40+ so what wol.13

Tervehdys uudet ja tervetuloa, laitoin teidät Karoliina ja Anniina tuonne taustailijalistalle näin aluksi :)

Anniina, mulla löytyi tuulimuna/varhainen keskenmeno samoilla viikoilla kuin sulla. Mulla myös raskausoireita tuli ensin ihan vähän ja sitten nekin vähät häipyivät; samaten digitestissä ei viikot kasvaneet.

Olin siis jo epäluuloinen, kun menin alkuraskauden ultraan yksityiselle 7+0 mailla (viikot oli vähän epäselvät, kun mulla oli ylipitkä kierto just silloin). Lääkäri sanoi silloin, että tyhjä pussi vain näkyy, mutta hän suosittelee uutta ultraa 10 päivän päähän, koska noin alussa on olemassa se riski, että siellä jotain kuitenkin kasvaa eikä vain vielä näy.

Joten uusi aika varattiin, mutta mulla alkoi sitten tuhruvuoto samana iltana ja oikea vuoto seuraavana päivänä tuosta eka ultrasta. Kävin kuitenkin tarkistusultrassa, että nähdään, onko kaikki tullut hyvin pois.
Itse uskon, että ultraus saattoi vaikuttaa vuodon alkamiseen käynnistävästi. Ja hyvä niin, koska raskaus oli jo mennyt kesken, mutta säästyin lääkkeelliseltä tyhjennykseltä/kaapimiselta. Ns. luonnollinen tyhjeneminen oli mulle fyysisesti helppo, lähinnä kuin vähän tavallista runsaammat ja kivuliaammat kuukautiset ja kaikki tuli siististi pois.

Tietysti jos ei olisi vuoto heti alkanut niin olisi ollut piinaavaa odottaa 2 vkoa hoitoon pääsyä :unsure: Ja toisillahan ei vain tyhjene itsestään, jolloin odottaminen on turhaa ja riskaabeliakin, mutta nämä on niin yksilöllisiä.
Toivottavasti sullakin menee ilman suuria fyysisiä ongelmia. Ja kunpa saisit vielä miehen mukaan yritykseen. Jaksamista kovasti!


Miikkuliina, vähän lyhyeltä tuntuu tuo kk-ovis -väli, eikös siinä ole riski, että munasolu ei oo ehtinyt kypsyä kunnolla? Kannattaa tosiaan puhua lääkärissä, josko voisi saada jotkut lääkkeet avuksi.

Karoliina, toivottavasti saatte nopeasti pikkusisaruksen alulle (y) Voihan se hyvinkin napata, kun verrattain korkealla iällä sait esikoisenkin.

Athina, pahoittelut negasta :( Ja tsemppiä tulevaan, en kyllä itse osaisi ajatella, että eroaisin vain, jotta mies voisi saada lapsen toisaalla. Meillä siis mies myös enemmän lasta haluaa vaikka lapsettomia ollaan kumpikin. Mutta erotkoon sitten itse minusta, jos se ois hänelle niin tärkeää... Ja meillä mies on kyllä sanonut, ettei meidän suhde siihen kaadu vaikkei vauvaa tulisikaan, joten siihen uskon kunnes toisin näen.

Kalabaliikki, olen niin pahoillani sun puolesta :unsure: Onneksi on vielä ne kaksi alkiota kuitenkin ettei aivan alkuun palannut tilanne. Voimaa ja jaksamista!

Molly tsemppiä punktioon ja parhaat toiveet onnistumiselle (y)

ON: Tässä on vähän hiljainen vaihe kaikinpuolin, ei kannata vielä oireitakaan kytätä kun vasta dpo2. Klinikalle otettavien testituloksien kuuleminenkin menee pidemmälle, kun mies pääsee testeihin vasta 30. päivä. Me luultiin, ja lääkärikin luuli, että spermapurkin voi vaan viedä sinne milloin vain, mutta pitää kuulemma olla aika ja niitähän ei oikein ollut :mad: No ei auta muu kuin odottaa.
 
