35 v + odottajat, vol 5

amatille jaksamista loppumetreille, kun tuo ilmakin näyttää lämpenevän. 18v sitten odotin viimeistä viikkoa just tähän aikaan ja helle oli ihan karsee.

Tänään pestiin porukalla mattoja. Minä lähinnä kattelin vierestä ja jakelin ohjeita :saint: Tuli sitä letkulla niitä huuhdeltua kuitenkin, kun ei varmaan ole liian rasittavaa puuhaa. olo on ollut ihan hyvä. Pe-la välisenä yönä aloin ripuloida ja sitä järkkyä laukkaamista vessaan kesti vuorokauden. Eilen alko olla jo nälkäkin ja tänään olo, kuin ei kipeenä olis ollutkaan. Mistä lie tuokin tuli, ei kellään muulla ole meillä ollu....vielä.

Lumi-Marja ja Nuppunen 17+0 POKSISTA :)
 
Sanokaa miksi äärimmilleen viedyt venytykset ovat kiellettyjä raskaana ollessa!? Opiskelin asiaa netissä mut en löytänyt vastausta. Itse en mitenkään aktiivisesti venyttele mut välillä joutuu tekemään/teen ajattelemattomia liikkeitä lasten kanssa puuhatessa ja sitten alkaa vaivaamaan ajatus että olikohan ihan viisasta taas tehdä niin ja näin. Siis venyttelyö ihan suositellaan tehtäväksi raskaana ollessa mut miksi sitten ne äärimmilleen viedyt ovat todella vaarallisia (noin luki yhdellä urheilusivustolla). Eli onko se vaan nivelten kannalta vaarallista kun samoissa yhteyksissä puhuttiin että nivelet löystyvät raskaana ollesssa vai onko siitä istukalle/vauvalle jotain haittaa ? Tänään rv 16+4.
 
Onnittelut Lumi-Marjalle uuden viikon poksumisesta :hug: Kolme viikkoa niin jo olet puolessa välissä ;)

Minolle lähettelen jo varovaisesti Onnitteluita, eikös tänään ollut sektio het aamusta :flower: :heart:

Kaikille hirmuisesti jaksuja ja ihanaa odotusta kaikista vaivoista huolimatta, palkinto sen mukainen :hug: :hug:

Ävm70 ja Nuppu tänään tasan 3kk :heart:
 
Miten minä en osaa ollenkaan ottaa lunkisti edes tässä vaiheessa raskautta?? Kokoajan pelkään pahinta. Ja kun noista äärivenytyksistä kysyin niin eilen tosiaan pari sellaista vahingossa tein ja oikein jouduin kurottelemaan äärimmilleen...niinpä heti pelästyin että jaahas, nytkö sitten istukka repes kun kyljessä tuntui ja häntäluun vierestä ilkeeltä. Rakenneultraan vielä kuukausi aikaa, plaah!
 
Milloin sulla oli amati LA.? Kovasti onnea loppuviikoille, perässä tullaan kovaa kyytiä.
Eilen oli terkkaneuvola ja sijainenhan siellä... mukava kuitenkin ja kokeneenoloinen vaikkei äitiyspuolta hoidakaan yleensä. Vauva on laskeutunut tosi alas, mikä selittää ihan jatkuvan pissahädän. Tosin katotaan ehkä bakteeritkin kun mulla tosiaan ihan jatkuva hätä eikä mitään tule aina. SF-mitta oli romahtanut ja maha tosiaan roikkuu :whistle:
Supparit selkeesti voimistuneet ja sitä liruvuotoa tulee ihan älyttömästi. En kuitenkaan ole näytillä käynyt,kun muistelen että edellisellä kierroksella kävin ja vesivalkkariksi todettiin silloinkin. Lapsivedet rojahti sitten niin ettei epäilystäkään.

Pinna on tosi kireellä, ottaa päähän kaikki, erityisesti tuo superlaiskateinimme... :( Tulee jähistyä kaikesta, mutta kai se kuuluu asiaan. Psyykkisesti tuntuu että ei, en sittenkään ole valmis vauvaan, mutta sitten välillä taas haluisi kaiken tapahtuvan JUURI NYT. mieli myllertää... ;)

Kääkkis ja lapanen 35+1


 
Kääkkänä Miun LA on 5.7, eli ei paljoa enää jäljellä.. Luultavasti käynnistetään viimeistään rv40 koon takia jos ei ole sitä ennen itekseen tullu.

