40+ so what wol.12

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
Ninni: meilläkin on vaikeuksia makuuhuoneen puolella. Mies ei ole kovin jäykkä ja menee välillä melkoiseksi sähellykseksi ja minun nautintoni on pienempi kuin muuten kun jännään että onnistuuko... Luulen että sitten jos joskus tämä lapsiprojekti on voiton puolella, spontaanius voi auttaa kun ei ole sillä lailla väliä onnistuuko juuri tänään. Mutta ilmeisesti miehen ylipaino vaikuttaa suoraan.

Ja sitten APUA kuumeilijat, mitä teen: minullä täti alkoi vuodella tänään vaikka syön niitä Teroluteja ja niiden piti lääkärin mukaan pitää vuoto poissa ja pidentää kiertoa. Vuodon piti tulla vasta muutama päivä terojen lopetuksen jälkeen mutta vaikka olen jokaisen tabletin ottanut ja vasta huomenna olisi mennyt viimeinen niin kyllä aika selvältä näyttää.

Ovis oli kahden testin mukaan vasta viime to ja nyt on 8 päivää siitä. Käsittääkseni se on liian vähän kierron loppuvaiheeksi. Mitä minä nyt teen? Voiko terot auttaa ensi kierrossa jos nyt ei? Voiko annostus vaihdella vai onko se vakio? Juoksenko taas lääkärille vai odottelenko rauhassa?

Tämä on tuplapettymys: tietysti petyin kun ei plussaa pääse testailemaan mutta olen pettynyt siihenkin että tämä lääkekeino jonka piti auttaa selkeään ongelmaa ei sitten auttanutkaan.:(

Parempia tuulia teille muille!
 
Ottis
Keskeneräinen Pahoittelut tädin tulosta ja tuplapettymyksestä :hug:.Terolut ei näemmä ole ehtinyt 'purra'. Mulla se teki eka kerralla niin, että vuoto siirtyi reilun kahden viikon päähän. Ja taisipa testikin vasta dpo18 pikkasen haamuttaa. Minä en noiden muiden tabujen nimiä nyt muista, mutta täällä varmasti muistaa moni muu sen toisenmerkkisen keltarauhasvalmisteen, joka toimisi mahdollisesti paremmin. Etkös sinä vasta lopettanut ehkäisyn? Voi olla kierto vielä sen verran hukassa, ett saattaa Terlout toimia paremmin seuraavassa kierrossa. Mä olen vielä niin unenpöppörössä, etten muista oliko sulla alkukiertoon Clomifen? Tsemppiä sulle anyway :kiss:.

Tetu68 Raskaudet eivät ole veljiä keskenään, vaikk silleen veljiä tuliskin, mutta sitä vain tarkoitan, että vaikka aiemmin sulla olisi pahoinvointia ollutkin, ei sitä välttämättä tässä raskaudessa ole ja silti kaikki on hyvin. Peukuttelen :heart:!

ON Otin pentujen kanssa päikkärit ja nyt mua vasta väsyttääkin. Tekis mieli tän illan keikka siirtää huomiselle, vaikka se tarkoittaski aamusta aikaista nousua. Toisaalta, jos aiotaan kuppia ottaa ja käydä kylilläkin, teen sen mieluummin perjantaina, ett on sitten tavallaan 2 päivää aikaa nollata ennen töitä taas.
 
Viimeksi muokattu:
ottis, komppaan täysillä tota kupinottoa perjantaisin samasta syystä.. mutta tosiaan perjantaisin ja varskinkin töitten jälkeen perjantaisin käy yleensä köpelösti ja pitää lähteä jo puolilta öin omaan sankyyn =) Hauskaa iltaa! ..jos päätätät tänään lähteä. Nyt on muutaman viikon ollu hiljasta tolla saralla :D
 
keskeneräinen - voi miten kurja jos vuoto NYt jo alkoi..halitus:hug:

Tarkoittikohan Ottis esim. noita "Primolut" merkkisiä tabuja?
Lääkeinfo.fi - PRIMOLUT Nor 10 mg tabletti (BAYER SCHERING PHARMA)

Mikä Primolut Nor -valmiste on ja mihin sitä käytetään?

