Apuja tarvitsevat vauvakuumeiset vol 2

Nallekarkki Terolut ja lugesteron on periaatteessa sama lääke eli molempia käytetään jos menkat ovat kadoksissa tai epäsäännölliset. Lugesteron on tietääkseni hiukan "vahvempaa kamaa". Itse olen käyttänyt terolutia. Uskoisin, että lääkäri määräisi sulle ekaksi joko terot tai luget kp 15-24 ja kehottaisi testaamaan ovista. Jos tosiaan kävis niin, että sulla on myöhäinen ovulaatio ja söisit terot noilla kp:llä niin ovulaatio voisi estyä kokonaan. Toisaalta, monille määrätään clomitkin tommoiseen tilanteeseen. Vaikea sanoa varmaksi. Oletko koittanut tikuttaa ovista? Sitä varmasti kannattais ihan ekana koittaa. Mut jos ovisplussaa ei tule tai se on kovin myöhäinen niin voisithan varailla gynelle ajan ja käydä selvittämässä tilannetta.

Siffis Sepä se on noissa tutkimuksissa ja hoidoissa, että joutuu odottamaan tosi pitkiä aikaja. Varsinkin jos on julkisella puolella. Meilläkin meni useampi kuukausi ennenkuin alkoi tapahtumaan, kun oltiin julkisella puolella hoidoissa. Odottavan aika on pitkä ja piinallinen!

toive Tsemppiä peittojen heilutteluun! :D Meillä ei kyllä onnistuis moinen, että aamulla laitettais kello herättämään touhuilua varten.
 
11.2.2010 TORSTAI




HAAVEISSA ESIKOINEN



Markke..................yk 5.......Terot.........................KP 69/27-28
nasu-80................yk 9.........................................KP 53/27-33
Nyynyy..................yk 13.....Clomit........................KP 42/30-32
Silent whisper.......yk 12.....IVF:n odotus..............KP 37/30
Ansku-82...............yk 14.....IVF:n odotus.............KP 31/30(33)
Hlemmur................yk 6.......Terot..........................KP 28/
yrittäjä83..............yk...........Lugesteron................KP 24/28
Mahdotontako.......yk..........Clomit...(1. yht)..........KP 20/29
wannabemama.....yk 14.....Terot..........................KP 12/30-46
Santtuli.................yk 2,5v...Puregon, Pregnyl.......KP 11/30
Siffis......................yk 10.......................................KP 10/30
Miuku84................yk 8........Vyöhyket, Homeop....KP 2/27-28
kipinäkenkä.........................Clomit, metut............KP 1/28
Miisaliini.................yk 5.......Fremarit, IUI
enkuliini.................yk 1v....



HAAVEISSA TOINEN



Emma2..........yk 7....................terot.....................KP 44/27-36
Toive81..........yk 6...................clomit....................KP 15/27-30
Calypso.........yli vuosi..............clomit....................KP 11/29
minime...........yk 1....................terot.....................KP 7/30
Nallekarkki.....yk 2.................................................KP 4/
vaahtokarkkiunelma...yk8........clomit....................KP 1/
Diinu............. .yk



HAAVEISSA KOLMAS



Ella-83..........vyöhyketerapia, homeopatia...............KP 21/24-61
memmiliini...........yk 13......Clomit.............................KP 7/27-40



TAUSTALLA
kipinäkenkä




PLUSSANNEET :heart:

2009

Lokakuu: Jeyn yk 10

Marraskuu: kipinäkenkä yk 5 (km), Laura-vm86 yk 8, ärrieri yk 3, Jonetta yk 4, neitim yk 10-11

Joulukuu: Sartsa83 yk 23, titityy80 yk 8

2010

Tammikuu: Ilona G (yk 2 Fermar pregnyl),



_____________________________________________________
Päivittämiseen tarvitaan LAINAA-näppäintä sen jälkeen poistellaan viime päivttäjän nimi alusta ja guote lopusta.