Tänään oli viimeinen neuvola :eek: Huomenna äitipoli....
Kaikki oli OK
hemppa jopa 137 ( viimeksi 127 )
paino pudonnu 3vk.ssa 100g :D




Pyysi vain ilmotelemaan millo vauva syntyy niin voi suunnitella käyntejä :)
Arveli että mie voisin enemmänki opettaa sitä ku ei tienny mitä vielä pitäis keskustella näin loppu vaiheessa :LOL:


a ja ö rv38+2
 
amati, voi ihanuus sentään, kun pian taas saa kuulla vauvauutisia :heart: Tosi hyvin tuo sun hemppa noussu ja painossa varsin hyvä suunta :D

(.) Eipä mitään ihmettä uutta. Mieli virkeämpänä olen elellyt tätä viikkoa. Uskallauduin kauppaankin ja kesäkukkasia ostelemaan. En tokikaan niitä itte kanniskellu Meillä on niin tuulinen paikka asustaa, että nyt vasta tohti hakia alkuviikosta amppelit sun muut härpäkkeet pihamaalle. Saipa edes juhannukseksi kesäiseen kuosiin tuvan. Matot pesty, paikat puunattu ja kiitos tästä kuuluu lapsille ja miehelle

Lumi-Marja ja Nuppunen 17+3

 
Aurinkoista päivää!!! B) :D

Äitipolilla nyt käyty....
Mittauksissa lääkäri sai 100g pienemmän painoarvion kuin toinen lääkäri edellisellä viikolla :eek:
No, tuomio oli että maanantaina aamusta osastolle käynnistykseen :eek: :/ :x |O =) :D

Nyt pitää vielä kiiruhtaa kaupoille ostamaan tarvikkeita sairaalaan ja vauvalle tarvikkeita
=)
 
amati Voi miten jännittävää. Tuo hb nousuhan muutenkin viittaa lähestyvään synnytykseen. Isot tsempit maanataille. Mahtaa tulla pitkä viikonloppu :) .

Kävin aamulla kontrollissa polilla. Tilanne hyvä. Lepäilyä pitää toki jatkaa vielä rv 32 asti, mutta sen jälkee saa jo alkaa liikuskella. Vauva tukevasti rt:ssa ja painoa on jo 1200g. Tuli oikein hyvä mieli käynnistä.

Käytiin tilaamassa vaunut samalla reissulla. Päädyttiin Gesslein Vision kolmipyöriin tummanruskeina, joissa siniruutuista somisteena. 619? on kärreillä hintaa, jota mies ei oikein ymmärtänyt:).

Äiti oli tehnyt sillä aikaa juhannussiivoukset valmiiksi meillä. Nyt koti kiiltää puhtauttaan ja jääkaappi on täynnä grillattavia herkkuja. Nyt voi rauhoittua Juhannuksen viettoon. Huomenna mennää mökille päiväseltään ja muuten kotosalla, kun miehellä on nuo heposet hoidettavana.

Leppoisaa Juhannusta kaikille!
-Poni 28+2
 
amati, maanantaita odotellessa...enää muutama päivä :)

Poni, olipa mukavia kuulumisia :)

Osu silmiin tuollainen turvaistuin testi, jos jotakuta kiinnostaa, niin laitan linkin. Yllättävän huonoja tuloksia niissä tosin on tullut :|

http://www.autoliitto.fi/testit_ja_ajoneuvot/lasten_turvaistuimet/

Mukavaa Juhannusta kaikille B)
 
Moi vaan kaikille!! Täällä voidaan hyvin ja verensokeritkin pysyneet aisoissa!! =) Meillä on muuttorumba edessä,kun muutetaan Turun saaristoon heinäkuun 22 pvä!!Tuun toki lukasee teidän kuulumisia mutta en varmaan niin kovin usein kun tähän asti kun tuo pakkaaminen vie ihan hitosti aikaa!!Hyvää masunkasvatusta kaikille ja oikein hyvää kesää!! :flower: B) :hug:

miita1969 & Walter 27+2 :D
 
Odotus on päättynyt.
Pulla poika syntyi viime tiistaina klo 9.05 keisareiden tapaan kuten veikkansa.

Pituus 51 cm
Paino 3330 g
Pipo 36
Sokerit heitteli alussa aika tavalla joten jännättiin joudutaanko olemaan yli jussin vaan se meni ohi. Päästiin kotio perjantaina! Maitokin nousi 3 päivänä ihan kuten jätkästä aikoinaan. Auts..muistin että sattuu mutta kyllä tää puriste on aika kova.
Sälli on rauhallinen tapaus (ainakin vielä) Imetys näyttäisi käynnistyneen hyvin. Jesh.
Tässä nyt sitten opetellaan ja muistellaan miten tää nyt menikään...5 v sitten viimeksi näin pienen kanssa ollut...

Hurjasti tsemppiä kaikille odottajile ja Amati-taidat olla meistä seuraava.

Vauvahuuruinen Mino ja Pulla jo huimat 6 päivää


:'( :heart:
 
Mahti isot onnittelut Minolle ja perheelle!!



