Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ja kun aika on tällainen, voidaan pieninkin ylimääräinen ja pidemmäksi venynyt halaus tulkita ihan miten vain. Muistanette varmaan, millaisen paskan Bojan sai niskaansa fanitytön kaverin (oliko näin, nyt en muista tarkkaan) postauksista ja vääristä väitteistä. Näiden on oltava todella varovaisia tekemisissään ja puheissaan, etteivät valheelliset syytökset lähde liikkeelle.
Jokohan fanit ovat lytäneet tiensä Kärtsän kotiovelle ja rappukäytävään Vantaalle? Dingo / Neumann oli aikanaan aivan lirissä rappukäytävään majoittuneiden fanityttöjen kanssa. Samoin Samu Haber Saksassa.
 
vierailija

Museo Leikki tallentaa kokoelmiinsa suomalaisen fanikulttuurin leikillisyyttä. Käärijä-ilmiö osoitti suomalaisten kapasiteetin heittäytyä sukupolvia yhdistävään yhteisölliseen leikkiin.

Haluaisitko, että - - - tekemäsi Käärijä-fanitaide (tai valokuva siitä) tallentuu myöhemmille sukupolville tai voi päätyä jopa aihetta käsittelevään näyttelyyn?
Kuuluuko leikillisyyteen myös fanficcit 😄?
 
vierailija
Minusta kuuluu, ne ovat aikuisten leikkiä. Tosin näyttely tulee olemaan kaikille sallittu, joten mitään k-18 juttuja sinne ei oteta. Ja ehkä harkitsisin semmoisten lähettämistäkin
Ehkä siellä pitäisi olla K18-osasto? Myös fan-artista löytyy paljon ihan hienoja kuvia, jotka ovat kyllä K18-osastoa 😄 Onkohan näyttelyn kokoaja ollenkaan tietoinen tällaisesta materiaalista?
 
vierailija
Ehkä siellä pitäisi olla K18-osasto? Myös fan-artista löytyy paljon ihan hienoja kuvia, jotka ovat kyllä K18-osastoa Onkohan näyttelyn kokoaja ollenkaan tietoinen tällaisesta materiaalista?

No, eipä sitä taida olla Kiasman Tom of Finland -näyttelyssäkään mitään ikärajoja. Sekin saattaa herkimpiä ja pienimpiä ahdistaa. Toki vanhemmat päättävät, mihin lapsensa vievät.
 
vierailija

Museo Leikki tallentaa kokoelmiinsa suomalaisen fanikulttuurin leikillisyyttä. Käärijä-ilmiö osoitti suomalaisten kapasiteetin heittäytyä sukupolvia yhdistävään yhteisölliseen leikkiin.

Haluaisitko, että - - - tekemäsi Käärijä-fanitaide (tai valokuva siitä) tallentuu myöhemmille sukupolville tai voi päätyä jopa aihetta käsittelevään näyttelyyn?
Siitä taita tulla k-18 näyttely 🤭
 
vierailija
Oon kyllä täysin B&K shippari, mutta voi taivas en saa tästä klipistä tarpeekseni ja erityisesti toi toka vika kuva. 🥰

 
Oon kyllä täysin B&K shippari, mutta voi taivas en saa tästä klipistä tarpeekseni ja erityisesti toi toka vika kuva.

Nää kaks on kyllä tosi söpöjä yhessä, pakko sanoa. Viime keikallakin nojailivat toisiinsa. Ehkä tässä on järki sumentunu, kun näkee kaikessa jotain kipinää. 😅
 
vierailija
Nää kaks on kyllä tosi söpöjä yhessä, pakko sanoa. Viime keikallakin nojailivat toisiinsa. Ehkä tässä on järki sumentunu, kun näkee kaikessa jotain kipinää.
Kyllä tässä kestoaivosumu ollut päällä viisuista lähtien ja pahenee vain. 😅😂

Joumuffinille antoisaa junamatkaa, kyllähän sun ficci bisnekset vaatii businessluokan. 😄
 
  • Tykkää
Reactions: aksu:3 ja Emma.1815
vierailija
Kiitos kaikille. :) Lentokoneella olin siis liikkeellä uuteen kotimaahan, Bojanistaniin (tämä ei siis ole Slovenia, mutta täälläkin asuu Bojan-nimisiä miehiä, niin päätin että kaikki sellaiset maat ovat Bojanistaneja). Että jos ei ole oikeaa Boitsua niin Bojaneita sentään riittää!

- Joymuffin
 
vierailija
Kiitos kaikille. Lentokoneella olin siis liikkeellä uuteen kotimaahan, Bojanistaniin (tämä ei siis ole Slovenia, mutta täälläkin asuu Bojan-nimisiä miehiä, niin päätin että kaikki sellaiset maat ovat Bojanistaneja). Että jos ei ole oikeaa Boitsua niin Bojaneita sentään riittää!

- Joymuffin
No totta tosiaan! 🙈😅 Nytkö se lopullinen muutto tapahtui? Kaikkea hyvää sinne Bojanistaniin. Kerrohan meille sitten miten elo siellä lähtee sujumaan ja onko Bojanistanissa yhtä komeita Bojaneja kuin heidän slovenialainen arkki-isänsä. 😁


Ihana koonti, jossa Bojan matkii K:n sanoja:

Tää oli kanssa aivan ihana 😍 Ja vaikka olen katsonut moneen kertaan tuon dinnerivideon(kin) niin B täälläollaan imitaatio oli mennyt multa ihan ohi. 😆

Onpa täällä hiljentynyt meno, mutta ehkä tää on vain tyyntä myrkyn edellä. Itsekin tunnustan, että olen viettänyt tavallista enemmän aikaa vauvan puolella. Kaipaan silti tämän palstan lämminhenkistä ja pohdiskelemaan keskustelua vaikka toki vauvan huumori onkin aika viihdyttävää, mutta ankeuttajat ei.

Nyt takas töihin.
Ailakki
 
vierailija
Se "huumori" on huonoa Vauvalla, pelkkää typerysmäistä läppää minusta! Onneksi kaikki sitä väsynyttä ja sisällötöntä läppää vääntävät siellä menivät siihen toiseen ketjuun.

Itsellä on ainakin niin, että kun tuli tietoa, että pojat tapaavat, niin mullaon paljon vähemmän tarvetta jankata ja jauhaa heistä :) Mikä on siis ihanaa ja vapauttavaa. Kaikkein ihaninta on tietenkin se, että saan nähdä heidät samalla lavalla ja se, että se, mitä heillä nähtiin keväällä ei ollut mitään feikkiä. Vaan he tosiaan haluavat tehdä tämänkin jutun yhdessä, mitä lavalla sitten ikinä nähdäänkin.
Sitä odotellessa :)
 
vierailija
  • Tykkää
Reactions: ❤🌿❤

Yhteistyössä