 
Päivittelin huomisen. Jos mulla huomennakin lämpä ylempänä, voisin vihdoin uskaltaa uskoa oviksen olleen. Sitä ei tahdo enää niin uskoa kun on aikaa mennyt ja ovuloimatomia kiertoja ollut. Mutta oireet ja testit ja nyt lämmönnousu kyllä kertoisi siitä, että ovispäivä oli kp 18.. :whistle:
 
Hellou emännät!
Tää täällä kävi lekurissa ja sai "ajan" katetriablaatioon keväälle. Ei sitten lekurin mukaan passais poksahtaa paksuksi ennen sitä, mutta vastakysymyksenä heitin että olisko siitä mun terveydelle haittaa ja hän epäili että ei... Joten ei kumeja tai nappeja tähän osoitteeseen ja hulluntuurilla mennään. Tää kierto on menty minimipeitonheilutteluilla ihan vaan ton lekurikäynninkin takia, josko se kuitenkin olis sanonu että EI MISSÄÄN NIMESSÄ PAKSUKSI.

Kyllä tähänkin kuuhun on pari lähes otollista peitonheilutusta osunu tiettyihin aikoihin, mutta lähes täysin mahdottomana sitä tärppiä pidän kun ei oo noita lugeja käytössä yms. Aika näyttää :) Nyt aloitin taas kuntoilun piiiiitkän tauon jälkeen ja paikat on ihan järkyn kipeet. Väsyttää ihan vietävästi eikä mikään luista :) Sellasta se vaan on... terveellinen elämäntapa.

Mies on lähdössä jälleen isänsä kanssa saksaan hakemaan autoa ja tuo hondan civicci olis vaihtumassa miehen toiveesta farmariksi :LOL: Kattelin olan takaa kun se autoja bongaili ja kettuilin jotta tuokin auto on vaihdossa ennen kun tää emäntä on edes paksuna.

Näin kun tuli muita ongelmia elämään taas enempi niin ei yrittäminenkään oo ollu paljoo päässä pyörimässä. Eilen näin kolmannella kuulla olevan tutun jonka maha oli jo VALTAVA. Väitti että oli ilmavaivoja mutta tuollainen perus langanlaiha tytsy näytti siltä että väintään viidettä kuuta mennään jo... Eikä mulla ollu mitään tuskia siitäkään... toisaalta hänellä eka tulossa ja ikää 10v enempi kun mulla, joten kyllä sitä ehtii sitten myöhemmin tämäkin emäntä.

Tsemppiä meille kaikille ja yritetääs nyt täyttää tota tän vuoden onnistuneiden listaa jookosta :)
 
Miuku84:Voi kurja :( Kovasti tsemppiä ja puhtia uuteen kiertoon!

Ella-83:Kiitos päivityksestä! :wave: Miltäs tän aamun lämmöt näytti? Saitteko ajoitettua jumppaa oviksen yhteyteen? ;)

yrittäjä83:Ihanan positiivinen asenne sulla! :heart: Mä toivon kovasti teille sitä luomuplussaa. Mites jos ei tule, niin kuinka kauan tarttee varoa toimenpiteen jälkeen ettei raskaudu vai onko sillä sen jälkeen väliä? :eek:

ON:Tää nainen on aivan loppu "jumpista"!Miettisin vain, että ovistesti kunnon plus siis iltapäivällä KP13.Pupuiltiin sitten sinä iltana (elikkäs edellisiltana), eilen aamulla ja illalla. Oiskohan vielä tänä aamunakin pitänyt vai kandeisko vielä "varmistella" tänä iltana. Eilen tosiaan alamasu kipuili ihan kunnolla ja oikeaa munista vihloi tosi kovaa. Kaikki tämä tapahtui alkuillasta ja tuntemuksia oli puoleenyöhön. Jumppa ajoittui illasta klo22 kieppeillä. Luulisi, että tällä saldolla olisi sitten edes joitain simppoja kytiksellä :D On tainnut tulla vähän liiankin usein jumpattua, mutta eipä ole tuonut tulosta niissäkään kierroissa joissa mentiin joka toinen päivä taktiikalla :) Ja esikoinen kun tärppäsi niin ei ainakaan silloin ollut haitaa aktiivisesta peiton heilutuksesta ;)

Hei, kuinka kauan teillä ovis oireilee? :attn: Vai voiko mniksen irrottuakin vielä tuntua jomotuksia ja sun muita....?
 