  • Tykkää
Reactions: Miikkuliina
Hei tästä listanpidosta, nyt kun saatiin lista lyhemmäksi, ja se toivon mukaan lähtee runsailla plussilla taas pitenemään. Niin olisiko ideaa tehdä semmoinen "viimeiset 12kk plussalista", jota joku ehdotti aiemmin? Eli että ei olisikaan viime vuoden ja tämän vuoden listaa erikseen, vaan vain yksi. Pysyisi vähän hallittavampana tuo listaviesti :) Mielipiteitä/ehdotuksia!
 
Heippa armaat kanaset:)

Kovasti on tullut uusia ja uusvanhoja joten tervetuloa:love: nimissä menee hetken aikaa ennen kun muistan mutta tais suurimallaosalla olla A.alkuinen nimimerkki

Athina74 niin kauan on toivoo ennen kun täti kurvaa paikalle(y)

Molly3: meillä likimain samatilanne tosin sä pääset tuoresiirron (y)

Elikkäs nyt oma napa: tänään ultra kp on nyt12 vasemmalla puolella on johto folli tällähetkellä 16-17mm ja oikealla on kaksi 11-13mm. Tämän johtofollin mukaan kuitenkin mennään eli clomit jatkuu sunnuntaihin asti jolloin otan myös irrotuspiikin gonapeptyln

Ja nyt ymmärrän miksi tässä hoidossa ei siis tehdä tuoresiirtoja eli kun syö nk.pitkän clomifen kuurin niin kohdun limakalvo jää huonoksi minullakin oli vain 5,5mm kun muulloin on ollut 8-13mm...

Ja arvatkaa mikä minulla toimii jarruna!!!!! Burana 600mg:LOL::LOL::ROFLMAO:
Katoin lääkäriä pitkään kysyvällä ilmeellä että mitä vi***a mutta joo'o Buranaa pitää nyt popsii la su ja ma....

Tiistaina on punktio aamusta, joten jotain hyvää miehen kannaltakin viikonlopussa kun "pitää" tyhjentää kassit että on sit uutta tuoretta tavaraa tiistaina:p
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Molly3
Athina74 mulla todettiin kaavinnan jälkeisessä jälkitarkastuksessa kalkkia kohdussa. Mut mitä se tarkoittaa niin sitä en pettymykseltäni edes älynnyt kysyä. Mulla siis oli viikolla 14+1 keskenjäänyt keskenmeno elokuussa. N 5 vkoa lääkkeellisestä tyhjennyksestä tehtiin kaavinta kun mömmöä oli vielä vaikka kuinka paljon jäljellä. Kaavinnan jälkeen lääkäri tuumi, että voi olla ettei ihan kaikkea saatu pois. Kaavinnan jälkitarkastuksessa sit todettiin että kohdussa on kohta jossa ei verenkiertoa, lääkäri sanoi että kalkkia. No mitä se siis tarkoittaa niin en tiedä, mutta hänen mielestään ei vaikuta raskautumiseen. Itse en tiedä miten suhtautua, mutta siis odottelen kutsua taas jälkitarkastukseen jossa tuo tilanne tutkitaan.

Kiva tietää että oireeton ovis voi siitä huolimatta olla ihan pätevä , mut huolettaa vaan tuo lyhyt väli kuten Zammakkokin totesi. Voihan olla ettei munasolu ennätä kypsyä riittävästi.

Pahoittelut Kalabaliikille, toivottavasti jatko kuitenkin tietää parempaa. Onnea punktiohin kenellä ne onkaan edessä. Kyllä tästä vuodesta vielä hyvä tulee.
 
Tervetuloa kaikille uusille ja uusvanhoille tulijoille minunkin puolestani! Kiva saada tänne lisää omaa vuosikertaa eli seiskanelosia. :)

Anniina74, pahoittelut tuulimunasta. :( Muuten en oikein osaa sanoa muuta kuin että symppaan kovasti ja toivon, että miehesi mieli vielä muuttuisi.

Kalabaliikille vielä pahoittelut ja virtuaalihalaus. Onneksi teillä on tosiaan ne kaksi alkiota vielä pakkasessa. Eiköhän ainakin toinen niistä tartu tiukasti kiinni. :love: Toivottavasti pääset uuteen siirtoon mahdollisimman pian.

Molly, ihanaa kuulla että pääsette sittenkin jatkamaan punktioon asti! (y) Jos se toinenkin munasolu ehtisi mukaan niin sittenhän mahikset olisi jo tuplasti suuremmat kuin luomukierrossa. Pidän kovasti peukkuja että niin kävisi!

