Kokemuksia Brio Double Wave

Haluaisin kokemuksia Brion Double Wave rattaista kaksosille. Erityisesti askarruttaa niiden sisäleveys ja sen riittävyys.

Myös vertailuja esim Oran tai Emmaljungan vastaaviin rattaisiin olisi kiva saada.
 
ei ole käytännön kokemusta moisista, mutta vertailin kaupassa brioja ja emmaljungia, kun hankin tuplat sisaruksille. Brion laatu oli huomattavan paljon huonompi, mitä kuvittelin. olin aikonut briot ostaa, mutta kankaat oli ohuet ja huonot, kuomu repsotti kaupassa jo valmiina, ei meinannut pysyä ylhäällä. Emmaljungien laadusta maksoin mielelläni, ostin twin city crossit, ovat tosi tukevat, mutta kevyet ja ketterät, mahtuu kaikista ovista ihan helposti. ja mahtuu myös hyvin autoon. emmljungia voin kyllä suositella!!!
 
double wavet
Meillä double wavet sisarusrattaina ja todettakoon, että näin toppapukuaikaan varmasti soveliaammat kaksosille kuin sisaruksille. Nimittäin isomman istuessa ja pienemmän nukkuessa hankaluutena on se, että nuoremmalla meinaa olla hivenen ahdasta nyt toppavaatteisiin ja äp:n makuupussiin puettuna (kantokassi ei enää käytössä), mutta jos molemmat selkänojat ovat alhaalla, tilaa kyllä riittää. Sisarusrattaina varmasti kesäaikaan parhaimmillaan. Ovat muuten todella kevyet pelit työntää ja ainakin meillä on pidetty niistä todella paljon. Suosittelen!
 
Kummastelen tota väitettä Briion ja Emmaljungan kankaiden erosta. Meillä on kalliit Emmaljungat vm. 2005 ja Briion DoubleWave-tuplarattaat vm. 2006 ja kankaat on tosiaan ihan eri luokkaa, Briion eduksi. Brion kankaat hylkii tosi hyvin likaa ja pyyhkäisemällä lähtee puhtaaksi, Emmaljungan kankaat alkoi jo uutena työntää nukkaa läpi ja meni epäsiistiksi. Käytiin liikkeessäkin sen takia mutta sanoivat että uutuuttaan tekee noin. No eipä loppunut.
Tutustuttiin myös Emmaljungan kaksostenrattaisiin ja niissä mua häiritsi kun kuomu oli koko ajan jotenki edessä. En ymmärrä miten ne vois mennä kovin pitkään eri ikäisillä sisaruksilla.

Meidän tuplarattaat on kevyemmät ja paremmat työntää kuin Emmaljungan ykkösten vaunut. Ollaan kyllä niistäkin ihan tykätty mutta enemmän näistä tuplista.

Tykkään että nää tuplat menee helposti pakettiin, työntö suunnan saa käännettyä vauhdissa ja kankaat ei säikähdä kosteutta vaik ei ois sadehuppua käden ulottuvilla. Ja ennen kaikkee kevyet työntää loskassa ja hiekassa.
 

Yhteistyössä