Ovista tikutin aiemmalla yrityksellä (esikko) ja se oli todella myöhäinen. Nyt vaikka pitikin olla TJOT niin varasin jo lääkärille ajan jos käy niin että luonnollisia menkkoja ei tule tai vauvaa ei kuulu. Kestää siinä aikansa päästä gynelle tarkempaan syyniin jne. PCOS on ns. diagnosoitu, tai ainakin 3 eri gyneä on sitä "vahvasti epäilleet" kaikkien oireiden ja ultraäänen puolesta (munasarjat tosi rakkulaiset). Kun iski ihan hillitön vauvakuume nyt kun mieskin enemmän innostui lapsesta :)
 
Hello Ladies! Mä oon ihan sänkykamaa... Kävin ottaan sikainfluenssa piikin ja nyt väsyttää sit ihan saakelin paljo... Ei oo vielä kuumeinen olo tai mitään mut väsyttään alko n. puoli tuntia piikin oton jälkeen ja muut työkaverit valittelee samaa. Onneksi kohta on viikonloppu.

Tsemppiä teille oviskautta elävät. Toivotaan, et tärppi käy! :heart:
 
Päivitin Miuku84:n ja vaahtokarkkiunelman kp:t. Toive81, juu kyllä lämmöt taas pikkasen nousi ja FF sanoo myös että ovispäivä oli kp 18. Edeltävänä päivänä jumppa jäi touhutippa-asteelle mutta ovispäivänä loppuun asti ja sitten makoilin vielä jalat kattoa kohden :D Mietityttää vaan että jumppa oli illalla, jos munis oli irronnut jo päivällä niin mitkä mahkut sitten enää..

Toive, kysyit ovisoireista niin mulla nyt tässä kierrossa nippaili 5 päivää peräkkäin ja oviksen jälkeen tuntemus muuttunut erilaiseksi, eikä sitä samalla lailla tunnekaan. Oviksen jälkeiset tuntemukset johtuvat keltarauhasesta.Siksi sanotaankin, ettei ovista voi nippailuista päätellä kun ensin on kasvunippailut ja lopussa keltarauhasnippailut.
-- Väitän kuitenkin erottavani nuo. Ennen ovista mulla on mielestäni teräviä pistäviä nipistyksiä kun taas loppukierrosta tunnen tylppiä, lievempiä jomotuksia.
 
Moi! Täällähän on bongailtu ja hyödynnetty oviksia oikein urakalla, Ella-83 teilläkin kuulostaa olleen ajoitus mitä parhain, kun jumppailitte ovispäivänä :)

ON: Mä kävin tänään (kp 11) follikkeliultrassa. Clomien voimin on kasvanut 2 johtofollikkelia, molemmat kooltaan n. 16 mm. Viimeistään ensi viikon alussa pitäis ovistestin muuttua positiiviseksi - jos ei, tuikkaan pregnylin munasolujen irrottamiseksi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Ansku-82:
Hello Ladies! Mä oon ihan sänkykamaa... Kävin ottaan sikainfluenssa piikin ja nyt väsyttää sit ihan saakelin paljo... Ei oo vielä kuumeinen olo tai mitään mut väsyttään alko n. puoli tuntia piikin oton jälkeen ja muut työkaverit valittelee samaa. Onneksi kohta on viikonloppu.
Minäkin kävin hakemassa aamulla sikapiikin mutta ei ole muuta vaivaa kuin kipeä käsivarsi. Saa nähdä jatkuuko huomenna vielä samalla linjalla vai tuleeko jotain muuta kivaa sivuoiretta.