Luppis, hyvältäkuulostaa sunkin tilanteesi. Nyt vain rauhallista munisten kasvattelua, touhukasta viikonloppua ja onnea ensi viikon punktioon! :)

Mitäs HH:lle kuuluu, onko tullut uusia raskausoireita ja onko asuntoasia edennyt?

Miikkuliina, toivottavasti pääset pian jälkitarkastukseen ja siellä on kaikki kunnossa. Vähän pikaiselta tuo ovulaatio kuulostaa minunkin mielestäni, mutta lääkkeillä (esim. letrot, clomit) asia on varmasti korjattavissa. Kannattaa tosiaan ottaa asia puheeksi lääkärin kanssa!

Zammakolle leppoisia piinapäiviä ja kiitokset listan ahkerasta päivittämisestä. :) Voisikos tuo plussalista mennä vaikka niin, että mukana olisi viimeisen vuoden sisällä plussanneet? Siis että tammikuun alussa voisi pyyhkiä pois edellisen vuoden tammikuussa plussanneet jne. Silloin ei ainakaan olisi vaarana liika paisuminen, vaikka tästä nyt toivon mukaan hurja plussa-aalto alkaakin. ;)

ON: Ovis oli vissiin tänään, kun eilen illalla sain tikkuun tasavahvat viivat ja jotain tuntemuksiakin oli aamulla. Ehdittiin/jaksettiin hommailla vasta tänä iltana, joten en tiedä oliko ajoitus nyt sitten liian myöhäinen... :unsure: Mutta sen verran heikot on mahikset joka tapauksessa, että eipä tuo nyt niin hirveästi harmita. Seuraavasta kierrosta sitten taas tositoimiin!
 
  • Tykkää
Reactions: Molly3
Huomenta arvon kanaset !!

Paljon on täällä sattunut ja tapahtunut, olen kyllä käynyt kurkkimassa päivittäin, vaikka muuten hiljaiseloa olenkin viettänyt ...
Onnea hyvistä uutisista, ja pahoittelut niille jotka ovat kohdanneet huonoja ...
Sekä tervetuloa uudet ja uusvanhat minunkin puolesta :)
Sen verran aikaa kulunut siitä kun viimeksi kirjottelin, että nyt kommentoin vaan näin yleisesti kaikille, josko nyt jatkossa tulis vähän useammin kirjoteltua.
Isot tsempit kaikille ja ihanaa viikonloppua !!
 
LAUANTAI 21.1.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Jimima (44).....................2................... 33/28-30
Minzi (40) ......................3..................... 30/26-29
Athina74 (42)..................6.....................27/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 26/26-29
Levari (38)....................1.......................21/27-33
Roxanne (42)..................1................... 21/29
Iid@ (44).......................2.................... 20/26-28
zammakko (42)...............1................... 19/25-40
Luppana76 (40)..............7..................... 13/28
bugsy (46) ......................?.................. 11/28-30

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito 1/17

Piinailupäivät:
Athina74......................dpo 13
Kasenja.......................dpo 12
zammakko....................dpo 3


Plussanneet 12kk:
Poppis75 (40)..........- 02/2016
Elotar74 (41)..............-02/2016
Fazerina74 (41).........-02/2016
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016

MirriX (38)..................-01/2017

Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3
Kalabaliikki
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
Viimeksi muokattu:
Kiirettä on pukannut ja paljon on kommentoitavaa, mutta katsotaan, muistanko kaikkia.

HH onnea hirmuisesti! Kerta nyt on kaikki mallillaan, niin varmasti niin on jatkossakin. Tsemppiä taipaleelle! (y)

Kalis, olin niin onnellinen viivastasi ja kauhean toiveikas, mutta harmillista, jos tästä ei tulosta tule! :cry: Millaiset suunnitelmat seuraavaan siirtoon on? Luonnolliseen kiertoon?

Luppana ja Molly, tsemppiä punktioon. Toivon teille suotuisaa saalista. Jos tulee yksi, niin se saisi olla loistoyksilö! :love: Burana jarruna, kuulostaa mielenkiintoiselta.