Itelläni tässä menossa vauvan vaatteiden viimehetken sijoittelut lipastoihin valmiiksi pikkuisen saapumista varten :)
Maha tuntuisi olevan vähän sekaisin huomisen takia... :eek: Pieniä suppareita tulee välillä mutta ei ne kivuliaita ole.
Poni Koko viikolopun on kyllä synnytys ollut mielessä.... Ei meinannu eilen uni tulla silmään kun mielessä vaan pyöri synnytyssali kuvat ja heräsin normaalia aikaisemmin aamulla :headwall:
pitäis varmaan päikkärit ottaa jossain välissä |O

No huomenna on sitten herätys kukon pierasun aikaan eli jtn 5.30 jotta kerkiää jotain syödä ja laittautua, matkaan menee melkein tunti...
Pitää esikon kyydillä mennä sairaalaan kun isäntä meinaa mennä vielä aamusta metsän raivuuseen, eihän sitä tiedä millonka se synytys sitten lähtee toden teolla käyntiin... :/ Siinä vaan ketuttaa että joutuu sitten ilmottelemaan millon pitää tulla ja kerkiääkö ajoissa paikalle ja saa odotella yksin ja tuskissansa :(

viimeinen tickeri:


:wave:
 
Moi! Piti tulla tänne LUMI-MARJAA onnittelemaan, kun huomasin että olet raskaana :hug: :flower: :flower: Onnea ja enkeleitä odotukseesi! Saatat muistaa mut nimimerkillä Gardenia, yhtä-aikaa kirjoiteltiin 2008 tuolla km-puolella...
 
Minolle ja perheelle sylikaupalla onnea ihanaisesta pojasta :heart: :heart: :heart:

amatille tsemppiä matkaan :heart:

Bindi, voi kiitos kovasti :heart: Kyllä minä muistan. Ne ajat ei hevillä mielestä unohdu :flower:

Huomenna olis sitten se kontrolli. Kyllä täytyy myöntää, että vähän pelottaa. Vaikka kaikki tuntuisi olevan näin päällisin puolin hyvin, ei sitä tiedä mitä sisällä tapahtuu. Huolestuttaa vain... Mut eipä parane alkaa liikaa murehtiin etukäteen, ettei mene yöunet.

Lumi-Marja ja Nuppunen 17+6
 
Mino Paljon Onnea pikku prinssistä ja ihanaa vauva-arkea :flower: :heart: :heart:

amati tsemppiä!!! Täällä ollaan hengessä mukana :)

Täällä rauhallinen juhannus takana. Ollut ihanaa viettää aikaa perheen kanssa. Huomenna alkaa taas ratsastuskoulun tunnit pyöriä. Sain lääkäriltä luvan käydä sen kolme tuntia istumassa kentän laidalla ja opettamassa. Hyvä niin, kun tuohon hommaan sijaisen saaminen on käytännössä lähes mahdotonta. Kyllä pätkiä työntekijän voi tuurata, mutta ei montaa viikkoa. Opetushommat on kuitenkin paljon helpompaa, kun olla lasten kanssa kotona.
-Poni 28+6
 
Hirmuisesti Onnea Minolle ja koko perheelle :flower: :heart:

Amatikin voipi jo tänään saada oman nyyttinsä, ihanaa :heart:
Poni muistaa ottaa rauhallisesti siellä tallilla :hug:
Lumi-Marjan kuulumisia jännittelen vaik eiköhän kaikki ole hyvin ;)

Ihanaa odotusta kaikille :hug:
Ävm70 ja Nuppu 3kk1vko :heart:
 
Nyt olen ilkeä ja harrastan copy pastea, on niin ajatukset pilvissä, että en osaa enää mitään uudelleen kirjottaa :D

Tänään käväsin lääkärillä sain niin hyviä uutisia, kuin vain ikinä saatoin edes toivoa ja kuvitella! Istukka on ottanut takaisin kiinni, hematoomasta jäljellä ehkä herneen puolikkaan kokoinen pallo ja sekin ihan siinä hilkulla kohti poistumista. Vauveli vastasi täysin viikkoja ja pikaiseen tutkiskeltuna kaikki kohdallaan. Tyttöä veikkasi, mutta jätti pienen marginaalin, jos onkin jotain muuta, kun sanoi olevansa vasta erikoistuva lääkäri, eikä vuosia vuosia ultrakuvia katellut. Itukan paikka ei nyt ole se ihanteellisin, edessä alhaalla. Edelleen sen 3cm kohdunsuulta. Mutta se, että se on kiinni, on enemmän kuin hyvä asia.

Nyt ei ole enää niin suurta pelkoa keskenmenosta, vaan lääkärin mukaan kaikki menee hyvin todennäköisesti kunnialla loppuun asti, kunhan maltan elää rauhassa. Sain luvan käydä kaupassa, kunhan joku muu kantaa tavarat, mutta sehän sopii mulle Minähän sitä sitten kävin vähän tuhlaamassa ja ostin mekon kaverin häihin. Vähän asustekoruja ja kunhan vain nautin hyvän tovin sen jälkeen olostani kahvilassa ja yritin olla hymyilemättä koko aikaa suu korvissa, etten saa ihan kahelin mainetta

Mut on kyllä nyt hyvä olla, niin kertakaikkiaan hyvä. Nyt uskallan iloita jo raskaudesta, olla onnellinen ja kääntää uuden sivun odotuksessa. onhan mahdollista, että takapakkia tulee, mutta nyt en sitä etukäteen sure. Nyt on aika nauttia

Lumi-Marja ja niin mahdottoman rakas Nuppunen 18+0 POKSIS


 

Yhteistyössä