Primolut Nor on ns. progestiinivalmiste (keltarauhashormonivalmiste) eli synteettinen hormonivalmiste, jolla on samanlaisia ominaisuuksia kuin progesteronilla, joka on luonnollinen naishormoni.
Primolut Nor -tabletteja käytetään erilaisten vuotohäiriöiden ja eri syistä johtuvan kuukautisten puuttumisen (amenorrea) hoitoon, kuukautisia edeltävän oireyhtymän lievittämiseen, maitorauhastaudin (mastopatia) hoitoon, kuukautisten siirtämiseen sekä endometrioosin hoitoon.
 
Terveisiä kaikkien leidien perjantai-iltaan!! :wave:

Kiirettä on pitänyt tällä viikolla... olipa kiva istahtaa vihdoin alas ja lueskella olkkarin kuulumisia. Täälläpä on ovistestejä tilailtu urakalla, mahtavaa! Oot sie mur-mur kyllä tarkka ja etevä nainen kun tuommoiset huomaat! :heart:

Ovistesteistä puheen ollen, eipä se miun testi näyttänyt plussaa sitten seuraavanakaan päivänä, joten kai se oli sitten jo kp13 kun "o" tapahtui, ainakin oireista päätellen. Pitäis kyllä mittailla ja testailla joka kuukausi, että tietäis varmaksi mitä kropassa tapahtuu.. Kierto kun vaan on ollut yleensä niin tasainen ja selväoireinen että on laiskistunut vallan.

Pahoittelut ja halit keskeneräiselle vuodon alkamisesta.. voi kurja. Mutta niin kuin Ottiskin sanoi, niin ehkä lääke ei vaan ihan vielä purrut..? Oliko tämä siun ensimmäinen terolut kuuri? Tai sitten jos tuo toinen mur-murin ehdottama tehois paremmin. Kovasti lohtuja ja jaksamista siulle. :hug:

Tetulle lähetän kanssa kovasti tsemppejä.

Voi vitsit, mie en kuulkaa kai osaa käyttää tätä palstaa vieläkään kunnolla vai osaatteko neuvoa, että pystyykö samaan aikaan kun kirjoittelee tänne niin kelaamaan tuota keskustelua edellisille sivuille..? Tänne tullee niin paljon tekstiä parissa päivässä ja olisi mukavaa jutella kaikille teille naisille, mutta kun mie aina unohdan mitä kukin on kertonut..... :ashamed:

No sen muistin nyt juuri, että Ottis on mennossa paljuilemaan, joten nautinnollista paljua sinne..!

Plussapuhkutuksia ihan kaikille ja ihanaista perjantai-iltaa!! :flower:
 
piitu - Morjes:wave:

Ei taida samalla pystyä selailemaan sivja taaksepäin kun kirjoittelee..
..MUTTA..avaappa siihen vierelle uusi sivu - 2 "olkkaria" rinnakkain=)

Toisesta selailet juttuja ja toiseen kirjoittelet!

Ninni
..voi kun miulle tulikin paha mieli kun luin kirjoitustasi, lämmin halitus ja voimasia:hug::kiss:

keskeneräinen..kyllä meillähin miehellä oli paineita alussa:|vaikutti selkeästi seisokkiin:ashamed:


Miepä dippasin sellaisen David kasettitestin..no blanco tietenhin;)
..mutta siinäpä onhin selkeästi tulkittava testi: mukavan kokoinen testialue ja ei mitään muovia päällä heijastelemassa.