Karoliina, tervetuloa. Muistan sut! Miten sulla voi olla jo noin "iso" lapsi. Vastahan plussasit. Tervetuloa myöskin Anniina ja pahoittelut tuulimunasta. Mulla on ollut kerran tuulimuna. Ihme, että sulla odotellaan vuodon alkua. Mulla on aina ongelma, että se vuoto alkaa vasta tosi myöhään. Toivottavasti sulla on mua parempi tuuri.

Roxanne, nämä välikierrot tekee välillä ihan hyvää. Sitten ensi kuussa ollaan täydessä iskussa.

ON: tämä kierto on vain oltu ja pikku hiljaa mennään kohti uutta kiertoa. Ensi vkolla on suunnittelukäynti polilla. Mielenkiinnolla sitä odottelen. Toivottavasti saan jotain limakalvon kunnostamiseen. Ajatus hoidosta tuntuu aika kaukaiselta, mutta eiköhän asiat konkretisoidu ensi vkolla. :)
 
Ja arvatkaa mikä minulla toimii jarruna!!!!! Burana 600mg:LOL::LOL::ROFLMAO:
Millä annostuksella sitä otat? Voihan rumasana #$%#*&€. Viimeinen jarrupiikki ja jotain sähläsin, mäntä irtosi ja siinä tuoksinnassa lensi ehkä puolet aineesta lavuaariin. Sain loput laitettu mutta puolet oli varmaan ilmaa. Onneksi olin lukenut sinun Burana-jarrusta ja nappasin nyt talon vikan 600mg nassuun. Voihan sanonko, toivon mukaan en nyt sössinyt tätä hommaa. Reseptissä olisi vielä 2 jäljellä mutta lähimpään apteekkiin 80km ja siellä sitä välttämättä ole. Toivotaan parasta.. Kiitos jos jaksat vastata!
 
Millä annostuksella sitä otat? Voihan rumasana #$%#*&€. Viimeinen jarrupiikki ja jotain sähläsin, mäntä irtosi ja siinä tuoksinnassa lensi ehkä puolet aineesta lavuaariin. Sain loput laitettu mutta puolet oli varmaan ilmaa. Onneksi olin lukenut sinun Burana-jarrusta ja nappasin nyt talon vikan 600mg nassuun. Voihan sanonko, toivon mukaan en nyt sössinyt tätä hommaa. Reseptissä olisi vielä 2 jäljellä mutta lähimpään apteekkiin 80km ja siellä sitä välttämättä ole. Toivotaan parasta.. Kiitos jos jaksat vastata!
Eli mulla jarruna tosiaan burana 1x600mg /vrk
En usko että jarru ei toimisi kohdallasi ne on aika vahvaa kamaa joten jos vaikka n.puolet sait pistettyä niin toimii ihan varmana :)
Huomenna meillä kummallakin on irrotus piikin vuoro:eek:
 
  • Tykkää
Reactions: Molly3
SUNNUNTAI 22.1.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Jimima (44).....................2................... 34/28-30
Minzi (40) ......................3..................... 31/26-29
Athina74 (42)..................6.....................28/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 27/26-29
Levari (38)....................1.......................22/27-33
Roxanne (42)..................1................... 22/29
Iid@ (44).......................2.................... 21/26-28
zammakko (42)...............1................... 20/25-40
Luppana76 (40)..............7..................... 14/28
bugsy (46) ......................?.................. 12/28-30

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito 1/17

Piinailupäivät:
Athina74......................dpo 14
Kasenja.......................dpo 13
zammakko....................dpo 4


Plussanneet 12kk:
Poppis75 (40)..........- 02/2016
Elotar74 (41)..............-02/2016
Fazerina74 (41).........-02/2016
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016

MirriX (38)..................-01/2017

Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3
Kalabaliikki
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
MAANANTAI 23.1.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 32/26-29
Athina74 (42)..................6.....................29/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 28/26-29
Levari (38)....................1.......................23/27-33
Roxanne (42)..................1................... 23/29
Iid@ (44).......................2.................... 22/26-28
zammakko (42)...............1................... 21/25-40
Luppana76 (40)..............7..................... 15/28
bugsy (46) ......................?.................. 13/28-30
Jimima (44).....................2................... 4/28-30

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito 1/17

Piinailupäivät:
Athina74......................dpo 15
Kasenja.......................dpo 16
zammakko....................dpo 5