Odottelen tässä teroluteilla pakotetun tädin tuloa tänä viikonloppuna, ja ensi viikolla alkaakin sitten elämäni ensimmäinen clomikuuri. Jännää :saint:
 
12.2.2010 PERJANTAI




HAAVEISSA ESIKOINEN



Markke..................yk 5.......Terot.........................KP 70/27-28
nasu-80................yk 9.........................................KP 54/27-33
Nyynyy..................yk 13.....Clomit........................KP 43/30-32
Silent whisper.......yk 12.....IVF:n odotus..............KP 38/30
AaVee...............yk 14.....IVF:n odotus.............KP 32/30(33)
Hlemmur................yk 6.......Terot..........................KP 29/
yrittäjä83..............yk...........Lugesteron................KP 25/28
Mahdotontako.......yk..........Clomit...(1. yht)..........KP 21/29
wannabemama.....yk 14.....Terot..........................KP 13/30-46
Santtuli.................yk 2,5v...Puregon, Pregnyl.......KP 12/30
Siffis......................yk 10.......................................KP 11/30
Miuku84................yk 8........Vyöhyket, Homeop....KP 3/27-28
Miisaliini.................yk 5.......Fremarit, IUI
enkuliini.................yk 1v....



HAAVEISSA TOINEN



Emma2..........yk 7....................terot.....................KP 45/27-36
Toive81..........yk 6...................clomit....................KP 16/27-30
Calypso.........yli vuosi..............clomit....................KP 12/29
minime...........yk 1....................terot.....................KP 8/30
Nallekarkki.....yk 2.................................................KP 5/
vaahtokarkkiunelma...yk8........clomit....................KP 2/
Diinu............. .yk



HAAVEISSA KOLMAS



Ella-83..........vyöhyketerapia, homeopatia...............KP 22/24-61
memmiliini...........yk 13......Clomit.............................KP 8/27-40



TAUSTALLA
kipinäkenkä




PLUSSANNEET :heart:

2009

Lokakuu: Jeyn yk 10

Marraskuu: kipinäkenkä yk 5 (km), Laura-vm86 yk 8, ärrieri yk 3, Jonetta yk 4, neitim yk 10-11

Joulukuu: Sartsa83 yk 23, titityy80 yk 8

2010

Tammikuu: Ilona G (yk 2 Fermar pregnyl),



_____________________________________________________
Päivittämiseen tarvitaan LAINAA-näppäintä sen jälkeen poistellaan viime päivttäjän nimi alusta ja guote lopusta.









 
dpo4: väsyttää, nännit aristaa ja finniä puskee leukaan. Tyypillistä. Alaselkää jomottelee myös, ei kiva.. Yllättävän rento olo mulla nyt on tähän kiertoon ollut ja varmaan silläkin on vaikutusta kun en ekoihin 14 päivään edes uskonut ovuloivani tähän kiertoon, varsinkaan ennen kp 20-25. Mutta niinpäs sitten kp 15-18 tehdyt ovistestit ja yms. oireet näyttivät oviksen olleen kp 18.
 
Menkat ohi ja nyt alkaa jännäily että pysyykö kierto normaalina. Tai edes epänormaalina. Toivon kovasti että edes kuukautiset tulisi. Olis jotain toivoa... Eka yrityskerta menossa niin en ole ladannut mitään toiveita vielä lähikuukausille... paitsi että kierto toimisi ilman lääkkeitä.
 
Miukulle tsemppiä uuteen kiertoon :hug:

Toive te ootte kyllä ainakin tehokkaasti hyödyntäny oviksen :D toivotaan että tärppää =) !
Noi ovistuntemukset on mulle vielä melko uusia, kun en ennen lääkkeitä oo juuri ovuloinut..
Eilen ja tänään oonkin kuulostellu kroppaani kun on nippaillut ja välillä kunnolla vihlassu vas. munista, että josko ehkä olis merkkejä oviksesta, hope so :D Suuria odotuksia ei kyllä tälle kierrolle oo, kun ei ole lääkkeitäkään nyt käytössä...

