itsestään! =)

Heittoaisa toimii ihan moitteettomasti, onhan se erilainen "heittää" kun on leveämpi mutta ei olla sitä kyllä juurikaan tarvittu. En sitä oo tarvinnut ykkösten rattaissa sen enempää.

Kasausmekanismi on erilainen mitä Twinetteissä ja meillä se oli alkuun jäykkä (niinkun yleensä heittoaisoissa onkin) mutta helppo käyttää kun oppii. Rattaat menee ihanan pieneen pakettiin tuplarattaiksi, mahtuu farmarin takatilaan sellaisenaan.

Meillä on myös Twinetteistä kokemusta ja olisin kyl uskaltanut ottaa uudestaan nekin, tykkäsin niistä aivan hirveästi!!! Tykkään enemmän siitä että ratas on siro, eikä mikään ylileveä hyökkäysvaunu missä lapset saa istua väljästi vaikka eivät tilaa tarvitsekaan.
Twinetten istuinosat olivat talvikäytössä aika käypäiset, eikä toppavaatteissa paljoa tilaa jäänyt mutta se oli suuri plussa! Lapsilla oli paljon lämpimämpi kylki kyljessä. =)

Meidän käyttökokemus Double Wawesta on siis lyhyt mutta kaikin puolin positiivinen. :flower:
 
aika hassusti tossa vuos viestien välillä :D
Mut me ostettiin noi viime syksynä ja ollu kyl hyvät. Ihan tosi kevyet työntää vaik molemmat kyydissä. Nyt olis kuitenkin myynnissä kun ei tuplia enää tarvita kun vanhempi jo itekseen kävelee paljon eikä halua istua. Ja toisekseen alkaa oleen aika ahtaat vanhemmalle lapselle kunon niin pitkä ikäsekseen niin kuomu ottaa kiinni. Jos joku kiinnostunu rattaista niin laittaapi yytä. olisko värikoodi 235 ja takuuta jäljellä yli vuosi =)
 

Yhteistyössä