Antakaa mulle esimerkki 1200 kcal / vrk ruokavaliosta?

  • Viestiketjun aloittaja "anna"
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kannattaa miettiä onko se 1200 kcal päivässä ja ruokavalio semmoinen, että haluat noudattaa sitä loppuelämän. Muuten kilot tulee rytinällä takaisin ja laihduttaminen vain lihottaa. Kalorimäärä on tosi pieni. Ennemmin syö 1500kcal ja liiku päivittäin. Sekin on vähän ja nälkä tulee olemaan.

Kilojen takaisin tulo riippuu syödyn kalorien määrästä. jos ne eivät ylity kulutetun määrää niin ei liho vaikka jättääkin 1200kcal ruokavalion. MUTTA JOS PALAA entiseen mättöön yli 2000 keskimäärin (naisilla hiukan matalampi jopa) niin varmasti alkaa kertyä. Ja lisäksi jättää liikunnan pois tai vähentää sitä suhteessa saamaansa uuteen kalori määrään.

PELKÄLLÄ 1200 KCAL RUOKAVALION POIS JÄTTÄMISELLÄ EI SIIS LIHO!

Jos elimistö on käynyt ns säästöliekillä ja oppinut tuohon 1200kcal määrään pidemmällä ajalla on syytä nostaa kalorien määrää pikkuhiljaa ja pitää huoli ettei ylitä oman ikäisen/kokoisen/sukupuolen ns normaalia kalorin tarvetta.

kokeile 1200 muutama viikko ja jatka 1500. katso kuinka toimii ja jatka sen mukaisesti. Nesteet tulee ja menee vaikuttaen nopeastikin hetkelliseen painoon. Naisilla kuukautiskierto vaikuttaa hormonaalisesti nesteen kertymiseen. joten laihduttamisen aloitusta kannattaa miettiä oman kiertonsa mukaisesti...
 

Yhteistyössä