Plussatuulia kaikille tasapuolisesti +++ :whistle:
 
Jee! Kp1/30(33) ja (toivottavasti viimeinen) yk15 alkoi tänä aamuna! Puolitoista viikkoa vielä sumutteluja täydellä teholla ja sitten alkaa piikitys ja ultra rumba. Sitten koittaakin se kaikkeist odotetuin eli punktio ja siirto!
 
13.2.2010 LAUANTAI




HAAVEISSA ESIKOINEN



Markke..................yk 5.......Terot.........................KP 71/27-28
nasu-80................yk 9.........................................KP 55/27-33
Nyynyy..................yk 13.....Clomit........................KP 44/30-32
Hlemmur................yk 6.......Terot..........................KP 30/
yrittäjä83..............yk...........Lugesteron................KP 26/28
Mahdotontako.......yk..........Clomit...(1. yht)..........KP 21/29
wannabemama.....yk 14.....Terot..........................KP 14/30-46
Santtuli.................yk 2,5v...Puregon, Pregnyl.......KP 13/30
Siffis......................yk 10.......................................KP 12/30
Silent whisper.......yk 13.....IVF/ICSI......................KP 5/30
Miuku84................yk 8........Vyöhyket, Homeop....KP 4/27-28
AaVee...............yk 15.....IVF:n odotus..................KP 2/30(33)
kipinäkenkä.......................Clomit, Metut..............KP 1/28
Miisaliini.................yk 5.......Fremarit, IUI
enkuliini.................yk 1v....



HAAVEISSA TOINEN



Emma2..........yk 7....................terot.....................KP 46/27-36
Toive81..........yk 6...................clomit....................KP 17/27-30
Calypso.........yli vuosi..............clomit....................KP 13/29
minime...........yk 1....................terot.....................KP 9/30
Nallekarkki.....yk 2.................................................KP 6/
vaahtokarkkiunelma...yk8........clomit....................KP 3/
Diinu............. .yk



HAAVEISSA KOLMAS



Ella-83..........vyöhyketerapia, homeopatia...............KP 23/24-61
memmiliini...........yk 13......Clomit.............................KP 9/27-40



TAUSTALLA
kipinäkenkä




PLUSSANNEET :heart:

2009

Lokakuu: Jeyn yk 10

Marraskuu: kipinäkenkä yk 5 (km), Laura-vm86 yk 8, ärrieri yk 3, Jonetta yk 4, neitim yk 10-11

Joulukuu: Sartsa83 yk 23, titityy80 yk 8

2010

Tammikuu: Ilona G (yk 2 Fermar pregnyl),



_____________________________________________________
Päivittämiseen tarvitaan LAINAA-näppäintä sen jälkeen poistellaan viime päivttäjän nimi alusta ja guote lopusta.



 
Heippa pitkästä aikaa :wave:

Täällä on kp 5 menossa ja piikitykset aloitettu torstaina. Mulle voi päivittää yk 13 ja apukeinoiksi IVF/ICSI. Kiitoksia =)

Olen nyt pistänyt iltaisin 125 yksikkköä puregonia ja maanantaina ensimmäinen folliultra. Täytyy toivoa että tuolla kasvaa paljon muniksia, tavoitteena on kuulemma 5-10 hyvää yksilöä :)

Miuku84 - sorit menkoista :hug: toivotaan että jää viimeiseksi seuraavaan 10 kuukauteen!

Aavee - mulla nousi kuume sikapiikin jälkeen, eli tiedän tunteen :snotty: tsemppiä vielä viimeisen viikon sumutteluun!

Toiveella on sitten piinaviikot menossa. Ovis ainakin hyvin hyödynnetty, eli nyt peukut ja varpaat pystyssä että tuottaa toivotun tuloksen :heart:

Ellalle myös tsemppiä piinaviikkoihin :)

Kaikille muille myös ovistuulia ja plussatuulia ja kaikkea hyvää
+++ :whistle:
 

Yhteistyössä