Dippasin mie O-testipuikonkin ja siinä yllättävän vahva viiva?(EI yhtä vahva, kuin controlviivanen)..
..no..sitten dippasin vielä toi-sen-hin O-testin - varmistaakseni, ONKO viiva to-si-aan niin vahva..toiseen tuli juuri ja juuri havaittava testiviiva..höh..tulipa mieleeni: ovatkohan ihan susia koko testit?..Pläääh!:O

Vaan, miulla kyllä ihka oikiasti on se täti tulollaan, niin repinyt koko mahan alueelta ja pinnaa kiristellyt:mad:

..ja arvatkaas..koira hyppäsi äskettäin olkkarin soffalle ja liritteli siihen tyytyväisenä..VOI VI**U!:kieh:
Ei k o s k a a n ennen ole tuollaista tehnyt..mikähän olikaan nyt syy?..olin juuri ulkona käyttänyt pisulla..onneksi oli se vaihtopäällinen siinä soffalla ja ei kerinnyt läpi imeytyä sohvan päälliseen, kuin aavistuksen..huoks
..ja JUURI kun mie tänään ajattelin, että: "kohta se Sallukka on jo sisäsiisti"..ei olis pitänyt..ajatella meinaan:(

Nyt on siidukan paikka ja tupakille-heips ja illan jatkoja!:wave:

Plussatuulosia huomiselle ken dippaileepi!:heart::heart::heart:
 
Viimeksi muokattu:
PIKAISET HUOMENET, juur meos töihin, KIITOS MUR MUR taas sulle, en ookkaan tajunnut ett 2 RINNAKKAIN, oon niiin onneton tietokoneiden kanssa! No Nyt osaan senkii, oppia ikä kaikki!! Nyt koirat pikapisulle ja körötteleen töihin. Nyt autolla, en uskalla fillaroida, senvert tulehtuneelta selkä vaikuttaa... hyvää lauantaita kaikille ihunille ja tsemppiä ja ne +++++++++++TUULET: PUUUHHHHHH!!!+++++++
 
Huomeneita!
ON: Oviksen dippasin vihdoinkin pari päivää sitten mutta ei saatu hyödennettyä sitä kun miehelläni ehkä tuli liikaa painetta ja simpat jäivät putkeen:'( koko viikko yritettiin mutta laihalla tuloksella.. Noh nyt mennään tämä kierto näin ja katsotaan sitten ens kuussa saisko oviksen hyödynnettyä.. Jotenkin pettynyt olo vaikka en mitenkään halua rakasta miestäni arvostella.
Nyt vois ehkä tämä "vitutuksen" hyödyntään hurjaan siivoukseen niin tulee ainakin puhdasta jälkeä:p
Oikein muksua päivää kaikille ja puhureita tietenkin:heart::heart:
 
mur-mur & KeskeneräinenMeidän suhteessa on valtavasti hellyyttä ja huumoria, joka pitää minut kasassa kuukaudesta toiseen. En silti voi kieltää etteikö toisinaan tule itkukin kun homma ei onnistu ja mies tuntee valtavaa syyllisyyttä siitä. Jos kultani on väsynyt niin silloin ei asiaa kannata edes ajatella. Siksi meillä tuppaa olemaan ne harvat onnistuneet hetket aamuyöstä ja sitten on vielä ihana jatkaa unia toisen kainalossa...
 
Huomenia, huomenia, kaikille. Eilen tuli testit postissa, max-paketti mut jaettiin laatikkoon.. hiljasta oli ovistestissä, vain kontrolliviiva.No jatketaan testailua, tilasin vissiin 50 kpl:) kun halvalla sai...Ninnille iiso halaus :hug:. Mukavaa viikonloppua kaikille.
 
Tsemiä "mieskunnon" kanssa kärvistelijöille (Muoks: anteeksi huono sana, en halua loukata ketään) ...voiko tuohon voisi saada apua esim. viagrasta.

Mur-mur
ja nooraneeamaria päässeet testauksen makuun, tsemiä.

ON: Testasin tänään hailukan, mielestäni viiva näkyy kuitenkinihan kunnolla ja pp on siis 10. Tässä kuva teiltä saa varmat mielipiteet miltä näyttää :))

Aijaa.com - 8788697.jpg

Vähän hämmentynyt Minni

Lisäys...niin ja öklötysoloa pukkaa, alkoi ennen testaamista :whistle:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: mur-mur ja nöpsö
Kiitos kaikille pahoitteluista ja kommenteista! On lohdullista että on tämmöinen foorumi jossa ymmärretään asian merkitys...:ashamed:

Ninni69 ja Tattinen: minä pelkään juuri samaa meillä että mies saa joku kerta paineita liikaa kun "paineettakin" on välillä hankalaa. Olen yrittänyt tilanteita rauhoitella että ei ole kiire ja lohkaissut ettei tässä nyt enää kaksikymppisiä olla joten mitä siitä jos ei mennä ihan niin kuin elokuvissa. Sain uuden paineen aiheen kun jossain tuli tietoa että mikäli on liikaa taukoa eivät siimahännät ole oikein liikkuvaisia ja itse olin miettinyt että menen ovistestien mukaan ja sen kerran kierrossa olen "vaativa". Pelkään että jos ryhdyn hiillostamaan jatkuvasti, ei se yksikään kerta onnistu.

Nyt on aika pessimistinen olo muutenkin, tuntuu toivottomalta koko vauvahaave vaikka yritän miettiä että onpahan ongelma ainakin selvä eikä näitä yrityskiertojakaan hurjasti ole.

En ole syönyt clomeja, kierukka poistettiin heinäkuussa ja kierto on ollut kyllä piinallisen säännöllinen, ongelma on tuo myöhäinen ovulaatio. Eiköhän tämä mene niin että käyn lääkäriltä kysymässä josko tuotetta vaihdettaisiin. Ai, mitä nämä "lugit" ,joista on ollut puhetta, ovat?

Kuitenkin, kuitenkin, hyvää viikonloppua ja plussaisia tuulia kaikille!:wave:
 
Huomenta NAISET!!

Tervetuloa uusille..en nimittäin nyt muista olenko vielä toivotellut :)

Täällä on emännät "vähä" tilailleet testejä :) Nii olisin minäkin jos oisin hokannut "tarjouksen".Tietääpähän odotella sillä luulen että olkkarissa dippaillaan NYT!

Minni007 ihka selvä plussahan tuo on!! Onnea :heart:

En nyt muista taas mitä ja kenelle piti kommentoida..miten tetu68?
Oliko sulla vielä tarkistus hcg;tä?

Ittellä on toosi surkia olo näin aamupäivisin..ei yhdessäkään raskaudessa ole ollut näin krapula/mahatautimaista oloa..palelee ja tuskanhiki vuorottelevat.Sydän hakkaa aamuisin kun herään,varmasti toistasataa ja tuntuu etten saa happea..
Mutta käyn hankkiin ne rannekkeet jospa niistä ois apua,sillä töissä on aika kurja olla. Ja nyt on ilmaantunu kiristävää tunnetta jos rehkin liikaa. Viimekshän mulla alkoi rv 20+ jälkeen tällainen. Voi kunpa tuolla sisällä asuisi joku,ettei ihan turhaan elättele toiveita ja pode oireita.

nöpsö rv 5+5(?)
 
Huomenta taasen Ihanaiset Naiset! Täällä aivan ihana auringonpaiste, kotiin olen jäänyt tänä viikonloppuna kun täytyy saada työpöytä tyhjäksi rästihommista! Ajattelin kuitenkin mennä koiruuden kanssa pelloille pidemmälle lenkille ennen töihinlähtöä :D

Minni Ihanaa ++++:ssaa pukkaa, vahvistumista toivon kovasti :heart:

nöpsö Ihanaa massunkasvatteluaikaa :kiss:

keskeneräinen Kipin kapin lääkäriltä apua hakemaan.. Siihen toiseen ongelmaan sen verran että onhan niitä muitakin keinoja saada ne huonot simppaset alta pois ennen ovista, voisit hieman avittaa miestäsi niissäkin hommissa :D

minttu Toivotaan että selkä paranee pian! Itselläni joskus selkä paukahtaa ja tiedän että on niitä inhottavimpia juttuja, tsemppiä! Miehellä muuten selkä parani kerrran kun rakasteltiin rajusti :D

Komppaan minniä ja samaa minäkin ajattelin, josko Viagrasta olisi "ensiapuja". Ylipaino on hyvin usein miehillä ongelmana joka vaikuttaa mieskuntoon joten... Naisen on helpompi rasvata alapäätä jos kuivuu mutta miehen kalua on vaikea "käskeä" tai "juksata" seisomaan :D Taitaa vain olla melkoisen vaikea ottaa ko. asiat puheeksi, sama kuin joutuisi sanomaan toiselle / vieraalle että "pesisit itseäs useammin, tai käytä deodoranttia, kiitos" :ashamed:

mur-mur Tuosta Sallin "vahingosta", minkäs ikäinen hän jo on? Meillä meni kyllä varmasti sen 3 kk kun tuli vielä vahinkopisut matolle. Joillakin voi mennä jopa useampi kuukausi... kyllä se siitä!

ninni Halituksia sinne kovasti :hug: Toivotaan että apu löytyy...