Plussanneet 12kk:
Poppis75 (40)..........- 02/2016
Elotar74 (41)..............-02/2016
Fazerina74 (41).........-02/2016
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016

MirriX (38)..................-01/2017

Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
Viimeksi muokattu:
Oi, paljon onnea, minzi!!! :)

Luppikselle ja Mollylle hurjasti tsemppiä ja onnea huomiseen punktioon! (y):)

PS. Koklasin nyt ekaa kertaa päivittää tuon listan, toivottavasti meni luvut oikein. Yhden tähden onnistuin kadottamaan :oops:, saiskohan joku sen palautettua? Lisäilin tuonne pari puuttuvaa ikää, jotka lunttasin jostain vahoilta listoilta. Jos meni väärin niin korjaillaan! (Mä jotenkin tykkään siitä, että kaikkien iät ois mukana ja ajan tasalla, kun täällä kuitenkin iän puolesta kaikki ollaan. :))
 
Paljon onnea Minzi!

Täällä tänään maanantaina KP 4, jos joku jaksaa päivittää listaan. Saa nähdä tuleeko enää tärppiä. Niin kovasti toivon edelleenkin sisarusta esikoiselleni, vaikka hulluahan tämä alkaa jo olla. o_O Nämä ovat nyt ekat menkat joulukuun tyhjennyksen jälkeen enkä selkeää ovista kyllä bongannut. Taidan aloittaa tikuttamisen ajoissa tässä kierrossa, ettei jää ainakaan ajoituksesta kiinni. :D
 
Minzille onnea!

Pyllerö, vau, sulla viikot lisii. Ihana juttu.

Kiitti, Roxanne, listan päivityksestä.

Täällä KP1. Ehdin testata negan eilen. Olen koko viime kierron ollut niin pessimistisissä tunnelmissa, että oikein yrittämällä yritän tästä nyt päästä vähän toiveikkaampaan vireeseen. Välttelin jo vähän palstaakin, kun en halunnut tartuttaa negatiivisuutta muihin...
 
  • Tykkää
Reactions: Pyllerölyllerö
TIISTAI 24.1.2017

nimi / ikä.....monettako kuumeilee....kp / kierron pituus

Minzi (40) ......................3..................... 33/26-29
Levari (38)....................1.......................24/27-33
Roxanne (42)..................1................... 24/29
Iid@ (44).......................2.................... 23/26-28
zammakko (42)...............1................... 22/25-40
Luppana76 (40)..............7..................... 16/28
bugsy (46) ......................?.................. 14/28-30
Jimima (44).....................2................... 5/28-30
Kasenja (40) ..................2.................... 2/26-29
Athina74 (42)..................6.....................1/28-30

Hoidoissa olevat:
Mamma vaan (44)............3......lahjasoluhoito 1/17

Piinailupäivät:
zammakko....................dpo 6


Plussanneet 12kk:
Poppis75 (40)..........- 02/2016
Elotar74 (41)..............-02/2016
Fazerina74 (41).........-02/2016
Truuly (38) ................-03/2016
Pirunpelto (40).......... -04/2016
Katayana (38)............-05/2016
Joyzy (42)..................-05/2016
Helmi1234 (39)..........-06/2016
Babez74 (42).............-06/2016
Vuorikristalli (39).........-07/2016
Keltainen Seepra ........-09/2016
Helmiina1978 (37) ......-09/2016
Iltatähti 76 (39) ...........-09/2016
Katti75 (41).................-10/2016
Viizplus (37)................-10/2016
camelianna (44)..........-10/2016
Pyllerölyllerö...............-10/2016
Iida-Karoliina...............-12/2016
Hupsu Haave (43)........-12/2016

MirriX (38)..................-01/2017

Taustailijat:
Virkki (40)
Molly3 (43)
Kalabaliikki (40)
Vieläkömeillelapsi (40)
Miikkuliina (43)
Karoliina74 (42)
Anniina74 (42)

*Jokainen voi päivittää listan itse. Kun olet kirjautunut sisään, paina listan kohdalta "vastaa". Muuta päivät ja muokkaa mieleiseksesi, lopuksi poista #/quote - merkit ylhäältä ja alhaalta. Sen jälkeen lähetä ja vóila!


 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä