Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onko kellään vinkata ig-tilejä joissa on enemmän klippejä tän päivän keikalta. Tartten nähdä K:ta vähän enemmän. Himosfestarin insta selkeesti yrittää olla salamyhkäisiä K:n hiusten kanssa, kun niitten stooreissa K vaan vilahtaa nopeasti ja sit kuvataan vuoronperään ennemin yleisöä, sen crewta tai tanssijoita.
 
vierailija
Minä en tykkää tästä vaaleasta tai no en tiedä millainen olisi otsatukalla, mutta ei kiitos toivottavasti ei ole kauaa
Liityn tähän vähemmistöön. En tykkää. Tosin toivon ja uskon, että tää on vain väliaikainen ratkaisu ja musta potta tulee taas pian takaisin. En kyllä tykännyt niistä blondatuista kulmakarvoistakaan Ruoskan videossa. Paras K mulle on se musta pottatukka, ei voi mitään.
 
vierailija
Mitä tarkoittaa, että värjäys on kesken? Miksi sitä ei tehdä kerralla loppuun.
Jos haluaa muuttua mustasta blondiksi tai vaikka punaiseksi, joutuu tekemään värinpoistoja, kunnes se tukka on sellainen, että siihen saadaan haluttu väri. Mitä pidempään tukkaa on värjätty mustaksi, sitä useamman värinpoiston se voi vaatia. Kärtsän tyvessa on se oma vaalea juurikasvu, joten se on jo vaalentunut todella blondiksi värinpoistoissa, mutta muu tukka on oranssi, koska väriä ei ole vielä saatu riittävästi poistettua. En tiedä montako värinpoistoa voi tehdä yhdellä kampaajakäynnillä, mutta Kärtsän tukasta päätellen tarttee ainakin toisen käynnin vielä ennen kuin voivat värjätä sen lopullisen uuden sävyn.
 
vierailija
Mitä tarkoittaa, että värjäys on kesken? Miksi sitä ei tehdä kerralla loppuun.
Koska käytettävissä olevat kemikaalit ovat rajoittuneita siinä mitä ne voi kerralla tehdä, ne ei ole taikamaaleja, ja jotkut tomenpiteet on todella kuluttavia hiuksille. Vaaleat hiukset voi usein värjätä kerralla mihin tahansa väriin, mutta tummia hiuksia ei, ne pitää ensin vaalentaa. Ja mustilla hiuksilla pelkkä vaalennus pitää tehdä useaan otteeseen. Tässä hyvä tietosivu asiasta: https://blackouthair.fi/blog/hiusten-vaalennus-mahdollisimman-vahaisilla-vaurioilla/

"Värinpoisto on pitkäkestoisempi prosessi kuin luulet. Mitä tummempi tai käsitellympi lähtökohta on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä värinpoistoja tarvitaan useampia.

Yleinen harhaluulo syntyy ennen- ja jälkeen -kuvista, joissa helposti ajatellaan täydellisen värimuutoksen tapahtuneen yhdellä kampaamokäynnillä. Harvemmin näet kuvia prosessien välissä tehdyistä tapahtumista, joissa värjäyskertojen värikirjo voi olla dramaattinen ennen lopullista sävytavoitetta."

"Mustista ja tummista hiuksista vaalennus kulkee punaisen kautta oranssiksi ja sieltä keltaisesta vaaleaan.Nämä lämpimät pigmentit nousevat esiin jokaisessa vaalennuksessa ja vaativat taittosävyn, jolla taitamme epätoivottuja vivahteita pois."

Kärtsä on jossain tuossa oranssi-kelta-vaaleassa vaiheessa nyt. Ei selkeästi ehditty saada valmiiksi ennen Juhannuslomia.
 
vierailija
On sekin aika hurja. Aika jännä muutos tässä vaiheessa kiertuetta .
Olen ihan varma, että tämä kaikki on tehty Trafikin musiikkivideota varten. Siinä on selkeästi joku tietty tyyli ja visio, joka toteutetaan vaikka hetkellisesti lookki olisi todella erilainen. Ja voi olla, että Kärtsä tykästyy uuteen tukkaan ja malli jää pidemmäksi aikaa. Hiusmallikin näyttää todennäköisesti erilaiselta, kun tukassa on oikea, tasainen sävy, koska nyt oranssi korostuu sivuilla hassusti.
 

Yhteistyössä