Ottis Mites juhlat meni?

Ai niin mur-mur Kiitos vinkistä, kävinkin eilen vielä tilaamassa satsin ovistesteja, satsi oli 0,10 senttiä kpl. Tilasin vain sen yhden satsin sillä tätsy täällä taas odotuttaa eikä valitettavasti johdu "ylläripylläristä" ... :(
Kaikkein oudointa on että minulla ei ole oireita suuntaan eikä toiseen - odottelisin edes noita menopaussioireita - mutta ei...

Onnellisia plussapuuhkutuksi kaikille testaajille - ja muillekin! :heart:
:stick: ja tädin kepittelyjä.... Kuullaan :wave:
 
Mafinka - jännä juttu..Verkkoapteekin sivustolla oli David R&O testit 0e. silloin kun mie pari päivää sitten tilailin..
..ja nyt O-testit kuitenhin 0.50e..O-testissä kuiteshin tuo päiväys 10/2011..joten ilmatteeksi olisivat voineet kyllä niitä jaella(+ postarit)

Tilailit sie ne Beonel.comista?..siellä oli hetki sitten hinnat 0.10e!

Mukavaista viikonloppua siulle:kiss:
..ja juu, Sallukka täyttää ensiviikon tiistaina tasan 4kk.
En mie vielä täys varmaa sisäsiisteyttä koirulilta odotakkaan..vaan tuo soffalle pissimininen oli joku outo juttu?:eek:

Teki tämän teon minun läsnäollessa(katsoi minua)..oliskohan ollut jotahin reviirin merkkaamista?
..oli syönyt yli 2h keskittyneesti uutta naudan herkkuluuta(käytin pisulla välillä)

Sallilta on soffa kiellettytä aluetta, vaan sit-ki-äs-ti yrittää moooonta kertaa päivässä(kun silmä välttää;))

Mattoja meillä ei ole ollut heinäkuun lopusta lähtien ja oven edessä on aina koiralle paperit, jonne voi esim. yöllä pissata(ei yleensä pissaa, vasta aamulla ylös noustessamme sitten ulos)

Mies heräilee aamulla viiden jälkeen ja Salli jatkaa rauhassa vielä uniaan..vasta siten klo. 6.30 tai 7.30 herää kun poikasen nousen itse laittelemaan koulumatkalle.
 
Viimeksi muokattu:
IHANAA!!!! Täällä on Minni plussannu!!! Onnea tuhannesti!!!:heart::heart::heart:

Ja Nöpsö ja Tetu68 edelleen raskaana...tosi hienoa!!!!

Pikaseen vaan tän sivun luin...nyt oon viikon vapaalla ja tuntuu etten koneella ehi olla senkään vertaa kun muuloin(töissähän en enää pääse...:()
Liljan kanssa ollaan reissu päiviä vietetty, eilen tultiin Helsingin suunnalta serkkulasta...

Kattokaas mitä Lilja teki eilen=) Linkki TÄSTÄ!

Kaikille heipsaukset...nyt on lähtävä vähän ulkoilee pienen kanssa kun on niin nätti ilma...koitan illalla palailla parremmalla ajalla!!!
 
pikkutirri Ei jee tuota sinun pimuasi :D :LOL::LOL: Onneksi sinulla ei ollut pyykkiä menossa kuivausrumpuun (?) olisi pimu saattanut istua hiljaa ja odottaa kun käynnistät koneen, höh :LOL: vaikka tokihan sinä hänet olisit huomannu jo sitä täyttäessäsi :LOL:

mur-mur Tilasin testit juuri verkkoapteekista, olin kyllä myös nähnyt että olivat sen 0,00 € ja postikulut 1,90 € ellei tilaile jotain muuta, mutta koska sillä hetkellä ei ollut tunnuslukuja kotona, niin tilasin vasta töissä. Ja minäkin kyllä hieman ihmettelin että miksi yht äkkiä testit maksoivat kun tosiaankin on käytettävä viimeistään tässä kuussa :O Mutta onko väliä, tilasin kuitenkin muutakin samaan lähetykseen. Sallista sen verran että neiti taitaa yrittää rajojaan kun kerran noin teki ja vielä katsoi sinuun niin tehdessään :D Ei muuta kuin kuria! :LOL:
Pahoitteluni negallesi, vaikket suuria odotuksia kiertoon olekaan laittanut, ainahan niitä toiveita kuitenkin mielessään kantaa - niinhän minäkin vaikka tiedän sen menopaussin olevan NIIN käsillä :'(

Kävin jo pelloilla käyskentelemässä ja nappailemassa kuvia. Sitten ajoin töihin ja otin töitä myös kotiin jotta saisin olla kerrankin kotona koko päivän näiden ihanien kaikenkarvaisten kanssa :D Kaupan ja ALKO:n kautta kotiin - Lottokin tuli jätettyä, mutta nyt töiden pariin...
Mun oikea lottovoitta asustaa kuitenkin tuolla tulevassa kodissani ja hän on tuleva mieheni, siitä on jo sovittu :heart::heart::heart: Tiedossa todennäköisesti kesähäät :D Mutta kuullaan :wave: Aurinkoista ihanaa syyspäivää edelleen kaikille, ++++ dippailuja !!!
 




Nimi/ikä.......Kiertopvä./kierronpit...yrityskerta...Km/monesko haaveissa

Zillian (42)................kp8/27-35.......yk 2v....................4./1.yht.
putunen (42).............kp9/25-26.......yk yli 1v.............3./1.yht.
nooraneeamaria(35)..Kp10/?.............Yk1....................4.
anjamarita (42).........kp10/28-41.......yk2.......................2.
bugsy (41)................kp 10/?.............yk1.........................9.
tattinen (41).............kp16/22-28......Yk11(2km.)5/1.yht.
Ninni69 (42)..............kp21/20-30......yk.3v.........................1.
Whisky Peat (35).......kp21/30-50......yk2...(tm 7/11)..3
Euphonia (40)...........kp23/25-26......yk22......................1.
Minttu2011 (43)........Kp24/27-29......yk12( 04/11)...3.
Keskeneräinen(38)....kp26/24...........yk3.......................3.
Minni007 (47)............kp30/27..........yk 1.......................3.
pikkutirri (42)............kp37/28-32......yk9(06&8/11)..4./2.yht.
Nöpsö (43)................kp40/29-32......yk?........................2.
Mahdotontako (46)....kp41/23-30......yk15.......................1. yht.


Kadonneet lampaat:
Ulla4, Mother Mary?, Raputar, velmuliina, Mynteli, Bismil, Mimmi68, Muumimamma-72, AinoEmilia, Tringa, Pernilla

Taustailijat/Taukoilijat:
Räystäspääsky, Onlydream, Ballerina Bolero, Haave2010, Elysee, Piitu73, Hysteria, Mafinka, sarppav, Mami41, *Justiina*, Iida-Karoliina, mur-mur





Minni007 (47)....................pp10
Whisky Peat (35)...............dpo7
Minttu2011 (43)................dpo11
nöpsö(43).........................pp24:)heart:pp8)



Ovulaatiotestissä tasavahva viiva= dpo-1
ovulaatio (myös oletettu ilman testailua) =dpo0
päivät ovulaation jälkeen = dpo1..dpo2..jne..
hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.
pp = piinapäivä

RKTT= Raskaana kunnes toisin todistetaan

:heart:Kaikki plussanneet löytyvät pinon ensimmäiseltä sivulta!:heart:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1897274-40-so-what-wol-12-a/

linkki pikkuriikin sivuille: pikkupikkuriikki retroilee
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä